look of the day: fave colors

Outfit details: Jacket H&M// shirt Etro// jeans Modström (gave/gifted)// bag + badge Balenciaga// shoes Zara// socks Topshop Grøn og lyserød må være min nye yndlingsfarvekombination. Grøn har egentlig altid været min yndlingsfarve, både til påklædning og alt muligt andet, men som I har været vidne til er jeg virkelig også blevet hooked på alle afarter af lyserød på det seneste. Og de to sammen. Match!]]>

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

    1. Ja, Photoshop :) Men det er faktisk bare billeder sat ind ved siden af hinanden to og to. Og så kommer det til at ligne en collage, når de uploades til bloggen. Håber det gav mening :)

  1. Jeg er helt klart en kjole/nederdele pige og går sjældent i bukser, men du får sq solgt disse så godt at jeg bliver nødt til at kigge nærmere på dem næste gang der går løn ind på kontoen.

  2. Hold op, du er dejlig! :) Fedt med den “rå” baggrund. Det dårlige vejr passer også super godt. Inspirerende! Jeg ville ønske, jeg kunne fotografere som dig (og din fotograf!)