little things

Her er lidt af hvad jeg har lavet i dag, når jeg ikke har siddet med næsen i en bog eller computeren: Spist kanelsnegl(e) med frysetørrede hindbær. Leget med den lille Nikon 1 fyrs funktioner og indstillinger og været på stranden med hunden, der aldrig står stille og kigget på fine mintgrønne campingvogne :) Nu skal jeg i biffen med J at se Shame, helt skørt når det er så dejligt vejr, men det var ikke til at vide, da vi planlagde det… Håber I får en rar eftermiddag, jeg tjekker ind i aften med et sødt blogtip ;)]]>

(Visited 170 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Nøj hvir jeg glæder mig til minigolf på amager strandpark om blot nogle få måneder :) Yndlingstømmermandsbeskæftigelse efter en brunch på Lunas :-D

 2. Meld lige tilbage, hvad du synes om shame. Alle anmelderne har rost den til skyerne, men forfilmen har ikke fanget mig. Så tips modtages med kyshånd, inden jeg overvejer at indløse billet!

 3. < ![CDATA[Hvor er de altså hyggelige de her indlæg :) Elsker dine dejlige billeder, som altså er fyldt med dejlige farver! Kom til at tænke på, her den anden dag da du skrev om de læsere der har fulgt med længe.. Jeg har fulgt med siden efteråret 2009 og har nydt din blog siden.. Nogle dage lukker jeg mig bare inde med dit arkiv, en masse te og min dyne og bladre jeg igennem og tilbage.. Det er bare så hyggeligt! Tak for en dejlig, dejlig blog :)]]>

 4. < ![CDATA[Jeg bliver altså bare så sulten når du altid ligger sådan nogle gode billeder ud. Det er ALTID hammer lækkert ud! ;-) www.johannethorhauge.blogspot.com]]>

 5. Jeg er så barnligt entusiatisk, når det kommer til frysetørrede hindbær, fordi de sådan minder om de der pop rocks, man spiste som barn, der eksploderede inde i munden! :D

 6. < ![CDATA[Dejlig dag, og nøj nogle lækre kanelsnegle - frysetørrede hindbær!! Håber du fortæller lidt om, hvad du synes om Shame, det ville jeg glæde mig til at høre.. God fornøjelse! :)]]>

 7. Kanelsnegle og frysetørrede hindbær. Det var da en dejlig ide, jeg er helt pjattet med de fine frysetørrede bær i øjeblikket. Tak for ideen og rigtig god biotur i aften

 8. jeg er vild med dine amager billeder! Er lige flytte herud og har dårligt nok sat mine ben på amager før jeg købte lejlighed her, er så lækkert med ideer til steder man skal smutte forbi. Og til noget andet, hvor køber man de frysetørrede hindbær?

 9. < ![CDATA[Har lige hapset nogle billeder til bloganbefaling :) Kig forbi, og bliv evt. fast læser hvis det er noget for dig -the-little-black-dress-blog.blogspot.com]]>

 10. < ![CDATA[Jeg har ellers hørt at shame skulle være virkelig mærkelig.. Meen måske er den jo god, i dont know :-P Btw de der kanelsnegle.... http://agoodiebag.blogspot.com/]]>

 11. Jeg blev totalt draget til det her blogindlæg!! Det ser jo bare såååå lækkert ud med de snegle! Umhhh umh! Det ser ud som om du nyder livet :)

 12. Frysedetørrede hindbær på kanelsneglelyder rimeligt lækkert! Jeg putter engang i mellem lidt revet appelsinskal i remonce og det r også et lækkert :)