mmmmmm…

Har lige spist sådan en her. Og en i eftermiddags. Og en i går aftes. Nu er der ‘heldigvis’ ikke flere. Og jeg har heldigvis fået en del hjælp til at spise dem ;) Jordbærkage/tærte møder kopkage. Jow, jow er efterhånden helt miljøskadet ;) Opskrift følger en af de kommende dage.]]>

(Visited 189 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. opskrift asap tak! Hehe ej. Glæder mig til den. Hvor ser det lækkert ud! Og så med friske jordbær – uhm, så glæder man sig da til sommeren :-)

  2. Det ser lækkert ud ! Det bliver spændende at læse, hvilke smagsvarienter du har fundet på i dej og frosting – har lavet nogle cupcakes efter svenske laila lindholms opskrifter, hvor hun bruger philidelphia i frostening, det smager også rigtigt godt og virker “lidt” sundere end lurpak;)

  3. Ååårh de ser gode ud! Hvis du har tid ville det være super fedt med en opskrift inden søndag, for så kan jeg ha dem med på arbejde mandag :)

  4. Åh de ser da godt nok lækre ud og farverne gør mig bare i endnu bedre humør for med det har fantastiske forårsvejr kan man jo slet ikke være andet :) God weekend Emily.