look of the day: cheetah

Outfit details: Fake fur Topshop// jeans Filippa K// purse Mulberry// boots Colors of California// scarf H&M// knit second hand

Ok, kom vist til at love tidligere, at dette skulle blive et eftermiddagsindlæg. Men bedre sent end aldrig ikke? Der kom lige en dejlig kaffeaftale og et stykke himmelsk brombærtærte på The Royal Café (som dem der følger med på facebook har haft fornøjelsen af at se) i vejen :)

Håber I har en rar aften derude, herhjemme hygger J og jeg med sen aftensmad og ‘seriemandag’ hvor vi ser Californication og Walking Dead. Og har været så flittig i dag og har nået en masse, så er simpelthen bare en happy (og træt) camper :)

bloglovin

]]>

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

    1. Jaaa… kom herud, jeg giver en rundtur, her er SÅ sejt :) Ovenviste er 5 min. fra DR-byen og 10 min. fra Islands Brygge, så nærmest midt i byen ;)

    1. Det er handsker uden fingre, ved ikke hvad mærke de er, men de er købt i Miss Corner på Amagerbrogade :)

  1. hold nu op hvor ser du godt ud! :) cool outfit, fine omgivelser og smukt, smukt lys! …mandag er også zombie-dag hjemme hos os; – så hygger jeg med gossip girl om tirsdagen, lige fra det ene til det andet du véd! ;)

    1. Takker!! Zoombieaften for the win i øvrigt. Uh har helt glemt GG, det skulle man måske gøre noget ved igen… :)