Look of the day: Rouge Rose

Outfit details: Jeans + socks Topshop// tee Weekday// cardigan second hand// heels Miu Miu// bag Balenciaga Et ’dagens’ fra i torsdags hvor vi var til påskefrokost i det nordsjællandske og aprilvejret viste sig fra sin allerbedste side. Videoguide til håropsætningen er at finde lige her :)]]>

(Visited 206 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Nøj, hvor er den cardigan fantastisk! Virkelig, virkelig lækker! Mønstret på ryggen er så fint :) Knus fra Marie www.nemesisbabe.dk]]>

      1. < ![CDATA[Tak for svar :). Den er vild flot. Og det er du også :) Ligner den farve der hedder anthracite?]]>

  2. Hold op, du er laber. De der sko er SÅ smukke. Ååååh, jeg MÅ eje dem. Det må være det tætteste, man kommer på sko-perfektion! Du forstår virkelig at kæle for detaljerne, Emily, du er en kæmpe inspiration! :)

  3. < ![CDATA[Virkelig fed cardigan! Jeg må snarest i Prag el. i den der herlige second hand på Elmegade og kigge efter en lignende, den ser rigtig god ud. God regnvejrstirsdag til dig (og alle jer andre) :)]]>

  4. < ![CDATA[Kan virkelig godt lide din cardigan - selvom man nogle gange godt kunne ønske sig, at man kunne gå ned og købe én magen til, er det også fedt, når genbrug er så pænt! Og tak for frisureinspiration. Den frisure var så fin til dig, at jeg var nødt til at forsøge at kopiere den i går, og det var et hit! Tror jeg bliver nødt til at lave den igen i dag :-) Ha' en dejlig dag og tak for en god blog. http://detlillenips.dk]]>

  5. < ![CDATA[Er helt vild med den måde du tager dine billeder på :) Tjek min giveaway.. http://www.natasjasunivers.blogspot.com]]>