my balcony

Ih altså, har faktisk pudset alle vinduerne i lejligheden, siden vi talte om den slags sidst. Men jeg glemte lige vores karnap/udviddede vindueskarm/udhængsdrivhus eller hvad man nu skal kalde den. Min balkon måske? Ja ja, det er nok at overdrive, men i går i et angreb af massiv overspringshandlingstrang gik den fra at være kedelig vindueskarm og afsætningsplads for rod til at være husets hyggeligste oase :)

Jeg har lagt en madras derud og dækket den med et vattæppe og så ellers en håndfyld lysestager, puder, et par spirende solsikker og en lerfigur (yndlings i øvrigt) fra Mexico og vupti, havde jeg det rareste hjørne at drikke myntethe og læse i. Penny er også fan. Kunne måske godt tænke mig et andet tæppe og andre/flere puder på sigt, men måtte bruge hvad jeg havde og er i al tilfælde mere end tilfreds med konceptet.

Måske I også har et kedeligt hjørne, der kan forvandles til en hyggekrog hvor man kan læse og fordybe sig?

(Visited 1.141 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Nøj, hvor ser det hyggeligt ud! Det er lige sådan en hyggekrog jeg mangler – jeg elsker virkelig vindues-hyggepladser, hvor man bare kan sidde og kigge ud af vinduet. Hvor er du heldig at have sådan en virunderlig vindueskarm! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

 2. Ih, sådan en vinduesplads står HØJEST på min boligønskeliste! Det ser simpelthen så hyggeligt ud :-)

 3. Jeg har vildt dybe vindueskarme i min lejlighed, så første tanke var også PUDER! Til gengæld vinder min kærlighed for nips over puderne, men efter at have set det der, pønser jeg lidt på at bygge sådan en krog der i en af vindueskarmene.

 4. Orv, bliver helt misundelig.. Tænk at sidde der i sit eget hjørne og samtidig kigge ud på byen. Det ser rart og hyggeligt ud :-)
  Jeg har også en hyggekrog; et hjørne af stuen med min yndlings-Chesterfield stol og en skammel med lammetæppe på. Ved siden af, står min uundværlige hækle/garn kurv, og plads til kaffe & the. Skønt, at have sit “eget” sted. (-Der er heller ikke andre i husstanden der vover at tage min plads, ha ha..)

 5. Åh. Det var dog den perfekte læsekrog til en lille læsehest. Som skabt til de regnfulde sommerdage med en kop dampende varm te og en god bog. Jeg er dybt misundelig.
  Faktisk har vi også en tilpas lav og dyb vindueskarm til den slags. Problemet er bare, den befinder sig i køkkenet. Det forhindrede mig dog ikke i at snige mig derhen i vinters, betragte sneen og drikke varm kakao. Ganske rart; men nogen ideel læsekrog er det nu ikke. Æv.

 6. Jeg er ret sikker på, du har en eklatant sans for indretning, og indtil videre har de smugkig, du har givet af dit hjem (forrige såvel som nuværende) været meget inspirerende. Får vi ikke snart nogle bolig indlæg? Hvis man gerne må fremsende ønsker, så er det mit ;)

 7. I det mindste kan man stadig se ud af dine vinduer. Vi er snart ved at nå punktet herhjemme, hvor jeg skal åbne altandøren for at vurdere vejret… Og det er ikke, fordi jeg ikke VIL pudse vinduer, jeg ved bare, at jeg kommer til at falde ud af vinduet og dø, hvis jeg forsøger!

 8. Hvor har det blivit fint! Jeg har et lille vindue hvor man kan sidde på min værelse, men det er lige en anelse for lille til at blive til sådan et som du har. I stedet har jeg fyldt det op med planter – for kan jeg ikke få et hyggevindue så skal jeg ha mig en lille skov i stedet :)

 9. Jeg har altid drømt om sådan et hyggehjørne, når jeg engang får en lejlighed – synes det er skønt, når man vælger at gøre en del af rummet til noget specielt, fordi man ved at man vil koble af der. Når der skal hygges, så skal det virkelig også bare være gennemført.

  Endnu engang må jeg jo også sige, at Penny simpelthen ser så sød ud. Forstår godt, at hun liker på hyggekrogen :-)

 10. Sådan nogle hyggekroge er bare de alle bedste. Jeg laver tit en spontan en i vores kanap ud til haven, så sidder/ligger min hundepige og jeg der og hyggedaser mens vi kigger ud på livet i haven… Så dejligt!!! :)

  1. Har alle mennesker ikke altid lige et udvalg af madrasser i forskellige størrelser liggende? ;)
   Ej det var et rent lykketræf og mægtig heldigt at den lige passede. Det er en baby/børnemadras, som min mor har napset til storskrald med tanke på at betrække den og bruge den til hundeseng til Penny :)

   1. hvor er det dejligt at læse, at min mor ikke er den enste der finder “guldkorn” i storskrald. en tendens der gjorde mig så flov, da jeg var barn.

    – iøvrigt utrolig hyggelig krog!

 11. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  Og hvor er Penny dog blevet stor!

  Ang, hund. Havde kæresten og dig nogensinde jeres små tvivl inden i købte hund ? Jeg mener, det er jo en stor omvæltning. Eller har det bare føltes 100 % rigtig hele vejen igennem ? :)

  Dejlig søndag til alle!

 12. Hvor er du dog kreativ! Hvem drømmer ikke om at have sådan en hyggelig læsekrog, hvor man bare kan sidde og drømme sig væk eller læse i en god bog. Gid det var mig, der havde det :-)

 13. Jeg ville ønske, jeg havde. Din ‘krog’ ser virkelig hyggelig ud. Selvom det på ingen måde minder om, mindede dit indlæg mig alligevel om en hyggekrog, jeg som barn lavede med min bror i et mørkt hjørne omme bag skorstenen. Mørke, varme, Tintinhæfter og masser af hygge :)

 14. Åh, jeg er helt forelsket i det hjørne! Jeg ville ELSKE at have sådan et hjørne, helt ærligt. Men har ikke rigtig plads.. Det stikker lidt i hjertet, da min kæreste og jeg ville flytte op i lejligheden over os (der netop havde den perfekte vinduesplads), men det var ikke muligt for os :/ men jeg er snotforelsket i tanken!