look of the day: von rosy

Outfit details: Knit ASOS + necklace// hat Filippo Catarzi// jeans Modström (gave/gifted)// booties Repetto// bag Balenciaga Sponsoreret indlæg Det er jo langt fra nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for farver (måske endda lidt for glad, har vist lidt det omvendte problem af dem der altid går i sort) og på det seneste er jeg også virkelig blevet fan af lyserød i alle nuancer. Derfor er jeg allerede bedste venner med mine nye jeans fra Modström – modellen hedder Von og farven Rosy –  og jeg glæder mig til at springe foråret i møde med dem på. Det er mit andet par ‘Von’-jeans fra Modström og jeg er rigtig glad for deres kvalitet og pasform. Der er en hel del stretch i stoffet, så de sidder til og holder faconen, men man kan stadig trække vejret (og lege med tossede border colliers kæmpepinde jvf. sidste indlæg) og bevæge sig. Og så er stoffet til Rosy tyndere end normalt jeansstof, så de er rigtig gode her til forår og sommer. De koster 500 kr. Tjek Modströms webshop ud her og følg dem på Facebook her, hvor der ofte bliver opdateret om nyheder, lagersalg m.m.]]>

(Visited 282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Årh, juhuu! Det ligner lige præcis de bukser jeg har haft inde i mit hoved, men ikke har kunnet finde i virkeligheden. Jeg må finde dem irl og prøve dem (tør ikke købe bukser på det der internet)

  2. FLOT – flot outfit. Super farvesammensætning, og lækre detaljer! Very nice!

  3. wow, jeg tror det her er mine yndlingsbilleder af dig. dit smukke outfit og de rustikke farver komplimenterer billedredigeringen helt utroligt godt. jeg er helt vild med kontrasterne og at det hele er skarpt.

  4. Så fint et look – er helt vild med din hat og støvler :) Endelig en der også synes høje hæle og hundeluftning sagtens kan høre sammen…

  5. Wow! Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer, det er som sædvanligt en fornøjelse! Tak <3

    1. Det kan jeg godt forstå. Nu er jeg lidt skør mht farver, så det kunne jeg snildt finde på (og har gjort), men ellers kan jeg godt se det kan føles lidt risikabelt ;) Men det er jo heldigvis altid gratis at prøve. Og om ikke andet kan man afprøve en farve/tendens via mindre ting som accesories/neglelak/tørklæder eller lignende :) Og hey: TAK for frisørtip, mit hår er awesome efter at have mødt Rikke!! Selvom jeg lige umiddelbart syntes hun klippede for meget af, har jeg aldrig været gladere for det :D