Brighton photo diary

Tidligt i går morges drog jeg til London, for derefter umiddelbart efter at tage sammen med et hold journalister til Brighton for at besøge den legendariske Choccywoccydoodah-forretning og interviewe indehaveren Christine og hendes kreative chef Dave. Det var intet mindre end uhyre fornøjeligt og vi havde en rigtig dejlig dag i Brighton, der udover chokolade i lange baner også bød på fish n’ chips på den fantastiske havnepromenade. Indtaget udenfor selvfølgelig og endda i bare arme. Hold nu op hvor er Brighton bare en spændende og vibrerende by, der vil jeg gerne på ferie til engang. I går aftes tog vi så retur til London, hvor jeg har været så heldig at være indlogeret på W Hotel på Leicester Square, hvor de sidste to billeder er fra. Helt vanvittigt lækkert. Der kommer meget mere fra Choccywoccydoodah når jeg er kommet hjem og har fået sorteret billeder (har en trilliard billeder af deres fabelagtige kager) og skrevet interview osv. Håber I også nyder det lækre vejr. Rigtig god fredag!]]>

(Visited 264 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

    1. Ja, der er virkelig ikke en TopShop.. Til gengæld er der så meget andet :) – og en American Apparel! God tur!!! :D

  1. Årh skønne dejlige Brighton <3 Det er virkelig en fantastisk by! Og jeg er enig med dig, jeg vil fandeme også gerne på ferie der, en enkel dag i Brighton er bare ligesom ikke nok :D ! Og dine billeder er fantastiske, glæder mig til at se flere.

  2. Brighton er et must, hvis man er i London i en lidt længere periode. Var selv der i sommers, da jeg var i London på sprogrejse, og den by er bare så skønt – The Pier er det dejligeste sted!

  3. Jeg hopper gerne med vognen, er selv KÆMPE fan af smukke og skøre Brighton. Da jeg boede i England og London var det mit all-time favourite place to visit: spændende mennesker, rigtig britisk havnepromenade, MASSER af spændende (vegetariske) spisesteder, markeder, vintagebutikker, musik, pubs osv. Love it!