look of the day: lime light

Outfit details: Jeans Massimo Dutti// cardigan COS// tee Tiger of Sweden// bag Zara// heels Patricia Pepe, every item is a year or several old though…

Det er efterhånden nærmest en farce, men jeg må vitterligt være den blogger, der viser billeder af personlig stil, der sjældnest har noget nyt på. Og lige for tiden er det snarere af nød end af lyst. Har haft en masse andre kedelige voksenudgifter på det seneste, så tøjbudgettet er ikke-eksisterende. Men så må man jo bare genopfinde sin garderobe igen (og igen og igen) og kombinere det man nu engang har på nye måder. Og selvom der næsten ikke er noget der slår følelsen af at købe og iklæde sig noget nyt (og guderne skal vide at jeg savner det!!), så må jeg indrømme, at det på nogle måder også er lidt rart at være tvunget til at lade være (og nej, jeg ved godt at det ikke er en menneskeret). Rart at være kommet ud af en cirkel med at ‘købe for at købe’ og rart at have fået et lidt mere fornuftigt forhold til hvad jeg har brug for kontra hvad jeg har lyst til. Ok, stopper nu. Skal pudse min glorie… ;)

(Visited 221 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Jeg synes det er forfriskende, ikke en farce. Virkeligheden for de fleste er jo, at de ikke har et nyt outfit på hver dag, så jeg synes, at det gør bloggen mere troværdig. God stil handler jo ikke om at have råd til at iføre sig et nyindkøbt sæt tøj hver eneste dag.

  1. Michelle, det du skriver er spot on!
   Jeg er helt enig med dig.
   Kunsten er at få sine ting i garderoben til at arbejde sammen på kryds og tværs, ikke at købe nyt (selvom det ved den søde grød også er en nydelse af format :)

 2. Jeg syntes det er mindst lige så fint at genopdage sin garderobe – det er hvertfald en smule mere personligt. Så er det ting der virkelig betyder noget – hvis det giver mening?

  Og yay – Penny. Hun er så fin :) Nu har jeg endelig fået min egen lille tumle hjem – en lille fransk bulldog blanding der hedder Barney. Jeg vil bare sige dig tak for alle de råd der er blevet lagt ud herinde omkring hundeopdragelse. Vi forsøger at opdrage ham uden skæld ud med masser af ros og indtil videre går det super. Jeg har også købt Irene Jarnveds bog du har anbefalet – “Fra hvalp til hund” og den har også rustet os rigtig godt. Så tak for hjælpen :)
  Jeg har også tænkt på, er det måske muligt at du kan samle alle dine hundeopdragelsesindlæg under en? For jeg tænker at jeg ikke er den eneste der kan bruge dem :)

  Sikke en lang roman jeg fik skrevet der. Nu mangler jeg vist kun at ønske dig en god dag :)

 3. Kære Emily,

  Er simpelthen så glad for at du som blogger også sætter “genbrug” af egen garderobe på dagsordenen.
  Jeg elsker at læse blogs og lade mig inspirere af alle de nye køb som bloggerne gør, men ind i mellem kan det også føles lidt som om, at mange “køber” sig til god stil og det er efter min mening lidt kedeligt.

  Der er også masser af bloggere med en personlig og varieret stil, som jeg lader mig inspirere af, og du er i aller højeste grad en af dem, blandt andet fordi du finder gamle skatte frem af gemmerne. På den måder viser du jo hvordan tidligere sæsoners tendenser stadig godt kan bruges og det synes jeg er rigtig fedt.

  So keep up the good work.

  p.s. Du er forresten ikke den eneste, der har mange kedelige voksenudgifter – og jeg elsker også at købe nye smukke ting og sager ;)

 4. Haha, hvor jeg elsker dine indlæg. Kender følelsen alt for godt, men det er nu meget rart at være lidt fornuftig fra tid til anden. Lige meget om dit tøj er gammelt, du er mindst ligeså fab som du altid har været!

 5. Jeg synes netop det fede ved modeblogs er at se forskellige måder at style og sammensætte det samme tøj på. At vise sin kreativitet og bruge samme stykke tøj på forskellige måder er kun godt efter min mening :-)

 6. Jeg synes du ser vildt godt ud – som altid! Og at det ikke er noget nyt tøj – det synes jeg, som flere der kommenteret tidligere, bare er skønt.

 7. Jeg synes det er fantastisk at du er ansvarlig omkring økonomien, det er der alt for mange danskere (og europæiske lande) der ikke er.

  Det er netop meget ved blogs at jeg finder inspiration og har forbilleder, netop derfor er det virkelig dejligt at bloggeren også er mennesker, tak for det.

  Til sidst vil jeg sige at jeg elsker at følge med i din blog og at det var en af de store afsavn da jeg var ude at rejse i fire måneder. Nyt tøj eller ej, tilfører du relevante input i mit liv, tusind tak!

 8. Fedt og forfriskende indlæg :-) Og du ser jo som altid super fin ud. Jeg har den samme cardigan ;-) og sommetider er det helt rart at finde noget i garderoben, man ikke har brugt i lang tid, lidt som at shoppe hjemme hos sig selv :-P

 9. Lækkert outfit! Du ser skide godt ud på en cool og casual måde.

  Jeg synes netop, at det er sjovt at se gammelt tøj blive kombineret på en ny måde. Så kan vi sgu alle være med. Hvem har råd til at fare ud og købe nyt tøj hele tiden, når man, som du skriver, har voksenudgifter og den slags at tage sig af?

  Lækkert at se lidt genbrug på bloggen :)