konkurrence: Rudolph Care Cream Soap x 10

KONKURRENCEN ER SLUT!!!

Så er der et nyt medlem i Rudolph Care familien, nemlig en lækker og let skummende sæbe til hænder og krop. Og sådan en kan 10 af jer vinde :)

Alt I skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at efterlade en kommentar med jeres yndlingssommerbeskæftigelse (min er at spise is og spille minigolf) inden i morgen kl. 20.00. Så konkurrencen kører altså kun i et døgn :)

I kan læse mere om Rudolph Care Cream Soap lige her og følge RC på Facebook her.

Sorry, this give away is for Danish residents only.

(Visited 352 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

558 Kommentarer

 1. yndlings sommer -beskæftigelse må helt sikkert være, at være på familietur til stranden med alt hvad dertil hører af solcremer, madpakker, graveredskaber og en rigtig god bog til mig…

 2. Det jeg elsker allermest at beskæftige mig med i sommertiden er, at ride i skoven med min lillesøster på min nabos Islændere, og at dase på stranden med en kæmpe is!

 3. At spise brunch med veninderne i solen på altanen – og at køre igennem smukke København på cykel…

 4. Spise jordbær, kirsebær og sukkerærter! Og tage min kæreste i den ene hånd og hundesnoren i den anden for at gå en tur ud i solskinnet :)

 5. Elsker at gå lange ture i solen sammen med veninderne..Drikke latte og spise is og nyde hvor glade folk er om sommeren..Det bedste der findes..;O)

 6. Min yndlings-sommerbeskæftigelse er helt klart at besøge nogle forlystelsesparker og attraktioner! Danmark er ganske fin underholdning :-D

 7. Jeg elsker elsker elsker også at spise is og så er det også altid skønt at hygge i haven og måske endda grille. Åh ja, sommer er skisme en dejlig årstid…

 8. Min er helt sikkert a ligge på en grøn græsplæne i en park med gode venner og kigge på mennesker hele dagen lang :)

 9. Ynglings sommer beskæftigelse, er helt sikkert at rejse og opleve nye ting :) Resten af sommeren står den på grill, solbadning og en masse is :)

 10. En dejlig sommerting er at køre ud på Flyvergrillen med ungerne og se på fly og spise is ;-)

 11. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt klart at spise is – især hvis det kan foregå i udlandet!!!

 12. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt sikkert at spille tennis i solen og bare være i solen generelt. :) Og spise jordbær med mælk og fløde! Lækker konkurrence, Em. :)

 13. Uhhhh svært at vælge ens yndlings-sommer-beskæftigelse. :)
  MEN det må nok være noget så simpelt som at grille med gode venner/familie. Det er simpelthen noget af det bedste jeg ved, og jeg elsker at man i sommerperioden generelt ses en del mere med dem man holder af. Det sker ofte at man helt spontant lige får stablet en grill-aften sammen, med god mad og lidt vin og så sidder man ellers udenfor og hygger til langt ud på aftenen, også selvom det er hverdag.
  Mere perfekt kan det jo ikke blive? Så det må helt klart være min yndlings-sommer-beskæftigelse. :)

  Kh Naja

 14. Hhmmm, min må næste være at spise koldskål med friske danske jordbær på altanen, mens solen naturligvis skinner :-)

 15. Spise is ved vandkanten, mens hunden lufter sig selv (læs: løber efter fugle og bader i vandet). Det er den ultimative afslapnings-sommer-ting for mig :-)

 16. At være udenfor helt klart. Hvad jeg laver udenfor er underordnet. Jeg elsker dog at sidde ved vandet og bare slikke sol :)

 17. Yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart (når vejret er til det) at cykle ud på langelinje og spise is og nyde KBH <3

 18. Uh, den ser spændende ud :).

  Min yndlingssommerbeskæftigelse er at fange krabber med mine søskende og min kæreste, når vi er i sommerhus! Det hænger nemlig altid sammen med sol, varme, aaalt for god tid, smil, grin og en is fra dagli’ brugsen i Kongsgårde :)

 19. Min er klart eftermiddagsudflugt til Buresø (Danmarks reneste badesø) med mand og børn efter en arbejdsdag. Og hvis aftensmaden medbringes i picnicform, er sommerdagen fuldendt.

 20. Min ynglings sommerbeskæftigelse er at tage ned og aftenbade på Amager Strandpark med dem man holder mest af:) I det lune vejr kan man nemt sidde og bade mange timer mens solens gyldne stråler langsomt slukkes, hvorefter man så kan tage stearinlys frem og sidde og småsnakke til lyden af bølgernes sagte rytme:)

 21. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart at rejse. Lige den ene gang på året man glæder sig så meget til, hvor man tager væk fra det hele og kommer hjem helt opladet og klar til endnu et år :-) Det er i hvert fald helt uundværligt for mig!

 22. At betragte min søn tøffe rundt i haven og opleve og lege. Han er 1½ og kan gå nu, så alt bliver udforsket og det er simpelthen så skønt at se på.

  //B

 23. Jeg giver dig helt ret – is og minigolf – det er fantastisk! Men ellers er det bare at ligge uden for på græsset med min kæreste og bare læse og slappe af. :)

 24. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart at være sammen med min familie i vores sommerhus i Vejers. Det indebærer også altid en tur til Rømø. Nå, ja, og så selvfølgelig Roskilde Festival :-)

 25. Det er helt klart at ride ned til søen, pille sadlen af hesten og svømme i søen på en dejlig varm sommerdag. Turen skal helst krydres med en dejlig galop i skoven på vej hjem og måske en portion hjemmelavet is med jordbær i skiver.

 26. Min yndlingsbeskæftigelse i sommertiden er at smutte en tur til Vesterhavet med min veninde..Vi nyder cafélivet, spiser is, og dypper tæerne i havet. Jeg samler fine sten med hul igennem – i mangel af at jeg aldrig finder DET stykke rav, som jeg har kigget efter i mange år..
  Det er sommerdage, når de er bedst..
  Lækkert produkt fra Rudolph Care..Sikken sommerskøn give away. Er med på facebook hos dem, og hos dig, og her..
  Krydser fingre.

  Mvh. Birthe R. Nygaard

 27. Jeg elsker, at sejle rundt i det Sydfynske Øhav med mine mine forældre i deres flotte gamle træbåd og nyde solen og den friske luft. Der ud over er jeg helt vild med sommernætter i byen med gode veninder og drinks. Allerhelst i Berlin, som er min hjemby.

 28. Det allerbedste ved sommer, er at alles humør lige bliver en tand bedre. Min yndlingsbeskæftigelse er derfor at chille i offentlige parker, og suge energien fra solen og alle glade mennesker omkring mig. Det kan så alt efter situationen være alene eller med selskab – og det kan være med bog, picnic, øl eller is.

  Åhh, bare tæer i græs!

 29. Jeg elsker at gå lange ture med min skønne veninde og lave norske vafler i haven med mine forældre:)

 30. Min må være solhygge på noget græs/i en park med vennerne, hvorefter vi griller og drikker øl. Good times :)

 31. Min yndlingssommerbeskæftigelse er uden sammenligning, at få læst alle de ikke-studierelevante-bøger, jeg ikke får læst til hverdag…og de skal helst akkompagneres af et glas iskoldt limonade!

 32. Min absolutte yndling beskæftigelse er at bage kager:) det er super hyggeligt og man kan både gøre det selv og med andre. Samt det er en skøn ting fordi jeg bliver glad af at lave kagerne og folk omkring mig bliver glade når man har bagt kage til dem:)

 33. Det må være at drikke kold hvidvin på terrassen og at besøge alle dem jeg elsker og holder af rundt omkring i sommerlandet

 34. Sejt med en konkurrence :o)

  Mine yndlingssommerbeskæftigelse er lange varme sommeraftener med venner, veninder og familie, og at fordybe mig i en god bog.

  Tak til både dig Emily og til RC for sådan en fin konkurrence :o)

 35. Min yndlings beskæftigelse her om sommeren er at tage en tur ud på vandet, og ro en dejlig lang tur i det skønne vejr – ellers står en lang gåtur med hunden også højt på listen.. Ellers er det også dejligt bare at sidde og læse en god bog, med en god kop te og selskab af hunden :)

 36. Der er jo så mange! At tage på stranden tager førstepladsen, derefter at rejse, roskilde festival, at spise is og frisk frugt fra haven og at tilbringe så meget tid som muligt med mine venner – helst i et skønt sommerhus :)

 37. Uh!
  Den er da lidt svær….. Alt er jo næsten yndlings, når solen skinner ;)
  Men skulle jeg vælge, ville det nok være en slentre tur, hånd i hånd med ham den søde.
  Snuse og nyde med alle sanser.

  Tusinde tak for muligheden og for en dejlig, inspirerende blog.
  kh
  Kristine

 38. Min yndlings sommerbeskæftigelse må være at sidde i en park med søde folk og snakke og nyde solen, med is, øl, cigaretter, tæpper, solcreme, grillmad og faxe kondi! :-D

 39. spise jordbær , is og nyde solen , men osse luge ukrudt da man slapper så godt af i knolden

 40. Den perfekte sommerdag for mig ville være en hyggelig tur til stranden med mine søde veninder med vandmelon, is og alt hvad der hører til – gerne efterfulgt af en aften med grillmad på stranden med en stor flok venner og selvfølgelig ristede skumfiduser til dessert :o) ..

 41. Cykelture sammen med manden i mit liv – med tæppe og picnickurv i cykelkurven ned til vores yndlingssted lige ned til vandet. Dét er lykken!

 42. Min yndlingsbeskæftigelse er at krybe sammen i sofaen, med kæresten og en bøtte is – mens vi stener Mad Men. Ikke så sommerligt, dog såååå hyggeligt :)

 43. Elsker at drikke iskaffe, spise jordbær og is – og gerne i selskab med dem jeg holder af!!

 44. Yndlings sommerbeskæftigelse må være at sidde på altanen med en god bog… eller tage til stranden og øve håndstand i vandet – jeg er der næsten…!

 45. Der er jo mange yndlingsbeskæftigelser om sommeren, men favoritterne må være at spise friske aspargeskartofler og jordbær med fløde, at mærke duften af nyslået græs og en sommerregnbyge i næsen, at nyde solen i selskab med en god bog eller skønne venner…. Well, I could go on for ever :-) Sommer er bare godt. Basta!

 46. Min yndlings sommerbeskæftigelse må nok være at slikke sol sammen med en masse veninder og kølige drinks. Selvfølgelig altid sammen med en masse solcreme ;)

 47. en af mine absolutte yndlingsbeskæftigelser er at drikke et par glas rødvin og hyggesnakke med mine roomies, mens vi laver aftensmad en helt almindelige kedelig onsdag.

 48. Grille i haven med min skønne familie en dejlig sommeraften, hvor vi er ude til langt ud på aftenen, nyder et godt glas vin og af og til deltager i børnenes glade leg – ren terapi for krop og sjæl! <3

 49. Endnu et fint produkt fra Rudolph care.
  Min yndlingsbeskæftigelse er at soppe i vandkanten, spise grillede majskolber og plukke jordbær.

 50. Yndlingsbeskæftigelse nr. 1 må være de der spontane fester med skønne venner, fordi den ene lige har en grill, en anden nogle flasker rosé osv. Vupti, så har man en sommerfest og alting er lidt bedre. Glæder mig til vejret vender og der kommer flere af den slags aftener!

 51. Min yndlings sommerbeskæftigelse er at gå i bare tæer på stranden, så man får sand mellem tæerne, og så at spille tennis i korte nederdele og føle sig Caroline Wozniacki-agtig, selvom jeg er vildt dårlig til det.. SÅ DET SOMMER! ;-)

 52. Min er at grille, drikke vin og spille spil med gode venner på terrassen en dejlig lun sommeraften :-)
  (…og tak for en skøn blog forresten)

 53. Min yndlings sommerbeskæftigelse er at spise og plukke jordbær med min femårige niece, det er bare hærligt :-)

 54. Om sommeren, er min yndlingsbeskæftigelse at læse en rigtig god bog imens jeg drikker iskaffe! Helst på min dejlige altan!

 55. Det bedste jeg ved er at ride en tur, gerne uden sadel og allerhelst tidligt om morgenen, hvor man bare er helt alene med fuglene, rådyrene og der er højt til himlen. Og mens det dufter af sommer.

 56. At grille! = meget gerne til grillfester. Intet bedre end at kunne feste udenfor hele natten, fordi det bare er pisse godt vejr. Og så at spise jordbær :)

 57. Jeg eeeelsker at spille yatzy med gode venner i skæret fra myggelysene hele aftenen – og så lever jeg mere eller mindre af koldskål med jordbær og mandler. MUMS!

 58. Min ynglings-sommerbeskæftigelse er når vejret er godt og kæresten kan lokkes med på tur ud i det blå. Oftest går turen til de skønne byer langs vestkysten, hvor vi spiser fisk og jordbær, går tur på stranden, kører hjem i snegletempo langs små landeveje, med mulighed for stop ved de små landevejsboder med nyopgravde kartofler, sprøde ærter og røde jordbær eller bare for en buket af grøftekantens blomster..

 59. Noget af det bedste ved sommeren må klart være at ligge i græsset, nyde solen og kigge på flotte hvide skyer – og bestemme hvad de ligner. Præcis som da man var lille :) Eller at sidde om bålet en sen aften med gode venner!

 60. Min yndlingssommerbeskæftigelse er når ungerne bager snobrød mens solen går ned, og de voksne nyder et godt glas vin. Det er hygge!

 61. Min søn på 2 år har for alvor fået smag for is i år – så yndlingssommerbeskæftigelsen er stensikkert vores isstunder i sommervejret. Så helle for RC-sæben – vi skal jo i den grad have vasket flødeisen af hænderne bagefter :)

 62. Jeg synes på ingen måde der er noget bedre end en sommeraften med dejlige venner og veninder med god mad, gode drinks, lunt sommervejr og bål på stranden. Intet bedre! Og er en af de ting der bare er dansk sommer for mig! :)

 63. Yndlings beskæftigelse i sommeren er at nyde god vin med dejlige veninder ude på altanen. Spise koldskål, jordbår og grillede pølser med kartoffelsalat. Slikke sol i parker, på stranden eller hjemme i mors have. Elsker sommer. Alt kan ske og det hele er bare lidt sjovere. :-)

 64. Det er svært at vælge én ting! Men min yndlingssommerbeskæftigelse må være at tage i mine forældres sommerhus – der er altså bare en helt anden stilhed og hygge. Især når vi sejler i kano eller går tur ved vandet som sommerhuset ligger lige ned til. Aaah! :)

 65. Min yndlings sommer beskæftigelse er bruge tid i solen på at plukke jordbær, på en gård nær mine forældre i sønderjylland – derefter er det at nyde dem enten til lækker vaniliecreme eller en god champagne i sommer solen.

 66. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren må være at nyde livet i sommerhuset med familie og venner, og at sidde og kigge ud over vandet med alle bådene :-) udover det må en god skovtur på min hest også være at foretrække, intet bedre end at sidde på ham :-)

 67. Det må helt sikkert være når vi er en flok piger som sætter os ned i en park med et par stykker engangs grill også bare griller, tøse snakker og hygger til sent på aften :)

 68. På en hel normal dag må det være at nyde en bagende sol på en picnic med enten venner eller familie, og på en lidt særlig dag må det være min og mine to veninders skønne kanotur uden den mindste smule af stress!

 69. Min sommer yndlingsbeskæftigelse er at gå en tur på havnen med mine to gravhunde og en is i hånden…:-)

 70. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren er når min familie og jeg tager op til vores hus i Sverige. Vi bruger tiden på at læse gode bøger, drikke hvidvin på terassen. Men det bedste af det hele er, når vi bruger tid på at hygge om maden. Det føles skønt at sidde rundt om bordet og nyde lækkert mad sammen og bare nyde at man for en gangs skyld er samlet.

 71. Mine yndlingsbeskæftigelser må være at løse sudoku en masse ved stranden med musik i ørene og en is i hånden, kun afbrudt af en tur i vandet når varmen bliver for ulidelig (-;

 72. Det er helt klart en aftenridetur, alt er stadig lyst og der emmer af sommer. Det giver lykkefølelse i maven

 73. Uha, jeg elsker sommeren! Elsker min lange sommerferie med mine 4 børn. At sove længe, bade, slikke sol og være læææænge oppe om aftenen og hygge med mine gode naboer.
  Ikke at forglemme lækker mad fra grillen og er godt glas rødvin…

  Jeg kunne blive ved <3 <3 <3

 74. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at ligge på stranden under en parasol og læse i en god bog, og så lige spise en is når jeg trænger til en lille “pause” :)

 75. Hm… umiddelbart er der mange ting at vælge imellem, men i den absolutte top ligger de sommermorgener jeg kommer så tidligt op, at jeg kan gå en tur med mine 3 vovser lige efter solen er stået op og der stadig er dug i græsset og man bare ved at det bliver en pragtfuld dag :-) Is spiser jeg nemlig også gerne om vinteren… hæ hæ

 76. Jeg elsker at sidde om sommeren på terrassen med de bedste veninder i verden og grille, drikke rosévin og hygge <3

 77. Cykle en tur i Kbh, løbe en tur langs vandet, læse en god bog i skyggen, nyde kærestens kreationer på Weberen og dele uhæmmede mængder af is og jordbær med ungerne. Sommer rules! (Og Rudolph Care produkterne rangerer også højt på hitlisten)

 78. Det er umådeligt svært at vælge! At tage en dukkert i det dejlige havvand og derefter dase med en is i hånden er klart øverst på listen!

 79. min yndlings beskæftigelse er at spise jordbær direkte fra jordbærbedene og at ligge og dase på stranden :)

 80. Synes noget af det dejligste om sommeren er lune aftener, hvor man kan side ude og spise, og så ellers bare blive siddende og snakke og hygge til langt efter mørket falder på <3

 81. Det må nok være at være på stranden med min dejlige nevø og spille bold ude i vandet.. Hvilket allerede skete sidste uge da det var strålende vejr.. <3

 82. For tiden må det hel sikkert være at sidde på altanen og se solen gå ned, med et tæppe over sig og kæresten ved siden af .. Så sommer, kom lidt lidt tilbage igen ikke ;)

 83. Det er nok enten at sidde på terressen i vores sommerhus ved vesterhavet i en dejlig solnedgang eller at stå i den lokale isbutik og sælge is til tyskere, svenskere, nordmænd og self danskere.

 84. Min yndlingssommerbeskæftigelse er sommerfester (i det fri) til langt ud på natten! Det er toppen af hygge i mit univers :D

 85. Min yndlings sommerbeskæftigelse er at sidde i parken til duften af gril, lyden af grin og smagen af en kølig hvidvin. Håber vi får flere af de dage :)

 86. Mon ynglingsbeskæftigelse er at ligge på stranden med nogle gode veninder og bare slappe af. :-)

 87. At spise store, fede gammeldags isvafler med flødeskum og syltetøj. Selvfølgelig i solskinsvejr og gerne ved vandet.

 88. Jeg elsker de lange gåture ved vandet med min hund. Både Herman og jeg ELSKER is, så det deler vi jævnligt :)

 89. Min ynglings sommer beskæftigelse må klart være at sidde på havnen i solskinnet og spise en skøn is! Derudover er det også at tage ud og rejse – det hører for mig bare med til sommeren!

 90. Min favorit sommer beskæftigelse er helt bestemt at gå
  Lange ture med min hundehvalp på 6mdr, på stranden – det gør vi hver dag og det er bare fantastisk !! En is på turen er bestemt hellere ikke i vejen :) ..

 91. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt klart når jeg er ude og sejle med min far! De hyggelige sommeraftener vi har sammen, hvor vi sidder og hører fuglene synge inde på land, og bølgerne baske stille og roligt mod båden er det bedste jeg ved!

 92. At cykle ud i naturen med madkurv tæpper og gode bøger er noget af det bedste jeg ved når solen skinner.

 93. Jeg elsker de spontane ture med min kæreste til amagerstrand med en god asti og ferskner :)

 94. Min favorit sommer beskæftigelse er klart at smække mit letpåklædte jeg ned på havnen med en helveds masse gode mennesker og en engangsgrill!

 95. Jeg elsker at tulle rundt i Århus by om sommeren og bare opleve hvor dejligt tempoet falder i hele bylivet når der er sommer og sol -det er bare nemmere at rejse en fremmeds væltede cykel, holde døren for andre og bare smile til alle de glade sommer mennesker…

 96. Min sommerbeskæftigelse er helt klart at sidde udenfor i mine forældres have på en skrå ligestol hvorfra man lige kan se deres kæmpe fladskærm, skrue højt op for lyden og ellers bare lytte på at Rolf,Ritter og Leth kommenterer Tour de france. Det er så skønt, at ligge der udenfor og stadig kunne følge med i Touren!

 97. Jeg elsker at spise selvplukkede jordbær i mine forældres baghave og selvfølgelig nyde solen :-)

 98. Åh hvor dejligt med en konkurrence :)
  Min ynglingssommerbeskæftigelse er at cykle langt ud i Nordhavnen og kigge på havet, der skifter farve i solen, og så at dufte til grill og syrener :)

  God sommer Emily

 99. det er at spise danske jordbær med fløde og gå lange ture når vejret er til det selvfølgelig ;)

 100. Jeg elsker at sidde på terassen i familien sommerhus, og kigge på vandet :) Det er terapi på højt plan!

 101. Der er så mange skønne ting at lave om sommeren! Mine favoritter må være picnic på stranden eller i skoven, gerne med en masse lækre bær og lækker drikkelse. Badning i aftensolens stråler er også dejligt.

 102. Min yndlingssommerbeskræftigelse er rideture i godt vejr og at bruge lange sommeraftener i godt selskab :)

 103. Sommeren bringer jo mange fantastiske beskæftigelser med sig, men mens jeg venter på det bliver ferie og tid til strand, isspisning, grill, osv., så er det også ganske herligt at arbejde som lærervikar her i den sidste tid inden sommerferien. Især når der er tid og vejr til en omgang rundbold med de sommer-glade unger :)

 104. Jeg elsker de lyse sommeraftener/nætter! At sidde ude hele natten i en varm sweater og lytte til lækkert musik og drikke et par øl med mine venner, det tror jeg er min yndlingsbeskæftigelse.

 105. Min absolutte sommerbeskæftigelse er uden tvivl at beundre mine skønne børn mens de leger og bader ved stranden – der er ikke noget der varmer mere end deres latter og smil!!

 106. Min yndlings beskæftigelse om sommeren er helt klart en morgen løbetur inden solen bager helt, og hvor man bare kan dufte og glæde sig til at dagen skal indebære alt fra koldskål, jordbær, grill og strand-hygge :)

 107. At nyde de lange varme sommeraftener med lækker grillmad, kølig hvidvin og et sødmefuldt punktum i form af en skålfuld friskplukkede jordbær med fløde. Ahh sommer, kom nu tilbage snart igen – jeg savner dig allerede:-))

 108. Skøn Give Away hehe ja lige nu når man sidder her med en rumlende mave som har lyst til alverdens lækkerier ( som den har hver aften) må jeg da nok indrømme at en af mine ynglings beskæftigelser er at hygge mig med lækkerier og aftenen når min lille datter er kommet i seng… Ja og så selvfølgelig at shoppe tøj hih
  hav en skøn aften
  mange hilsner
  karin christensen
  trunte.lina@live.dk

 109. Jeg elsker at være ude når det regner om sommeren. Duften og følelsen af regn på en varm sommerdag, er bare magisk! Og så er der ikke noget bedre end at sidde ude på sene aftner og se hvordan himlen bliver mørk uden egentlig at blive det ;) Simple glæder om sommeren er de bedste :)

 110. Min er helt sikkert, at drikke latte fra min nye Nespresso og tage nogle ture på Århus bugten i en robåd med ro-kammeraterne i solskind

 111. Jeg ELSKER at danse og at være kreativ. Sidde og tegne, lave smykker, lave film eller noget helt andet!
  Og så elsker jeg at se film med familien:)

 112. Helt klart at nyde sommeren sammen med min skønne datter og mand. Is er også en af det jeg holder meget af, skal helst nydes i skyggen. Elsker at fodre ænder som sommeren.

 113. Helt klart at spise ParadIS sammen med min kæreste,hvilket vi faktisk lige har gjort her til aften, selvom det var en kold fornøjelse. Men ellers er jeg ret vildt med alt, hvad der hedder grill, majs, pølser og steaks alt ryger ned!

 114. Haha jeg er enig! jeg elsker at spise :) Meeen bruger nu også meget tid ved mit klaver og musikken, det elsker jeg helt sikkert <3

 115. Min må helt sikkert være, at nyde solen med dem jeg holder af :) spise en masse sodavandsis, gode bøger man har glædet sig et helt år til at læse og det dejlige humør man kommer i når solen skinner :)
  Glæder mig helt til at solen titter frem igen, og eksamnerne er ovre :)

 116. Yndlings sommerbeskæftigelser, som jeg holder af er : at have bare tæer i sandet, indsnuse duften af nyslået græs, kigge på regnbuer i støvregn og sol, spise hindbær, bade i havet, lange cykelture, hygge med vennerne i de varme sommeraftener….jeg kunne blive ved…

 117. Yndlings-sommer-beskæftigelse nr. 1 er at slænge i en park med bare ben, en stor is, Bezzerwizzer og hjemmepakket picnic-kurv – selvfølgelig i selskab med dejlige mennesker… ! Nu må sommeren gerne vende tilbage!!

 118. Er totalt afhængig af iskaffe, det er min yndlingsdrik i løbet af sommeren og tusind tak til dig og the pioneer for ekstrakt tippet, godkendt og fundet fabelagtigt! Ellers elsker jeg at hoppe i havet, helst spontant og om aftenen!

 119. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at gå aften tur med min gode veninde Sofie og spise massere af is! <3

 120. Min yndlingssommerbeskæftigelse er nok at det er så lyst og varmt at man kan gå de der skønne sommer aften ture. De er så hyggelig, man bliver helt glad af sådan en lille tur:-) Også passer det jo også bare helt perfekt at man så bor ned til vandet.

 121. Hej! Jeg elsker at ligge i solen og læse en bog, spille badminton, volleyball, fodboldcricket og har barbeque eller noget med vennerne og gå en kort løbetur ind i mellem :)

 122. Det meste af sommerferien bliver brugt sammen med min mand i vores sommerhus. Der er ikke noget der hedder computer eller mobil. så det er ren afslappelse.

 123. Jeg elsker at tage på stranden, spise friske fiskefileter oppe ved Gilleleje, gå lange ture i skove og selvfølgelig tage ud og rejse.. Mmh, glæder mig helt til vejret bliver lidt varmere igen. :-)

  God aften!

 124. At cykle Amager tynd med min kæreste og afslutte dagen på Ismageriet er nok det bedste jeg ved :)

 125. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt klart at være ude på vandet i mine forældres båd – selvfølgelig på vandski og i tube. For når vejret er til det – så er det bare sommer !

 126. Yndlingsbeskæftigelse:

  HELT KLART at spise is – og helst vandis!

  De gør bare et eller andet underligt ved mig og mit humør. Bliver som en lille femårig pige igen :-)

  Fryseren er godt proppet med sun lolly..

 127. Endnu engang en lækker konkurrence!!
  Jeg elsker at tage heldagsture i parker med mine venner! Sole sig, læse gode bøger, grille god mad, spille hyggelige spil og bare nyde den fantastiske årstid! ..og nå ja – nyslået græs!

 128. En rar flyderstol, max 22 grader, en let brise, grønne omgivelser, iskaffe ad libitum og en god bog på 600-800 sider. Mere skal der egentlig ikke til.

 129. Jeg har nået den alder hvor hjemme er bedst. Så den nydes med et godt blad, stængerne op , sidder i skyggen, noget dejligt koldt at drikke. børnebørn der leger i haven. Bedre bliver det ikke.

 130. At sidde udenfor en hel sommernat i høje stilletter og kort kjole og nyde den ene lækre cocktail efter den anden med de bedste af mine veninder. Så er det sommer i mine øjne :)

 131. Helt klart at sejle – vuggende og klukkende og blinkende igennem det danske farvand, og helst ende op på en af de mange små fine danske øer og bare at være til, gå ture i varm aftensol, aftendufte og aftenlyde fra grusveje og marker :)

 132. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at bage, det kan være alt fra brød til cupcakes, men er dog mest til cupcakes da man kan dekorere dem så fint man vil. Dog holder jeg også af at tjekke blogs og læse blade og få en masse inspiration til tøj og sko jeg kan sidde at designe.

 133. At slappe af ved stranden, med vandet der lige akkurat når tåspidserne. Om aften elsker jeg at spise lækker mad med familien ude på terrassen, og så vil jeg slutte dagen af med en fest med mine nærmeste :-)

 134. At ta’ i min kærestes families sommerhus alene med min kæreste og bare holde i hånd, ligger på stranden, spise store is og grille. Mmmmh!

 135. Min yndlings beskæftigelse er at have tid og energi, tid og energi til at nyde mine kære

  De bedste sommerhilsner

  Julie

 136. Jeg holder af at smørre mig ind i masser af solcreme, så jeg kan ligge udenfor og nyde solen varme på min krop. Og så elsker jeg at spise candyfloss. De ér bare bedst om sommeren – og så ser det fint ud. :-D

 137. på havnen med benene ud over molen (terapi for sjælen)og kølige sommerdrikke – ahh… Jeg nåede det heldigvis inden solen forsvandt igen!

 138. Tiden om sommeren bliver mest brugt på arbejde da jeg er ferie afløser. Men fritiden bliver brugt på min kone og datter. Vi tager på nogle små ture. Spiser noget rigtig lækkert grill mad. tit sammen med mine forældre. Hyggen er det vigtigste om sommeren.

 139. Min yndlings sommer beskæftigelse er at have tid og energi, tid og energi til at nyde mine kære

  De bedste sommerhilsner

  Julie

 140. Jeg elsker, elsker, elsker at ligge i skyggen med en stak modemagasiner, mens min hund fræser rundt i haven og leger, og en gang i mellem kommer hen for at få lidt opmærksomhed. Dertil skal der være Pepsi Max og læskende vandmelon. Ahhhh… Jeg savner sommervejr!

 141. Min yndlingsbeskæftigelse er uden tvivl at chille rundt på Roskilde Festivalen med min bedste veninde Lene! I år glæder jeg mig ekstra meget til at gøre det iført studenterhue :D

 142. ÅH, hvor jeg elsker at ligge i græsset i skyggen af et træ med sommerens yndlings toner i ørerne og en god bog, når solen skinner. DET er sommer! :)

 143. yndlings sommer ting? ej den er da svær .. først tænkte jeg at spise friske ærter, og danske jordbær.. men der er jo så mange ting

 144. Uh, en laber give away – min yndlings sommer ting er at går tur på stranden om aftenen mens solen daler, temperaturen daler, bålene tændes rundt omkring og så komme tilbage til campingpladsen hvor aftenhyggen har lagt sig og de første spil rundt om bordet er skudt igang :)
  / kh anja

 145. Uhh, mine ynglings sommeraktiviteter er at spise lækker frisk frugt, og at stå på rulleskojter når det helt vildt lækkert vejr :)
  Hvilket også blev gjort rigeligt her pinsen!

 146. Mit yndlingssommer beskæftigelse er uden tvilv en meget tidlig sommermorgen, hvor næsten ingen mennesker er på gaden og bare nyde at gå tur med min hund og det eneste man hører er fuglefløjt, så dejlig en morgen med frisk luft og en meget glad hund med et kæmpe smil. God kvalitetstid for os begge i ro og mag.

 147. En yndlings-sommerbeskæftigelse er helt sikkert, at sidde i haven med gode venner og nyde de lune sommeraftener. Eller at tage en sejltur på fjorden i min fars jolle og springe i vandet fra den. Og så elsker jeg altså duften efter regnvejr om sommeren, det kan gøre mig helt glad.

 148. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at rejse! Sommerferien er stort set det eneste tidspunkt på året, hvor jeg har tid til at tage på en længere rejse, og jeg elsker at møde nye kulturer og bare koble helt af! :-)

 149. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at spise italiensk is, gerne med italiensk sand mellem tæerne og den bagende sol lige i ansigtet.

 150. Yay, eeelsker RC!!
  Min yndlings sommerbeskæftigelse må uden tvivl være at spise ærter og kirsebær på terrassen imens jeg løser kryds og tværs ;-)

 151. Min ynglings sommer-beskæftigelse er helt klart, at ligge ude i vores hængekøje, i skyggen af vores æbletræ og læse en god bog (og måske spise en is?) :-)

 152. Min ynglings sommer-beskæftigelse er helt sikkert, at plukke jordbær ved svostrup med familie og derefter ligge i hængekøjen spise jordbær og lytte til Lukas Graham :)

 153. Det må være at tage på picninc med min pæne kæreste, så bliver det ikke ret meget bedre – især ikke hvis den også står på is! :)

 154. Yndlingsbeskæftigelse er den tvivl at se min datter nyde sin første rigtige sommer:) Bl.a. se hende rende rundt i ble i morfars have, lege med de andre børn i gården, se hende have optur over is og cykel-aftentur ud i københavn.

 155. Min favorit sommerbeskæftigelse er, at suge hver en solstråle til mig lige så snart de titter frem og i år foregår det på en køre-rundtur på vest-kysten i USA med min kæreste. Bedre sommer bliver det ikke :)

 156. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at huske at nyde de lange, lyse sommeraftener feks med et glas hvidvin med nogle veninder.

 157. At hente nylandede jomfruhummere ved havnen i Østerby om morgenen, røve dem, koge dem, pille dem – for til sidst at spise dem med nybagt brød og mayo, et glas kold hvidvin, og udsigt over vandet!

 158. MIn yndlingssommerbeskæftigelse er helt sikkert at løbe en tur tæt på stranden, så man kan få en forfriskende dukkert i havet!

 159. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt sikkert at holde ferie fra studiet med min søde kæreste og min familie :)

 160. Er det skidt hvis ens yndlings sommerbeskæftigelse har mest med mad at gøre? =/
  Min er nemlig at gå en laaang tur, købe en soft-ice og snakke med min kæreste mens vi går rundt i København og nyder at folk er glade.
  Og så er der lige koldskål … vandmelon … jordbær … grillmad … rabarber … jamen, det er virkelig lækkert med alt det sommermad.
  Måske er min yndlings sommerbeskæftigelse egentlig bare at spise (ligesom resten af året) ;)

 161. At løbe en tur tidligt om morgenen om sommeren mens der er stille på den der helt specielle sommermorgen-måde, gerne efterfulgt af et koldt gys i havet eller under bruseren.

 162. Det bedste er, at gå på café med de bedste veninder, eller holde tøseaften derhjemme med film, popcorn og sodavand!

 163. Jeg er nu helt vild med de der gåture de sene sommeraftener sammen med mine veninder. Det giver hurtigt en god omgang sladder, og man er hele tiden opdateret i sommerens begivenheder.
  Jeg kan dog ikke snige mig uden om min kærlighed for shopping, så det skal nu nok blive til en del ture i gågaden. ;-)

 164. Min er helt klart enten at spise pandekage om morgenen på terassen eller holde min fødselsdag;-)

 165. Om sommeren ved jeg intet bedre end at lægge med musik i ørene og nyde solen, der varmer min krop. Sommer i Danmark kan være vidundetligt, når vejret beslutter sig for at være godt!!

 166. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren må uden tvivl være at sidde i det fantastiske vejr med min søde kæreste, og denne sommer bliver det uden tvivl at fejre, at der kun er et år til den flotte røde hue sidder på mit hoved!

 167. Jeg bor i Aalborg. Og Aalborg er virkelig blevet en fantastisk by at bo i om sommeren. Min yndlingssommerbeskæftigelse er nemlig at vandre langs den nye hyggelige havnefront, sammen med veninderne og drikke en dejlig kold iskaffe mens vi vender hele verdenssituationen.

  Ser virkelig frem til vi alle er færdige med projekter og eksamener, og kan nyde sommeren for fuld skrue :)

 168. Jeg elsker at bruge min sommer på, tro det eller ej, men på at arbejde. Arbejder i et lille legeland med hoppeborge, spillemaskiner og minigolf. Derudover elsker jeg også at sidde ved bålet om aftenen sammen med alle spejdervennerne. Det er hyggeligt og så dufter man jo så dejligt af bål bagefter :)

 169. Yndlingssommerbeskæftigelse må være grillhygge under åben himmel med hele familien, god vin og masser af grin!

 170. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt klart at gå en tur på stranden med kæresten i hånden, med bare tæer og mærke sandet under fødderne..

 171. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart ren afslapning (hvilket klart optimeres hvis solen skinner) – der findes intet andet tidspunkt på året hvor man får et langt break til at nyde familiestunder, boglæsning og alle mulige andre fantastisk afslappende og hyggelige ting :)

 172. Min yndlings sommerbeskæftigelser er helt sikkert de lange dage på stranden sammen med min skønne familie og kæreste og at spise alle de lækre ting sommeren byder på jordbær, koldskål og asparges osv. :-)

 173. Min yndlings beskæftigelse om sommeren er helt klart at grille i min have. Det er det bedste at lave – god mad, skønne venner og godt vejr :-)

 174. Det er faktisk svært – men det må være at gå lange ture ved stranden, som afsluttes med kold hvidvin og snak og grin til langt ud på natten.

 175. Jeg elsker at spise! Især om sommeren!
  Hver en årstid har sin madkultur med sig, men den mad og de kulinariske oplevelser som sommeren tager med, får mig til at svømme ind i et paradis af glæde og smagseksplosioner!
  Jeg laver selv mere mad og nyder de frisk råvarer, mens jeg nyder restauranter og udendørs caféerne endnu mere, når der er friske asparges og danske jordbær på menukortet.
  Mad må uden tvivl være en af mine yndlingsbeskæftigelser om sommeren!

 176. Jeg elsker at klatre, snart skal jeg klippeklatre på Kulden, det er en god blanding af aktivitet, samvær og eventyr og jeg elsker det:)

 177. Min yndlingsbeskæftigelse er helt klart at nyde en stor og lækker is fra Ismageriet i solen med min søster <3

 178. Min yndlingsbeskæftigelse er at danse. Jeg ved ikke noget bedre end at give slip på sine hæmninger og grænser, og så slå sig løs og udtrykke sig gennem dansen. Jeg bliver så afslappet, fyldt med energi og utroligt glad, når jeg har danset. Derudover er min kærlighed for marengs og jordbær sammen med is ubeskriveligt stor!

  1. Okay, jeg havde så ikke set, at du havde skrevet sommerbeskæftigelse, hehe.. men at danse udenfor i solskin med højt musik er da også bare lidt federe, end om vinteren, ikke? ;-)

 179. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren må nok være jazz! Eller dvs. jeg går egentlig ud og hører jazz hele året rundt. Men der er bare noget særligt over at have ligget i en park hele dagen, og så gå ind på en af Københavns små hyggelige jazzbarer og suge musikken til sig med et glas rosé i hånden, mens man stadig dufter af sol :)
  Perfekt afslutningen på sommeraftenerne

 180. Min nye yndlings sommerbeskæftigelse må blive at sidde på min nye altan omgivet af duftende (hjemmedyrkede) krydderurter og læse inspirerende bøger

 181. Yndlings sommerbeskæftigelser må helt sikkert være at spille beach volley og at grille. Elsker sommer!

 182. at bevæge mig! det være sig at spille fodbold, ultimate, stangtennis, bordtennis, lege med mine nevøer og niecer, danse til sommermusik, surfe osv osv osv… det er meditation for krop og sjæl!

 183. Uuh, min lokale ismand “Dolce Vita”, laver den bedste is og spreder samtidig en dejlig stemning. Derudover elsker jeg at dase ved stranden, her får jeg endelig læst de bøger,jeg har villet læse hele efteråret og vinteren :)

 184. Uh, har så mange ting jeg godt kan lide at beskæftige mig med.
  Her er nogle:
  At læse Elle UK i solen
  Drikke iste
  Rejse
  Bade

  Lækker, lækker konkurrence!!! :)

 185. Min yndlingsbeskæftigelse er at slænge sig i sofaen med god samvittighed efter en løbetur til en god film sammen med et dejligt tæppe og en kop te på en regnvejrsdag. Det er bare noget af det bedste!

 186. Drikke iskaffe, tage til Vesterhavet og bade.
  Ligge i haven og læse en god bog.
  Så elsker jeg også at tage aftenture ud til stranden, lave bål og dele en flaske vin med ham den dejlige.
  Arhh, elsker sommer :))

 187. Uh, det bedste på en dag om sommeren er at tage en hel formiddag fri til at stå sent op, lave morgenmad med friske jordbær og masser af kaffe, og så sidde i flere timer på en terrasse i solen og bare spise og læse avis :)

 188. Det er at cykle ud til en stor sø der ligger ca. otte kilometer uden for byen, og så gå rundt på sådan en inder-ø og soppe i vandet. Åh, det glæder jeg mig til!

 189. Det er helt sikkert grill og picnic i en lækker park og drikke hvidvin til langt ud på aftenen :)

 190. Min ynglings beskæftigelse om sommeren er, at ligge på stranden en hel dag sammen med mine veninder:-)

 191. Min yndlingsbeskæftigelse er så super nørder at
  Den er fjollet og sød. Jeg geocacher med min bedste ven og kæreste! Det er så super kikset fordi vi er lidt for ‘unge’ til det, så det bliver en rigtig intim oplevelse og vi har den helt for os selv!!

 192. Det er at tage på hovedbiblioteket i Aarhus og uden dårlig samvittighed gå mod standen med 14 dages lån med bestsellers inden for fiktion. Så lader jeg alle fagbøger og universitetsparoler glemmes og sluger den ene moppedreng efter den anden på græsset, i skyggen, under et varmt tæppe eller midt i en solstråler i vindueskarmen.

 193. Der er intet bedre end at sætte sig ind i bilen og køre de 1700 km til Frankrig med min skønne familie. Samme rute og samme stop på restepladser, de sidste 16 år. Det er så fantatisk, og hvert år kommer der nye mennesker med på vores ferie – altid en ven eller en kæreste. Vi er 5 i vores familie, sidste år var vi 10 med på ferie. Har verdens sejeste forældre der er så rummelige og altid har plads til en ekstra :)

  Håber jeg er heldig <3

 194. Ynglingsbeskæftigelsen om sommeren er, at være så meget udendørs som muligt. Når det gode vejr er fremme, så skal det nydes i fulde drag. Så skal der slikkes sol, sidde på caféer og ud at rejse. Mmmh :-)

 195. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt klart, at hænge ud med venner og familie. Jeg elsker at tage på stranden eller i parken og bare ligge og slappe, nyde vejret(hvis det ellers er godt :-) ) og så bare hygge.
  Disse beskæftigelser vil selvfølgelig altid være krydret med lidt lækkert til maven og en kold drik..

 196. min yndlingsbeskæftigelse om sommeren er at sidde ude på min altan med udsigt over vandet og nyde duften, luften og lyden af mennesker der nyder livet, solen og hinanden.

 197. Den danske sommer kan jo til tider være lidt våd. Og når den er det, er min yndlingsbeskæftigelse, at hoppe i vandpytter med gummistøvler og bare ben! Så kan man mærke det lune vand løbe ned af de brune ben, og! ;) Det bliver man da aldrig for gammel til…… gør man?

  Ellers elsker jeg den evigt tilbagevendende kirsebærstenspytningskonkurrence! Min søster og jeg har haft den så længe jeg kan huske når vi har været sydpå. Mon ikke det sker igen i år, hvor fatti har inviteret sine SU-fattige børn til Kroatien? :)

 198. Det er helt sikkert at se på min søn rende rundt i haven i bar røv og ingenting og hoppe igennem en vandspreder, elskede jeg selv enormt som lille (eller at lege vandkamp – det er for sjovt! :0)

 199. Sommer-mad i alle slags varianter – is, jordbær, grillede majskolber, kartoffelsalat og jeg kunne blive ved, og selvfølgelig det gode selskab og den dejlige varme gule cirkel :)

 200. Det bedste ved sommeren er de lange solskinsdage på stranden i selskab med min storesøster og lillesøster! Nyde hinanden, spise jordbærkoldskål, snakke om alle vores fremtidsdrømme <3 De er det bedste jeg har!

 201. der er så mange fede ting. men jeg elsker virkelig at spille volley med min bror ude i haven. en simpel ting, men det er noget jeg holde af :-)

 202. min yndlingsbeskæftigelse er at hygge i kolonihaven med min søde kæreste, smukke blomster, gode bøger og bare sol og sommer :-)
  plus en masse lækre kager – er en sucker for kager, kan bruge flere millioner på dem :-)

 203. At sidde på stranden og grille, bagefter kommer der skumfiduser, kiks, chokolade og jordbær på banen. Her nyder jeg mange lange sommernætter i dejligt selvskab :)

 204. Uhh, sikke en dejlig præmie :-)
  Jeg har så mange forskellige yndlingsbeskæftigelser!
  At bare tulle rundt på mit dejlige Nørrebro, med skønne piger og massere is :-) ELSKER DET!
  En anden ting er at tage ud til min far, der bor bare 20. min væk fra København. Han bor i en nedlagt skole, med verdens største have, og lige ud til marker. Der er så idyllisk og man får en kæmpe ro over sig. Udover det er han verdens bedste kok og det er så hyggeligt at købe grøntsager rundt omkring på de omliggende gårde. Ren Morten Korch ;-)
  En heldagstur til Charlottenlund fort er heller ikke at kimse af ;-) uhmmm, Danmarks bedste vand :-)
  Uhhh, sommer!! Glæder mig så meget til eksamner er overstået her om en lille måned :-)
  Kh. Julie

 205. Udover at rejse må det være at gå lange ture og spise masser af jordbær! Ellers er kongespil i botanisk også en konge beskæftigelse (høhø)! :) Dejlig konkurrence!

 206. – At grille i parkerne med de bedste venner, og at der er så lyst og varmt, at man kan sidde ude hele natten.

  /Anne Møller

 207. Min må være at ligge på en græsk strand med en god krimi og en Pepsi Max indenfor rækkevide.

 208. Min yndlingsbeskæftigelse er..

  At bade i Vesterhavet !!
  Jeg ved ikke om det er barndoms nostalgien, det smukke landskab eller bare mig som er lidt en vandhund der gør at det helt sikkert er det bedste ved sommeren ! :)

  Venlig hilsen
  Sofie

 209. I danmark: Spise rabarbertærte :)

  I udlandet (et varmt sted): Dase under en strandparasol med en god bog og kikke ud på havet, gerne med en frappe/iskaffe i hånden!

 210. Det må helt klart være at sidde på terrassen til langt ud på aftenen og nyde at der stadig er varmt. Og ellers er at få grillmad, is og kolde øl bestemt også noget af det jeg godt kan lide! :-)

 211. Når jeg tillader mig selv og finder tiden til at være kreativ, så har jeg det bedst! Og så må det gerne være efter en løbetur og med overståede lektier så man rigtig kan nyde øjeblikket…

 212. Uuuh. Min er helt klart også at spise is og derudover at tage på stranden ved mine forældres kolonihavehus!

 213. Da jeg var lille, var jeg altid på nogle ugers ferie hos min mormor. Min dejlige mormor havde en stor, stor have fyldt med alverdens bær og grøntsager. Der var simpelthen ikke noget bedre end at gå på opdagelse i haven og finde alle de lækre spiselige ting. Men det alle bedste var at vågne op til jordbær, som min fantastiske mormor plukkede i de tidlige morgentimer – der fandtes bare ikke bedre morgenmad :-) Den dag i dag synes jeg stadig, at det aller bedste ved sommeren er at spise jordbær på alle tider af døgnet – sådan har jeg det i øvrigt også med hjemmelavet koldskål ;-)
  Ellers elsker jeg bare lune aftentimer på terrassen i godt selskab.

 214. Dejlig ridetur på stranden… og en god gang shopping med tilhørende cafe besøg hvor en stor isting er meget nødvendig :)

 215. Det er jo umuligt at vælge én yndlingsbeskæftigelse, når sommeren er fyyyldt med alle de ting, jeg holder allermest af! Men jeg elsker, elsker, elsker at bade i havet og ligge og blive varmet igennem på stranden efterfølgende. Og så elsker jeg at grille og at spise koldskål og friske jordbær og at gå en tur sent om aftenen, bare fordi det er lyst, og man kan. :)

 216. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren er helt sikkert at sippe ice-coffee i selskab med en skøn bog !

 217. Hej Emily!
  Lækker konkurrence:D
  Sommer er den bedste tid på året! Det bedste for mig er at grille og spise masser af is og masser af udendørs aktiviteter!! :D
  Håber du får en super dejlig sommer( med masser af sol forhåbentligt;p), som du kommer til at nyde fuldt ud og med masser af tid til dine yndlings beskæftigelser!<3
  Bedste hilsener – Rana

 218. Jeg elsker at sidde en sommeraften med en super god bog og et lille bål i grillen! Det er den bedste måde af stresse af på, elsker det!
  …. Og så kan ingen vel komme udenom, at elske en lækker is med familien eller vennerne i varmen. Hvis nogen gør, er det i hvert fald lyv!
  Hav en rar sommer! (med masser af is, grill og hygge!)
  xoxo

 219. Yndlings sommerbeskæftigelse er at ligge i skyggen i en hængekøje med en god bog imens min søn kravler rundt i græsset :)

 220. Min yndlings sommerbeskæftigelse er: Northside Festival – der er masser af god musik, kolde øl, god stemning og gode venner! Alt hvad en sommer behøver (ud over jordbær med vaniljecreme)… :)

 221. Det må helt klart være at have udsigt til flere dage i træk, hvor der absolut ingen krav stilles til mig, mens der hygges med grill, strand, minigolf og havespil i sommerhuset. ;-)

 222. At alt i princippet kan foregå udendørs – især spisning, middagslur og specialeskrivning…. ahh…men hvis der skal vælges må det være middagslur i hængekøje:)

 223. Det er helt sikkert at nyde så mange koncerter som muligt i det fri – det er så fantastisk :)

 224. Min yndlings sommerbeskæftigelse i øjeblikket, er de dejlige lange gåture i naturen, med min lille nye brune labrador hvalp :)

  Tak for en god blog.
  Kh Nanna

 225. Min yndlingssommerbeskæftigelse er, at nyde en faxe kondi og grille med søde veninder!

 226. Min yndlingssommerbeskæftigelse involverer en flaske kølig hvidvin, et par mennesker jeg holder af, et tæppe og en lun aften i en have eller park. Den involverer også en fridag dagen derpå, så man ved, at man kan blive siddende og skvadre og sippe vin til langt ud på den lyse sommernat. Åh, hvor jeg håber, der kommer mange af den slags lune nætter denne sommer. Og åh, hvor jeg håber, jeg er heldig at vinde i lodtrækningen.

 227. At dimse rundt på loppemarkeder i strålende solskin. Det’ livet. Med en, man kan lide, ved sin side. Kom sol, kom sommer.

 228. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt klart at slappe af med en god bog. Og så elsker jeg at hygge med familien på landet!

 229. Åh jeg er ikke meget for sommeren.. Og af bestemte grunde tvivler jeg på denne sommer bliver god for mig.. Men sommer er for mig indbegrebet af iskaffe og smøger. Om det er på en cafe eller derhjemme i haven er ligegodt. Iskaffe med sugerør og blå Kings. Så behøver man ikke mere.

 230. Elsker at vippe med foden til lækker musik med en kølig øl i hånden til en af Københavns mange gadefester, som den der fandt sted i Elmegade her til aften. Så glemmer man at det i grunden er gråvejr.

 231. Det må være Roskilde med veninderne. Bedste måde at starte sommerferien på efter en lang eksamensperiode. Øl, godt selskab og ingen forpligtelser. Love it.

 232. Mine yndlings sommeraktiviteter er at læse bøger og at spise søde danske jordbær med dem, jeg holder af :)

 233. Yndlingsbeskæftigelse om sommeren er helt sikkert at spise danske solmodne jordbær, spise hjemmelavet citronsorbet og grille med gode venner.

  Generelt er jeg fan af den danske sommer. En tur i regnvejr på en lun sommerdag er bestemt heller ikke at foragte. :D

 234. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren er helt sikkert at tage på stranden med vennerne, ligge og slikke sol, have jordbær og ærter med fra gården som er på vejen. Bade i vandet, som har en god temperatur. Slutte af med at grille på engangsgrille og hygge med øl osv!

 235. Min ynglingsbeskæftigelse er at cykle ned på rungsted strand og grille med min skønne mand :) vi griller lækre lammespyd vi glemmer i durum brød med lækkert grønt og skøn hjemmelavet cremefraiche dressing til. Tilsidst griller vi skum fiduser på spyd og nyder solnedgangen med en kop tyrkisk kaffe:) mmm :)

 236. En af mine yndlingsbeskæftigelser om sommeren må være at sidde i en park med dejlige venner, god musik og en kold øl og nyde solen, byen og det at være ung :)

 237. en yndlingssommerdag består af plasken rundt i vand, bare tæer i græsset og masser af friskpillede rejer og kold hvidvin i haven..

 238. Uh ynglingsbeskæftigelse om sommeren er helt klart at holde FRI fra studiet, bøgerne og den trivielle hverdag – tage kæresten i hånden, tage ud og bare nyyyde solen :-)

 239. Yndlingsbeskæftigelse må bestemt være at spise kage og ostepops! Dog ikke på samme tid…… Og så selvfølgelig at synge meget højt med på Wannabe og Spice up your life! :-D

 240. Min yndlings beskæftigelse om sommeren er helt klart at bade/svømme i havet, og om aftenen af nyde duften af grill og en lækker sommerdag der går på hæld, gerne med gode venner/familie og et glas vino (:

 241. Det jeg sætter aller mest pris på ved sommeren, er at være afsted på spejderlejr. Når så mange mennesker er samlet i naturen, skabes en helt særlig stemning af fællesskab, frihed og hygge. Derudover er det også virkelig fedt at blive knyttet tæt til de mennesker, man er afsted med igennem udfordrende aktiviteter samt nærvær igennem en hel uge. Jeg har været med, siden jeg var fem, og en sommer uden er ikke en rigtig sommer for mig :)

 242. Yndlingssommerbeskæftigelse #1:
  Køre til nye hundeskove og/eller strande med mine to hunde og gå på opdagelse i de danske landskaber. Om sommeren er der tiiiid til udflugter!

 243. At gå rundt i København (helst i maaange timer) med enten min mand eller en dejlig veninde ved min side. Mens vi drikker the/spiser is og nyder det fantastiske sommervejr. Det er det bedste i verden!!

 244. Skønlitteratur! Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at ligge og læse en hel dag under en parasol – uden at skulle memorere det jeg læser. Skønlitteratur er det jeg savner mest efter jeg er startet på uni, så det er den ultimative sommerluksus (efter eksamen…)

 245. At ligge på en strand og lave ingenting udover at læse i bøger og dameblade – og spise is og koldskål :D

  /Lilja

 246. Den ene af mine er at sidde sene sommeraftener på mine forældres terasse og have gang i den vildeste skipbo-turnering (Uno’s storebror)… Den anden er at cykle gennem København på en skyfri dag og føle alle dele af min krop og mit sind være frie for bekymringer. Så føler jeg mig let og svævende og i mit es <3

 247. Min yndlings sommerbeskæftigelse at være sammen med familien og vennerne. Tænde op i grillen, spise lækkert mad og bare nyde vejret! Det er noget af det bedste der findes.

  Jeg elsker også at tage på Marielyst, der er jeg kommer hver sommer som barn, da min farmor & farfar har sommerhus der. Det er skide hyggeligt :)

 248. At slappe på stranden, spise is samt at grille med familien er simpelthen noget af det skønneste om sommeren :)

 249. Jeg har mange yndlingssommerbeskæftigelser, men favotitterne er wakeboard, golf og så en god rundboldturnering med en masse venner og kammerater, hvor vi kan nyde en kold øl og hygge sammen :)

 250. Elsker at spise om sommeren :D Ved ikke om det kan kaldes en yndlingsbeskæftigelse? Men jeg elsker alt sommermad. Is, jordbær, kirsebær, grillmad, frisk frugt, grillede grøntsager, koldskål osv.

  Og jeg elsker at jeg cykle. Det er så hyggeligt med en lille aftencykeltur, når det er blevet lidt koldere i luften, men stadig varmt. Alt er så stille, og det er virkelig rart. Så kobler jeg helt af :)

 251. Sommeryndlingsbeskæftigelse no. 1 er kombinatinen af latte to go, solbriller, lukkede øjne, en plads i solen et sted i byen og med en god veninde ved siden…..aaah!

 252. Min yndlings beskæftigelse er enten når jeg spontant går i gang med en ny indretning. Det er altid så spændende med nye idéer. Derudover er min yndlings beskæftigelse også når jeg er igang med at designe et stykke tøj :-)

  Super god konkurrence!

 253. Lækker præmie.
  Min yndlings sommer beskæftigelse er at ligge en den helt fantastiske hængekøje som min dejlige kæreste har bygget. Det er vores første sommer i vores hus og elsker bare at ligge i hængekøjen ude på terrassen med en god bog og en kold læskedrik eller is.

 254. Yndlingssommerbeskæftigelse er at være på Bornholm, gå de sædvanelige tur, opleve at alt er som det plejer, og at møde de samme beboer år efter år, og så lige pludselig have et rigtig godt kendskab til dem (-:

 255. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at spise is (helst rigtig mange!) Jeg holder også meget af at sidde på terrassen med familien og spise grilmad, mens fuglene synger! :-)

 256. Jeg elsker at tage bilen ned igennem Europa uden at vide hvor vi ender. De bedste snakke, grin og hygge har jeg altid fundet der.

 257. Måske er det lidt underligt men jeg elsker at spise spejlæg og danse til høj musik og når det så er sommer så sker det altid på terrassen:)

 258. Det må da klart også været at spise is! :-) Og så tage til et varmt land og bare slappe heeeelt af ;)

 259. Elsker at gå med mine to hunde, en gammel dreng på elleve og en ung hvalp på et år, ved stranden i al slags vejr. Jeg nyder hver dag med min gamle hund intenst, og er så glad for Alt hvad han har givet mig…

 260. Min yndlingsbeskæftigelse er helt sikkert… kolde brusebade (hvis det altså er varmt), is spisning og kolde øl i godt selskab!

 261. Min yndlings sommer beskæftigelse er helt klart lange ture på havnen, mens man spiser is. Eller at ligge og sole mig i min have, mens jeg drikker hjemmelavet ice-latte:)

 262. Lige pt. ville jeg gerne mixe to af mine yndlingsbeskæftigelser; at drikke min hjemmelavede iskaffe (TAK i øvrigt) i mine forældres solfyldte have. :)

 263. Mine yndlingsbeskæftigelser er at spise danske jordbær, sidde udenfor diverse caféer med mine veninder eller min familie og drikke islatte og at lege med min søn i haven :)

  /Stine

 264. Min ynglingssommerbeskæftigelse er at ligge ved vandet med mine veninder og spise iskold vandmelon mens vi sludrer om alt og ingenting. Ren lykke!

 265. Jeg tror også det er at spise is, og at kunne gå i sommertøj, men det vigtigste når det er sommervejr er, at tilbringe så meget tid som muligt udenfor :)

 266. Jeg er en MEGET stor isspiser, og jeg elsker at det bare hører sig til om sommeren. Så elsker jeg også at bruge sommeraftenerne på at hygge med familie og venner, og nyde at det er lyst længe! Sommer gør bare en utrolig lykkelig!

  – Simone

 267. Min yndlingssommerbeskæftigelse må være at ligge på bellevue strand med en kæmpe is i hånden :)

 268. Jeg nyder dage med solskin og familiehygge.
  Spildage hvor vi kæmper i ludo, uno, kongespil mv.
  Det er vidunderligt!!

 269. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart at rejse. I år går turen til Skiathos, som er en lille ø i Grækenland. Det bliver så dejligt. Det kunne være dejligt at have et par skønne produkter med :-)

 270. Min alle ynglingsbeskæftigelse er lige efter en løbe tur hvor jeg totalt har det aller bedst og slet ikke kan få smilet væk fra mit svedige ansigt. :D
  Men men men, hvis man nu kunne spise alt det kage man have lyst til uden at blive tyk ville det nok være øverst, men det er den jo så ikke :(

 271. Det jeg elsker allermest er at være sammen med vennerne og cafe liv i københavn på en lun sommerdag :)

 272. Min yndlings sommerbeskæftigelse må næsten være bare at ligge og dase på et tæppe i en park, med jordbær, is eller hvad sommeren nu ellers tillader at guffe i sig. Og så selvfølgelig med en god veninde, eller min søde kæreste. :)

 273. Min yndlingsbeskæftigelse må være at sidde på en promenade i sydfrankrig et sted: Kigge ud over vandet og spise en dejlig is! Og alt det i godt selskab :)

 274. At engangsgrille på stranden, at drikke kølig rosé på altanen med en god bog på skødet og at lægge neglelak i flotte sommerfarver på de solbrune tæer :)
  Og at holde i hånd med min kæreste og gå tur med hunden.
  Og at spise is i Nyhavn.
  Og at smutte i Zoologisk Have.
  Og at spille rundbold i Kongens Have. Og fodbold i mors have.
  Og at drikke øl på en trappesten i solen.
  Og at spise sommersøde jordbær.
  Og at hoppe i hoppepude.
  Og at gynge næsten ind i himlen.

  Sommeren er vidunderlig, lad det være dagens gyldne ord:)

 275. Min yndlingssommerbeskæftigelse må være en god, lang aftenridetur i solnedgangen på min dejlige hest – der findes bare ikke noget bedre:)

 276. Jeg elsker at nyde det gode vejr (når det vel at mærke er der!) med at grille(faktisk smager alt mad, grillet eller ej, bedst udendørs), være ved stranden, sove i telt, være i sommerhus, sole mig, og så skal man selvfølgelig ikke glemme alle sommerens festivaler og byfester! LOVE LOVE LOVE! :-)
  P.s. jeg vil meget gerne vinde!

 277. Mine yndlingssommerbeskæftigelser er at spise is fra Paradis, at spise min mors hjemmelavede koldskål på terassen, at holde picnic i en skøn park og bare være sammen med dem jeg holder af. :)

 278. At nyde det (til tider) gode vejr i godt selskab.
  At spise jordbær og is og grillede majskolber og friske ærter og vandmelon og…
  At have sommerferie og tage ud at rejse.
  At grille og drikke kold hvidvin – og kolde øl.
  At nyde København, som viser sig fra sin bedste side om sommeren.
  …og meget, meget mere! :)

 279. Elsker at være i sommerhus med venner og familie og spise jordbær og frisk fisk.
  Men elsker også at tulle rundt i Københavns gader og se på mennesker og mærke stemningen.
  Sommer gør noget helt specielt ved Danmark <3

 280. Helt klart lune sommeraftener/nætter, hvor man kan sidde uden hele natten og grille skumfiduser og drikke rosévin.
  Der er ikke noget der slår Danmark om sommeren! (hvis vejret er godt ihvertfald)

 281. Min yndlingssommerbeskæftigelse er, at køre ud til min far på landet og gå rundt i hans køkkenhave og spise af jordbær, hindbær, ærter og hvad der ellers måtte være!

 282. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren er helt klart….. at spise is eller/og at spise friske ærter! Elsker begge dele – og helst i selskab af en lækker kold drik (en hjemmelavet smoothie f.eks.). Mums!

  Egentligt talt elsker jeg at spise om sommeren – gerne salat og noget lækkert kød!

  Krydser fingre!

 283. Sommerhustur med pigerne! Jo ælde vi bliver, jo sværere at det at finde tid til hinanden (som førhen) i hverdagen. Men på sommerhusturen handler det hele om os og vores venskab, det er luksus :)

 284. At side uden for i en stille sommerbrise og male med akvarel – det er bare ægte sommerafslapning for mig.

 285. Jeg er så heldig at bo på landet, hvor jeg kan agere barnlig og spille kridtkrig med mine ligeså “voksne” veninder. Når det bliver tid til en pause, er det godt med et glas iskoldt hyldeblomstsaft.. Mmmh sommer er godt!

 286. Yndlingsbeskæftigelser: Se bonderøven (<3), drikke hjemmelavede smoothies og spille guitar :-D

 287. Min yndlingssommerbeskæftigelse er helt sikkert at sidde ude med gode veninder og venner de aftener, hvor der er lunt i vejret indtil kl. sent, og bare slappe af og nyde hvor godt vi har det. Hvis maden så på samme tid kommer fra grillen er det helt sikkert et plus.
  Derudover skal der helst være pyntet op med levende lys (lanterner og fakler), når mørket begynder at falde på..
  Er der noget bedre? :)

 288. Jeg elsker at dyrke motion – at være aktiv! Jeg elsker simpelthen mine rulleskøjter så højt, ruller en tur hver aften kl. 21, og nyder hvert sekund på dem. Det giver mig frihed og jeg får tid til at tænke over dagens begivenheder. Derudover spiller jeg fodbold tre gange om ugen og nyder samværet med resten af holdet, det er virkelig hyggeligt. :-) Følelsen af, når man lige har dyrket motion, er simpelthen den aller bedste der findes :-)

 289. min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart spontane aftenbadeture med mine veninder. :-)

 290. Det bedste jeg ved en varm sommerdag er at tage hjem til Skagen, hvor lyset bare er lidt bedre, stranden lidt flottere, stemningen lidt højere, temperaturen lidt varmere og blæsten lidt kraftigere. Når jeg så rammer Skagen, barndomsminderne og min familie, så ved jeg, at min mor har iskold hvidvin i køleskabet og retten står på hummerhaler. Og så sidder man der i skyggen efter kl 19 under syrenen og nyder, at man har saltvand i håret, sand mellem tæerne og solrød næse, hvor man næsten kan mærke, at fregnerne begynder at sætte sig på næsen. Se dét, er hvad jeg forbinder med den perfekte sommerbeskæftigelse: at tage hjem til verdens smukkeste by og bare nyde at være hjemme…

 291. Uuuuh min er at “sidde på græs” Med mine dejlige venner og spise frugt is, og når det skal være rigtig vildt, drikke en lille øl :)

 292. Min yndlings sommerbeskæftigelse er de mange picnics rundt omkring i Københavns parker, efterfulgt af en is og derefter at kigge på alle byens smukke mennesker. Ååh sommeren er dejlig! (Den må gerne komme igen snaaart!)

 293. Ih, mit yndlings sted er oppe i min families have, en varm sommerdag hvor hundene render og leger, og vi griller og nyder en flaske verdi sammen :-).

  Home sweet home <3

 294. Det bedste ved sommeren må helt klart være at komme ud i det blå og tilbringe mest mulig tid med dem man elsker, og få den der følelse af, at de gode tider aldrig ender.

 295. Min ynglings sommerbeskæftigelse må være at cykle lange ture i solskin, grille på stranden med vennerne og selvfølgelig alle de skønne festivaler man kan tage på i det danske land :))

 296. Det er svært at vælge hvad der er min yndlingsbeskæftigelse. Sommeren åbner jo dørerne for en masse lækre oplevelser.
  En gratis glæde som at sidde i en hængestol i skyggen af et kastatanietræ og kigge oo i lysspillet trækronen. Det er næsten helt mediterende og helt klart afslappende.

 297. Min yndlings-sommerbeskæftigelse er at gå aftentur hånd-i-hånd med min mand – op til paradis og købe is, og så gå og sludre, spise is og elske hinanden :-)

  Men jeg kimser heller ikke af at ligge på stranden med en god bog, trække vejret og nyde livet :-)

 298. Min yndlingsbeskæftigelse er at sidde udenfor en varm sommeraften og grille med min dejlige familie og spise rigtig lækker mad. Det er det bedste jeg ved :)

 299. Det må være at Roskilde Festival med mine bedste venner, campingstole, øl, dejligt vejr, en masse sjov og gode koncerter!

 300. Helt klart at spise is med dem jeg holder allermest af. Og gerne på et blødt tæppe i Kongens have. Derefter at tage hjem og tænde op i grillen, stadig med de allerbedste, og så spise majskolber med smør og salt. Det er den perfekte sommerbeskæftigelse! Bliver helt varm om hjertet ved tanken..

 301. Helt klart at grille på stranden med gode venner og veninder og se solen gå ned.

 302. Min absolute yndlings beskæftigelse om sommeren er at komme hjem til mine forældres terrasse efter en dejlig dag på stranden, til grill med hele familien for efterfølgende at tænde op i bålstedet og sidde til langt ud på aften og se ind i flammerne mens man spille yatzy, spiser jordbær dessert med tilhørende skumfiduser (grillet ved bålstedet) og får en god kop kaffe med en lækker baileys eller cognac til! – Sådan skulle livet være hver dag! ;)

 303. Min yndlingssommerbeskæftigelse må være at nyde solen med en god bog, som man bare kan lade sig opsluge fuldstændig af og glemme alt om tid og sted.

 304. Hvis jeg befinder mig i Finland, er min yndlingsbeskæftigelse at være i sauna og storme ud og springe i søen bagefter. Det er er så dejligt og livsbekræftende:)

 305. min yndlingssommerbeskæftigelse må helt sikkert være at sidde ved stranden en varm aften og grille og drikke rødvin med vennerne. Det er nu hyggeligt (:

 306. Min yndlings beskæftigelse her om sommeren er klart at ligge på stranden og slikke sol, med en god is i hånden! LÆKKER

  Sofie

 307. At være sammen med min familie, især nevøer og niece, som jeg så sjældent ser pga. afstand :)

 308. Det bedste ved sommeren er min årlige sommerferie til Jylland. Her venter min skønne mor, som jeg desværre ser alt, alt for sjældent. Så kærlige mor-knus og sommerhushygge med gåture til stranden, lyse nætter og tøsesludder er helt i top, hvis du spørger mig. Åh, hvor jeg egentligt glæder mig!

 309. Min yndlingssommerbeskæftigelse er at rejse og gerne andre steder hen end de traditionelle charter-destinationer. Synes ikke der er noget mere livsbekræftende end at komme ud og opleve, at nogen mennesker har et helt andet liv end os og at de på trods af, at de ikke er lige så privilligeret som os i Danmark er mindst ligeså glade og tit meget mere imødekommende.

  Derudover synes jeg ikke der er noget mere fantastisk end at sidde og kigge ud over vandet på en solrig sommerdag enten ved stranden eller på en hyggelig cafe.

 310. Yndlings sommerbeskæftigelse er klart Roskilde Festival og bare fødder i grønt græs… ahhhhh :)

 311. Uh, den er svær! Jeg elsker at sidde i marken tæt på mine forældre og plukke jordbær (man må jo godt prøvesmage undervejs), men jeg elsker også impulsive badeture ved stranden! Strandene i DK er fantastiske om sommeren med dejligt lunt vand og smuk solnedgang! God sommer!

 312. Uh! Om sommeren elsker jeg de små simple ting, som at ligge i min mors hyggelige kolonihave og sole mig, lege vandkrig, bade på Kærsmindebadet og bade på stranden. De små ting som at spise en dejlige stor vaffel, som man alligevel ikke kan spise, er noget jeg sætter stor pris på! Og så skal vennerne selvfølgelig altid være med!

  http://www.johanneblog.dk

 313. En grillaften med vennerne med kolde øl og kartoffelsalat, hvor man både ser solen gå ned og op. Der findes intet bedre!

 314. Selvom det lyder lidt mærkeligt er nogle af mine bedste sommerminder, og noget af det jeg også ser rigtig meget frem til ved sommeren, det at sidde på min vens altan med te og frugt, alt i mens det styrter ned. Jeg elsker lyden af regn, og duften det efterlader på varm astfalt.

 315. Spise is med min søde veninde i kanalrundfarten. Gynge på legepladsen med mine to skønne niecer. Drible en tur til stranden til en dukkert. En gåtur i dyrehaven. All in all – alt hvor der indgår mine bedste fineste mennesker og gerne en portion solskin ( og is!! ) :)

 316. Jeg elsker alt ved sommeren, men min yndlingsbeskæftigelse må være at sejle. Enten rundt i Danmark eller i den svenske skærgård. Med masser af sol, is og blade og bøger. Åh, det er skønt!

 317. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart nydelsen af det danske sommervejr – når solen er fremme i Danmark, kan intet ødelægge mit humør. Og så kan kun fantasien sætte grænser for hvad man kan lave… men dagen sluttes allerbedst af med lækker grillmad og en kold drink!

 318. Uh, jeg er altså helt vild med at lave bål på lune sommeraftener og lave snobrød og grille skumfiduser (:

 319. At være i sommerhus, grille på terrassen og have bål på stranden – med dem man holder af!

 320. Svaler der cirkler rundt på himlen om aftenen og ikke mindst deres sang, (elsker fuglefløjt generelt..)

 321. Jeg elsker at sidde udenfor om aftenen og endda til langt ud på natten og nyde den lune sommerluft – gerne med min familie, venner eller bare en god bog :-)

 322. Jeg er tosset med at se den gamle tv-serie ‘Bryggeren’ fra DR for tiden. :) Og spise vafler med havregryn i. Og en kombination af de to ting er det bedste ever.

 323. At nyde den smukkeste sol på dagen, aftensolen, ude på altanen, mens jeg lytter til Norah Jones, drikker kaffe, ryger en smøg og tegner en tegning!

 324. Det må være, at hænge ud med vennerne og være aktive, ved at spille ting som ultimate og fodbold!

 325. At spise is (arh, who am I kidding? Jeg spiser hvad som helst. Men is er ekstra godt om sommeren!) og læse bøger i solen.

 326. Yndlings sommer beskæftigelse må helt klart være at grille – og spise grillmad ;) og lange aftener udenfor med kæresten, veninder og familien!

 327. Mine yndlingssommerbeskæftigelser er at spille volleyball, grille i det gode vejr og (ingen sommer uden) at tage på stranden.
  Krydser fingre. Produktet lyder jo alt for lækkert: Lige hvad jeg mangler!

 328. At tilbringe en sommerdag i selskab med familie og kæresten, med stort sammenskudsgilde og kølende drinks, det er noget af det bedste jeg ved!

 329. Min yndlings sommerbeskæftigelse er is og park/skovture. Og så selvfølgelig sommerferie!

 330. Grille med familien/venner, tage en kølig dukkert. Spise en masse jorbær. læse en god krimi og spise is MMmmmmmm!

 331. Min ynglings sommerbeskæftigelse må være at bade i det danske hav for første gang den sommer, og mærke at det danske strandvand stadig ikke er varmt, men dog så utrolig sommeragtigt…

 332. Grille med de sødeste venner & slentre på lystbådhavnen med en skøn lakrids-is, umm;)

 333. At nyde morgenkaffen og en god bog på altanen, er det skønneste. Mere skal der ikke til. Men en tur på vandet for fulde sejl, er nu heller ikke helt skidt.

 334. Min ynglings sommerbeskæftigelse må helt klart være at nyde solen, og spise jordbær overtrukket med chokolade!!

 335. elsker bare tæer, rosé vin, lyse aftener, sandslotte med mine drenge, middagslur i skyggen og løbeture i Tisvilde hegn…

 336. Mine yndlingsbeskæftigelser om sommeren er, at soppe i vandkanten og ligge i solen og hygge med familie og venner :)

 337. Der er ikke meget der slår en kølig dukkert i vesterhavet efterfulgt af alt godt fra grillen. Selvfølgelig kombineret med dejligt selskab og masser af rosé :-) Åh, søde sommer, kom hid…

 338. Min yndlings sommerbeskæftigelse er at nyde solen på kajen i Nyhavn, med en flaske hvidvin og mine bedste veninder :-)

 339. Det bedste, jeg ved, om sommeren er at tage på cykelturs-eventyr med min kæreste. Eller at sidde i haven ved min mors sommerhus og læse en bog, alt imens jeg lytter til børn, der leger, naboen, der slår græs, eller min mor, der snakker lidt med sig selv.

 340. Min ynglings sommerbeskæftigelse er at spise sen brunch i haven, sammen med verdens dejligste kæreste. Fuglefløjt, græs mellem tæerne, sol på kroppen, god mad og ikke mindst godt selskab. Det er SOMMER

 341. Tage kæresten i hånden og gå en lang tur langs vandet. Og på vejen hjem, holde ind og plukke friske, danske jordbær og dermed glæde sig til noget lækkert til aftenhyggen.

 342. At cykle rundt i KBHs gader med min mand, stoppe og få is et sted, sidde i en park og nyde vejret. Og slutte dagen af med at grille med vores venner på Chr. Havn, sidde og nyde aftensolen ved kanalen. Ahhh

 343. Om sommeren elsker jeg hyggelige grillaftener med mine venner og at spise jordbær :-) og at løbe en tur i solen!

 344. At spise jordbær med sukker og fløde, samt se solnedgang ved Vesterhavet er helt klart mine favoritter!

 345. Jordbær, bobler, en god bog og så lige en tur ved stranden og de lyse nætter med spil på terrassen. :)

  Det er indbegrebet af sommer for mig :)

 346. Jeg elsker at sidde og koble hjernen fra og bare tegne/male lige hvad man føler. Eller have veninde-sleepover hvor man laver hinandens makeup!! ♥

 347. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt klart at sidde længe ude med gode venner og grille og drikke kølig vin ;-) Men at gå tur langs stranden eller i byen med en is i hånden er heller ikke af vejen. Ligesom jeg også elsker at lave og spise hjemmelavet koldskål! Alt er godt om sommeren.

 348. Sommer er lig med tiovlitur med turpas.. Og ej at forglemme de mange spil i tiovli, særligt den med at slå små bævere i hovdet er sjov ;)

 349. Blå, røde, store, små, med kvast, med jord fra haven, med larver i, med bier på, skæve, runde, tykke og søde bær….! Alt sammen noget vi forbinder med sommeren i Danmark :)

 350. Når diverse eksaminer er overstået om præcis 3 uger skal solnedgangen nydes ved Vesterhavet. Bedre bliver det ikke :-)

 351. At rejse udenlands.
  At cykle igennem København med bare ben en lun sommernat.
  At være på festival.
  At grille.

 352. Jeg tror min yndlngssommerbeskæftigelse må være at cykle gennem København med bare ben i eftermiddagssol. Gerne på vej til rare ting som grill med venner, is på stranden el. Distortion! :)

 353. At være sammen med mine bedste venner i sommerhuset og sidde en lun sommer aften med grillen fremme :)

 354. Min yndlings-sommer-beskæftigelse er at ligge i hængekøjen mellem de to store birketræer i haven! Med en god bog :)
  Sidst, var med en bog, du har anbefalet Emily: “Din næstes hus”. Mange tak for inspiration og en fin oplevelse!

 355. Min sommer-yndlingsbeskæftigelse er at rejse og få sol på næsetippen, mens humøret stiger til tops :)

 356. Min ynglings beskæftigelse er, at sidde ude på altanen og nyde morgenmaden, i dejligt vejr, sammen med min dejlige kæreste. Det er så fantastisk når man ingenting skal nå og bare kan sidde og nyde vejret og hinandens selvskab :)

 357. Min ynglings Sommer beskæftigelse er uden tvivl at ligge ude i haven med min veninde og bare nyde hver øjeblik!

 358. Min yndlings sommer beskæftigelse må absolut være at spise is og shoppe med mine veninder :) Det er bare dejligt!

 359. Tror min yndlings beskæftigelse er egentlig bare at nyde vejret så meget som muligt. Ikke nødvendigvis ved at ligge og tage sol, men at kunne gå aftenture en lun sommeraften og hygge sig med udendørsaktiviteter og sådan. :) Det synes jeg er noget af det bedste ved sommer.

 360. Helt klart at slappe af med en god bog i solen med min kæreste – så kan vi stjæle hinandens bøger, for det plejer altid at ende med, at vi skal skynde os at blive færdig med vores egen, fordi vi er blevet interesseret i den andens bog <3

 361. Der er ikke noget bedre end de lange, lune sommeraftener i haven. Med en drink i hånden, vinylen snurrende på pladespilleren og sælsomme, underfundige og dybe samtaler med mr. Right.

 362. Helt sikkert at være ud og rejse og bare nyde varmen, poolen, den gode mad og alle oplevelserne! :)

 363. Min yndlings beskæftigelse om sommeren er at ligge ud i solen med vennerne og høre musik :) Ikke så originalt, men det er jo det sommeren er til ;)

 364. At løbe om morgen…det er så smukt med solen oppe og helt stille i byen. en særlig oplevelse, som giver energi til resten af dagen!

 365. Mit motto har hele mit liv været; “Solen skinner, så er det tid til en lille ispind :) ” – så det må siges at være bedste ved sommeren :)

 366. Min yndlings sommerbeskæftigelse må være isspisning og hygge på stranden Ææææssker stranden og er et rigtigt badedyr, så det må blive mit svar :)

 367. Min yndlings sommerbeskæftigelse er helt sikkert, at nyde en hel, solrig dag på stranden med gode venner, kolde øl, musik og lækker mad, og som afslutning på en god dag: hygge om et bål og ristning af skumfiduser om aftenen :-)

 368. Min yndlings sommerbeskæftigelse må være at tage til stranden med min familie eller venner. Bade og lege hele dagen, og så grille om aftenen mens vi sidder under tæpper :)

 369. Min yndlings sommerbeskæftigelse er hygge med familie og venner på de lyse sommernætter, hvor man kan drikke hvidvin, grille og hygge til langt ud på natten!

 370. Mit ynglingsbeskæftigelse er at smide et vattæppe ude i gården, hælde noget ice coffea op også ellers bare spille løs på WORDFEU.
  Se det er sommer der vil noget :-)

  PS: Har aldrig i mit liv vundet noget, og håber jeg vinder denne lækre produkt :-) :-) :-)

  Som menneske – er man medfødt med at håbe

 371. Besøge mine forældre i deres campingvogn, som de hele sommeren ligger med lige ned til vandet!

 372. – Rende rundt i haven på bare tær sammen med lillesøs!
  – Grille, danse og bade på stranden med venner!

 373. At spise: grillmad, is, koldskål, kold suppe, kager, rabarber saftevand, kartoffelsalat, kylling med citron, couscous salat, kebab spyd, citrontærte mm. At: besøge min mormor i Jylland, lege vandkamp med min søster, tage på stranden med familien eller veninderne, tage ud og sejle, nyde København, nyde Thisted, Viborg, Sennels, Herning og andre gode byer, køre til Provence og spise gode oste og pølser, fejre min storebrors 18 års fødselsdag, mine forældres “100” års fælles fødselsdag, strandfester,havefester….. Alt i alt ELSKER jeg sommer! <3

 374. Min yndlings-sommer-beskæftigelse er uden tvivl at gå tur ved Vesterhavet tæt på min familie, at plukke bær fra hemmelige steder, hoppe i shippetov uden mennesker kigger og spise morgenmad i sengen.

 375. Jeg elsker at tage på stranden om sommeren og slappe af! Det er helt klart noget af det bedste :)

  Krydser fingre..

 376. 1) at grille aftensmad ved vandet – jeg.ved.ikke.noget.bedre!

  2) at spille minigolf med venner og familie – ja alle jeg kan lokke med! (og selvfølgelig på forskellige baner rundt omkring i området, så man hver gang har en undskyldning for at prøvesmage den tilhørende kiosks is og vurdere om den er bedre end de foregående! ;))

 377. WUHU.. jeg når lige at være med.
  Jeg kender ikke denne duft fra rudolph, men jeg er vandt til at have ilde lugtende sæber herhjemme, da min mor er ØKO-tosse og aldrig køber noget med parfume eller andet dårligt. Ville elske at vinde og for en gangs skyld have hænder der både dufter rent og godt.. <3

 378. At hygge ude i det dejlige vejr med venner og veninder, at sidde med hækletøjet i hånden og lave fine ting til venindernes børn, og så helt sikkert at spise is, gerne fra Paradis :-)

 379. jeg elsker bare at være sammen med mine fantastiske venner – især når man kan sidde udenfor med tæpper, gril og skumfiduser til langt ud på natten!
  men is er nu også en rigtig god ting :)

 380. Yndlings sommerbeskæftigelsen må være at sidde ude i aftensolen og drikke vin i dejligt selskab.. Der er ikke noget som en dejlig varm dansk sommeraften :)

 381. Jeg elsker at løbe en tur i skoven og parken, og jeg elsker at ligge i haven eller på stranden og slikke sol med god musik i ørerne!

 382. Endnu et lækkert produkt fra Rudolph ;) Om sommeren elsker jeg at ligge på græsplanen med et glas hjemmelavet is-te og en god bog. Det kan der gå timer med!

 383. En sejltur, en spontan aftencykeltur, at lave sushi og spise på Assistensen med mand og børn, spise store is, grille, gå tur i Dyrehaven, soppebassin og legeplads hele dagen og komme hjem med dejligt beskidte og trætte børn!

 384. Min yndlingsbeskæftigelser er helt klart at skrive sange, synge, spise god mad og grine med dem som jeg holder af :-)

  Lækker konkurrence – altid godt med selvforkælelse.

 385. Jeg elsker bare at spille volley i det gode vejr ;) Og så er det selvfølgelig også godt med is!

 386. Min yndlingsbeskæftigelse om sommeren er generelt bare at spise, uanset om det er is, pølser, kød på grillen eller koldskål. Der findes intet bedre end et hyggeligt måltid sammen med venner og familie ;D

 387. En dejlig sommerdag, hvor familien spiller kroket i haven og nyder en kølig drink i skyggen. Vi slutter af med lækker grill mad og rister marshmallows til dessert. Det er for mig en yndlingsbeskæftigelse i sommerens løb.

 388. Jeg elsker, at sejle ud på havet i vores sejlbåd, hvor vi så hopper i vandet mit ude på havet! Og selvfølgelig skal solhatten og vandmelonen med på båden ;)

 389. Jeg elsker at bruge sommeren på at plukke de lækreste mørkerøde jordbær og cykle ud i de lyse og lune sommer aftener med veninderne..

 390. Stor fest og dans, elsker jeg og i den mere stille katagori, er en god bog og rødvin også rigtig godt (især efter jeg har fået børn, er de små stille stunder yndlings)

 391. Min yndlingsbeskæftigelse er, at bruge hele dagen i kolonihaven, med hårdt arbejde, sommer øl, lange aftener, grill og alt andet der har noget med vores fantastiske kolonihavehus at gøre:)

 392. Yndlings beskæftigelse er at ligge på et vattæppe ude hele dagen, spise en Kæmpe Eskimo og grille lækre pølser om aftenen som bliver til gode hotdogs!

 393. uuh.. Det er faktisk svært at vælge :) Men tror så klart det er løbe en lang tur. Ååårh det er så skønt, når solen samtidig skinner på én :)

 394. Mine yndlingsbeskæftigelser denne sommer er at fjolle kæreste agtigt rundt med min mand og at blive tykkere og tykkere fordi “lillen” vokser og bokser inde i maven!

 395. Det må være at udnytte det lækre lys til at tage nogle lækker billeder til min portfolie.. Ellers er det nu ikke så ringe endda – og få en lille is!

 396. … At sidde med tærene i vandet, ved stranden hos mine forældre og nyde solnedgangen og føle mig som et barn igen…