look of the day: printemps

Kom i tanker om, at jeg er lidt for god til at få fotograferet og blogget de ekstraordinære outfits og ganske dårlig til at vise jer de ordinære. Så hermed et ganske almindeligt ‘dagens’ på dagen. Sorte jeans, stribet tee og slidt yndlingsstrik. Drikker kaffe, lytter til Doors radio på Spotify og prøver at knokle med det der speciale. Kan bare slet ikke sidde stille og vil meget hellere ud i det flotte vejr. Nå, arbejde først, fornøjelse bagefter :) Vender tilbage senere med et lækkert indlæg og en lækker konkurrence! Vinderen af den seje Penclic er Sigrid Rosendahl. Tillykke!! Sigrid får direkte besked :)]]>

(Visited 119 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

    1. Det er en jeg har ‘arvet’ fra min mor. Den er gammel, men fra et mærke der hedder Sarah Pacini. Og tak :)

  1. < ![CDATA[Jeg er helt igennem vild med dine solbriller!!!!! - tjek gerne min blog hvis i lyster,jeg har lige sat en rigtig god konkurrence igang hvor man kan vinde et gavekort paa 200 kr! http://agoodiebag.blogspot.com/]]>

  2. < ![CDATA[Kæreste Emily, Lidt ude af kontekst. Men jeg vil gerne høre dig, om du ngle gange fryser dine cupckaes ned? (uden icing selvfølgelig :) Man kan vel i princippet godt, og så tage dem ud af fryseren nogle timer før og pynte dem. Hvad er dine erfaringer? Tak for en dejlig dejlig blog. - Line]]>

    1. < ![CDATA[Ja, det kan man snildt og det gør jeg også ofte :) Selv tak og tak for at du læser med :)]]>