little things

Fandt lige lidt flere sommerhushyggebilleder på kameraet :) Yndlingsgrøntsagen (der vist nok er en tidsel, hvis det er helt korrekt) over dem alle: Artiskok! Mig og chiller-Penny, der chiller. Superbog og kaffe i superkop. Og pejseild. Og sidst men bestemt ikke mindst det fineste og sødeste påskekort fuld af opskrifter og tips fra Linn Katarina, der blogger på Frk. Kræsen. Tjek endelig hendes fine madblog ud :) Tak for samarbejdet til Danmarks-automaten]]>

(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

  1. Lige præcis som du skriver. Og med citron :) Hvis jeg bruger artiskok i salater eller på pizza eksempelvis, så bruger jeg hjerterne på dåse, aaaaalt for meget arbejde (og for dyrt) at bruge friske artiskokker til den slags, selvom det bestemt kunne være lækkert :)

  1. De er købt mens vi var i sommerhus i påsken. De er købt i en grønthandler i Helsingør :)

  1. Er det ikke? Det ved jeg ikke noget om ;) De var dog meget lækre og artiskokagtige, omend måske lidt små…

    1. Du er heldig!! Irma har Milanesisk grøntsagsmarked i denne uge, og der er italienske artiskokker,….se deres nettilbudsavis…

 1. ej, hvor ser det bare hyggeligt ud. jeg ville godt have en hund nogle gange, det er sådan en god undskyldning for at sumpe i sofaen eller sengen :)

  1. Hehe… Penny er dog den helt forkerte hund til det. Ganske sjældent at hun gider sumpe faktisk ;)

  1. Koge den. Spise blad for blad med smør, salt og citron. Og til sidst skære hjertet ud og spise det :) Nice & simple.

  1. Uh det er min mors, hører hende lige og vender så tilbage. Men ja, den er helt perfekt. Er vild med at den er så stor :)

 2. Hej Her er nogle bogtips/filmtips til dig til nye hyggestunder- når du engang er færdig med Just Kids, hvis du ikke allerede har læst dem: “Den store Gatsby” den bliver filmatiseret igen;) med DiCaprio og Mulligan (tidligere havde Redford og Farrow i hovedrollerne) http://collider.com/great-gatsby-movie-images/132122/. Andre klassikere der bliver taget op igen på film er: Borten med blæsten (Scarlet rolle er Jennifer Lawrence og Bier er instruktør) og Anna Karenina (m bl.a svenske Alicia Vikander) – ihvertfald gode bøger og tidligere filmudgaver – spændende – hvordan de kommende film vil leve op til forventningerne fra mange.. – jeg vil glæde mig til at se dem!

 3. Du tager nogle virkelig gode billeder – også bare af hverdagsting :) Lægger du et filter på dinebilleder eller poster du dem bare raw?