little things

Jeg tror næsten ikke jeg ved noget pænere end kirsebær- og magnolietræer i fuldt flor. Eller et mere taknemmeligt motiv at fotografere. I går havde jeg en af de der rare dage hvor intet går som planlagt og man ender med at tilbringe næsten hele dagen ude med impulsive aftaler. Nå ja, og en HPV-vaccine, den var nu ganske planlagt og hvis ikke I selv allerede har fået den, så lad dette være en opfordring!!! :) I dag skal der skrives og læses (og pudses næse, den dumme høfeber har indhentet mig, hader, hader, hader birk) og alt det der blev forsømt i går skal nås.]]>

(Visited 228 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Sikke en rar måde at starte dagen på, læse sådan et fint indlæg med sådan nogle smukke blomster :-) Håber du får en god dag!

  2. Wow so pretty! I’m from holland and I don’t understand a thing of what your writing but i’m following your site beceause i really like your pictures!

    1. Desværre nej, eller dvs. mener at den er hvis man er under 26. Det er jeg ikke, så jeg har selv måttet punge ud :( Men vigtigt alligevel :)