look of the day: burgundy

Outfit details: Jeans Topshop// scarf DANSK// knit Nué Notes// shirt vintage// bag Balenciaga// bracelet Mulberry Har haft sådan en spøjs dag, men er under alle omstændigheder vanvittigt glad i låget og forårskulret. Og har drukket alt for meget kaffe, så har nået 117 ting og gået rundt i cirkler om mig selv også. Jeg startede dagen hos Ilse Jacobsen i Kronprinsensgade, hvor jeg bl.a. kiggede på vildt seje nye gummistøvler, der kommer her i løbet af marts. I kan godt glæde jer. Pradas creepers møder røjsere, siger jeg bare :) Pæne sager og rigtig hyggeligt selskab, bl.a. mødte jeg en ‘gammel’ studiekammerat, der nu er moderedaktør på Jyllands Posten, kan så godt lide de der ‘ih hvor er verden lille øjeblikke’, for sådan føles det for det meste slet ikke, tvært imod. Nå, men der i Kronprinsensgade fik jeg desværre også stjålet min lille mintgrønne cykel (den der er oppe i headeren), eddermugme surt show, nåede dårligt at have den i et år og er stadig helt forbavset over hvordan det kan lade sig gøre at klippe en gigantisk kædelås (den var sat fast om et lygtepæl/skilt) op midt på Kronprinsensgade kl. 11-12 om formiddagen, uden at nogen reagerer eller ser det. Æv… Heldigvis har dagen og vejret bortset fra tyveriet været så fornøjelig, at jeg ikke har gidet være rigtig vred eller ked over det. Det hjælper jo alligevel heller ikke noget. Håber at i også er glade og har forårssommerfugle i maven :)

bloglovin

]]>

(Visited 214 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Hvor træls med din cykel! Dog tænker jeg altid at folk i København skal lade være med at købe fancy cykler, for de bliver altid stjålet… Køb en neutral og evt. grim cykel… Man føler sig måske ikke ligeså cool, men man er næsten sikker på at cyklen ikke bliver stjålet…. :)

  1. Hehe… ja tja tjo… Men også lidt langt ude at det skal være sådan ikke?? Man burde da kunne have lige akkurat den cykel man har lyst til… Har i øvrigt også haft helt neutrale/grimme/billige cykler også og de er også blevet stjålet….

   1. < ![CDATA[Man skal bare ikke stjæle...BASTA! Der er ikke NOGEN der ikke har råd til en cykel...man kan få dem smidt i nakken på politiauktioner rundt om i landet.Det er folk der noler de fede cykler (som man har sparet op til fordi det er dén cykel man vil ha)og tjener på at sælge dem til dem der er ligeglade med hvor den kommer fra - bare den er "hip". Fy for en bankebæ siger jeg bare - Skam jer cykelnolere!]]>

 2. < ![CDATA[Øv øv med cyklen ... det er simpelthen utroligt at folk ikke kan holde fingrene for dem selv !! jeg har lige et helt andet spørgsmål, dit protein pulver er det denne her; Amino-Complex Valleprotein]]>

 3. < ![CDATA[Du er så sød Emily. Og sikke et fint outfit! Er glad for du ikke lader dig slå ud af, at din cykel er blevet stjålet, nogle mennesker kan bare ikke finde ud af at holde nallerne for sig selv. Super god aften til dig! :)]]>

 4. < ![CDATA[you rock! this is such a good and simple outfit yet suitable for every occasion expect formal events. keep on rocking :) www.leclaudia.blogspot.com]]>

 5. < ![CDATA[Tripple tarveligt at stjæle cykler! Her gik jeg og troede at jeg brugte det der Google friend connect, men dit nye indlæg dukkede lige så fint op i mit betjeningpanel. Jeg er ikke så god til teknik, men glad for at slippe for bøvl!]]>

 6. < ![CDATA[Øv på cykeltyveri! Ville lige høre, hvor mange balenciaga tasker har du? og i hvilke farver? Jeg overvejer lidt selv en, men er i tvivl mht. farve :/]]>

 7. < ![CDATA[Æv med din cykel altså.... :( Men hyggeligt lige at nå at sige hej til dig....ærgerligt vi ikke havde mere tid til at sludre :)]]>

 8. < ![CDATA[Herligt taske pose, men man bliver også nemt fristet til at fjolle foran kameraet når man står alene med fjernbetjeningen :D Rigtig ærgerligt med cyklen og så i Kronprinsensgade, der er jo altid mange mennesker, utroligt det kan lade sig gøre og nogle er så uforskammede!]]>

 9. Eltoft vintage er lukket! I hvert fald hvis den ligger på holmbladsgade 12 som jeg mindes at du har skrevet

 10. < ![CDATA[Ej det ser pænt ud det sæt! :D Jeg håber at din dag har været god nok til at overskygge, at din flotte cykel blev stjålet. Man skal godt nok være en iskold cykeltyv for at stjæle en cykel midt på dagen midt i København :-/]]>

 11. Så fin du er :) En skam med cyklen.. Måske er det en fan, der bare MÅTTE have et stykke Emily. Ej. ;) Det er drøn ærgerligt, når ens cykel sådan bliver stjålet. Skete også for min fiiine lyserøde cykel. :(

 12. < ![CDATA[Dejligt indlæg. Din blog har en høj troværdighed og det nyder jeg. Skønt at se hvordan foråret lyser ud af dig - på trods af dumt cykeltyveri. Jeg er hjemme med resterne af en stædig influenza og slås med tunge jobproblemer, men du gav mig lyst til at finde farverne frem og se fremad.... tak for det.]]>

 13. < ![CDATA[Øv, stakkels cykel. Den var så fin! Men det er hvad der sker, desværre. Fint outfit, men jeg må indrømme at der er for mange lilla/bordeuax nuancer til min smag - det ville fungere bedre hvis der var noget hvidt kan kunne bryde det lidt :-) Men.. hver sin smag. C http://walk22.blogspot.com/]]>