look of the day: fave colors

Outfit details: Jacket H&M// shirt Etro// jeans Modström (gave/gifted)// bag + badge Balenciaga// shoes Zara// socks Topshop Grøn og lyserød må være min nye yndlingsfarvekombination. Grøn har egentlig altid været min yndlingsfarve, både til påklædning og alt muligt andet, men som I har været vidne til er jeg virkelig også blevet hooked på alle afarter af lyserød på det seneste. Og de to sammen. Match!]]>

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Hvad bruger du til at lave denne collage med? Photoshop? Det ser nemlig rigtig godt og skarpt ud. Jeg mangler virkelig noget at lave collager med. Så jeg håber VIRKELIG meget, at du vil bruge et øjeblik på at forklare, hvordan du har lavet denne :) Kram!]]>

    1. Ja, Photoshop :) Men det er faktisk bare billeder sat ind ved siden af hinanden to og to. Og så kommer det til at ligne en collage, når de uploades til bloggen. Håber det gav mening :)

  2. < ![CDATA[Fine sko! Elsker i øvrigt dine billeder. Det er fedt at det ikke 'kun' er billeder af dig, selvom du dælme også er værd at se på! - Emma http://epw-blog.blogspot.com/]]>

  3. Jeg er helt klart en kjole/nederdele pige og går sjældent i bukser, men du får sq solgt disse så godt at jeg bliver nødt til at kigge nærmere på dem næste gang der går løn ind på kontoen.

  4. < ![CDATA[Hi hi, laver du - ligesom jeg - den kortbenedes løsning med at folde buksebenene op. Sødt! :-)]]>

    1. < ![CDATA[det havde jeg slet ikke tænkt på at gøre. jeg har altid 17 meter buks sammenkrøllet op af læggen. SMART!]]>

  5. < ![CDATA[Jamen så har du da også lige fundet totalt matchende afskallet rosa og grøn beton , der lige går ind i farveskalaen på jeans og skjorte!! Marvellous pictures!!!]]>

  6. Hold op, du er dejlig! :) Fedt med den “rå” baggrund. Det dårlige vejr passer også super godt. Inspirerende! Jeg ville ønske, jeg kunne fotografere som dig (og din fotograf!)