Feather Earrings

 I var nogle stykker, der spurgte til de fjerøreringe jeg havde på i går. De er købt hos en gadehandler i Barcelona, så de er ikke sådan lige at få fat i, men til gengæld kan man snildt lave nogle lignende selv. Nu er jeg ikke selv den store DIY-haj, men min søde bloggerkollega Christina er. Og hun har engang lavet en guide til hvordan man laver fjerøreringe, der ligner mine til forveksling :) Se bare her:
Se Christinas DIY-guide lige her

(Visited 469 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Synes fjer-øreringe er rigtig fine, men bruger dem ikke selv da min veninde helt har boykottet dem fordi nogle fugle bliver plukket levede for fjer til at blive anvendt til bl.a. det, så det vil jeg selvfølgelig ikke støtte. Når man er klar over det får det desværre siden til at se dobbeltmoralsk ud med indlægget om “no cruel cosmetic” med søde kaniner lige neden under. Ved godt man ikke kan redde hele verden, men ville bare gøre opmærksom på problemet – og fjerøreringe er jo nemme nok at gå udenom.
  :)

  1. Ih, æv det havde jeg slet ikke tænkt på :( Men så må det være en god idé at lave dem selv, så kan man bruge fjer man finder eller få nogle, der allerede er faldet af en undulat/lign./hvad ens bekendte nu har af fugle ;)

   1. Ja det ville være en perfekt mulighed :) Så er man da sikker ;) Det er også bare så svært at gennemskue hvor og hvordan ting bliver lavet(!)

 2. De er rigtig flotte, men når man ikke er sikker på at de små pip-fugle har haft det lige så godt som ens vovse, så undværer jeg altså hellere. :-)

 3. Hej Emily,

  Det er helt korrekt, hvad Ninna skriver. Fuglene plukkes ofte levende og fjerene bliver ikke “opsamlet” selvom mange producenter påstår det.

  Du kan læse mere omkring det i denne artikel:

  http://www.independent.co.uk/life-style/fashion/features/feathers-are-in-fashion-but-is-an-ostrich-boa-more-acceptable-than-a-mink-coat-792441.html

  Jeg synes selv, at fjerøreinge er super flotte, er især vild med påfuglefjer, men ville ikke købe øreringe, der var lavet af fjer, så i stedet købte jeg et par påfugleøreringe, der var lavet med en masse små perler. De er super flotte og ingen påfugle måtte lade fjerene for at de kunne fremstilles ;) Dem jeg har kan ses her:

  http://www.ebay.com/itm/GREEN-RAINBOW-SEED-BEADED-PEACOCK-FEATHER-EARRINGS-7-10-/370520104120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5644b81cb8

  Mvh. Louise

  1. Æv altså, men ja man må selv være på vagt. For man kan da vist ikke bare antage at verden er et rart sted længere :(
   Tak for at I gjorde mig opmærksom på det. Håber at mine fjer fra Barcelona, har haft det godt og fremover vil jeg kun bruge fjer jeg selv finder/får af venner, der har fugle (der selv har tabt dem).
   Tak for tippet med perleøreringene. Og Mht. påfuglefjer, så kan jeg anbefale dig at smutte en tur i Haveselskabets Have i løbet af foråret/sommeren. Hvis du bor i nærheden selvfølgelig. Der går påfugle og man kan derfor være heldig at finde en halefjer eller to :)

 4. Ej hvorer de fine – og så smukt sat op på nyudsprungne gæslinger :) Sikken et fint forårs-krea-univers! Ps. tak for guide-henvisning!