look of the day: minty spring

Outfit details: Sweatshirt Monki// jeans Massimo Dutti// jacket Nué Notes// booties Repetto// sunglasses Ray Ban// Dagens fra i går hvor jeg var i Grand at se Shame (og den var fantastisk, men mere om det senere) og bagefter på classy date med min classy kæreste, som de af jer der følger med på bloggens Facobook allerede ved ;) Var måske lige modigt nok at hoppe i læderjakke uden tørklæde and all og frøs altså også lidt da vi skulle hjem, men kan slet ikke vente. Glæder mig helt vanvittigt til bare stænger og sandaler!!]]>

(Visited 133 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Nej desværre… Og de er 5-6 år gamle, så tror desværre ikke de er sådan lige at støve op…

 1. < ![CDATA[du er altid så chik emily! og skynd dig lidt med en anmeldelse af filmen :) http://engmarksrodebutik.blogspot.com/]]>

 2. < ![CDATA[Ej, jeg så dig faktisk ved rådhuspladsen igår! Men var lidt i tvivl om det faktisk var dig men det kan jeg nu se på outfittet at det var! Fedt outfit btw :-) xoxo dittebom.blogspot.com]]>

  1. Hehe… man kan da vist ikke gå rundt derinde i al hemmelighed ;) Sig endelig hej en anden gang. Og tak :)

 3. < ![CDATA[Jeg så dig igår! ved rådhuspladsen. Jeg var ikke helt sikker på at det var dig, men efter at have set det her er jeg 100. jeg ville ønske jeg havde sagt hej!:) viirkelig flot outfit. du har SÅ god stil:)]]>

  1. < ![CDATA[Hihi... der kan man bare se og ja, du må endelig sige hej en anden gang :) Mange tak ;)]]>

 4. < ![CDATA[Kender det alt for godt! Hopper altid i forårsjakken så snart kalenderen siger forår. Jeg kan ikke lade være! Virkelig nice outfit btw.]]>

 5. Du ser super godt ud Emily! Rigtig god sammensætning af det rå og feminine :) hvor er halskæden fra?

 6. < ![CDATA[Hej Emily Jeg ved ikke om jeg er den eneste med problemet, men når jeg besøger bloggen er det her det seneste indlæg jeg kan se... På min bloggerprofil kan jeg dog se at der er kommet nyere indlæg op, som jeg også kan læse ved at klikke på dem. Men går jeg direkte ind på din side, er det her altså det seneste... Meget mystisk... Og der er også en del af de andre BD-blogs som har samme problem... Ved du om det er noget der bliver gjort noget ved? Kh M]]>

  1. < ![CDATA[Sakset fra Bloggers Delights FB-side: "Måske har nogle af jer oplevet at BD-blogs ikke opdaterer, når I klikker jer direkte ind på forsiden? Problemet har været i bestemte browsere og er nu løst. Hvis I stadig oplever problemer skal I kun opdatere (ved hjælp af F5 eller ved at rydde cache) forsiden på en given blog, EN gang, så husker serveren dette og viser jer den korrekte forside fremover! WUHU!" Håber det hjælper og at du atter kan se de nye indlæg :)]]>