Slaraffenland

All pictures are taken by me in the Choccywoccydoodah shop in Brighton and in the exclusive chocolate boudoir above the shop.

Et overdådigt påskeæg fra mig til jer ;) Alt på de ovenviste billeder er spiseligt og lavet i chokolade. Hvor fantastisk er det ikke lige? Hermed en ordentlig billedstorm fra det tætteste jeg vist nogensinde kommer på Slaraffenland, nemlig Choccywoccydoohdah i Brighton, som jeg gæstede i sidste uge. 2. Sæson af ’Chokolade på første klasse’ (der skildrer livet i den fabuløse chokoladeforretning) har premiere på TLC i aften kl. 20.30 og jeg skal helt sikkert kigge med :) Husk endelig også at tjekke TLC’s side med ‘Himmelske Fristelser’ hvor I også kan vinde en tur over at besøge Choccywoccydoodah :)]]>

(Visited 499 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Årh hvor ser det bare lækkert ud! Smagte du noget af lækkerrierne? :) Vil du ikke tjekke min blog ud her: http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.com/ selv om jeg er en hel del yngre end dig, så tror jeg faktisk den ville interresere dig! Hugs!]]>

  2. Det ser SÅ lækkert ud! Og wauw, sikke nogle ting de har lavet i chokolade, er især vild med bryllups kagerne – de er altså for søde :D !

  3. < ![CDATA[To sjæle, en tanke. Jeg lavede netop et indlæg om et chokoladekursus med næsten samme titel forleden ;o) Det er ubegribeligt, hvad de kan lave af chokolade. Men jeg kan altså ikke lade være med at spekulere på, om det virkelig smager godt? Altså gemmer der sig virkelig kvalitetschokolade bag alt det kreative?]]>

  4. < ![CDATA[Mums, hvor ser det bare lækkert ud. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til Brighton, du har måske nogle tips til byen? :) Knus Emma.]]>

  5. Sjovt for skulle lige til at spørge om de ikke allerede havde været på TLC? Synes jeg havde set sådan en overdådig chokolade butik på TLC før, nemlig :)

  6. Hvor er det sindsygt, at hun kan lave det!! Men jeg ved nu ikke, om jeg havde lyst til at spise det. Jeg har engang prøvet at lave sådan en kage med “marcipan” overtræk og det er ikke så lidt sådan en dej bliver æltet (med mange forskellige hænder)!!