look of the day: comfy

Outfit details: Jeans Maison Scotch// shirt Custommade

Nogenlunde sådan ser jeg ud for tiden påklædningsvis. Eller det ovenfor er den flotte version. Tror mest det er hullede jeans og forvasket tee i forskellige varianter, der er i spil. Er bare ikke så dygtig til at dresse up, når jeg bare er mig selv og sidder hjemme og arbejder…

Og det er ingen hemmelighed, at jeg ikke ligefrem lever det vilde liv for tiden. Jeg læser, skriver opgave, går med min hund, ser tv-serier med min kæreste om aftenen og krydrer det af og til med et visit hos venner eller familie. Vild ungdom. Nå, men sådan er det nu engang (især når man har været vældig dygtig til at lave alt muligt andet og nu skal nå det hele på den halve tid) og når specialet er færdigt en gang i juli, så er det jo bare gå amok i alle fristelserne: festivitas, spontane grill-aftaler, cafébesøg, biografbesøg, museumsbesøg, shopping, museer og alt andet mit hjerte higer efter lige nu. Men, men, men… ligesom at jeg har skrevet om det bittersøde ved forår i forbindelse med høfeber, så er forår altså også lidt af en bitch i forhold til eksamen. Er så træt af forsømte forår og glæder, glæder, glæder mig simpelthen helt åndssvagt meget til det er slut med at gå i skole (ja, det kalder jeg det altså stadig, synes ‘universitetet’ lyder så prætentiøst). Er træt af at læse til eksamen, skrive opgaver og have dårlig samvittighed hvert forår (og omkring jul for den sags skyld). Og nu ikke nogen kommentarer om at det er meget hårdere at arbejde 9-17 ;) Lad mig rase ud (og blive i troen), her på mit allersidste eksamensforår.

Til alle mine med-eksamens-søstre: Hold ud! I er for seje og jeg føler med jer!

(Visited 250 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Årh, det lyder da lidt små kedeligt, det jeg har i vente.
  Jeg går kun i 8. klasse.. Så der er lang vej endnu, til jeg er ovre alle eksaminer, når man gerne vil både på gym og uni (-;

 2. Det er ikke synderligt hårdt at arbejde 9-17 (i en vuggestue for mit vedkommende), men heller ikke synderligt interessant i længden. Husk på at du laver det du laver, fordi det øger sandsynligheden for på længere sigt at have et interessant job (Det ved du selføgelig, men ville lige minde om) Og det lyder som om at du klarer det godt, så glem den dårlige samvittighed, og mind dig selv om at du lige om lidt kan kalde dig Kandidat! Det er da stort :)

 3. Ja, det er altid hårdt – og især pga. vejret og den dårlige samvittighed, som man får, når man bare slapper af to minutter øv øv :-( I morgen påbegynder jeg selv den sidste eksamen, så er mit første år på læreruddannelsen snart ovre :-)

  Men god vind, pøj pøj, held og lykke med dit speciale :-D

 4. Du har så meget ret :) jeg mangler lige en sidste dårlig-samvittighed-jul, hvor der skal produceres en lille bachelor, men så er jeg også færdiguddannet engang i januar. Det bliver lækkert at have fri når det er fyraften og slippe for den der kronisk dårlige samvittighed :)

 5. Forstår så meget, hvad du mener, da jeg sidder i samme båd. Jeg skal dog heldigvis aflevere speciale i slut maj, hvilket er inden længe, og derfor er jeg virkelig tæt på målet nu.
  Hold du også ud Emily, og husk også at nyde det gode vejr ind i mellem, det giver fornyet energi.

 6. Det er ikke hårdere at arbejde 9-17 – jeg har virkelig nydt at være færdig med studielivet. Så hold ud og glæd dig!

 7. Åh hvor kan jeg nikke genkendende til den følelse! Og du skal bestemt glæde dig til, at studielivet er ovre (eller dvs. der er selvfølgelig også ret mange ting man savner – eksamen og speciale er bare slet ikke deriblandt)! Forår og jul kommer aldrig til at føles bedre! ;-)
  Glæd dig og god fornøjelse i de sidste eksamens-krampetrækninger. Det frie og sociale liv venter lige rundt om hjørnet!

  (PS: Gu’ skal man ha lov til at brokke sig – uden at nogen fabler om arbejdslivets hårde præmisser…:-))

 8. Åååhh.. Jeg glæder mig SÅ meget til jeg har afleveret det her dumme speciale! Fuld specialemedlidenhed fra én i samme båd :)

 9. Du så sej Emily! lige om snart er du færdig. det er mit første semester på min kandidat, selvom der er 1,5 år tilbage nyder jeg min tid som studerende, der også har sine gode sider :)

  Hold ud, for om snart ka du kalde dig, CAND. :)

 10. Årh, det er også min sidste eksamensperiode og jeg glæææder mig sådan til at kunne nyde alle friweekender og -aftener.
  Jeg er sikker på, at voksenlivet bliver som en leg :-D

 11. Må sige at jeg misunder dig! Jeg sidder her og kæmper med 2.g’s eksaminer, og jeg har bare sååååååå bange at se frem til endnu. øvøvøvøv!

 12. Puh, tænk at du går og glæder dig til at blive færdig – jeg prøver at strække min uddannelse så langt som overhovedet muligt, og når den plan så oven i købet betyder et eksamensfri semester i øjeblikket, så gør det mig slet, slet ikke noget. ;)

 13. Ih den følelse kender jeg alt for godt! Det er kun nogle måneder siden det var mig der brokkede mig over at skrive bachelor og så lige midt i jule tiden – hvad gir du mig! Jeg ville langt hellere være færdig i juni – for så kunne man jo skrive og læse ude i det gode vejr. Som om! Lige gyldig hvilket tidspunkt af året, så sutter det max at skrive opgaver. Den følelse af at nu er man HELT færdig med eksamener/opgaver og skole, den følelse er vild. Skræmmende. Underlig. Befriende. Nu 4 måneder efter jeg afleverede bachelor og kunne kalde mig for pædagog(efter en lille bitte eksamen..ehem..) så er et 11-17 job i et fritidshjem slet slet ikke dårligt og slet ikke i dette vejr :-) Skal nok nyde foråret lidt for dig og sende gode tanker din vej.. Lykke til med opgaven :-)

 14. Jeg har et lille nysgerrigt spørgsmål fordi jeg selv læser ba lit.vid.; hvad skriver du speciale om? :)
  Klø på!

 15. Haha, nå øv jeg glædede mig lige sådan til at jeg skal starte på min videregående uddannelse til sommer ;-) Men selvfølgelig er det fedeste at være færdigt nå rman kan se enden. Held og lykke med det hele :-)

 16. Åhh, jeg er helt på samme side, sidder og arbejder på både mundtlig og skriftlig eksamen og det sutter. Og apropos det med tøj; når man går hjemme hele tiden og er klædt komfortabelt, kan man altså nemt få tøjkrise, når man pludselig skal ud i verden i denne varme!

  Rigtig god arbejdslyst :)

 17. Been there, done that! Og melder fra den anden side at det er IKKE hårdere at arbejde 9-17. Det er tusind gange sjovere og nemmere, præcis som man drømmer om i studietiden. Det betyder al verden at man har fri når man har fri, og ikke evig og altid har dårlig samvittighed.
  Der ryger selvfølgelig lidt “jeg-bestemmer-selv-over-min-tid” i svinget – men for en som mig, der er uendelig dårlig til selv at bestemme fornuftigt, så er det en pris der er værd at betale.

  Glæd du dig blot!

  (Og forhåbentlig er det der mega spændende job du lander på baggrund af din tusindårige uddannelse så også indsatsen og alt det hårde arbejde værd i det lange løb!;o))

 18. Jeg savner ikke den kronisk dårlige samvittighed fra studielivet, nej. Til gengæld savner jeg den tre måneder lange sommerferie – pludselig virker tre uger som INGENTING ;)
  Hold ud!
  Klem fra
  /Maria

 19. Jeg glæder mig også SÅ meget til, at jeg aldrig mere skal bruge hverken mit forår eller min jule”ferie” på at læse til eksamen. Når denne omgang er overstået, har jeg to år tilbage – kan ikke vente!

 20. Åh I feel your pain! Sidder selv med speciale og skal aflevere om halvanden måned, og hvor er der dog lang vej igen!
  Vi kommer ud på den anden side, og det bliver bare vildt godt derude i det ‘virkelige’ liv! – Jeg vil tro på det, skal tro på det! :)

 21. Åh altså. Jeg er også ved at gå ud af mit gode skind.
  Jeg skal tæskes gennem 8 eksaminer, godt nok fordelt over en måned, men alligevel. Og SÅ er jeg student. Men for fisen altså, det er hårdt – overspringshandlinger er der masser af…

  – Hold ud alle!

 22. I DAG fik jeg printet speciale, selvom jeg først afleverer på torsdag i næste uge, men jeg maaaagter det ikke mere. Er SÅ færdig med det lort :D

 23. Åh tak for al jeres forståelse og medfølelse!! I er de bedste <3

  Til de af jer der er ude på den anden side: Tillykke!!

  Til de af jer der lige er ved at gå i gang: Så slemt er det bestemt heller ikke, men efter 6 år på uni, så synes jeg efterhånden at jeg har gået i skole længe nok og er bare mæt og træt af det…