look of the day: golden

Outfit details: Sweatshirt Maison Scotch (gifted)// jeans Massimo Dutti// tee Acne (gifted)// purse Balenciaga// heels Miu miu// sunnies Karen Walker I sidste uge var jeg til genåbningen af Companys på Strøget og for at fejre det med gehør, fik alle gæsterne et gavekort at handle for. Jeg købte ovenviste sweatshirt med pailletter og en karrygul (surprise, for de nyere læsere kan jeg fortælle at karrygul er min gamle flamme hvad tøjfarver angår) Acne tee og et par fine glimmerstrømper, der kommer til at gøre sig godt i høje sandaler. Der er mange gode sager i den nye, gamle biks, der nu ikke længere er unisex, men udelukkende har dametøj og -sko, men endnu mere af det :)]]>

(Visited 156 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hej Emily. Skønne billeder og flot outfit! Tror det ville klæde dig med nogle mere tætsiddende (og kortere bukser), er sikker på du sagtens kan bære det:)

  1. Hehe… Mange tak. Men tror nu jeg kommer til at ligne en indsnøret skinke, hvis bukserne bliver strammere ;) Og ville nok heller ikke kunne få luft… Men kortere jo, er bare SÅ doven til at få lagt op :)

 2. < ![CDATA[Cool outfit, med kombinationen af høje hæle og sweatshirt - fedt ekstra twist til et dagligdags oufit :) Men har et lille spørgsmål helt ude af kontekst - Jeg står overfor at skulle finde et sted at få en omgang god mad fra i forbindelse med at en person der står mit hjerte nær, runder de 90 år :) - Men er bosat i Nordjylland så er lidt fortabt med hensyn til gode steder på Amager hvor hun er bosat :/ Derfor tænkte jeg at du måske kunne hjælpe :) - leder efter et sted der kan lave god "gammeldags" dansk mad - eller noget andet lækkert, ikke alt for "vildt" mad - god mørbrad eller lignende, som de laver som take-away? Og tusind tak for en dejlig blog :)]]>

 3. < ![CDATA[Du frister sådan til at anskaffe sig jeans/bukser fra Massimo Dutti :) Når nu jeg skal bestille online, er det meget rart at vide hvad man kan regne med.. Har du erfaringer med størrelserne?]]>

  1. Mine er en 27 og jeg er en 28 i det meste (Acne, Diesel, Modström mm) pånær enkelte hvor jeg er en 27 :)

 4. hvor er du smuk og forårsfin. :) det er måske bare mig, men jeg troede egentlig, at companys forhandlede brands som saint tropez, inwear, part two og sådan nogle? og ikke acne og deslige..

 5. Ej du er eddermame smart i det tøj! Jeg er ret ny læser her, men kan da se at jeg hellere må blive hængende… Den sweatshirt får mit hjerte til at banke:-) og skoene, ja de er meget meget smukke:-)

 6. < ![CDATA[Wow kan jeg da bare sige! <3 De stilletter! Så smukke! De er ubeskrivelig fantastiske! Ka ikk få nok af at se på dem! WOW! :D Fantastisk blog by the way :) Knus&Kram Rana]]>

 7. < ![CDATA[Wauw! De sko er flotte. Faktisk lidt af et kunstværk :O www.sarasskab.blogspot.com - jeg har en afstemning igang, du må meget gerne give din stemme :-)]]>

 8. Lidt forsinket er det gået op for mig hvor skøn den sweatshirt er! Og den er så fin til dig :) Hvordan er den i størrelsen?