little things

Her er lidt af hvad jeg har lavet i dag, når jeg ikke har siddet med næsen i en bog eller computeren: Spist kanelsnegl(e) med frysetørrede hindbær. Leget med den lille Nikon 1 fyrs funktioner og indstillinger og været på stranden med hunden, der aldrig står stille og kigget på fine mintgrønne campingvogne :) Nu skal jeg i biffen med J at se Shame, helt skørt når det er så dejligt vejr, men det var ikke til at vide, da vi planlagde det… Håber I får en rar eftermiddag, jeg tjekker ind i aften med et sødt blogtip ;)]]>

(Visited 257 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Nøj hvir jeg glæder mig til minigolf på amager strandpark om blot nogle få måneder :) Yndlingstømmermandsbeskæftigelse efter en brunch på Lunas :-D

  2. Meld lige tilbage, hvad du synes om shame. Alle anmelderne har rost den til skyerne, men forfilmen har ikke fanget mig. Så tips modtages med kyshånd, inden jeg overvejer at indløse billet!

  3. Jeg er så barnligt entusiatisk, når det kommer til frysetørrede hindbær, fordi de sådan minder om de der pop rocks, man spiste som barn, der eksploderede inde i munden! :D

  4. Kanelsnegle og frysetørrede hindbær. Det var da en dejlig ide, jeg er helt pjattet med de fine frysetørrede bær i øjeblikket. Tak for ideen og rigtig god biotur i aften

  5. jeg er vild med dine amager billeder! Er lige flytte herud og har dårligt nok sat mine ben på amager før jeg købte lejlighed her, er så lækkert med ideer til steder man skal smutte forbi. Og til noget andet, hvor køber man de frysetørrede hindbær?

  6. Jeg blev totalt draget til det her blogindlæg!! Det ser jo bare såååå lækkert ud med de snegle! Umhhh umh! Det ser ud som om du nyder livet :)

  7. Frysedetørrede hindbær på kanelsneglelyder rimeligt lækkert! Jeg putter engang i mellem lidt revet appelsinskal i remonce og det r også et lækkert :)