look of the day: pale ale

Outfit details: Cardigan COS// tee DANSK (gifted)// bag Cheap Monday// jeans Massimo Dutti// heels Patrizia Pepe

Endnu et par billeder fra i går hvor vi nød det lækre vejr. Er komplet fascineret af at flette hår på ovenviste måde for tiden (ja ja man skal jo holde lidt fri fra opgaveskriveriet), men føler mig samtidig også lidt snydt fordi jeg først nu – i en alder af snart 27 – har fundet ud af at man kan flette ‘udad’ i stedet for ‘indad’. Så fra nu af skal mit hår flettes udad rundt om hovedet, på kryds og tværs og lige ned. Hver eneste dag. Eller noget :)

Stikker næsen i bøgerne igen nu (glæder, glæder, glæder mig til snart for alvor at være færdig!!!), men tak for at jeg kan komme herind og have et lille frirum hvor jeg kan sige tossede ting om fletninger ;)

(Visited 270 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Jeg vil bare lige sige, at for en “lille skid med skæve tænder”, så klæder du dig helt vildt fint og du er altid meget inspirerende at se på :-)
  Go’ weekend
  Kh Kristine

 2. Ej, jeg har aldrig flettet andet end udad… nu føler jeg mig mega snydt over at der ikke er nogen, der har fortalt mig at man kan flette indad. Altså! (:

 3. Min hjerne er kommet på overarbejde med at prøve at regne ud, hvordan man fletter hhv udad og indad… Jeg har altid bare flettet? God fornøjelse med specialet og find trøst i, at vejret ikke indbyder til andet idag. Selv skal jeg holde fødselsdag, det er nu lidt rart, gråvejr eller ej :)

 4. Fint fint hår.-) Jeg har altid flettet mit hår ofte, men fandt også først ud af i fredags da jeg youtubede det, hvor enkelt det er at flette udaf.
  Det er jo vildt fint og fedt at kunne variere den klassiske franske fletning lidt mere.