room with a view

I weekenden gav J og jeg den en skalle med oprydning og ommøblering. Sådan noget der starter som en tanke og ender i en manisk oprydnings-frenzy, hvor man slet ikke kan stoppe igen og til sidst har brugt en halv eller hel dag på det. Akkurat som Sofie så fint har beskrevet det lige her. Og det føles SÅ rart bagefter. Synes det er interessant hvordan jeg/man er bedre tilpas, når man synes ens hjem er rart og ordentligt. Og jeg ved godt, at jeg har været meget nærig med billeder af den ‘nye’ (vi flyttede i november, så det er den vist ikke helt længere) lejlighed, men jeg har bare ikke rigtig været tilfreds eller færdig synes jeg. Det sidste bliver man nok aldrig, men er så småt ved at være tilfreds og når der er blevet hængt lidt flere billeder op og et par andre småting (og vasket vinduer, tsk tsk), så skal I nok få en tour de chambre.  Indtil da er her et lille vue af mit kontor, der har dejlig udsigt over en lille park. Og en lidt for blå, lidt for dårlig stol… Burde virkelig have en ordentlig kontorstol, men har simpelthen bare så svært ved at prioritere den slags i budgettet… Tror dog ikke min ryg er glad for, at jeg prioriterer høje hæle over bedre arbejdsstilling… Måske jeg skulle anskaffe sådan en pilatesbold at sidde på, det har jeg hørt skulle være godt. Nogen af jer, der har erfaringer med sådan en fyr? Og hvor man kan købe et flot betræk til den (der ikke koster spidsen af en jetjager)??]]>

(Visited 686 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Det er malet med en farve fra Flügger :) Det er ca. to år siden, men tror måske du kan være heldig at finde et indlæg med farvekoden (måske i kommentarerne) hvis du er kreativ i søgefeltet :)

 2. < ![CDATA[Der er dejligt vejr her ved den jyske vestkyst ;) Bare for at gøre dig lidt misundelig (For der er så meget at misunde på den jyske vestkyst....)]]>

   1. Åh nu forstår jeg, du tænker på billedet. Det er taget i går eftermiddags, hvor solen stod lige på vinduerne og dannede genskin, så derfor kan man slet ikke se ud ;)

 3. < ![CDATA[Ja, skoene er da blev prioriteret højere en stolen! (De er også rigtig flotte!) Pilates bolde er ret gode - men lad vær med at køb en der er for billig, de bliver for hurtigt bløde, og dermed flade. Jeg ville prioritere boldens kvalitet højt :) De her skulle være en ret god kvalitet: http://www.amazon.com/Fitter-First-DuraBall-Exercise-Purple/dp/B0007XNILS - Den fåes endda i farver! :)]]>

 4. < ![CDATA[Jeg har brugt pilatesbold, og det virkede på mange måder rigtig godt. Jeg holdt i hvert fald op med at have ondt i ryggen. Desværre kan højden på mit skrivebord ikke justeres, og jeg sad ret lavt, derfor droppede jeg det igen. Jeg kan derfor kun anbefale, at du finder den største bold, du kan. Jeg tog den mellemste de havde i butikken, så jeg også kunne bruge den til andet, men det fungerede altså ikke. Nu gider jeg ikke bruge penge på en ny. Jeg kan i øvrigt godt lide, at skoene lige har fået sneget sig med ind på billedet ;)]]>

  1. Tusind tak for råd om pilatesbold. Mit bord kan heller ikke indstilles, så må finde en kæmpe bold. hehe ja, sko må der til!

 5. Jeg har hørt fra flere fysioterapeuter, at man ikke må sidde mere end en halv time på en pilatesbold adgangen, da det også er belastende for ryggen – det er ikke nemt at finde rundt i, hvad man skal gøre for at få den optimale arbejdsstilling, men synes lige at jeg ville dele dette fagråd, så du har det med i overvejelserne, inden du erstatter stolen fuldstændig med bolden ;)

 6. < ![CDATA[Hej Emily, jeg har stor erfaring med brug af pilatesbold som stol og har selv anvendt en i flere år. Som en anden også har påpeget herinde kan man ikke eller det er i hvert fald ikke altid godt og sidde på den i flere timer ad gangen. En god ide er at skifte til en stol en gang i mellem, mens man sidder og arbejder. Jeg synes dog også det giver sig selv, da man bliver træt i musklerne af og sidde på bolden, da man træner både mave/ryg og de små muskler når man sidder korrekt på bolden (læs med rank ryg). Faktum er, som også nævnt i denne tråd, køb en ordentlig bold og få noget vejledning i butikken mht. størrelse osv. Da jeg købt min for 6 år siden gav jeg ca. 450-500 kr. i en sportsbutik og den har holdt til en masse - stol anvendelse, træning, flytninger, op- og nedpustninger m.m. Jeg synes en bold er en fantastisk ting at have derhjemme til både stol og træning. Eneste minus er måske opbevaring af den, men det er hvad der høre med:) Jeg har aldrig hørt om betræk til den!]]>

 7. Haha, det var derfor du likede! ;) Jeg tror det er forårsvejret, der giver en lyst til at rydde op (og for mit vedkommende også det faktum, at mit skab var eksploderet, hvis der var kommet flere sko derind…).

 8. Den eneste bold jeg kender med betræk er den fra Karmameju, men den koster 1425 kr. (eller et betræk til 700 kr.), hvilket næsten er spidsen af en jetjager. Omvendt er den så fin at man rent faktisk har lyst til at sætte sig på den. Måske man kan finde den brugt? :-)

  1. Lige præcis :) Penny er ikke særlig sød ved sit legetøj, men denne holder. Den er fra Trixie :)

   1. Kan man få legetøj fra Trixie i nogle fysiske butikker (synes kun, at der kommer webshops frem, når jeg googler)? Og kan du anbefale andet slidstærkt hundelegetøj? Bertha tygger sig nemlig hurtigt gennem det meste… :)

    1. Ja i langt de fleste fysiske butikker. Det er et ret udbredt tysk lavpris hundemærke. Hmm… Kan virkelig anbefale Nylabones, de har dem i Maxi Zoo og ellers i engelske webshops. Sådanne og ting i hård gummi er det eneste Penny har liggende til fri afbenyttelse. Alt det ‘skrøbelige’ er kun til når vi leger sammen :) Hun kan nemlig også lave konfetti af alt…

 9. < ![CDATA[På mit arbejde sidder to af mine kolleger på pilatesbolde. Vi har dog skriveborde der kan justeres i højden, så de står op i løbet af dagen også. (og render til 10.000 møder i løbet af dagen, så de sidder også på andre stole). Men de er rigtig glade for det - den ene døjede med hold i nakken og dårlg skulder, og det har faktisk hjulpet på det, siger hun.(men det kan også være andre faktorer end lige bolden). Kan dog godt forstå du gerne vil finde et betræk til den, for ellers er det lige fitness-agtigt nok. Et ergonomisk godt alternativ (som man siger) er sådan en "skammel-agtigt-stol" som er meget fjedret i det, så når man sidder på den, kan man kun sidde med ret ryg. Jeg prøvede den hos en veninde for mange år siden, så jeg ved ikke lige hvad sådan en fætter hedder, men hun havde fået den anbefalet af en fys. Selv sidder jeg på en taburet fra IKEA. :D]]>

 10. < ![CDATA[Prøv at tjek yogaudstyr.dk De har butik på Østerbro, Rosenvængets Allé 19. De har også betræk og det koster ikke en bondegård. Pøj pøj med det. :)]]>