look of the day: fall

Outfit details: jacket + heels Zara (from a couple of seasons ago)// pants DANSK// sunnies Karen Walker// bag Balenciaga Ja, det er egentlig lidt nogle efterårsfarver, men det var altså hvad jeg lige havde lyst til og det er nu engang det væsentlige for mig ;) Sikke noget fabelagtigt vejr, det er da kun til at blive glad af. Er lige kommet hjem efter en dejlig tur i blæse- og solskinsvejret med vapsen og nu skal der handles, købes fjernsyn m.m. til min mormor jvf. sidste indlæg og en masse andre ærinder. Er mildest talt lidt bombet, har sovet rigtig dårligt de sidste mange nætter, så glæder mig til i aften hvor jeg ikke har andre planer end at se en masse slam-tv og spise en masse is. Og skal tidligt i seng. Billederne er i øvrigt taget med Nikon 1 og ikke redigerede, så I bedre kan få et indtryk af hvad den lille fyr kan. Husk endelig at ‘like’ mine billeder på Nikons Facebookside hvis I har lyst :)]]>

(Visited 142 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Lækkert outfit. Og ja, farverne er måske lidt efterårsagtige, men efterårsfarverne er jo nærmest det eneste gode ved efteråret.. :)

  2. Wow nogle flotte lokker! Kunne du lokkes til at lave en mini-guide til, hvordan du fletter/snor dit hår på den måde? :-)

    1. Der er allerede en videoguide til det. Prøv at vælge kategorien ‘hair’ eller søg på ‘video’ i søgefeltet :)

  3. Du’ laber som altid, søde Emily. :) Må man spørge, hvad det er for en pææææn lyseblå neglelak, der er på dine negle? :)