little things

Hvis der er noget der gør mig glad, så er det at gå tur med min hund og min kæreste. Specielt hvis det er i magisk forårsvejr. Således var vi ude at lege i går på mit elskede Amager. Det lykkedes tilmed at tage et ‘dagens’ af undertegnede, det kommer op i eftermiddag. Og jeg offentliggør vinderne af billetterne til Zulu Awards lige om snart. Indtil da må I ‘nøjes’ med min langbenede, vilde teenage-hund ;) Til de af jer der har spurgt om hun er blevet frisk igen: Ja, det er hun heldigvis, det er nu mere end to måneder siden at hun sidst har haft en skidt periode, så tør endelig begynde at tro at det for alvor er ovre. Og tusind tak for jeres omsorg og opmærksomhed!! Det var jo ikke lige den optimale start, eller det man forventer, når man får en hundehvalp, men vigtigst af alt er at hun er frisk og glad og har det godt igen :) Beautiful walk with my beautiful puppy yesterday. Pics of my outfit from the walk, coming up this afternoon :)]]>

(Visited 378 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Smuk smuk… Må lige høre hvor du lufter hende på Amager når der skal kunne løbes lidt frit. Jeg har selv en lille cavalier, men han savner at løbe og lege lidt, specielt i det dejlige vejr.

    1. Hmm… bum bum, der er jo mange dejlige steder at gå og masser af natur: strandene, Kongelunden, Fælleden, Kalvebod Fælled, voldene op mod Christianshavn, Kløvermarken ja, jeg kunne blive ved. Det er jo desværre kun få steder hvor man må have dem løse (fritløbsområdet ved Ugandavej, ‘hundeskoven’/indhegningen ved DR-byen/Ørestad Nord, Lergravsparken, Voldene op mod Islands Brygge og strandene ved syd/vest Amager, Søvang og Dragør og fritløbsområderne ved Kastrup havn. Og der er også en lillebitte hundestrand et stykke til venstre for Amager Strandpark.

  2. Årh, Pennys øjne er SÅ flotte! Hun er virkelig en fin hund, og hold kæft nogle pæne billeder! Så godt fanget. Dejlige, dejlige hund. :)

  3. Hvor er det en skøn hund du har! Dejligt at den har det godt igen :) Og super fin blog du har, er absolut en ny følger! Kh Nina

  4. Hvor er hun blevet stor! Jeg elsker det billede, hvor hun ligger med hovedet og forbenene helt fladt på jorden :D

  5. Tak for alle jeres søde kommentarer og for at I ikke brokker jer over hundespam ;)