look of the day: minty spring

Outfit details: Sweatshirt Monki// jeans Massimo Dutti// jacket Nué Notes// booties Repetto// sunglasses Ray Ban// Dagens fra i går hvor jeg var i Grand at se Shame (og den var fantastisk, men mere om det senere) og bagefter på classy date med min classy kæreste, som de af jer der følger med på bloggens Facobook allerede ved ;) Var måske lige modigt nok at hoppe i læderjakke uden tørklæde and all og frøs altså også lidt da vi skulle hjem, men kan slet ikke vente. Glæder mig helt vanvittigt til bare stænger og sandaler!!]]>

(Visited 166 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

    1. Nej desværre… Og de er 5-6 år gamle, så tror desværre ikke de er sådan lige at støve op…

    1. Hehe… man kan da vist ikke gå rundt derinde i al hemmelighed ;) Sig endelig hej en anden gang. Og tak :)

  1. Du ser super godt ud Emily! Rigtig god sammensætning af det rå og feminine :) hvor er halskæden fra?