look of the day: printemps

Kom i tanker om, at jeg er lidt for god til at få fotograferet og blogget de ekstraordinære outfits og ganske dårlig til at vise jer de ordinære. Så hermed et ganske almindeligt ‘dagens’ på dagen. Sorte jeans, stribet tee og slidt yndlingsstrik. Drikker kaffe, lytter til Doors radio på Spotify og prøver at knokle med det der speciale. Kan bare slet ikke sidde stille og vil meget hellere ud i det flotte vejr. Nå, arbejde først, fornøjelse bagefter :) Vender tilbage senere med et lækkert indlæg og en lækker konkurrence! Vinderen af den seje Penclic er Sigrid Rosendahl. Tillykke!! Sigrid får direkte besked :)]]>

(Visited 170 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

    1. Det er en jeg har ‘arvet’ fra min mor. Den er gammel, men fra et mærke der hedder Sarah Pacini. Og tak :)