room with a view

I weekenden gav J og jeg den en skalle med oprydning og ommøblering. Sådan noget der starter som en tanke og ender i en manisk oprydnings-frenzy, hvor man slet ikke kan stoppe igen og til sidst har brugt en halv eller hel dag på det. Akkurat som Sofie så fint har beskrevet det lige her. Og det føles SÅ rart bagefter. Synes det er interessant hvordan jeg/man er bedre tilpas, når man synes ens hjem er rart og ordentligt. Og jeg ved godt, at jeg har været meget nærig med billeder af den ‘nye’ (vi flyttede i november, så det er den vist ikke helt længere) lejlighed, men jeg har bare ikke rigtig været tilfreds eller færdig synes jeg. Det sidste bliver man nok aldrig, men er så småt ved at være tilfreds og når der er blevet hængt lidt flere billeder op og et par andre småting (og vasket vinduer, tsk tsk), så skal I nok få en tour de chambre.  Indtil da er her et lille vue af mit kontor, der har dejlig udsigt over en lille park. Og en lidt for blå, lidt for dårlig stol… Burde virkelig have en ordentlig kontorstol, men har simpelthen bare så svært ved at prioritere den slags i budgettet… Tror dog ikke min ryg er glad for, at jeg prioriterer høje hæle over bedre arbejdsstilling… Måske jeg skulle anskaffe sådan en pilatesbold at sidde på, det har jeg hørt skulle være godt. Nogen af jer, der har erfaringer med sådan en fyr? Og hvor man kan købe et flot betræk til den (der ikke koster spidsen af en jetjager)??]]>

(Visited 740 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Det er malet med en farve fra Flügger :) Det er ca. to år siden, men tror måske du kan være heldig at finde et indlæg med farvekoden (måske i kommentarerne) hvis du er kreativ i søgefeltet :)

   1. Åh nu forstår jeg, du tænker på billedet. Det er taget i går eftermiddags, hvor solen stod lige på vinduerne og dannede genskin, så derfor kan man slet ikke se ud ;)

  1. Tusind tak for råd om pilatesbold. Mit bord kan heller ikke indstilles, så må finde en kæmpe bold. hehe ja, sko må der til!

 2. Jeg har hørt fra flere fysioterapeuter, at man ikke må sidde mere end en halv time på en pilatesbold adgangen, da det også er belastende for ryggen – det er ikke nemt at finde rundt i, hvad man skal gøre for at få den optimale arbejdsstilling, men synes lige at jeg ville dele dette fagråd, så du har det med i overvejelserne, inden du erstatter stolen fuldstændig med bolden ;)

 3. Haha, det var derfor du likede! ;) Jeg tror det er forårsvejret, der giver en lyst til at rydde op (og for mit vedkommende også det faktum, at mit skab var eksploderet, hvis der var kommet flere sko derind…).

 4. Den eneste bold jeg kender med betræk er den fra Karmameju, men den koster 1425 kr. (eller et betræk til 700 kr.), hvilket næsten er spidsen af en jetjager. Omvendt er den så fin at man rent faktisk har lyst til at sætte sig på den. Måske man kan finde den brugt? :-)

 5. Er den gule bold på billedet til hundebasser, og kan den i så fald holde til lidt af hvert? :)

  1. Lige præcis :) Penny er ikke særlig sød ved sit legetøj, men denne holder. Den er fra Trixie :)

   1. Kan man få legetøj fra Trixie i nogle fysiske butikker (synes kun, at der kommer webshops frem, når jeg googler)? Og kan du anbefale andet slidstærkt hundelegetøj? Bertha tygger sig nemlig hurtigt gennem det meste… :)

    1. Ja i langt de fleste fysiske butikker. Det er et ret udbredt tysk lavpris hundemærke. Hmm… Kan virkelig anbefale Nylabones, de har dem i Maxi Zoo og ellers i engelske webshops. Sådanne og ting i hård gummi er det eneste Penny har liggende til fri afbenyttelse. Alt det ‘skrøbelige’ er kun til når vi leger sammen :) Hun kan nemlig også lave konfetti af alt…