little things

Spejlæg med spinat og hjemmebagt rugbrød.

Glad og træt sommerhushund. Vil gerne være hund i en rar familie i mit næste liv.

Pennys ’kusine’ Ronja-lækkermås.

Og så er der heller ikke mere hund i denne omgang ;) Vi hygger i sommerhus med hunde og morgenmad og aviser og bøger og spil og lange frokoster og andet godt. Lader op og slapper af…

]]>

(Visited 161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. De sniger sig ind, de skide dyr! Jeg prøver også ihærdigt ikke at smide min Frank ind i hver andet indlæg, men han er jo bare så skøn! (Sagde min indre crazy cat lady.)

    1. Klart hunde i sengen ftw ;) Hun sover godt nok ikke i sengen (altså når vi sover), men ligger der gerne i løbet af dagen og kommer op og putter om morgenen, så hyggeligt :)

  2. < ![CDATA[Åh, den æggemad ser virkelig lækker ud! MH! Gid man var i sommerhus, det ser bare hyggeligt ud - og så er det bare det bedste at have hunden liggende og putte i sengen :) Knus fra Marie www.nemesisbabe.dk]]>

  3. < ![CDATA[Hej :-) sidder rigtig og er igang med at lave min helt egen blog, da jeg så samtidig tjekker din ud, og falder så over hvor cool det ser ud med de fire billeder i toppen. hvordan laver man dem?:-D knus fra mig]]>