little things

Fandt lige lidt flere sommerhushyggebilleder på kameraet :) Yndlingsgrøntsagen (der vist nok er en tidsel, hvis det er helt korrekt) over dem alle: Artiskok! Mig og chiller-Penny, der chiller. Superbog og kaffe i superkop. Og pejseild. Og sidst men bestemt ikke mindst det fineste og sødeste påskekort fuld af opskrifter og tips fra Linn Katarina, der blogger på Frk. Kræsen. Tjek endelig hendes fine madblog ud :) Tak for samarbejdet til Danmarks-automaten]]>

(Visited 155 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Du tager så flotte billeder! :D Og hey! De nemme påskeslik har jeg faktisk lavet her i påsken, mums! :D www.johannethorhauge.blogspot.com]]>

 2. < ![CDATA[Hyggeligt indlæg! Jeg kom til at tænke på, om du kender denne inspirerende blog? http://justlittlethings.net/ / Camilla]]>

 3. < ![CDATA[Jeg elsker også artiskok, især kogt dyppet i smeltet smør. mums, og lidt syndigt :) Men hvordan spiser du artiskok, synes det godt kan være lidt svært at få den til at indgå i madretter ?]]>

  1. Lige præcis som du skriver. Og med citron :) Hvis jeg bruger artiskok i salater eller på pizza eksempelvis, så bruger jeg hjerterne på dåse, aaaaalt for meget arbejde (og for dyrt) at bruge friske artiskokker til den slags, selvom det bestemt kunne være lækkert :)

  1. Er det ikke? Det ved jeg ikke noget om ;) De var dog meget lækre og artiskokagtige, omend måske lidt små…

   1. < ![CDATA[Jeg synes altid kun de er der i en måneds tid i sensommeren/efteråret. Men det ville være skønt hvis noget havde snydt naturen så de nu kan fås noget oftere!:o)]]>

    1. Du er heldig!! Irma har Milanesisk grøntsagsmarked i denne uge, og der er italienske artiskokker,….se deres nettilbudsavis…

 4. < ![CDATA[Hej Emily, din blog gør mig simpelthen i sådan et strålende humør, selv på en ellers meget regnfuld eftermiddag som denne... Jeg bruger ofte dine herlige opskrifter etc. og læse mange madblogs, jeg er netop begyndt at læse denne, som jeg blot lige ville "tippe" dig om :-) http://call-me-cupcake.blogspot.com/ Ha' en herlig weekend!]]>

 5. ej, hvor ser det bare hyggeligt ud. jeg ville godt have en hund nogle gange, det er sådan en god undskyldning for at sumpe i sofaen eller sengen :)

  1. Hehe… Penny er dog den helt forkerte hund til det. Ganske sjældent at hun gider sumpe faktisk ;)

  1. Koge den. Spise blad for blad med smør, salt og citron. Og til sidst skære hjertet ud og spise det :) Nice & simple.

 6. < ![CDATA[Hey. Kunne du overtales til at lave en anmeldelse af bogen, når du er færdig med den? Kender kun til hendes musik, men en tur ind i Patti Smiths univers virker jo altid spændende :-) Mvh. Mette]]>

  1. Uh det er min mors, hører hende lige og vender så tilbage. Men ja, den er helt perfekt. Er vild med at den er så stor :)

   1. < ![CDATA[Mor svarer lige: koppen er købt hos RAN på Amagerbrogade 13, det er et porcelænsværksted og hun fremstiller alt selv, meget fine ting!!]]>

 7. Hej Her er nogle bogtips/filmtips til dig til nye hyggestunder- når du engang er færdig med Just Kids, hvis du ikke allerede har læst dem: “Den store Gatsby” den bliver filmatiseret igen;) med DiCaprio og Mulligan (tidligere havde Redford og Farrow i hovedrollerne) http://collider.com/great-gatsby-movie-images/132122/. Andre klassikere der bliver taget op igen på film er: Borten med blæsten (Scarlet rolle er Jennifer Lawrence og Bier er instruktør) og Anna Karenina (m bl.a svenske Alicia Vikander) – ihvertfald gode bøger og tidligere filmudgaver – spændende – hvordan de kommende film vil leve op til forventningerne fra mange.. – jeg vil glæde mig til at se dem!

 8. Du tager nogle virkelig gode billeder – også bare af hverdagsting :) Lægger du et filter på dinebilleder eller poster du dem bare raw?