look of the day: windy locks

Outfit details: dress H&M// jacket Filippa K (oldie)// scarf Fnubbu// gloves Topshop// bag Black Lily// boots Burberry Prorsum Billederne er fra for et par dage siden og det blæste helt vanvittigt. Prøvede at holde styr på hår og kjole. Med varierende held… Nå, men ville lige vise alligevel, så må I være rare at se bort fra kjole og hår, der måske ikke sidder helt kønt. Åh de Burberry-støvler altså, smukkeste støvler nogensinde hvis I spørger mig. Må virkelig til at gå noget mere med dem, lige nu giver de mig mest dårlig samvittighed, fordi jeg slet ikke får brugt dem nok. Men de er såååå høje og selvom de er til at gå i, så føler man sig stadig meget dressed up helt deroppe :) Har I nogle seje weekendplaner? Jeg har for en gangs skyld en næsten helt tom weekendkalender og skal indtil videre ikke andet end at undervise i morgen formiddag og så til veninde-kaffe-kage-tam-tam søndag eftermiddag. Så hvis I har seje tips til hvad man monstro kunne give sig til, så del endelig :) Ellers kan det være jeg bare skal have en stille-nulre-rundt-lytte-til-radio-og-læse-bøger-weekend… Heller ikke tosset.]]>

(Visited 158 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Skønne billeder, dit hår ser altid så lækkert og tykt ud :) Jeg har også en stille weekend i sigte, men søndagen skal bruges på Mini Fashion Flea i Roskilde, hvor der bliver solgt ud af min og andre Roskilde-pigers garderobe. Det bliver godt - jeg håber at jeg får solgt godt ud, så jeg kan få plads til nye items i skabet :)]]>

      1. < ![CDATA[Tak, Emily :) Marie-Louise: Du kan finde alle oplysninger på Facebook, her: http://www.facebook.com/events/106844452775714/ Men kort fortalt, så er det på Maglegårdsvej 7 fra kl. 10.00-16.00. Der kører bus derud hver 1/2 time (bus 202A og 212).]]>

  2. < ![CDATA[Smukt... Fint outfit..Ny taske? Med din hårkvalitet skal der vist orkan til at ødelægge looket, det ser jo fantastisk ud med hele parykken i vild modvind på billede 4. Rigtig go weekend, slap du bare lidt af....]]>

  3. Hold da op, jeg fik en overraskelse – havde ikke lige regnet med at se sådan en vild hæl :D Men når det er sagt, så synes jeg ikke, det er et problem at gå med dem til hverdag. Som på disse billeder, hvor du er meget hverdags-dressed, så giver støvlerne et lille pift. Noget lækkert og luksuriøst. Desuden er det fredag, der plejer man at se lidt ekstra lækker ud. Der er intet galt i at gå med disse til hverdag :)

  4. Du skal tage på chokolademesse i Tap 1 i weekenden :) jeg tager selv derud med min familie og holder en hyggelig søndag i chokoladens tegn .

  5. < ![CDATA[Jeg købte en identisk kjole i Monki i sidste uge, men havde faktisk lidt fortrudt... Men når jeg ser den på dig, får jeg lyst til at give den et forsøg til! Min weekend er helt uden planer og det er såååå dejligt! Måske vi skal i biffen og se The Artist, og så skal jeg helt sikkert have fingre i Summerbirds nye påskeæg med hhv passionsfrugt og rabarber.]]>

  6. < ![CDATA[Love the outfit! It looks so warm!! And those boots...omg <3<3 I havent seen them this winter on anyone...they are my fave!! You look great! xoxo, Aphrodite]]>