look of the day: blues and golds

Outfit details: coat and necklace Zara// knit Nué Notes// jeans Saint Tropez// bag Dixie (gifted) // boots Palladium// sunglasses Karen Walker

Yay!! Forårsvejr for alle pengene og Palladium-støvler på fusserne. Det bliver en god dag! Kig forbi senere hvor jeg viser en smart og sej lille hvid ting. Som kan blive en af jeres. Ja, ja nu med cliffhanger and all ;)]]>

(Visited 362 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. < ![CDATA[You know why I love your blog posts? Because your outfits are everyday outfits I can inspire from. I don't need to have somewhere to go...its perfect for a cup of coffee with my friends at the near by cafe or walking out my dog. Simple and stylish. In less words; another one of your lovely and inspirational outfits! Have a nice day! xoxo, Aphrodite]]>

  2. < ![CDATA[Lækkert outfit! Er det lang tid siden, du har købt halskæden? xoxo Bené talkingtotheshoes.blogspot.com]]>

  3. … åh, briller og hund vil jeg gerne bede om at få. Så cool solbriller! Jeg skal ud at investere i nye, da jeg sidst i Paris kom til at efterlade brillerne på hotellet, så de blev neglet, og de her er da et formidabelt bud på en nyanskaffelse. Og din hund er jo så fin! Er hun (for det er en hun, ikke?) okay igen?

    1. Tak hvor er du sød at tænke på hende (for jo det er en ‘pige’). Hun har det rigtig godt nu, tak :)

      1. Det var godt. Her banker et stort hjerte for de små kræ, så blev helt dårlig, da jeg læste, at hun gik til undersøgelser. Vores Charlie (dansk/svensk gårdhund) har formålet både at blive kørt over (og brække ryggen, men overlevede på mirakuløs vis), få bidt et stykke af sit øre og blive bidt i halsen af en kamphund her de sidste tre måneder, så vi har efterhånden klippekort til Københavns Dyrehospital ;-)