look of the day: fall

Outfit details: jacket + heels Zara (from a couple of seasons ago)// pants DANSK// sunnies Karen Walker// bag Balenciaga Ja, det er egentlig lidt nogle efterårsfarver, men det var altså hvad jeg lige havde lyst til og det er nu engang det væsentlige for mig ;) Sikke noget fabelagtigt vejr, det er da kun til at blive glad af. Er lige kommet hjem efter en dejlig tur i blæse- og solskinsvejret med vapsen og nu skal der handles, købes fjernsyn m.m. til min mormor jvf. sidste indlæg og en masse andre ærinder. Er mildest talt lidt bombet, har sovet rigtig dårligt de sidste mange nætter, så glæder mig til i aften hvor jeg ikke har andre planer end at se en masse slam-tv og spise en masse is. Og skal tidligt i seng. Billederne er i øvrigt taget med Nikon 1 og ikke redigerede, så I bedre kan få et indtryk af hvad den lille fyr kan. Husk endelig at ‘like’ mine billeder på Nikons Facebookside hvis I har lyst :)]]>

(Visited 111 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Lækkert outfit. Og ja, farverne er måske lidt efterårsagtige, men efterårsfarverne er jo nærmest det eneste gode ved efteråret.. :)

  2. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg har lige et (vigtigt) spørgsmål til dig og Penny :) Det er desværre sådan, at den pension jeg normalt bruger til min hund har alt optaget i sommerferien og jeg går lidt i panik nu, vi har nemlig ingen familie/venner der kan passe en mellemstor hund i hele 3 uger. Mit spørgsmål er så om du kender eller kan anbefale en god hundepension?]]>

  3. Wow nogle flotte lokker! Kunne du lokkes til at lave en mini-guide til, hvordan du fletter/snor dit hår på den måde? :-)

    1. Der er allerede en videoguide til det. Prøv at vælge kategorien ‘hair’ eller søg på ‘video’ i søgefeltet :)

  4. < ![CDATA[Ej billederne er i super kvalitet .. mon man bliver den heldige vinder når konkurrencen kommer op ;) Man kan jo altid håbe :D! /Amalie.]]>

  5. Du’ laber som altid, søde Emily. :) Må man spørge, hvad det er for en pææææn lyseblå neglelak, der er på dine negle? :)

  6. < ![CDATA[Virkelig lækkert outfit, efterårsagtigt eller ej - er helt skudt i jakken! Mums :-) /Tine http://madmusikmode.blogspot.com/]]>

  7. < ![CDATA[Flotte bukser - elsker farven! Noget helt andet - hvilken af Eos lip balms synes du er bedst? (Går ud fra at konsistensen er den samme, men så hvilken duft).]]>

  8. < ![CDATA[Som altid et super flot outfit :) Er helt vild med din sølvring med den sorte perle på! Du har sikkert svaret på det tusind gange før, men hvor er den fra?]]>