little things

Se lige nogle fine postkort jeg har fået tilsendt af en sød pige, der hedder Silke. Tror jeg vil ramme nogle af dem ind og flette dem ind i den billedvæg J og jeg har som næste punkt på dagsordenen på vores indretningsagenda. Og resten vil jeg sende til rare venner. Illustrationerne er lavet af den dygtige Silke Bonde og fåes også i større rundt omkring i små fine butikker i København. Læs mere og se alle Silkes illustrationer på hendes hjemmeside her. Efter at jeg er begyndt at skære ned på mit temmeligt massive kaffeforbrug, har jeg slået mig på the i stedet. Men jeg synes hurtigt man bliver træt af én bestemt slags the (og jeg har ikke plads i skabene til 28 æsker), så har helt optur over de her tasting-æsker med fire forskellige slags the. Så får man også smagt lidt, man ellers ikke ville have prøvet. Har en fra Celestial Seasonings og så denne fra Fredsted. Ja ok, lidt tosset, men det har altså virkelig gjort mig glad, når jeg har siddet her på hjemmekontoret og så har det mindsket kaffesavnet lidt :) Derudover burde der også have været et billede af et fad kanelsnegle og en kurv med boller. Bagte nemlig til den helt store guldmedalje i onsdags, men på en eller anden måde var det hele væk inden jeg nåede at tage et billede. Ups… Og ligeså med verdens bedste blåbær-, banan- og kokosis fra Ismageriet, der også er blevet spist og har gjort mig i et vældigt humør i denne uge. Men skulle I få lyst til at bage i weekenden er opskrifterne lige her og her :) Rigtig god fredag!]]>

(Visited 192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

   1. Tante Ts Cool Mønt (med lakrids og mynte) er et godt bud, hvis ikke det bedste. Mmmm – jeg er fan! :)

 1. Du burde virkelig prøve at bage Meyers kanelsnurrer! Du viste engang billeder af en, i købeudgaven, og det gav mig blod på tanden. Faktisk er det ikke engang nødvendigt at købe hans bøger, for han har været så flink at dele opskriften på hans hjemmeside. Jeg er blevet dybt, dybt afhængig. Men det er nødvendigt med en god, stærk røremaskine!

   1. Nix for min brændte f***** sammen sidst jeg bagte dem! Og i sådan et tilfælde må man godt bande en lille smule. Heldigvis er det indenfor garantien, så den er på værksted nu, men jeg har mistet lidt af min tiltro, kan jeg godt mærke…

 2. Hej Emily :) Jeg har bestilt produkter fra lookfantastic.com, men det er nu en uge siden de skrev, at det var på vej til mig. Ved du hvor lang tid det normalt tager, før varen kommer?

  1. Hmm… en uges tid, lidt mindre måske. Prøv at skriv til deres kundeservice og spørg evt. :) Håber du får dine ting snart :)

  2. Jeg (og også min søster faktisk) har været ude for at skulle vente op til 3 uger på ting fra LF…

 3. < ![CDATA[Hvis du virkelig god kunne tænke dig en the, som jeg simpelthen ikke tror du kan blive træt af, så har jeg en viiiirkelig god anbefaling :) Rooibos Rabarber The fra A.C. Perchs Thehandel på Kronprinsensgade.. Oh my, den the er altså fantastisk! Mener det er 37kr. for 100g., hvilke rækker til en masse thekopper. Det er altså en fantastisk the! Bare husk at lade den trække + put en smule mælk i. Den the synes jeg altså viiirkelig du skal prøve :)]]>

 4. som altid smukke billeder. :) angående ting at lave i weekenden; du kunne altid troppe op til et af de mange loppemarkeder, der finder sted imorgen og overmorgen. der er stort bogmarked på amagertorv, dimseloppemarked (med blikdåser, emaljeskilte, plakater etc) i gentofte, og så holder nordisk films rekvisitlager loppemarked i ringsted. for ikke at tale om alle de faste markeder rundt omkring i hovedstaden. bare et tip.

 5. Prøv vanilje the fra Søstrene Grene. Den har en fantastisk mild smag, og jeg er ikke blevet træt af den endnu! Drikker den hver aften, og det er som om jeg sover bedre om natten..?

  1. Uh det ved jeg desværre ikke noget om… Prøv at skriv og spørg hende, mener der er en kontaktside med mail-adresse på hendes side :9

 6. Og dér gjorde du mig lige i bedre humør ved at flashe lidt Tintin! Virker hver gang! Så tak for det og god lørdag :D

 7. < ![CDATA[Jeg bliver også altid træt af den samme the. Jeg drikker kun en kaffe om dagen, så theen må gerne være lidt forskellig. Jeg har lige fået købt mig en hvid creme the hos A. C. Perchs, den kan virkelig anbefales! Den smager af lækker blød creme/karamel samt vanilje også er den dejlig mild, fordi det er en hvid the.]]>

 8. < ![CDATA[Hej Emily. Hvis du vil smage den bedste the i verden skal du prøve Yogi the. Det kan fås i helsekostbutikker, koster ikke en formue og så smager det SKØNT! På selve thebrevet er der også et lille visdomsord så man kommer helt i hopla. Kan klart anbefale deres Lakrids-the eller chai-the hvis du er lidt til det spicy. :)]]>

 9. < ![CDATA[Åh - de der kanelbullar - de må prøves ... Især denne weekend hvor en røremaskine har fået midlertidig opholdstilladelse i mit køkken... Kan forøvrigt varmt ;) anbefale Twinings' Chai te!! Voyage - Indian Chai hedder den helt præcist - og så skal der mælk i!! :) GOD weekend :)]]>

 10. Hej Emily, jeg kan helt klart anbefale frisørens teblanding (det hedder den i hvert tilfælde i Århus). Den er rigtig god, hvis man vil dulme en sød tand:-)

   1. < ![CDATA[Det er "min" frisør(salon)s te ;) http://stiften.dk/aarhus/frisoeren-laegger-navn-til-byens-mest-solgte-te Man kan få den i de fleste små te-forretninger her i Aarhus - mon ikke den også kan fås i Kbh og omegn? :)]]>

 11. < ![CDATA[Hvor er det nogle vildt fine postkort! lige noget for mig, jeg elsker sådanne fine tegninger! Og du er ikke alene om at sidde med kanelsneglene - jeg har også lige været i køkkenet, uhm det er lækkert! Knus, Marie fra www.nemeisbabe.dk]]>