Brighton photo diary

Tidligt i går morges drog jeg til London, for derefter umiddelbart efter at tage sammen med et hold journalister til Brighton for at besøge den legendariske Choccywoccydoodah-forretning og interviewe indehaveren Christine og hendes kreative chef Dave. Det var intet mindre end uhyre fornøjeligt og vi havde en rigtig dejlig dag i Brighton, der udover chokolade i lange baner også bød på fish n’ chips på den fantastiske havnepromenade. Indtaget udenfor selvfølgelig og endda i bare arme. Hold nu op hvor er Brighton bare en spændende og vibrerende by, der vil jeg gerne på ferie til engang. I går aftes tog vi så retur til London, hvor jeg har været så heldig at være indlogeret på W Hotel på Leicester Square, hvor de sidste to billeder er fra. Helt vanvittigt lækkert. Der kommer meget mere fra Choccywoccydoodah når jeg er kommet hjem og har fået sorteret billeder (har en trilliard billeder af deres fabelagtige kager) og skrevet interview osv. Håber I også nyder det lækre vejr. Rigtig god fredag!]]>

(Visited 242 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Åhhh hvor ser det bare godt ud!! Det vil jeg glæde mig til at se! :) Du tager bare de lækreste billeder - du er en kæmpe inspiration :)]]>

 2. < ![CDATA[Den puddel er bare for skøn! Vejret ser dejligt ud (og det mintgrønne rækværk hjælper også godt på det), håber Berlin er lige så søde mod os i næste uge. Ved du, om der virkelig ikke er en Topshop dernede?]]>

  1. Ja, der er virkelig ikke en TopShop.. Til gengæld er der så meget andet :) – og en American Apparel! God tur!!! :D

 3. < ![CDATA[Jeg elsker bare brighton, det er simpelhent bare en fantastisk by. Jeg var der i sommers, og at se billeder derfra, for mig til at længtes endnu mere efter at komme tilbage!!! Henriette]]>

 4. < ![CDATA[I've always wanted to visit Brighton...your images are fabulous! I think I may need to take a trip there sometime in the summer! http://lilylovelock.blogspot.co.uk/ x]]>

 5. Årh skønne dejlige Brighton <3 Det er virkelig en fantastisk by! Og jeg er enig med dig, jeg vil fandeme også gerne på ferie der, en enkel dag i Brighton er bare ligesom ikke nok :D ! Og dine billeder er fantastiske, glæder mig til at se flere.

 6. < ![CDATA[Ihh hvor det bringer minder frem når jeg ser billeder fra Brighton, The Pier og stranden.. Var i England med min efterskole, vi boede hos familier rundt omkring i Brighton! Mindes at vi ikke oplevede ret meget af selve Brighton, grundet en buschauffør der ikke kunne finde rundt og vi derfor ret ofte var meget sent hjemme i Brighton igen! Dog husker jeg vi besøgte politistationen, på stranden og rundt i nogle enkle butikker.. Og købte doughnuts fra en biks på den tilbageværende Pier (mener jeg). Den anden Pier var vist brændt atter en gang kort tid inden vi var der.. Har derfor ikke oplevet Brighton særlig meget og havde ikke en oplevelse af at det var nogen spændende by! Men har siden da læst og hørt rigtig meget om byen.. Så ærger mig rigtigt meget over at vi ikke fik oplevet byen mere.. Men når jeg engang inden alt for længe vil besøge England igen, vil jeg helt klart besøge Brighton igen.. Den strand er bare skøn! :)]]>

 7. < ![CDATA[Åhh jeg vil så gerne til Brighton! En af mine yndlingsfilm er filmet der, så jeg ha' nogle områder jeg gerne vil se, et af dem er vejen med det mintgrønne hegn. Yndlingsscenen foregår der! Glæder mig til at se resten af dine billeder! :)]]>

 8. Brighton er et must, hvis man er i London i en lidt længere periode. Var selv der i sommers, da jeg var i London på sprogrejse, og den by er bare så skønt – The Pier er det dejligeste sted!

 9. < ![CDATA[Det må være dejligt at komme lidt væk? Især til et sted med en strand, med sol og fint sand. Jeg kunne godt ønske mig en omgang fritter, sendt denne vej :D God tur]]>

 10. Jeg hopper gerne med vognen, er selv KÆMPE fan af smukke og skøre Brighton. Da jeg boede i England og London var det mit all-time favourite place to visit: spændende mennesker, rigtig britisk havnepromenade, MASSER af spændende (vegetariske) spisesteder, markeder, vintagebutikker, musik, pubs osv. Love it!