Look of the day: Rouge Rose

Outfit details: Jeans + socks Topshop// tee Weekday// cardigan second hand// heels Miu Miu// bag Balenciaga Et ’dagens’ fra i torsdags hvor vi var til påskefrokost i det nordsjællandske og aprilvejret viste sig fra sin allerbedste side. Videoguide til håropsætningen er at finde lige her :)]]>

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

  1. Så smukt outfit! Jeg elsker, at du kan kombinere så mange farver i samme nuance, og stadig få det til at se fantastisk ud ;)

  2. Hold op, du er laber. De der sko er SÅ smukke. Ååååh, jeg MÅ eje dem. Det må være det tætteste, man kommer på sko-perfektion! Du forstår virkelig at kæle for detaljerne, Emily, du er en kæmpe inspiration! :)

  3. så fin så fin i min yndlingsfarve og som et levende bevis på, at genbrug sommetider er langt bedre end nyt.. :)