snack of the day: quickie fro yo

Hurtig og sund(ere) is!

Da jeg var lille lavede min mor ofte en ‘is’ af frosne hindbær blendet med fløde og flormelis. Mmm… Tror faktisk stadig at det er en af mine yndlingsdesserter. Denne udgave er dog med græsk yoghurt og honning i stedet, så lidt sundere :)

Lynhurtig bæris til 2 pers.
200 g frosne skovbær eller hindbær
150 g græsk yoghurt (helst 10%)
2-3 spsk honning (mere hvis man kan lide den sødere)

 • Blend alle ingredienserne til de har en softice-agtig konsistens (min blev lidt for flydende).
 • Spis med det samme :)

Her har været lidt stille de sidste par dage, var til eksamen på min klikkertræneruddannelse i fredags (og bestod :)) og weekenden er gået med masser af gøremål, hygge med venner, speciale- og krimilæsning. Jeg synes det er rart med en lille blogpause af og til. Så kommer jeg nemlig rigtig til at savne jer og bloggen, men får også lige et par dage med ro i hovedet :)

(Visited 866 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Det ser super lækkert ud! Tillykke med bestået eksamen (don’t we just loooove eksamener, når de er overstået og bestået)

 2. Ser rigtig lækkert ud! Kan anbefale en fuldstændig sund “is” af bananer og frosne bær, som bare blendes sammen og så har man en lækker sorbet. Bruger som regel 1 banan og 1-2 håndfuld frosne bær til 1 portion.

 3. Lyder som en rigtig dejlig weekend du har haft :-) og super skøn isyoghurt du har lavet – ville ønske det var noget der blev solgt mere af rundt omkring i Københavns gade – det er så lækkert.

  xoxo
  TWO//MINDS

  kig forbi :-)

 4. Uhm, det var også en af mine ynglingsdesserter da jeg var lille :) din opskrift må helt sikkert afprøves!
  Og tillykke med bestået eksamen :)

 5. Det lyder virkelig lækkert:D hvis man ikke kan tåle mælk, kan man udskifte yoghurten med kokosmælk, det laver jeg nogle gange, det er altså også super lækkert:)

 6. Tillykke, frøken klikkertræner! :)
  Det er virkelig en lækker én, som jeg også har lavet mange gange.. Jeg har lavet en med kokosmælk i stedet for yoghurt, da jeg ikke tåler det så godt, det smager altså også enormt godt :)

 7. Uhhhh det lavede jeg hele sommeren – nærmest hver dag! Det er noget af det lækreste, men ved du godt der har været rigtig mange sager om bakterier i forsne bær? Rigtig mange er blevet inficerede – alligevel gør jeg det stadig selv nogle gange når de gamle ikke lige kigger (-;
  Du ved det sikkert godt, men ville bare lige sige det, hvis nu du ikke ahvde hørt om det (-:

  – btw, (helt ude af kontekst) så hop lige forbi og deltag i min konkurrence :-D

 8. Det siger bare alt for meget om mig, at jeg ejer en ismaskine og aldrig har så meget som overvejet at lave froyo i den. For shame.

 9. Ihh, bliver helt nostalgisk – den dessert lavede min mor også ofte, da jeg var barn :)
  Tillykke med eksamen!

 10. Mums – det ser både sundt og lækkert ud! Måske noget man ligefrem kan spise med god samvittighed! :D

 11. Det er så lækkert, jeg plejer bare at bruge mælk og sødemiddel i stedet da jeg altid har det ved hånden.

  Og tillykke med den beståede eksamen :)

 12. Det ser godt ud! Jeg laver ofte noget lignende, også tilsat lidt ingefær. Jeg kan også anbefale at bruge stevia som sødemiddel. Det er 100% naturligt og kaloriefrit, det har en lille smule lakrids/anis agtig smag, men til denne kombination smager det godt.

 13. tillykke med bestået eksamen (ved dog ikke hvad en klikker… er :s)

  Lækker dessertis, den laver jeg også men med sødemiddel (DDV)

  Pause fra noget er altid godt, så kommer man frisk og veloplagt tilbage med masser af ideer, men det ved du jo også godt.

  Pøj pøj med speciale skrivningen.

  Kh. Lis

 14. Mums! Kan ellers anbefale græsk yoghurt med lidt kokos vendt sammen og en smule honning, er vildt lækkert sammen med en frugtsalat. Er sundere variation af råcreme! :) Enjoy!

 15. Tillykke med den bestået eksamen!
  Jeg har lige lavet denne, men med naturel yoghurt og jordbær, og den kan klart anbefales til hvis man bare vil lave noget nemt, MUMS! :)

  I er velkommen til at følge mig på instagram: Karolinealfi

 16. Mums, det ser lækkert ud! Glæder mig til den dag, man kan få græsk yoghurt i Frankrig – det mangler jeg ofte ;)

  1. Nej hvor mystisk at man ikke kan få det… De må lige stramme sig an ;) Mindes at de havde det i Belgien, da jeg boede i Bruxelles… Nå, men vil ikke høre brok fra dig for du kan få den fabelagtige Activia Yoghurt med kokos… Mmmmmm….

 17. Tillykke med eksamen! Hvilken instruktør/klub har du taget uddannelsen hos og kan den anbefales? :-)

 18. Købte en blender grundet dette indlæg.. lavede så fro yo, igår – og hold nu op det var LÆKKERT!! ;) tak for tippet :)