look of the day: burgundy

Outfit details: Jeans Topshop// scarf DANSK// knit Nué Notes// shirt vintage// bag Balenciaga// bracelet Mulberry Har haft sådan en spøjs dag, men er under alle omstændigheder vanvittigt glad i låget og forårskulret. Og har drukket alt for meget kaffe, så har nået 117 ting og gået rundt i cirkler om mig selv også. Jeg startede dagen hos Ilse Jacobsen i Kronprinsensgade, hvor jeg bl.a. kiggede på vildt seje nye gummistøvler, der kommer her i løbet af marts. I kan godt glæde jer. Pradas creepers møder røjsere, siger jeg bare :) Pæne sager og rigtig hyggeligt selskab, bl.a. mødte jeg en ‘gammel’ studiekammerat, der nu er moderedaktør på Jyllands Posten, kan så godt lide de der ‘ih hvor er verden lille øjeblikke’, for sådan føles det for det meste slet ikke, tvært imod. Nå, men der i Kronprinsensgade fik jeg desværre også stjålet min lille mintgrønne cykel (den der er oppe i headeren), eddermugme surt show, nåede dårligt at have den i et år og er stadig helt forbavset over hvordan det kan lade sig gøre at klippe en gigantisk kædelås (den var sat fast om et lygtepæl/skilt) op midt på Kronprinsensgade kl. 11-12 om formiddagen, uden at nogen reagerer eller ser det. Æv… Heldigvis har dagen og vejret bortset fra tyveriet været så fornøjelig, at jeg ikke har gidet være rigtig vred eller ked over det. Det hjælper jo alligevel heller ikke noget. Håber at i også er glade og har forårssommerfugle i maven :)

bloglovin

]]>

(Visited 243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

  1. Hvor træls med din cykel! Dog tænker jeg altid at folk i København skal lade være med at købe fancy cykler, for de bliver altid stjålet… Køb en neutral og evt. grim cykel… Man føler sig måske ikke ligeså cool, men man er næsten sikker på at cyklen ikke bliver stjålet…. :)

    1. Hehe… ja tja tjo… Men også lidt langt ude at det skal være sådan ikke?? Man burde da kunne have lige akkurat den cykel man har lyst til… Har i øvrigt også haft helt neutrale/grimme/billige cykler også og de er også blevet stjålet….

  2. Eltoft vintage er lukket! I hvert fald hvis den ligger på holmbladsgade 12 som jeg mindes at du har skrevet

  3. Så fin du er :) En skam med cyklen.. Måske er det en fan, der bare MÅTTE have et stykke Emily. Ej. ;) Det er drøn ærgerligt, når ens cykel sådan bliver stjålet. Skete også for min fiiine lyserøde cykel. :(