little things

Jeg tror næsten ikke jeg ved noget pænere end kirsebær- og magnolietræer i fuldt flor. Eller et mere taknemmeligt motiv at fotografere. I går havde jeg en af de der rare dage hvor intet går som planlagt og man ender med at tilbringe næsten hele dagen ude med impulsive aftaler. Nå ja, og en HPV-vaccine, den var nu ganske planlagt og hvis ikke I selv allerede har fået den, så lad dette være en opfordring!!! :) I dag skal der skrives og læses (og pudses næse, den dumme høfeber har indhentet mig, hader, hader, hader birk) og alt det der blev forsømt i går skal nås.]]>

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Så smukke blomster! :) Det er virkelig noget af det fineste. Håber du får en dejlig dag - nu du har hjulpet med at gøre min lidt kønnere]]>

  2. Wow so pretty! I’m from holland and I don’t understand a thing of what your writing but i’m following your site beceause i really like your pictures!

  3. < ![CDATA[Sikke en kontrast til vejret udenfor mit vindue pt, hvor det øser ned og er gråt. Har aldrig hørt om en HPV vacine før, og måtte lige Google det - jeg lider af nåle-skræk, så slemt at der skulle 6 voksne mennesker til at holde mig da jeg skulle have mit 12-års stik - men dette lyder da som en vacine, som ville være frygten værd.]]>

  4. < ![CDATA[Birk er roden til alt ondt... Jeg får dog ikke løbende næse af det, men røde løbende øjne. Og total hævede fingre... Blomstrene kirsebærtræer er noget af det smukkeste, og minder mig om mange af mine barndoms forårs lege hjemme i haven. De var nemlig noget af det smukkeste at bruge som brudebuket når man legede bryllup:-) (her kunne man som brud godt være iført røde gummistøvler (selv om det ikke regnede) :o)]]>

  5. < ![CDATA[ja det er bare så smukt, når træerne springer ud. elsker billederne http://fashionbeautyglamour.blogspot.com http://tanyesha.blogspot.com http://a-touch-of-luxe.blogspot.com]]>

  6. < ![CDATA[Elsker dine "little things"-indlæg, da de ofte viser, at man skal sætte pris på de små ting i livet, og det er der ikke mange andre bloggere, der giver udtryk for. Derfor er jeg også stor fan af din blog, idet du ikke udelukkende behandler overfladiske og materalistiske emner. Thumbs up!]]>

  7. < ![CDATA[Uh kender det alt for godt - der er bare ikke noget mere træls end høfeber, for gud hvor kan det dog irritere en længe.. Og sikke nogle smukke billeder! www.itsmypassions.dk]]>

  8. < ![CDATA[Jeg elsker også kirsebær blomster, så smukke..!!! Et lille tip mod din høfeber er Hayband, ved ikke om du har hørt om dem, det er samme princip som Seaband. Jeg har selv Seaband og er meget glade for dem, de tager køresygen og nu kan jeg endda læse mens jeg køre tog.. Det er dog ikke alle det virker på, og derfor sælges Hayband ikke i danmark mere, men de kan købes bl.a. fra england, tænkte det måske var værd at prøve :)]]>

    1. Desværre nej, eller dvs. mener at den er hvis man er under 26. Det er jeg ikke, så jeg har selv måttet punge ud :( Men vigtigt alligevel :)