vind: survivalkit til efterårshænder

Helt i tråd med indlægget om forebyggelse fremfor helbredelse udlodder jeg i samarbejde med Purely Professional nu et lækkert overlevelseskit for at komme de tørre efterårs- og vinterhænder i forkøbet.

Efter at jeg mere eller mindre udelukkende har brugt PP’s Hand Cleanser 2, har jeg fundet ud af, at noget af det der hidtil udtørrede mine poter mest, var konventionel (og sulfatspækket) håndsæbe. Hand Cleanser 2 er sulfatfri, men effektiv og tørrer ikke hænderne ud, men indeholder stadig et vaskeaktivt stof, der sørger for helt rene hænder.

Repair Cream 1 er blevet lovprist både her på bloggen, såvel som på andre blogs og i trykte medier og Hand Lotion 2 er en lækker håndcreme (lidt ‘lettere’ end Repair Cream).

Jeg har Hand Cleanser 2 og Hand Lotion 2 stående som et pænt sæt ved håndvasken på badeværelset og kan godt lide den lidt eksklusive hotel/lækker restaurant følelse det giver. Og de bløde hænder, der er resultatet :)

En heldig læser kan vinde ovenviste sæt til en værdi af 440 kr og alt man skal gøre for at deltage er:

Konkurrencen slutter på lørdag d. 22. september kl. 12.00.

Sorry this give away is for Danish residents only.

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 285 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Super lækre produkter :-)
  Mine hænder vil meget gerne forkæles med så skønne sager <3

 2. Sådan lidt “hotel-luksus” kan man da ikke sådan sige nej til :)

  Rigtig fed blog – keep up the good work!

 3. Er lige gået i gang med at teste PP’s shampoo og balsam samt treatment 1 og bare efter en opvask, kan jeg mærke forskel!
  Kunne derfor være skønt at udvide sortimentet med håndprodukter!

 4. I like – og er sikker på at mine hænder også vil elske lidt lågsus :)
  Skøn blog, jeg nyder at læse med!
  – L

 5. Eeej jeg er næsten dagligt inde på deres hjemmeside fordi jeg hører så meget godt om deres produkter, men SU’en har endnu ikke slået til. Så at vinde den omgang der ville da være fantastisk! :)

 6. åha en lækker konkurrence, jeg vasker hænder utallige gange i kraft af mit job som pædagog og har derfor konstant tørre hænder, så denne præmie ville gøre mig og mine hænder så lykkelige! :)

 7. Vi går koldere tider i møde hvilket for mig betydr knastørre hænder. Så jeg ville da blive ovenud begejstret hvis jeg blev den heldige :)
  Er i forvejen ret så imponeret over The pure teams produkter – takket være dig :)

  Frøken Jensen

 8. Hej Emily
  Allerførst tak for at du er med til at gøre min dag lidt mere ‘lyserød’, jeg læser din blog hver eneste dag, følger med hvad enten det handler om mad, mode, Penny el. nogle af de andre ting der interesserer dig, jeg græd med dig da Penny var syg og jubler og griner når der sker cool ting i dit liv.
  Nå, men når alt dette er sagt, så vil jeg blot sige, at jeg vil rigtigt gerne komme i betragtning vedr. konkurrencen om PP’s produkter til hænderne, dette skyldes, at jeg har utroligt tørre hænder om vinteren, men egentlig er det mest min 11-årige datter der har et problem med blødende hænder hver eneste vinter og jeg har prøvet alt, så jeg tænker,at dette vil måske kunne redde hendes sårbare hænder, så…… hvis ikke jeg vinder denne konkurrence, så vil jeg i hvert fald under alle omstændigheder købe disse produkter så Rose kan gå igennem en vinter med hænder der ikke gør ondt. Tak for tippet, nu vil jeg gå til dine bageopskrifter og tjekke efter en lækker kageopskrift som jeg altid gør når jeg skal finde en god opskrift – tak også for det :-) God lørdag.

  1. Kære Janne,

   Tusinde tak for din søde og rørende kommentar!! Fik helt tårer i øjnene, så måtte lige skrive tak! Håber I får en dejlig weekend!

   Knus

 9. Skøn konkurence!
  Mine hænder bliver altid tørre og sprækker i vinter månederne, så denne efterårs survivalkit er lige noget for mig og mine hænder :-)

 10. Jeg har prøvet nogle af deres hårprodukter, efter du anbefalede dem. Og de er jo for skønne! Ville være lækkert, at få lidt mere til samlingen ;)

 11. Lyder rigtig spændende! – Ville være mig en ære at vinde, har endnu ikke fået en creme, som kunne holde mine fingre “ikke udtørrede” om vinteren.

 12. Det kunne jeg godt bruge. Jeg har et job, hvor jeg vasker hænder mange gange dagligt og bruger gummihandsker, og det tager hårdt på hænderne – foruden vejret. Så jeg kunne godt bruge lidt lækre sager :)

 13. Du har sikkert ret mht. sæben, for særligt efter et par timer i hjemkundskanslokalet, hvor jeg vasker hænder ofte med sæbe fra vores institutionsagtige beholdere, er mine hænder helt kaput. Man skal bare lige over hurdlen med at give så meget for en håndsæbe, ikke?
  Men deltage vil jeg i hvert fald gerne :)

 14. Svedigt! Jeg kunne godt tænke mig at prøve et af PP’s produkter, synes bare de er lidt smådyre :)

 15. Hvor kunne der være skønt at vinde dette til min stakkels mors hænder! :) lækker konkurrence!

 16. Super lækre produkter! Dem ville mine hænder bliver meget taknemmelige for! Vil derfor gerne være med i konkurrencen ;-) Har liket siden på facebook!
  http://ebayfund.wordpress.com/
  Besøg gerne min nye blog hvor jeg vil lægge lækre og billige ting ind fra ebay! og løbende uploade tøj jeg selv sælger :-)! skriv også gerne en kommentar om hvad du ønsker at se!

 17. Med arbejde på et hospital er håndvask og afspritning en stor del af hverdagen.. Jeg kan nå helt op på 30-40 gange håndsprit på en dag, og det er noget der udtørrer hænderne meget! Derfor ville det jo være fantastisk med et “kit”, så mine hænder kan blive dejlige bløde hele vinteren..

 18. Jeg er blevet helt vild med PP’s shampoer osv. efter din anbefaling, så at afprøve endnu et fantastisk produkt ville da kun være dejligt :)

 19. Jeg kunne godt tænke mig at afprøve dette kit. Perfekt til årstidens rusk og dertilhørende ru hænder.

 20. Lækker konkurrence! Jeg døjer altid med tørre hænder, så dette kit ville være perfekt til mig :-)

 21. Mine hænder er så småt begyndt på deres protest mod den tørre luft, så dette sæt lyder som noget, de ville sætte pris på :)

 22. Mine hænder går altid i “efterårs/vinterkoma”, jeg prøver alt muligt, og indtil nu har intet virket helt optimalt – måske gør det her.

 23. Lækker konkurrence… Mine hænder vil juble af glæde, de har brug for ekstra kærlighed i den her tid :)

 24. Har endnu ikke prøvet Purely Professionals produkter, men er fristet på af hårprodukterne og nu også håndprodukterne efter at have læst om dem her på din blog. Håber jeg vinder :)

 25. Lyder fantastisk. Har de værste hænder om vinteren, der bare går amok ved parfume. Dette lyder helt fantastisk.

 26. Lækkert! Og højest nødvendigt! Mine hænder bliver som sandpapir i efterår/vinter-perioden!

 27. Ej det gad jeg godt prøve, når vi rigtig rammer efteråret og mine hænder og jeg skal lege med sand og vand på legepladsen sammen med børnene på mit arbejde!!

 28. Oohh det ser skønt ud, liige noget for mig, mine hænder er helt umulige, går allerede med vanter ;)

 29. Uh det ville være dejligt at vinde sådan et sæt! – min håndcreme er netop ved at være helt tom ;)

 30. Purely Professionals produkter har reddet mit hår og givet nyt liv til mine krøller (efter inspiration fra dig, Emily:-)), så jeg er overbevist om, at de vil kunne gøre det samme med mine hænder.

 31. Ihh en lækker lækker konkurrence. Jeg har faktisk lige investeret i hårprodukterne efter din anbefaling – så det ville altså pynte på mit badeværelse med sådan et sæt,.. Jeg har godt nok købt “repair”-cremen, så den ryger videre til min mor, hvis jeg er så heldig!

  God weekend!!

 32. NØØJJJJ nogle lækre produkter – lige hvad mine MEGET sarte hænder har brug for… Har hver efterår og vinter problemer med mine hænder, så fingers crossed for at det er mig der vinder :)

 33. Det ville da pynte både på badeværelset og på hænderne med sådan nogle fine produkter :)

 34. Uhh, jeg har selv tørre hænder (og albuer) hele vinteren, så ville elske at forkæle min hud med lækre produkter uden alle de dårlige sager, der er i mange produkter.

  Jeg går meget op i, at der ikke er alt muligt skadeligt i mine produkter, og så læser jeg faktisk folkesundhedsvidenskab, som handler om at forebygge fremfor blot at behandle. Så det er lige i mind ånd :)

 35. Det lyder lækkert! Både mine og min kærestes hænder går helt amok og sprækker og bløder allerede i september. Vi har alverdens håndcremer i lejligheden, i tasken, i bilen og på kontoret, men vi har stadig ikke fundet den helt rigtige.

 36. Det kunne jeg da også godt tænke mig at vinde :) Tørre hænder er for mit vedkommende dog desværre ikke noget, der kun opstår i vinterhalvåret :(

 37. Fedt! Jeg arbejder i butik og mine hænder er tørre, slidte og mærket efter alt det arbejde med pap. De ku virkelig godt bruge noget forkælelse :D

 38. Uh, det ville mine hænder blive glade for! Kæmper hvert år, med at finde den perfekte håndcreme, synes det er så svært at finde frem til nogle der virker!

 39. Jeg vil gerne vinde disse produkter til min kusine, der altid får blodsprukne hænder om vinteren. Tænkte på hende med dt samme jeg så konkurrencen. Det kunne da være fedt hvis disse produkter kunne være løsningen, når så meget andet ikke har virket.

 40. Mine hænder har det med at blive MEGET tørre, så det ville ikke være dårligt med sådan et dejligt sæt! Krydser fingre!

 41. :-) Jeg har “liked” for længst. Jeg er også stor fan, så bare det bliver mig, som er den heldige vinder.

 42. Det koldere vejr er lige om hjørnet, og det er ens betydende med ufatteligt tør hud for mig; og det gælder især mine hænder, så det ville være så fedt at vinde :-))

 43. Hej Emily
  Det er en super fed konkurence som jeg rigtig gerne vil vinde. Om vinteren får jeg rigtig tørre hende, så de sprækker nogle gange, jeg har prøvet så mange produkter som ikke hjalp, men det kan være disse gør.

 44. Jaaa jeg vil også være med! Skøn konkurrence Emily! Specielt når man døjer med ekstremt tører hænder i efterårs og vinterperioden.

 45. Åh det kunne jeg godt bruge, får altid så tørre hænder, og hvad endnu værre er, er at jeg også har et arbejde som giver mig tørre hænder, så jeg krydser fingre! :)

 46. Hej Emily,

  Tak for en dejlig blog, som altid gør mig i godt humør! Særligt i min nuværende specialebefængte tilværelse, hvor jeg nærmest bor foran computeren :)

  Får også altid tørre hænder, når efteråret melder sin ankomst, men i år er problemet startet allerede over sommeren. Har især haft problemer med tørre plamager på håndfladerne, suk, har prøvet alle mulige cremer, men intet hjælper. Det bliver bare værre. Jeg har aldrig tænkt over, at sulfat i håndsæbe måske er problemet, bruger jo bare den fri for parfume, fordi jeg har allergi, men jeg vil rigtig gerne prøve Purely Professionals produkter i håbet om, at det er kuren for mig!

  Krydsede fingre her fra :)

 47. Mmmmm, perfekt konkurrence til efterårsvejret der lige så stille sætter sit præg på billedet ‘derude’. Jeg har altid været på udkig efter den perfekte håndcreme der ikke udtørrer mine hænder, fordi de desværre er meget følsomme overfor kulde. Og sprækkede hænder er desværre ikke sjældent set hos mig allerede i september måned. De fine PP produkter lyder ganske lovende, så jeg krydser mine tørre fingre ;)

 48. Det er desværre lidt som om jeg glemmer at passe på hænderne, men det er jo rigtig nok – specielt om vinteren! Det her lyder som et lækkert sæt :)

 49. Hej Emily!
  Jeg har ikke nogen fancy kommentar til dit indlæg, men jeg har ligesom de fleste utroligt tørre hænder om vinteren, så at få sådan et “hånd-kit” tilsendt ville redde diverse frosne gåture med kæresten i hånden!

  Jeg elsker din blog!

  Kh
  Vivian

 50. Sikke en lækker konkurrence! Jeg kunne godt bruge et sådan kit nu når det bliver koldere. Mine hænder har det med at blive meget tørre om vinteren på grund af kulden.

 51. Lækker konkurrence !

  Jeg krydser fingre for også at kunne pleje mine poter på denne hotel/restaurant-lækre måde <3

 52. Endelig kan man blive tør-skalle-hånd-fri!
  Der er ikke noget værre end at ligne og føles som et rivejern på hænderne.

  Tak for en fin blog.

 53. Åhh, lækkert. Jeg håber inderligt, at PP kan hjælpe min hænder denne vinter, så de ikke behøver sprække og bløde hver eneste dag endnu en sæson!! *Krydser fingre*!

 54. Uhh det vil jeg meget gerne have fingrene i…! Er selv helt forelsket i deres produkter, men disse har jeg ikke prøvet endnu.

 55. Selvom jeg da altid kunne bruge lidt nye cremer, synes jeg virkeligt at du burde give disse produkter til 11-årig roses mor!!!!!

 56. Jeg elsker PP’s hårprodukter. ;) men disse har jeg ikke prøvet endnu, da mit SU budget ikke lige har pladsen. Så jeg krydser virkelig fingrer!

 57. Jeg er sikker på at mine hænder godt kunne bruge lidt luksus. De bliver altid så tørre her om vinteren.

 58. Disse produkter lyder da lige til at kunne rede mine hænder her i efteråret og vinteren igennem!

 59. Produkterne ser super lækre ud og mine hænder kunne bestemt også trænge til noget forkælelse, så jeg krydser fingre!

 60. Super lækre produkter! Mine hænder kunne godt trænge til lidt kærlig pleje her til vinter. De har tendens til at blive tørre…

 61. Øj, den præmie gad jeg godt vinde! Jeg vasker hænder tusind gange om dagen for tiden, da jeg arbejder i en stald med risiko for at få diarre og andet godt, hvis man ikke har en god håndhygiejne. Hvilket betyder at mine hænder er lidt trælse, nu hvor vejret er skiftet om. Så det ville være guld værd med sådan et sæt til de tørre poter :)

 62. Uhh – det ku være super dejligt med sådan et sæt, da mine hænder både er knastørre og ret allergiske, så jeg krydser mine små tørre fingre og håber på god karma :-)

 63. Lige hvad jeg har brug for! Deres produkter er helt fantastiske, og jeg har længe tænkt over at prøve deres håndpleje :) Krydser fingre….

 64. Åååh, elskede PP <3 håber jeg bliver den heldige vinder, jeg er så tosset med deres produkter! Sådan en som mig, med sart hud, kunne godt bruge noget forebyggelse til efteråret :)

 65. Tak, for en super fantastisk blog :) Åårh, mine tørre hænder kunne godt tænke sig “håndsættet” :)

 66. Mine hænder bliver altid knastørre om vinteren så tror de vil komme til at sætte stor pris på sådan et sæt :)

 67. Let me win, please! Mine hænder/negle er de værreste i verden!
  Kys og god lørdag herfra <3

 68. Fantastisk konkurrence :-)
  Jeg elsker min repair cream og kunne godt bruge håndsættet også!

 69. Håber jeg kan nå at være med. Vil da FRYGTELIG gerne vinde sådan et lækkert sæt :-)

 70. Endnu en lækker konkurrence – du kan bare det der! :-)

  Din blog er simpelthen så dejlig, elsker hver gang jeg opdager, at der kommet et nyt indlæg, hehe.

 71. Jeg har allerede liket Purely Professional på Facebook og var endda så heldig at vinde hovedpræmien i deres julekonkurrence sidste år! :)
  Jeg er svært begejstret for alle deres produkter, og et survival-kit til hænderne står højt på min ønskeliste her til efteråret, hvor vejret skifter og altid tørrer min hud ud. Deres hand lotion er virkelig god – den er effektiv uden at fedte – og min er efterhånden ved at være tom. Please, giv mig en refill! ;)

 72. Lækkert Lækkert lækkert! Skal vist et smut forbi deres webshop lige godt om jeg vinder eller ej, der skal jo være en håndcreme til at stå på jobbet også: )

 73. Eij, det sæt kunne mine hænder godt bruge. Jeg har døjet meget med hånd-eksem og des lige, så det kunne være godt at prøve P. P.

 74. Jeg har indtil flere steder læst om PP, og nu vil jeg prøve deres produkter og jeg ville elske at starte ud med at have sådan et sæt ved min håndvask :)

 75. Jeg lider i den grad af tørre hænder og specielt i den periode vi kommer ind i nu efterår/vinter. Har prøvet rigtig mange cremer, men de giver mig ikke nok. Ærligt, så har jeg faktisk aldrig tænkt tanken at det kan være sæben der er skurken :-) Det var på tide jeg fik læst om håndsæbe og tilhørende creme fra PP. Det lyder virkelig spændende, så det er nu en oplagt chance for mig enten at vinde eller prøve PP i fremtiden. Det lyder meget lovende, så der er intet at tabe :-)

 76. Årh det lyder som nogle super lækre produkter, som min hænder ville ha stor glæde af når frosten og kulden kommer :)

 77. Tørre hænder er en af de irriterende sider ved efteråret og vinteren, så disse produkter ville falde i tør (høhø) jord hos mig :)

 78. Jeg er med :) Rigtig fint sæt som passer godt til den kommende sæson. Synes allerede mine hænder er ved at være lidt tørre…

 79. Mine hænder hader kulde! bare det er det mindste koldt udenfor bliver de tørre. Og jeg kan smøre dem mange gange om dagen. Om vinteren er den helt gal og det kunne derfor være dejligt at vinde disse lækre produkter :D

 80. Døjer altid med tørre hænder om vinteren, så de produkter vil jeg gerne have fingerne i

 81. Jeg har super meget lyst til at prøve efter alt det positive jeg har hørt om PP :)

 82. Mine hænder ville fryde sig ved at blive forkælet af de lækre produkter i survival kittet. Efterår og vinter tager hårdt på dem (de bliver tørre og sarte), og de savner at prøve nye metoder – netop forebyggelse frem for helbredelse:)

  Tak for gode tips og triks. Det er guld værd!

 83. Kunne godt bruge denne serie, fordi jeg arbejder på sygehuset og skal spitte mine hænder 1000 gange om dagen, så kunne godt tænke mig at se om der er noget der virker på mine hænder, før de er tørret helt ind :-)

 84. Det er rart at høre flere er i “klubben”- dvs problemer med tørre hænder. Så gid jeg er heldig!
  + tak for en fin blog

 85. Jeg var ‘like’ nr 1000 få facebook, og desuden får jeg altid de tørreste hænder om vinteren! Synes jeg fortjener at vinde :)

 86. Kunne være fantastisk at få sådan et sæt til den hårde vinter! Det der sulfatfri har jeg aldrig prøvet, men det lyder spændende og håber man kan mærke forskel. Skal i hvertfald prøve deres shampoo, som du også har anbefalet, idet jeg har samme hårtype som dig. Tak for en go’ blog.

 87. Sikke dog et lækkert kit!! Ville være fantastisk at kunne forkæle hænderne med sådan en gang luxus. Er naturligvis fan på facebook – men deltager gerne i konkurrencen alligevel. Vil ønske jer allesammen en rigtig god weekend.
  <3

 88. Super lækkert -det vil jeg ikke sige nej tak til. Med hænder der ikke så godt kan lide det kolde vejr – sprukne det gør lidt ondt. Så det vil være dejligt med noget plejende creme

 89. Åh hvor skønt! Det ville være helt perfekt at gå efterårstiden i møde med lækre produkter til hænderne.

 90. Jeg skynder mig at ligge et lod i puljen. Har et arbejde, der kræver at man vasker hænder meget ofte og når så efteråret oveni sætter ind så er det hårdt for dem. Er konstant på jagt efter en god håndcreme og det ville da være skønt at få lov til at prøve de lækre sager:O)
  God weekend

 91. Åhh hvor lækkert….Jeg vil meget gerne også have lidt hotelstemning på badeværelset hjemme hos mig – så krydser fingre ;-)

 92. Åh det ville mine hænder elske! Som sygeplejerske vasker og spritter jeg hænder MANGE gange i løbet af dagen..

 93. Mine hænder trænger til pleje konstant, pga de forsk.ting jeg laver..
  Vinterpleje ingen undtagelse :).deltager

 94. Jeg har prøvet så godt som alt, men mine hænder bliver ved med at være tørre.. Jeg frygter virkelig nu her hvor efteråret sætter ind :/ Så dette kit vil jeg virkelig gerne have fingrene i!

  Liker allerede PP på fb :)

  /Lilja L.

 95. Jeg ville elske at forkæle mig selv med luksus til hænderne. Venter spændt! :-)

 96. Åh, sikke nogle skønne produkter… lige hvad mine evigt tørre hænder har brug for :o)

 97. Jeg døjer med virkelig slem eksem på hænderne om efteråret og vinteren. Da det dels skyldes tørhed, håber jeg at PP’s produkter kan hjælpe. :) – det har virket på mit hår, så hvorfor ikke på hænderne? ;)

 98. Lækre produkter, dem vil jeg gerne vinde. MIne hænder er allerede så tørre.

  Mvh. Mette

 99. Læser og følger din blog dagligt og håber selvfølgelig også at vinde de lækre premier :)

 100. Mine hænder flipper virkelig ud, ligeså snart de bliver ramt af frost. De krakelere nærmest, hvilket ofte fører til rigtig mange små sår, som sviger helt vildt. Desuden bliver de i den forbindelse også helt ru, så jeg ville virkelig elske, at kunne pleje dem lidt bedre :)

 101. Åh, ja, tak. Er ved at løbe tør for håndcreme (fra en gammel Goodiebox), så ville dæl´me være skønt at blive forkælet!
  Liker PP i forvejen – og dig følger jeg jo over alt. ;o)

 102. Jeg tror dette er svaret på min bøn om bløde hænder i vinterhalvåret, så jeg krydser, hvad der krydses kan :-)

 103. Wow, det kunne være lækkert! Lige siden jeg fik hårde piller mod acne, der tørrer huden fuldstændigt har mine hænder ikke rigtigt kunnet recover, og de er evigt tørre, selvom pillernes virkning skulle have fortaget sig for flere år siden!

 104. Åh, endelig nogle produkter til hænderne som er uden alt muligt hurlumhej, men som lader til at virke! Håndcreme-dilemma nr. 1: at de håndcremer, der har været optimalt plejende på mine knastørre poter, har været fyldt med hurlumhej. Jubii!

  Bløde hænder er ikke alt, men det er et godt sted at starte ;-)

 105. Åhr, det ville jeg gerne vinde!!! Mine hænder spasser altid helt ud i det kolde, danske vintervejr. Tak for en dejlig, dejlig blog!

 106. Jeg har liket PP længe – både deres facebookside og deres skønne produkter! Facialcleanseren reddede min hud ud af en dum problemperiode, og repaircremen er simpelthen genial, den kan bruges til så mange ting!!
  Ville eeeelske også at prøve håndsæben og cremen, og da jeg for tiden kun har nogle få hundrede kroner til resten af måneden, ja så krydser jeg alle fingre for at vaere den heldige :)

 107. Jeg er blevet helt vild med purely professional efter jeg har læst det her!
  Så selvfølgelig vil jeg gerne vinde disse lækre produkter :)

 108. PP’s produkter er simpelthen så gode. Jeg har aldrig prøvet hånd’serien’, så mon ikke også disse tre produkter skal prøves. Jeg er sikker på at de er super gode!
  God koncurrence, god lørdag og ENDNU mere skøn blog! Jeg glæder mig altid til at læse den hver dag

 109. Mine tørre poter trænger altid til kærlig pleje efterår og vinter, så produkterne ville uden tvivl vække stor glæde her på matriklen.

 110. Uh, hvor lyder det lækkert. Mine hænder ville elske det. Jeg har liket på facebook :)

 111. Mine hud slå altid fuldkommen ud når vejret skifter, især mine hænder.
  Har endda været til lægen og få henvist specielle apoteker-cremer, men de er altid så tørre alligevel.
  Mine hænder ville blive lykkelige for de cremer!

 112. mine hænder bliver tørre, bare man kigger på dem.
  så god pleje til dem, kunne jeg godt bruge :-)

 113. Wohu!! en dejlig konkurrence, jeg vil give denne skønne sag til min veninde, som ALTID har tørre hænder, og hun bruger kun kemisk håndcreme tsk… suk… Derfor må jeg overbevise hende, ved at give hende dette, det er så meget bedre :-)

 114. Jeg elsker PP! Og jeg døjer altid med tørre hænder, så det ville slet ikke være så ringe med sådan en lækker præmie ;-)
  Krydser fingre for mit held!

 115. Uh, det kunne være virkelig lækkert for ens hænder, især når man går en periode i møde, hvor de behøver ekstra pleje!

 116. skøøøn præmie, det ville være fantastisk at vinde, da mine hænder i perioder er ru som sandpapir og sprækker pga tørhed, . så det ville være en ære at prøve disse produkter og se om de kan trylle mine hænder bløde og feminine igen :-)

  krydser fingere og håber jeg er heldig

 117. Lækker konkurrence:-)
  Man kan mærke, at det er begyndt at blive efterår. Hænderne har større brug for creme. Og så er de her jo fantastiske til formålet.

 118. Av mand, hvor ville jeg gerne vinde den her konkurrence.
  Efter min mor slæbte mig med på en meget pinlig tur på apoteket efter plaster og helende creme og skældud fra apotekerdamen over at jeg ikke må bide og kradse i huden omkring neglene, ville det være herligt hvis det her virkede (for det gjorde plaster og ildelugtende creme altså ikke), især nu hvor det snart bliver koldt :)
  Tak for en herlig blog!!

 119. Uiiii, det kunne jeg godt bruge! Jeg har samme dilemma hvert år, fordi mine hænder tørrer ud!

 120. Det var da en lækker Give Away jeg deltager meget gerne og er se.føli medlem på facebook hvor jeg også har delt ;o)
  God weekend
  kh karin

 121. Har altid lidt forfærdeligt af tørre hænder, der sprækker og svir, særligt om efteråret og vinteren. Sådan et kit ville være en solstråle i mit grå efterår.

 122. Super lækker præmie , det må være lige noget min hud ville elske, da jeg har en tendens til meget tør hud.. Jeg sender en skøn deler afsted på facebook<3

 123. Ville gerne forkæle mine altid tørre vinterhænder med disse skønne produkter!!

 124. Mine hænder er allerede begyndt at tørre ud for flere uger siden, så håber at jeg vinder!!!

 125. Jeg er rigtig glad for deres hårprodukter, så det ville være skønt at vinde deres hudpleje!

 126. Sign me up! Håndpleje er en jungel at finde til mine tørre hænder (og resten af kroppen) -vil så gerne vinde disse

 127. Jeg har verdens tørreste hænder – året rundt, men især i vinterhalvåret. Jeg har aldrig tænkt over, at sulfat kunne bære noget af skylden for mine evigt tørre hænder, men det er hermed skrevet bag øret! Og fingrene er krydset! Tak for laber blog.

  KH Julie

 128. Jubii, sikke nogle lækre konkurrencepræmier. Dem ville mine stakkels tørre sygeplejerske-hænder blive meget glade for at vinde ;-) Håber at kunne gå en rar og blød vinter i møde!

 129. Lækkert, det ville være en kærkommen gave at gå efteråret og travle arbejdsperioder, med tørre hænder til følge, i møde med :)

 130. Puh. Jeg hader tørre efterårshænder :( Desværre har jeg ikke fundet den perfekte håndcreme endnu, men giver ikke op ;) !

 131. Åh, det er jo et rent Kinder-æg: Ingen sulfater, ingen parfume og bløde hænder. Har aldrig tænkt over, at sulfater kunne have skylden for mine tørre poter 365 dage om året. Og fantastisk at slippe for parfumen også, for parfumeallergi er bare det værste!

 132. HOLD DA OP!! Lige hvad jeg står og mangle! Har længe ledt efter en håndsæbe, der ikke udtørrer mine hænder, så denne lyder jo helt perfekt!

  Tak for en skøøøøn blog Emily!

 133. Genial præmie. Lige meget om jeg smører hænderne ind i creme 10 gange om dagen, så tørrer de ud og sprækker. Av :,(

  Vil rigtig gerne prøve dette kit og se om det kan hjælpe.

  Krydser poter og håber at blive den heldige :)

 134. Genial gevinst. Selvom jeg smører mine hænder ind i creme ti gange dagligt, så tørrer de ud og sprækker :,( av.

  Vil vildt gerne prøve dette kit og håbe det er svaret på mine problemer <3

  Krydser poter :)

 135. Jeg er altid plaget af tørre og revnede hænder, når det bliver koldt. Så det ville være fantastiskt at vinde denne kønne præmie :-)

 136. Vi nærmer os den årstid, hvor mine hænder bliver mere sarte, og om et par måneder plejer det at “kamme helt over”, og så føles de stramme.
  I værste tilfælde kommer der revner, og så begynder de at bløde.
  Derfor håber jeg, disse produkter kunne hjælpe med mine tørre hænder, så ikke jeg skal bekymre mig om dem.

 137. Lyder i sandhed som lækre sager, som jeg – og da især mine tiltagende tørre efterårshænder – ville værdsætte at få lov at teste i brug (før jeg eventuelt bruger en mindre formue på at købe det selv)! :)

  Tak for en inspirerende blog! Sætter stor pris på, at den kan meget mere end at være pæn & lyserød …

  Mange hilsener
  Julie

 138. Som en masse andre derude så har mine hænder det altid forfærdeligt om vinteren! De klør og revner og jeg har endnu ikke været så heldig, at finde noget der kan hjælpe dem igennem den kolde årstid! Det kunne derfor være fantastisk, hvis netop produkterne fra Purely Professional kunne hjælpe!:)

 139. Hej Emily! Jeg vil gerne deltage på vegne af mine hænder…..de kunne godt bruge sådan et overlevelsessæt, for jeg har altid svært ved at finde noget, som kan passe godt på i det kolde vejr!!!
  kærligst Lissen

 140. Hej Emily :)
  Jeg er lige startet Som sygeplejerske studerende og er i denne forbindelse blevet opmærksom på hvor vigtig håndpleje er, ikke kun for dig selv, men også for de patienter du skal i berøring med. Jeg har altid syntes jeg havde bløde hænder, men efter at have lært om rigtigt håndhygiejne kan jeg lige pludselig se at de ikke er så bløde som jeg troede ;)
  Derudover er jeg blevet lidt en freak hvad angår kemikalier i min beauty-produkter, og har netop investeret i Purely Proffessionels shampoo og conditioner, og det er fantastisk, mit hår har aldrig føltes så sundt og lækkert! Derfor er jeg helt sikkert hooked på Purely Proffessionels produkter og disse ville være fantastisk til mine sygeplejerske hænder :)

 141. Hej Emily,
  Jeg begyndte at bruge hårprodukter fra PP i juli og mit hår har det simpelthen FANTASTISK! Det er ikke længere knastørt og det kræver slet ikke så lang tid og så meget ekstra pleje som tidligere :-)
  Jeg kunne forestille mig, at de andre produkter er lige så gode og vil vildt gerne have sådan et fint sæt til at stå på vores lille badeværelse .-)

 142. åh! det må jeg altså bare vinde. Jeg får sygt tørre hænder hver eneste vinter – det her virker til at være den rette kur! liker allerede Purely Proffesionals side på facebook fordi.. ja. håber jeg vinder, så mine vinterhænder bliver lige så bløde som de vores hjerter bliver i juletid <3

 143. Ad, jeg kender alt for godt til knas-tørre, sprækkede vinterhænder. Det fænomen toppes kun af sprækkede vinterlæber på hitlisten over hadeting.
  Jeg må prøve de produkter der! :)

 144. Så er facebook klaret!
  Kunne virkelig godt bruge noget godt til mine knastøre hænder!
  Knus<3

 145. Jubiii! En konkurrence! Kan allerede mærke på hænderne at det er ved at være efterår:(

 146. Åh, både min kærestes og mine hænder ville virkeligt nyde godt af, at få sådan et lækkert sæt hjem i vores lille hjem. Vi er hårdt ramt af tidlig efterårstørhed!

 147. Så er der liket! Lækker konkurrence – jeg døjer rigtig meget med tørre hænder her i efteråret og vinteren, så jeg ville elske nogle ikke-tørre hænder i denne sæson :-P

 148. Sådan en smule luksus ville mine små hænder bliver meget glade for, hvis jeg vandt. Har allerede nu problemer med tørre hænder, så kan kun forestille mig hvor slemt det bliver i oktober og november :(

 149. Mine hænder bliver også altid så pokker udtørrede, men har endnu ikke fundet en god creme, så vil så gerne vinde :)

 150. Jeg lider af sart hud og ekstremt tørre hænder, så jeg krydser virkelig fingre! Det ville gøre godt :-)

 151. Jeg døjer, nok ligesom mange andre, med tør vinterhud, særligt på mine poter, læber og i ansigtet. Så jeg er hele tiden på udkig efter den rette pleje til min hud. Du har tidligere skrevet omkring plejeprodukter, eksempelvis EOS-læbepomaderne, som jeg flittigt har brugt siden og er blevet rigtig glad for, da de virker på mig og er super gode. Så hvis denne håndplejeserie ville kunne pleje mine tørre vinterpoter, så ville det bare være endnu et plus, som jeg ville kunne sætte på din blog. :)

 152. Døje altid med tørre hænder om efteråret, så det ville da være skønt at vinde! :)

 153. Mine hænder er allerede begyndt at reagere på det lidt køligere vejr, så mine hænder ville juble!

 154. Din blog var en af de første blogs jeg begyndte at følge, og jeg beundrer din blog fordi den er professionel og seriøs, men selvfølgelig også fordi den indeholder en blanding af de emner som interesserer mig :)
  Nu har du efterhånden omtalt denne produktserie mange gange, og med snarlig efterår og vinter, og dertilhørende tørre hænder, lyder dette som en gave jeg ønsker mig rigtig meget! :)

  Tak for en god blog! Og god søndag.

 155. Synes dette mærke bliver nævnt oftere og oftere. Det kunne være spændende at prøve. For det virker jo som nogle gennemtænkte produkter.

 156. Måske skulle jeg prøve en sulfat-fri håndsæbe – Jeg har næsten konstant tørre og sprækkede hænder i efterårs- og vinterperioden. Det ville være skønt at kunne afprøve cremerne og rensen :)

 157. Jeg er som så mange andre plaget af tørre hænder der sprækker
  og svier sådan ca. Hele vinteren! Jeg smørrer dem defor ind i tonsvis
  af creme i håbet om at mindske tørheden, hvilket desværre bare ofte
  resulterer i fedtefingre overalt! Jeg krydser derfor mine tørre fingre og håber på held i denne konkurrence ;)

 158. Nøj det her er lige hvad jeg står og mangler! jeg har prøvet utallige manger forskellige håndcremer, men hver vinter har jeg altid helt vildt tørre hænder! Jeg gør alt for at pleje mine hånder i de kolde måneder men ender alligevel med sår og blødende hænder :(
  Sidste vinter gik det endda så vidt at min ene hånd begyndte at lave en brun skorpe. (føj det lyder klamt – men det sandt)

  Så derfor kunne jeg da vildt godt tænke mig at vinde det!

  Knus

 159. Uh, det kunne jeg godt bruge! Får altid så tørre hænder om vinteren, lige som stort set alle andre. Kunne godt tænke mig at prøve de her sulfat-frie produkter, som purely professional laver. De lyder super gode! :-)

 160. Så er der liked på facebook – og nu krydser jeg de tørre tørre fingre og håber det er mig der vinder ;)

 161. Elsker din blog miss E!!! Tror snart jeg skal prøve det shampoo også…mit hår elsker jeg er sød ved det. Men først hænderne…

 162. Jeg lider allerede af knas tørre hænder, og det har jeg altid gjort. Dette kunne virkelig være den perfekte gave fra min yndlings blogger :)

 163. Er helt sikker på, at det er en lækker give away..Jeg kendte ikke mærket, før nu..
  Kunne tænke mig at prøve det, da jeg har meget tørre hænder, og albuer..Yngstemanden tåler ikke så meget, da han har børneekem, så det ville være lækkert at have sådan et sæt ved vasken..:-)
  Krydser fingre, liker via bloglovin og deler med vennerne..
  mvh. birthe.gug@live.dk

 164. Jeg kendte ikke mærket før, men det lyder som nogen rigtig lækre produkter! Jeg tester gerne :-)

 165. Hvor kunne det være fedt at vinde præmien :0) Jeg er såen en håndcreme-oman! Og vinteren er slem ved mine hænder. De bliver udtørret og klør også :-(

 166. WAAAUW … LÆKKERT :) Da jeg er mor til små præmatur tvillinger vaskes og sprittes vores hænder mange gange dagligt i familien pga deres immunforsvar og smittefare… Det ville være helt fantastisk, at vinde denne skønne konkurrence, som ville gavne mange hænder her i familien Nielsen … Jeg smider et stort lod, som jeg xer fingre for ikke er en nitte og ønsker alle held og lykke <3
  Kh Katja Nielsen

 167. KRYDSER arme, ben, tæer, og — fingre, men de er så tørre, at sådan en omgang med disse lækre produkter ville have den perfekte virkning!!

 168. Ihhh, det var dog en dejlig konkurrence!! Har hørt så meget godt om produkterne:-)
  Mine hænder er allerede begyndt på at blive utroligt tørre- HALLO- vi er altså kun i September, æv!!!
  Tak, for den skønneste og mest inspirerende blog :-)
  Kh. Julie

 169. TÆNK at kunne kome af med alle revner på hænderne og i stedetfå lækre bløde hænder uden smerter.

 170. Nøj hvor ville jeg gerne prøve disse produkter efter anbefalingerne. Det lyder som om man vil blive afhængig.
  Hilsen Louise

 171. Brugte shampoo fra PP efter din anbefaling – og jeg er vild med det! Håber også at kunne prøve lidt godt til mine tørre hænder :)

 172. Mums hvor lyder det lækkert. Håber det kan være redningen for mine hænder, der døjer med kuldeeksem det meste af vinteren.

 173. Orv! Det ser så lækkert ud! Jeg kender ikke mærket, og har ikke prøvet det før, men jeg må jo håbe og tro på der endelig er en effektiv kur mod mine tørre hænder.

 174. Har stadig ikke fundet den perfekte håndcreme, så gad vide om Purely Professionals serie ler lykken for mine efterårshænder? Krydser fingre for at være den heldige vinder!
  Tak for en super skøn blog! :)

 175. Jeg håber virkelig snart at finde en kur mod mine ekstremt tørre hænder (og fødder)! Arbejder på sygehus og skal flere gange om dagen have håndsprit i mine revner på hænderne,AV:/ håber jeg vinder:)

 176. Uhhh gad godt vinde… Er begyndt at gå mere og mere op i hvilke produkter jeg køber, og mine hænder ville komme i himlen med denne præmie :)

 177. Åågh det kunne jeg da godt bruge til efteråret og vinteren :) mine hænder bliver altid så smadret især på skiferier

 178. Lækkert lækkert lækkert! Har længe gerne villet prøve disse produkter pga den fine omtale de har fået i blogland. Og tørre hænder ville da være rart at slippe for :-)

 179. Fantastisk blog og tusind tak for muligheden for at vinde disse dejlige produkter :D

 180. Det er godt nok en skøn give-away – den ville jeg elske at vinde.
  Som du kan se har jeg en negle-blog (sammen med 3 andre) så jeg lægger neglelak op til flere gange om ugen. Det kan godt være hårdt for både negle og hænder med alt det lakfjerner. I vintermånederne har jeg lidt problemer med at mine hænder sprækker pga. kulden. Det lyder det til at dette kunne være løsningen på.

  Krydser alt hvad der krydses kan :)

 181. Har altid haft problemer med tørre hænder, og med et arbejde hvor man laver mad 80% af tiden kræver det også håndvask og afspritning rigtig tit, så mine hænder er endnu mere ødelagte efter en lang dag på arbejde.

  Jeg har længe været på jagt efter en håndcreme der ikke fedter alt for meget. Jeg har kun hørt godt om Purely Professional og den er derfor i forvejen med i mine overvejelser til næste shopping spree.

 182. Hej Emily<3 Dejlig dejlig blog du har, elsker at læse den! Er du gal, hvor jeg craver for det sæt! Kunne dælme godt bruge lidt forkælelse og luksus til mine hænder, som altid tager så hårdt på det, når vi begynder at gå koldere tider i møde;) jeg får så let frygtelig tørre hænder, så det ville virkelig være en lækker gave! Er totalt med på 'Luksus-hotel-følelsen' ;) haha
  -Kram Anna***

 183. Sulfatfri håndvask, lotion og creme ville være en fantastisk gave til mine eksemhænder, som i vinterhalvåret er en ynkelig omgang.
  Jeg krydser fingre!

 184. Så lækkert! Gør vinteren en del lettere at kapere. Så irriterende at det altid er et tilbagevendende problem.

 185. Kunne være så lækkert at vinde! Jeg lider af ekstrem tørrer hænder om vinteren så sådan nogle lækre cremer siger jeg ikke nej tak til! :)

 186. Det lyder da ganske lækkert :) Jeg håber på det bedste, for mine hænder bliver kun mere tørre, som vi kommer længere ind i det kolde halvår.

 187. Det lyder lækkert :-) Mine hænder blev tørre nøjagtig den dag sandalerne røg tilbage i skabet…

 188. Synes bare det er så fint et koncept – Purely Professional – og jeg døjer så meget med tørre hænder, så det må prøves.

  Håber lidt – læs håber MEGET – at jeg vinder.

 189. Jeg har endnu ikke fået anskaffet mig et Purely Professional-produkt, men har i lang tid fulgt med på deres FB og drømt om deres produkter, der er fri for det ene og det andet af “alt det der”, hvilket jo er luksus! Jeg håber og drømmer videre…Kærligst Cecilie

 190. Svedig give away! Bliver ikke generet hvis der bliver sendt et PP-kit i min retning…

 191. Hej Emily

  Jeg har ikke facebook, og har heller ikke pt planer om at oprette en profil på facebook, men jeg vil gerne “mundligt” fortælle folk omkring mig om PP lækre produkter. Det var min kommentar hermed :-)

 192. Wauw, lækker konkurrence! Lider selv af ualmindelig tørre hænder om vinteren, hidtil har intet hjulpet – måske er disse produkter svaret :-)

 193. Jeg “velsignes” hver vinter med neglebånd og hænder, der er mere vindtørre end Jacques Cousteau efter 20 år på havet. Har prøvet alt. Forgæves. Derfor må PP-produkterne gerne komme hjem til mig og holde i hånd. :-)

 194. Lækkert! Mine hænder går helt grasat om vinteren, så det ville være helt helt ok at kunne smide den her serie ind på badeværelset… Og så er de PÆNE!