Vind: Morgenmadssæt fra Kähler


KONKURRENCEN ER SLUT
Noget af det allerbedste jeg ved er morgener. Og morgenmad. Og endnu bedre, hvis jeg er rigtigt, rigtigt tidligt oppe og i en halv til en hel time føler, at jeg har det hele for mig selv og alt er stille. Ikke at jeg ikke kan lide al resten af tiden, der er hæsblæsende og hurtig og fuld af mennesker og lyde og input. Men den der lille magiske morgenstund og kontrast til resten af dagen, holder jeg uendeligt meget af.

I kan ikke vinde min sommermorgenmad med røræg, ærter og ærteskud og yoghurt med fersken og jordbær MEN I kan vinde det fine morgenmadssæt (til en værdi af 1.345 kr.) fra Kählers sortstribede Omaggio serie (se hele serien her), som det er på og i. Det består af tallerken, skål, thermokrus, mælkekande, sukkerskål og opbevaringskrukke. Og man er næsten garanteret lidt morgenmagi med sådan et sæt, tror jeg.

I kan se mere til Omaggio her og følge Kähler på Facebook her, hvis det var noget.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvordan din yndlingsmorgen ser ud. Jeg trækker en vinder d. 31. juli kl. 12.00. Vinderen får direkte besked og jeg afslører det også på bloggens Facebookside, så hold øje med den.

ENGLISH RECAP: My summer breakfast with scrambled eggs with green peas (and their sprouts) and greek yoghurt with strawberries and peaches on Kählers pretty, stripy Omaggio tableware.

(Visited 1.002 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

711 Kommentarer

 1. Æv jeg håbede lige, der var tale om et veltilberedt måltid hjemme hos dig ;)

  Mine yndlingsmorgener indeholder masser af tid. Tid til at læse avisen, mens børnene leger fredeligt i stuen. Tid til at drikke kaffen, mens den stadig er varm. Tid til at kigge min mand dybt i øjnene og nyde vores nye civilstatus – og tid til at sætte mig ned og lege med børnene på deres præmisser.

 2. Min yndlingsmorgen ser sådan ud:

  Kaffe på min Bodum stempelkande, frisk frugt, et smilende æg, knækbrød med ost og gerne avisen eller en god bog. Radioen kører i baggrunden og det er næsten meditativt at sidde der og samle sig og vågne før dagen går løs. Det er, for mig, en rigtig god måde at lade op på. Jeg elsker når jeg har tid til at have sådanne morgener – og de fungerer ligegodt ligemeget hvilken årstid det er :)

 3. Min yndlingsmorgen består af en times tidlig morgentræning (oftest kl.8) og bagefter hjem og slappe af med 1-2 sunde banan/proteinpandekager toppet med friske bær vendt i skyr. Og så med Go’Morgen Danmark kørende i tv’et eller en snak med min bedre halvdel (hvis han også har en fridag). Perfekt start på dagen!

 4. Min yndlingsmorgen må være en sommer-lørdag morgen, hvor jeg vågner af mig selv tidligt nok, til at nå at lave morgenmaden klar, inden Mads og Monopolet starter. Så bager jeg (min kæreste) boller, steger æg og bacon, skærer frugt ud i hapsestykker og laver en god kaffe latte. Morgenmaden nydes sammen, mens vi lytter til og diskuterer dilemmaerne. Ren hygge!

 5. Mine yndlingsmorgener er om sommeren, når min kæreste og jeg kommer tidligt op for at fange al den sol, vi kan nå. For når vi er oppe allerede ved 6-tiden er der masser af tid til at hænge med en god kop kaffe, avisen og havregryn med mælk og frugt før vi skal på arbejde, og det er et af de bedste tidspunkter på dagen overhovedet :)

  /A

 6. Min yndlingsmorgen foregår på mine forældres terasse i solskin med et lækkert morgenmåltid, en god kop the og en god bog. Og så bare masser af tid til at nyde det.

 7. Hvor er det bare et fint sæt :) Og morgenmaden ser heller ikke værst ud ;-)

  Den perfekte morgen hos mig, er når jeg vågner stille og roligt og hører fuglende pippe ind af mit lille vindue. Når jeg ligger under min dyne og kan mærke vinden i ansigtet og solen på mine kinder efterfulgt af en møs i panden af min søde kæreste.

  Det første spørgsmål jeg stiller mig selvom morgenen er “hvad glæder jeg mig til i dag?”. Det bidrager altid til et smil på læben mens jeg strækker mig for at få kroppen i gang.

  Når jeg herefter går ned og tager et langt bad med en skøn velduftende bodyshampoo og kan mærke de skønne brusedråber på mit hoved (sjovt når giver det mig altid en masse ideer).

  Herefter hopper jeg i tøjet og spiser en skøn morgenmad i ro og mag (nogle gange ro og jag) :) på min terrasse. Og så er dagen i gang :)

 8. Det kunne være fedt at vinde. Det ville sætte prikken over i’et til det perfekte morgenmadsbord.

 9. Idag har jeg faktisk haft noget af en ynglingsmorgen :-)! Jeg stod op tidligt og tullede lidt rundt i lejligheden sammen med min kæreste, mens vi gjorde os klar til en ny dag. Derefter var det op på cyklen og ned i Aarhus midtby, hvor jeg skulle spise morgenmad med en sød veninde i sommersolen ved Aarhus å. På en hverdag som idag kan man få en god og billig morgensmadsbuffet til kun 35 kr., og når den samtidig nydes sammen med en frugtsmoothie, sol og en dejlig veninde, så kan det næsten ikke blive bedre !!

 10. Mine yndlingsmorgner er med familien samlet, det betyder egentlig ikke så meget om det er det store brunchbord eller blot de vanlige havregryn – bare det at vi sidder sammen.
  Hvis jeg vinder skal sættet gå til min mor, som lige har fået nyt køkken, det vil være så pænt i det nye.

 11. Det ville passe så fint til min morgen skyr med friske jordbær, grøn te, omelet med frisk krydderurter og dertil grillet og krydret tomat…

 12. Min yndlingsmorgenmad står på kaffe og så ellers den helt store bagertur af den gamle skole: paprundstykker, tebirkes, romsnegle og kaffebrød. Ah, det er godt :)

 13. Kære Smukke Emily

  Min perfekte morgen:

  Vågner tidligt – men er selvfølgelig udhvilet – og som hos dig, er der helt stille. Laver kaffe og blødkogte æg med en rugbrødsmad med en god ost. Sidder på vores terrasse i skyggen af solen, med et blad eller en bog og nyder stilheden! Når huset vågner en time efter, er jeg fuld af enerigi og parat til en dag med aktiviteter med de små!

  Ha’ en skøn dag.

 14. Åh, morgenerne hvor man vågner af sig selv, ingen vækkeur der ringer! & masser af god tid til at spise morgenmad med sin familie! <3

 15. Min yndlingsmorgen er at kæresten (som har ferie nu) står tidligt op og spiser morgenmad sammen med mig (som arbejder :(). Vi spiser god morgenmad bestående af godt brød og pålæg og juice. Så sidder vi og taler sammen. Det er en dejlig start på dagen, og man kommer glad og med masser af energi på arbejdet!

 16. Min yndlingsmorgen er den morgen, hvor jeg ikke skal noget resten af dagen. Så kan morgenen nemlig strække sig i så lang tid som jeg selv har lyst til. Den ultimative morgen må derfor være en lørdag, der starter med hård træning, et bad og et bord fyldt med stærk kaffe, frugt, brød fra Meyers, smør og ost. Og så selvfølgelig weekend-Politiken og Monopolet eller P6 på radioen – og min søde kæreste overfor :-)

 17. Ih det er så fint! :) har allerede vasen og ville elske at indtage min morgenmad fra dette dekorative sæt. Mine morgener plejer at være kvalitetstid med min kæreste, hvor vi nyder alverdens former for omelet og roen før dagen går i gang. Vores morgener ville få en æstetisk optur, hvis også vi fik lov til at indtage maden fra kahlerdesign. Håber vi vinder :)

 18. Kære Emily,

  Først og fremmest, tak fordi din blog altid er så fantastisk; den er min yndlingsbeskæftigelse hver morgen på vej til arbejde!

  Min yndlingsmorgen finder stort set altid sted i weekenden, pudsigt nok.
  Jeg vågner helt af mig selv, ofte lidt for tidligt, når nu mit indre ur stadig står i work-mode. Jeg tuller lidt rundt med masser af tid, sætter kaffe over, sætter boller i ovnen (af dej fra aftenen før) og begynder at lave røræg. Efter en halv times tid vækker jeg min søde kæreste, der altid har puttet sig helt ind under dynen, for at suge det allersidste ud af hans “ikke-helt-vågen-endnu” tilstand.
  Vi sætter os med en stor kop kaffe, en bolle med hjemmeskåret god ost og en lille skål røræg og snakker om stort og småt – og så kan livets udfordringer ellers bare komme an.
  Alle mine morgener er egentlig ret dejlige, når jeg kan vågne op ved siden af min bedre halvdel.

 19. Mine yndlingsmorgener er de morgener hvor jeg vågner ved lyden af fuglenes pippen ude foran mit vindue, og hvor sollyset fylder mit værelse med en fredfyldt stemning. Efter at have ligget i lidt tid og have tænkt i fred og ro, kommer min mor ind med en kop latte, og sætter sig på sengekanten. Så bliver det bare ikke meget bedre! :)

 20. Jeg ved, det absolut ikke er politisk korrekt, men til trods for at jeg er voksen, så er min ynglings morgenmad: “en lørdag morgen hvor resterne af fredagens aflagte slikskål tømmes rub og stub”. Intet er bedre end søde sager om morgenen nok især fordi man godt ved, at man ikke rigtig “må”.

  Krydser finger herfra.

 21. Nøøøøj det er pænt det sæt – passer perfekt ind i min porcelænssamling :)
  Min bedste morgen, er den hvor jeg vågner af mig selv tidligt, har tid til at læse lidt og vågne stille og roligt. Herefter går jeg en runde i mit hjem for at kigge til mine små planter og se hvad der er sket over natten (det er utroligt hvor meget en tomat- eller peberplante kan udvikle sig på få timer). Så tager jeg 15 minutters blid morgentræning og følger op med tørbørstning og styrtebad, toppet med lækker morgenmad (i fremtiden forhåbentlig på det smukke stel fra Kähler ;)). En bedre start på dagen er svær at finde :)

 22. Det gad jeg virkelig godt vinde :) Elsker morgenmad så det er godt nok svært at vælge! Men min yndlingsmorgenmad består pt. af proteinpandekager toppet med skyr, frisk frugt/bær eller en hurtig æble- eller bærkompot (i morges blev det til en jordbær/rabarberkompot) og ristede nødder/kerner :)

 23. Mine yndlingsmorgener er når jeg en sjælden gang kan få min kalender til at passe med en god veninde’s kalender og vi kan mødes til en lækker bruch på en hyggelig cafe eller hjemme, og bare sidde og nyde at man kan snakke om alt der er sket siden sidst, uden at man ikke skal nå noget .. Når dagen starter sådan, kan resten af dagen kun blive fantastisk

 24. Mine yndlingsmorgener er de morgener, hvor jeg står op når jeg vågner, og ikke når vækkeuret tvinger mig til det. Den bedste morgen består af en løbetur, en skål yoghurt og en god bog på sofaen – det er afslapning!

 25. Mine yndlingsmorgener er der hvor sønnike er kommet over til os i løbet af natten, og ligger imellem os, og jeg så vågner ved at han ligger og pludre løs og kigger på mig og smiler.
  Efter lidt hygge og leg i sengen, smutter vi ned og spise lidt morgenmad sammen, gerne bestående af frisk frugt og en kop the.

 26. Mine yndlingsmorgener starter efter kl. 07. Har en dreng, der står frygtelig tidligt op, så elsker, at der ikke står 05:noget på uret, når står op. Så kan dagen kun starte godt.

 27. Min ynglins morgen mad er helt klart en masse skåret frugt. Især her om sommeren hvor der er alt det lækre og friske.også gerne en gang amrikanske panekager med sirup i rigelige mængder. (og fordi jeg er fra fyn så selvfølgelig brunsvir.. mm)
  Også selvfølgelig kaffe kaffe kaffe.
  Dette må gerne indtages sammen med en masse dejlige venner i haven med masse sol.
  Det er en dejlig morgen

 28. Ynglings morgen, hvor der er masser af tid til at sove længe og bare ligge og dase i sengen. Efterfulgt af dejlig hjemmelavet brunch med nybagte grove boller (koldhævet – så nemt), skyr med frisk frugt og lækker blødkogt æg. Ekstra lækkert med hjemmelavede pandekager – og nogen der frivilligt melder sig til opvasken ;) Go’ morgen danmark kører i tv’et og i weekenden er det Mads & Monopolet. Alt sammen selvfølgelig sammen med dem jeg holder mest af ;-)

 29. Mine yndlingsmorgener er de stille og rolige. Der er tid til go’morgen danmark (forhåbentlig med min aller yndlings Ida wohlert) eller måske mads og monopolet. Der er masser af kaffe på kanden, friskbagte boller med ost, ananas og vinduer. Der er tid til at skimme avisen, tid til et langt bad, og tid til at smukkesere sig uden stress.

 30. Min yndlings morgen indeholder tid til at trisse lidt rundt, drikke et glas vand med citron. Tænde for Go’morgen tv2, morgenmad med æg og bacon på friskbagt stenalderbrød :) Kaffe på kanden….. Mmmmmmm

  /M

 31. A38 med honningristet linse-müsli eller banan-müsli og kiwi samt en David Rio sukkerfri Chai te :-)

 32. Mine yndlingsmorgener er lørdagene eller søndagene hvor min kæreste og jeg spontant (og med morgenhår) vælger at suse ned i netto efter juice, friske croissanter, morgenboller, æg og bacon. Sætter os ved bordet og så snart maden er indtaget, bliver det hele efterladt på bordet og der hoppes tilbage i seng for at sove en time ekstra. Det burde være weekend noget oftere :)

 33. Min ultimative morgen ville være at fylde en bakke med friskpresset juice, en kop kvædete, et blødkogt æg, en lun bolle med smør og ikke mindst en skål med solmodne jordbær. Tage bakken og sætte mig uden for i min lille kolonihave og bare nyde det med sol i ansigtet og en bog i skødet.

 34. Den bedste morgen foregår på terassen ved vores sommerhus. Selvfølgelig sammen med mine 3 små piger og mand. Lyden fra vandet, er det eneste man kan hører. Så står morgenmaden på røræg med purløg, laks, pandekager med kokos, frisk frugt og nybagte boller.

 35. Mine yndlingsmorgener starter ud med at jeg har sovet lige så længe, jeg har kunnet, hvorefter jeg trisser ud i køkkenet for at bikse noget dejlig lækkert morgenmad sammen – gerne frisk juice, rundstykker, osv.. Denne nydes helst på terrassen, hvis vejret er til det, eller i sengen med Go’ Morgen Danmark i baggrunden :) Elsker de morgener, hvor man bare har god tid og rigtig kan hygge sig.

 36. For at en morgen for mig er perfekt handler det om at have god tid og alt foregår stille og rolig og at jeg har tid til at lege med mine børn og snakke med min mand. Men morgenmaden er også vigtig for mig, så jeg har god energi fra starten af. Min ideelle morgenmad indeholder: en kop kaffe, en glas juice, en blødkogt æg, en hjemmebagt grovbolle med ost og frisk frugt. Jeg håber virkelig jeg vinder dette sæt så der kan komme noget smukt på morgenbordet herhjemme.

 37. Den perfekte morgen er en sommermorgen. At sidde på terrassen mens solen stille og roligt kommer frem. Kaffe, juice og yoghurt med hjemmelavet müsli – og selvfølgelig godt selskab :-)

  Sættet er bare SÅ flot! Elsker kähler!

 38. Min yndlingsmorgen er sådan en smuk morgen som i dag, hvor jeg tidligt løber ned til vandet (inden solen bliver alt for varm). Så hopper jeg i vandet og køler af og løber hjem igen, når jeg har siddet og nydt udsigten og stilheden lidt. Til morgenmad spiser jeg et blødkogt æg, en grapefrugt, en fuldkornsbolle fra Lagkagehuset med ost og til dessert en tebirkes med smør og pålægschokolade – som jeg naturligvis nyder i den varme morgensol. Det er den perfekte morgen!

 39. Tak for en rigtig fin blog og gode indlæg, jeg elsker dem :)

  En god morgen for mig er, når vi bliver vækket af vores skønne datter, går ned og tilbereder en skøn morgenmad med røræg og frugt. Vi spiser og hygger i haven, mens min datter og mand ser på flyvere på himlen og jeg sidder og kigger blogs eller læser gode blade. Uhm dem har der heldigvis været nogle af de sidste uger :)
  Kh. Mette

 40. Min yndlingsmorgen er en morgen, hvor jeg ikke skal nå noget og dermed kan tage mig god tid til at spise min morgenmad, som består af en god skål yoghurt med müsli og frugter samt en kop iskold mælk, og holde min kæreste i hånden :-)

 41. Mine yndlingsmorgener starter allerhelst med:
  at jeg mærker solens stråler titte ind gennem persiennerne, giver et kys til min sovende kæreste, hvorefter jeg på bare tæer lister ud i køkkenet. Tænder ovnen og bager koldhævede boller, koger blødkogte æg, skærer frisk frugt, laver en kande kaffe og dækker bord på altanen. I mens vågner kæresten langsomt til duften af friskbagte boller og kaffe.. Derefter nyder vi en langsom morgen på altanen, mens vi kan se ud over byen, der langsomt vågner. Det er skøn feriestemning :)

 42. Morgener er noget af det bedste ved at bo på landet. Det er det i hvert fald om sommeren. Jeg plejer at lave grød med frisk frugt/bær fra haven til morgenmad, eller en omelet med masser af ærter. Eller bare et stykke rugbrød med ost. Og så sidde i komplet stilhed og spise den og kigger ud over markerne imens de 4 hunde render rundt ved siden af.. det er lækkert :)

 43. Mine yndlingsmorgener er faktisk hverdagsmorgener, hvor der af den ene eller anden grund er lidt ekstra tid….
  Ekstra tid til lidt ekstra god morgenmad, ekstra tid til at få talt lidt ekstra med ungerne om hvad der skal ske i løbet af dagen. Ekstra tid til lige at gøre det lille ekstra ved udseendet. Ekstra tid til at få afleveret ungerne og få en ekstra farvel-krammer.
  Det er de bedste morgener – og en fantastisk start på dagen :-)

 44. Min yndlingsmorgen er en morgen i min lejlighed helt med mig selv, P3 kørende stille og roligt på radioen, jeg er stået op i god tid og har masser af tid til at slappe af, hygge om mig selv, lave god morgenmad, nyde den imens jeg læser dagens nyheder eller blogs, og har tid til et langt bad! Morgenmaden på en sådan morgen består af bananpandekager med skyr og frugt, blødkogt æg, morgenthe og en frisklavet smoothie :)

 45. Mine ynglings morgener er, når jeg har massere af tid til at lave en lækker overskuds-morgenmad! I sær de morgener man har tid til at lave brunch til sine veninder eller familie. Det er helt klart en perfekt morgen for mig :-)

 46. Min yndlingsmorgen starter med at jeg vågner, uden et forbandet vækkeur der kimer, så går jeg ud og laver mig en kop te, og sidder i vindueskarmen i solen og vågner med den, indtil jeg skal i gang med morgenræset :)
  elsker at have lang tid om morgenen, så man kan tulle rundt

 47. Min ynglings morgen er når der er en rundstyk med ost og jordbær marmelade på som der bare venter til, at blive spist af mig :-)

 48. I min yndlingsmorgen har jeg masser af tid… Masser af tid til at læse avis og høre radio… masser af tid til at lave blødkogt æg, the, kaffe, yoghurt med frugt og ristet rugbrød. Så må solen også gerne skinne og det må gerne være varmt, så jeg kan sidde ude på min altan :-)

 49. Min perfekte morgen indeholder et smil fra min 4 1/2 mdr gamle søn når han vågner kl. 7.30. Så får han lidt mad og så kommer storesøster listende og giver ham et knus og kys og spørger om hun må låne iPad’en:) Derefter er der morgenmad med friskbrygget kaffe og solskin…

 50. Min yndlingsmorgen indeholder lækker morgenmad serveret på tagterrassen af min kommende mand (faktisk om præcis en måned min mand). Morgenmaden består af yndlingsfrugt som jordbær og passionsfrugt, spejlæg, lækker nylavet müsli på yoghurt og er efterfulgt af et langt bad.

 51. Jeg elsker at stå tidligt op, helst før alle andre i huset. Så jeg kan spise min morgenmad i ro, mens jeg tjekker div. blogs :-)

 52. Elsker de morgener, hvor jeg skal tidligt op og til forelæsning, mens resten af kollegiegangen sover – synes der er sådan en dejlig ro over at liste rundt og sætte kaffe og havregrød over, mens der er helt tyst omkring en. Forøvrigt også godt at være den første oppe når man er 15 der deles om to brusere :)

 53. Jeg er ikke det store morgenmenneske – så den bedste morgen er de dage, hvor jeg har tid til at blive siddende under dynen med en kæmpe stor kop kaffe, høre lidt radio og læse en blog eller 10:)! Så er jeg helt afslappet (næsten vågen) og klar til sjov og ballade resten af dagen:)!

 54. Min yndlingsmorgen er som idag, hvor jeg vågnede, før vækkeuret ringede, og havde god tid helt alene til stille gåtur med hunden, og skyr og kaffe med morgenradioen kørende i baggrunden.

  Ps. Sådan noget Kæle-keramik er nu nydeligt :-)

 55. Mmmm .. den lækreste morgenmad består af nybagt brød med smør og god ost, og derudover masser af frisk frugt og lækre smoothies . Og med sådan et sæt fra Kähler, ville det bare se endnu mere indbydende ud! :)

 56. Min ynglingsmorgen er når jeg vågner før alle andre i huset … Går med søvnige øjne ud i køkkenet, laver kaffe, og sætter mig med mine havregryn og bare nyder roen…. Og får læst lidt blogs …. Så kan familien vågne stille og roligt og dagen kan begynde….
  Plus på overskuds kontoen og man er bare GLAD :-)

 57. Jeg elsker Kähler, så er selvfølgelig også vild med denne konkurrence :)

  Min yndlingsmorgen, må være at blive vækket af solskinsstråler og fuglekvidr, stå op til et dejligt morgenbord (som min kæreste har været så sød at sørge for). Der skal være et blødkogt æg, et frokoststykke fra bageren med honning og en masse lækkert frugt som jeg kan putte på min yoghurt med musli :)
  Så må der også gerne være en avis, så jeg kan sidde og hygge mig i et par timer, med Mads og monopolet kørende på P3 i baggrunden :

 58. Min yndlingsmorgen er omelet med friske tomater, forårsløg, røget skinke og ost serveret med friskbrygget caffe latte og lækker æblemost fra Løgismose samt frisk frugt. Skal nydes i selskab med min dejlige kæreste på tagterassen i solen :-) Det hele ville selfølgelig tage sig endnu bedre ud, hvis det kunne serveres i det fine fine sæt fra Kähler! :-)

 59. Mine favoritmorgener er på min altan, hvor der er sol om formiddagen. Så skal der være tid til at drikke te og gerne spise rundstykker og smoothies. Lige nu er jeg slet ikke kommet videre fra morgenmaden og sidder på altanen endnu og læser bøger.

 60. Iiih et flot sæt.. Håber jeg bliver den heldige..

  Den perfekte morgen for mig er hvor jeg vågner af mig selv, solen skinner, vejret er skønt. Efterfulgt at en stille og rolig morgen , hvor der er tid til at gøre mig klar uden stress. Sidste punkt på morgenen er en gåtur med min skønne hund. Gåturen kan også redde de morgener, som ikke begynder helt så perfekte og fredfulde.. Det er umuligt at stresse på en gåtur med hunden, så må alt andet vente :)

 61. Yndlingsmorgen er når kæresten vågner i god tid inden toget kører, så man kan nå at ligge i ske og mærke varmen fra ham inden dagen banker på for fuld blæs! Et “ha en god dag”-kys – inden kaffe med ostemad imens man morgen-tjekker nettet – også på cyklen til arbejde!

 62. Den bedste morgen er for mig lørdag morgen, den første morgen i weekenden. Til daglig er jeg allerede afsted på arbejde inden kl. 7, så derfor er de langsomme morgener værdsatte. Hvad, der kommer på bordet, afhænger af, hvad jeg lige har lyst til. Til gengæld er der altid en stor sort kop kaffe at finde. Krydser fingre for, at mine travle hverdagsmorgener kan blive lidt fine med Kähler og at den dovne weekend kan blive ekstra dejlig.

 63. Min yndlingsmorgen er når min kæreste vækker mig – og jeg desuden er frisk og udhvilet – og har lavet lækker morgenmad/brunch, med scramble eggs, pølser, bacon, frisk frugt, nybagt brød og gerne friskpresset juice eller kold mælk. Mh, så bliver det altså ikke meget bedre end det. Især hvis vejret er godt, og vi kan sidde ude på terrassen og høre fuglene synge. Hvis alle morgener var sådan, tror jeg aldrig, at jeg ville få en stresset dag!

 64. Mine yndlingsmorgener er når jeg er på charterferie og har all-inclusive. Så spiser jeg alt hvad jeg kan af forskellige typer æg med bacon, brød, pandekager, vafler og frugt. Jeg spiser mig så mæt, at det er ved at komme op igen. Men så er det bare ned på stranden og slå mave :-)

 65. Årh, det er jo så overdrevet fint! Ethvert måltid ville blive opgraderet i disse fine striber :-)

  Jeg er kæmpe morgenmadsentusiast, og det drejer sig rigtig meget om tidsrum, årstid og humør, når jeg står op og laver mad. Hvis jeg skal i skole (og derfor står med 10 min til madlavningen), så bakser jeg oftest en lækker omgang havregryn sammen. Gerne med lidt mælk, sukker og en masser af sommerens frugter.
  Hvis jeg derimod er på weekend og har tid til at lave lige, hvad jeg vil, synes mulighederne jo pludselig enorme. Jeg holder bl.a. af en god hjemmelavet græsk yoghurt, varme vafler med sirup, groft knækbrød med philadelphia i årstidens krydderier og ristet rugbrød med skæreost (så osten smelter på det varme brød).
  Alle slags morgener for mig har potentiale til at skabe en god dag, men jeg er rigtig glad for at sætte mig tilbage i sofaen, under et lunt tæppe og nyde min morgenmad foran fjernsynet. Og her om sommeren er der ikke noget, som at nyde sin morgen under solens første stråler!

 66. Min perfekte morgenmad/morgen er ret simpel. Selvom jeg helt klart er til brunch og store overdådige morgenmads-borde så er hverdagens morgenmad, som jeg spiser helt for mig selv ofte den mest perfekte. En kop the i mit “I <3 NY"-krus, et glas iskold æbeljuice, en bolle med lidt smør og en tyk skive ost og en udskåret kiwi eller en lille smoothie. Jeg ville ønske jeg havde den helt professionelle kaffe-maskine der hjemme så jeg kunne lave en mega latte, men så er det godt at der ligger en kaffebar mellem træningscentret og mit hjem så jeg kan købe en med hjem, hvis jeg har været aktiv nok til at træne inden morgenmaden :)

 67. Haha det kunne ellers være lækkert med en god omgang morgenmad alla Emily ;)

  Altså Min ynglings morgenmad er enten blødkogte æg, lidt yoghurt natural med frisk frugt og kerne, armeriddere (nok nærmere dessert end morgenmad) og bananpandekager :) MMH Så er der dømt god morgen!
  Jeg er faktisk også vild med en ganske almindelig ostemad med marmelade. Og Selvfølgelig skal der kaffe til det hele. Jeg er vist selv lidt morgenmadsgal :)

 68. Min perfekte sommermorgen er helt sikkert at tilbringe den på hesteryg. Jeg er ikke morgen menneske, men lige det kan få mig ud af fjeerne. Elsker den specielle stilhed og så giver den en fantastisk energi at starte dagen med motion :-)

 69. Det bedste er når jeg har god tid. Masser tid til at tage et dejligt langt bag og spise god morgenmad. Så laver jeg en stempelkande til 1 person, spiser røræg med rugbrød og måske noget yoghurt. Så giver jeg mig god tid til at læse nyheder og opdatere bloggen. Hvis jeg har haft tid til alt det, føler jeg jeg har været oppe længe og er derfor virkelig veloplagt når jeg møder pi skole eller på arbejde :) Det er dejligt!
  Hilsen fattig-bloggeren

 70. Normalt når hverdagen står på, får jeg min sædvanlige morgengrød med kanel, vaniljepulver, hakkede hasselnødder og banan på toppen; en sikker og langtidsholdbar vinder!
  Men når det så bliver weekend, nyder jeg en ‘morgenkvikker’ sammen med min kæreste – en smoothie af jordbær og yoghurt som blandes med friskskårne bananskiver og æble eller appelsin. Hele herligheden toppes med hjemmelavet, honningristet müsli og lidt rosiner. Vi tager os god tid, læser avis og bruger lang tid på at spise. En dejlig tradition som vi gennemfører, hver gang tiden og kalenderen tillader det. Elsker at have de fredelige morgener, hvor vi stille nyder hinandens nærvær og stresser ned!

 71. Min yndlingsmorgen er de weekend-morgener hvor jeg har god tid og kan spise lækker morgenmad med mine forældre!

 72. Jeg har to yndlings morgenmad :-)

  En til hverdag, bestående af skyr med bær og hjemmelavet granola
  En til weekenden bestående af amerikanske pandekager, æg, frisk bagte boller mm. mums

 73. Mine ynglingsmorgener er de morgener hvor jeg spiser morgenmad med min kæreste. Det er som regel i weekenden, hvor vi begge har fri og derfor har tid til at lave en rigtig lækker morgenmad – og vel at mærke, at nyde den og hinanden.

 74. Jeg tror jeg har det lidt lige som dig. De morgener hvor man er stået tidligt op og der stadig er helt stille. Det er fantastisk, specielt hvis det er en søndag og specielt hvis det akkompagneres at lækker morgenmad. Jeg tror det er fordi, jeg altid føler, at jeg har fået et par timer forærende hvis jeg kommer tidligt op i weekenden.

  Jeg tænker også at jeg får en rigtig dejlig morgen netop d. 31. juli. Det er min 30 års fødselsdag, og dagen hvor jeg endelig afleverer min PhD afhandling efter sammenlagt otte års studier. Det er en dag jeg længe har set frem til, på trods af det skarpe hjørne der skal rundes :-)

 75. Min yndlings morgenmad er havregrød toppet med med kvark, kanel, hjemmelavet jordbærkompot, jordbær, hjemmelavet müsli og fibersund. Dertil en ostemad på nybagt hjemmelavet rugbrød.

 76. Min yndlingsmorgen tager afsæt i, at jeg har en hel dag for mine fødder, hvor der udelukkende er muligheder og ingen som forventer noget storartet af én. En morgen, hvor man har tiden til en ekstra kop kaffe og hvor man kan kigge ud af vinduet og gøre nøjagtig det som gør én glad og afslappet, for mit vedkommende kunne det indebære at nusse rundt derhjemme og læse din blog ;-) og dette gerne med god musik i baggrunden.

 77. Jeg er et udpræget A-menneske, så min yndlingsmorgen er, når jeg vågner tidligt – frisk og veludhvilet – og tager til træning, kommer hjem, tænder for Singleladies af Beyonce, går i bad – og tilbereder en lækker morgenmad med æg og laks på rugbrød fx, og læser avisen med Mads og mono. kørende i baggrunden :-)

 78. Mine yndlingsmorgener er som regel weekendmorgener, hvor jeg har god tid til at lave en dejlig morgenmad ala brunch. Hjemmebagte boller, frugt og røræg samt friskpresset appelsinjuice. Så vil jeg sidde og nyde morgenen (og maden) med min kæreste og tale om alt og intet eller høre Mads og Monopolet, hvis det er lørdag morgen.

  Flot morgenmads sæt forresten, elsker det! :-)

 79. Mit yndlingstidspunkt på ugen er søndag morgen når der er helt stille på gaden og i opgangen. Der har jeg tid til at gå og pusle med en lækker og veltilberedt morgenmad. Jeg elsker at tage den fine kop fra Royal CPH frem også selvom det bare er til mig selv. At have tid til at sidde og nyde morgenæggene med en kop kaffe og avisen imens radioen kører i baggrunden og solen skinner ivrigt ind af vinduet imens en hel dag venter forude- det er et lille stykke lykke for mig.

 80. Min yndlingsmorgen er, når jeg skal have morgengæster. Så bruger jeg flere dage på at købe lækre ting ind, står tidligt op og laver det hele, og når mine veninder eller min familie så er vilde med min morgenmad, så bliver jeg så glad! Morgenmad er i forvejen mit favoritmåltid, og jeg spiser ofte lidt rigeligt af det. Men i min familie har vi altid sagt, at det er dagens vigtigste måltid, og det tror jeg på :-) Jeg vil gerne vinde det fine Kähler-sæt, så det kan pynte på mit morgenbord.
  Knus

 81. Min perfekte morgen er en lørdag morgen, hvor jeg ikke skal på arbejde. Jeg står gerne op ved halv-ni-tiden og laver en lækker morgenmad, gerne røræg med grøntsager on the side og en god kop kaffe. Derefter nyder jeg at sidde ved spisebordet og snakke med min familie, bladre gennem avisen og sidst med bestemt ikke mindst høre Mads & Monopolet, ugens radio-højdepunkt, bortset fra når de, som nu, er gået på sommerferie selvfølgelig. Derefter tuller jeg bare rundt og gør mig klar til dagens aktiviteter og lytter til dilemmaer.

 82. Min yndlingsmorgen er foregået idag.. Solskin på sommerhus terassen, med et smukt dækket bord af alskins lækkerier, bl.a. friske æg, ærter og jordbær fra lokal landmand og et stort glas iskaffe.. Mmm!

  God sommer!

 83. Min yndlingsmorgen er også fyldt med tid og så skal jeg helst være hjemme hos mine forældre på besøg en weekend. Lækker morgenmad på terrassen, sol i hovedet, Mads og monopolet + musikquizzen i radioen, avisen og så forventningen om en dag, som for det meste (når familien og hjembyen bliver besøgt) står på hyggelige stunder med barndomsvenner :)

  Det er min yndligsmorgen!

 84. Morgener er bare den bedste tid på dagen. Jeg elsker, at have god tid om morgenen. Det bedste jeg ved er lørdag morgen hvor jeg laver kaffe, smoothie, blødkogte æg og ristet rugbrød med salt og spiser helt for mig selv imens jeg hører Mads og Monopolet. Derefter ligger jeg mig tilbage i sengen og putter med min kæreste :)

 85. :) Min yndlings morgenmad er uden tvivl en lækker brunch. Et stykke friskbagt franskbrød, italiensk pølse til og thise smør med havsalt. Frisk melon og ananas skåret i mundrette bidder, en smoothie med knuste blåbær, appelsinsaft og ingefær.
  Afslutningsvis skal der gerne være en lækker lille tallerken svampesuppe med trøffelolie og sprødstegte croutoner

 86. :) Min yndlings morgenmad er uden tvivl en lækker brunch. Et stykke friskbagt franskbrød, italiensk pølse til og thise smør med havsalt. Frisk melon og ananas skåret i mundrette bidder, en smoothie med knuste blåbær, appelsinsaft og ingefær.
  Afslutningsvis skal der gerne være en lækker lille tallerken svampesuppe med trøffelolie og sprødstegte croutoner

 87. I øjeblikket nyder jeg hver eneste morgen med min søde mand. Når som helst ankommer vores første barn nemlig, så vi ved at alting bliver anderledes. Vi glæder os selvfølgelig helt vildt, men sørger også for at nyde hinanden, især om morgenen når vi kan sove til vækkeuret ringer :-)

 88. Nøj, det er så fint det sæt. Men det er din morgenmad også, og nu er jeg sulten igen. Fordømt! ;)

  Min absolutte yndlingsmorgen, er når jeg vågner i panik over, at vækkeuret ikke har ringet, så jeg har megatravlt, og lige når at tippe fusserne ned ad de første trappetrin fra min lille hems, før det slår mig, at jeg har weekend og bare kan drysse i op under dynen igen. Ren lykke, lige der! ;) Og så er det virkelig hyggeligt, hvis man da ikke lurer den videre i sengen, at man er kommet tidligere op og får en masse ud af dagen. Men almindelige, sløve lørdagsmorgener med duften af friskbrygget kaffe og lyden af Mads & Monopolet i baggrunden er absolut heller ikke at kimse af! :)

 89. En sommermorgen og nyde et smilende æg, yoghurt med frisk frugt og et glas juice på terrassen.

 90. Jeg elsker virkelig Kählers Omaggio serie, og det måtte meget gerne få sig en plads i mit lille køkken!
  Jeg holder også selv virkelig meget af morgener, og det er ofte morgenen der har betydning for hvordan resten af min dag bliver. Derudover er det også til morgen at der bliver gjort lidt ekstra ud af morgenmaden.
  Jeg står gerne tidligere op, for at kunne sidde med min kaffe og se News efter jeg har spist min morgenmad (gerne bananpandekager med skyr, frugt, peanutbutter, nødder, flydende honning, græsk yoghurt eller hvad man nu ellers har i køleskabet). Det er også fantastisk at kunne vække min roomie med lækker morgenmad og nylavet smoothie og at have en hyggelig morgen sammen.

 91. Mine ynglings morgener foregår inde i sengen sammen med min buller basse Bella (Gryntende fransk bulldog) :-)! NYDER at få et morgen mys og derfor stå op for at gå en lang tur med hende :-)! Hun er mit morgen guld, har ikke været morgensur siden jeg fik hende for snart 5 år siden!
  Så en lille Gryntende gris kan anbefales ;-)

 92. Min yndlingsmorgen er langsom og rolig, solen skinner ind af vinduerne og P1 er i radioen, og avisen ligger klar til at blive læst senere. Jeg laver kaffe til min kæreste, imens han er nede efter morgenbrød hos bageren, eller imens bollerne bager færdige. Der er tid til at lave smoothie, og æggene er friske og hentet hjemme fra svigermors høns. Imens vi spiser, snakker vi om, hvad dagen skal bruges på og vi vågner ligeså stille op.

 93. Uh sikke en lækker præmie!
  Det må være de morgner hvor Hr. Kæreste står op før mig og laver klassisk brunch. Pandekager, pølser, æg og hash browns -atså dem af kartoffel og ost ik ;-) Toppen af det hele ville være hvis han lærte at lave smoothies.. Men det sker hvis aldrig :-)
  Hav en skøn sommer!

 94. Min yndlingsmorgen er de morgener hvor jeg kan sove til jeg vågner af mig selv, ligge og putte med katten og bare vågne i roligt tempo. Og så en morgenmad med blødkogt æg, frugt og brød. <3

 95. Min yndlingsmorgen foregår som regel i weekenden og helst lørdag, hvor jeg kan vågne frisk og veludhvilet op efter en uges hårdt arbejde. At kunne stå op uden andre i huset os sætte sig ind foran tv’et uden bekymringer om at skulle nå noget – det elsker jeg!

 96. Det er simpelthen det fineste sæt! Jeg har allerede en Omaggio vase og jeg elsker den.
  Min ynglings morgen bliver tilbragt i min og kærestens nye lejlighed i vores lille krog, hvor jeg sidder i en dejlig lænestol, solen skinner ind og jeg har en kop te og nybagt bolle med smør i hånden. Min kæreste kommer ind og kysser mig og siger jeg er smuk.
  Sådan en morgen ville være min ynglingsmorgen, og det er sådan jeg forestiller mig mine morgener bliver fra første august, hvor kæresten og jeg flytter ind i drømme lejligheden!

  Så jeg krydser fingre for, at min te vil blive drukket af det fine krus og min bolle ligger på den skønne tallerken!

 97. Mine yndglingsmorgener som tit kun er om lørdagen hvor jeg har tid, består af morgentræning, og læsning af de nyeste magasiner, og blogge. Bare stilheden ved en dejlig weekend morgen er helt fantastisk, at sove så længe som man har brug og lyst til.

  -dine morgener lyder rigtig hyggelige, og morgenmaden er til stor inspiration :)

 98. Min yndlingsmorgen er når jeg vågner ved siden af min yndlingsmand. Elsker at vågne før ham, og når jeg slår øjne op er det første jeg ser en der giver mig sug i maven. At putte mig tæt ind til ham, nulre hans øreflip og møsse ham i nakken. Elsker at stå op og nyde stilheden og de første solstråler, mens kaffen brygger på kanden så jeg kan liste ind og vække min søde kæreste med nylavet kaffe.
  (Som regel nær vi aldrig til kaffen, fordi det er så meget hyggeligere at hoppe under dynen igen og putte en time til, i hinandens arme :))

 99. Mine ynglingsmorgener er de morgner hvor vi har TID. Hvis det så betyder at jeg skal så op 5.30 for at være klar til en rolig morgen når børnene vågner så er det det der skal til. Elsker at have tid til at nyde en god kop kaffe og en lækker omelet uden at stresse over at vi er 4 mennesker der skal ud af døren og på job/børnehave.

  Så helt klart, mine ynglingsmorgner er de morgner hvor der er TID til at nyde.

 100. Min perfekte morgen er enten brunch med mine veninder fx på Sylten i Dragør, den ligger så smukt og har en rigtig god brunch buffet. Eller hjemme med min mand og søn, hvor vi laver lækker morgenmad med hjemmebagt rugbrød, blødkogte æg, skyr med frisk frugt m.m. Og det ville være så skønt at servere på det flotte Kähler service!! :-)
  God sommer.

 101. Hvor er det bare et fint sæt.
  Fik en overraskende gave sidste år, da jeg blev student. En lille kähler vase – og er så glad for den. Elsker de sorte hvide striber – ihh hvor ville jeg blive glad hvis jeg vandt!!

  Elsker selv at have god tid om morgenen. En stresset, eller travl morgen, kan næsten ødelægge en hel dag. Vil helst tidligt op, tage et bad hvor jeg slutter af med et koldt gys – elsker det. Så er dagen startet.
  Min morgenmad består oftest af en skål skur med havregryn, mandler og rosiner samt et dejligt glas koldt vand! – især her i de varme dage. Samtidig kan jeg godt lige at bladre i en avis eller ligende – eller at radioen kører.

  God dag og sommer :)

 102. Den perfekte morgen for mig er at vågne op ved siden af min kæreste, lade ham sove, stå op og lave en kop god kaffe og så sætte mig på altanen og mærke den lækre luft der er om morgenen :-) mums!

 103. Min yndlingsmorgen er når jeg står op i god tid og kommer afsted til en omgang træning – OG at alle stadig sover, når jeg kommer hjem …. et hurtigt bad og så dække morgenbord til familien. Fantastisk er det også, hvis jeg har dej klar til boller og masser af frugt til smoothies. Det er altså ikke så tit, at alle disse yndlingsting sker på samme morgen :-)

 104. Jeg elsker mad. Jeg elsker porcelæn. Og jeg elsker godt selskab at dele det med.

  En magisk morgenstund for mig er, når jeg kan nyde min morgenmad og særligt i godt selskab. Det giver mig et kreativt brud til hverdagens stress og jag!

 105. Mine yndlingsmorgener består i at sovelænge. Stå op til en denne lækre morgenmad på sengen fra min forlovede.
  Er en lækker frugtsmootie med banan og jordbær. Blødkogt æg og bacon på toast. Og en kande dejligt duftene creme te.
  Herefter tilbringer vi måske morgenen i sengen med at se serier vi følger med i. <3

 106. Uh, dén er svær. Jeg elsker morgener, særligt de rolige af slagsen. Men for nylig havde jeg en anden, helt fantastisk én af slagsen. Jeg havde været til dejlig, dejlig grillfest med fantastiske mennesker hele natten. Da klokken blev seks om morgenen tog vi ned til et blikstille hav og en mennesketom strand og fik en morgendukkert. På vejen tilbage kunne vi høre fuglene synge og mærke dagen begynde, smuttede forbi en bager, hvor vi købte lækkert brød, som vi tog hjem på terassen og spiste. Helt magisk, lun (både i vejr, atmosfære og mennesker imellem) og dejlig, rolig morgen.

 107. Nøgleordet til en yndlingsmorgen for mig er tid. De bedste morgener er dem, hvor jeg har masser af tid til at sætte god musik på, lave lækker morgenmad (og gerne meget af den!) såsom bananpandekager og omelet, med te og juice til, gerne i spandevis. Og så ellers bare tøffe rundt og nyde morgen, mad, musik og tid. Gerne med en avis eller et nyt blad. Og en lun croissant fra Lagkagehuset..
  Det er det bedste! Ikke mindst fordi man også har en dejlig lang dag foran sig!

 108. Min ynglingsmorgen indtil videre var helt klart den, hvor min lille dreng på 2 år, for første gang blidt vækker mig, mens hans sødt hvisker “moar, moar, moar”, og jeg slår øjnene op og kigger direkte ind i hans store brune øjne, og vi smiler begge stort. Det er sgu en skøn start på dagen :o)

 109. Jeg var et fantastisk A-menneske, da jeg boede hjemme og gik i gymnasiet. Dengang stod min far og jeg typisk op halv seks og spiste havregryn sammen imens vi lyttede til regional P4, og jeg skulle skynde mig for at nå bussen, der altid kørte 6:50 fra stationen. Det var en god stund, for den gjorde mig helt frisk inden en dags lærdom.

  Nu er jeg studerende og jeg har meget mere tid. På både godt og ondt. Jeg har sværere ved at stå tidligt op. Jeg har sværere ved tid, for hvor lang tid tager en cykeltur over Fredens bro egentlig?

  Jeg tror alligevel, at de bedste morgener er søndag, når man vågner tidligt, men af sig selv. Der hvor man løber forbi fulde børn ved busstoppestedet før Fælledparken, har sat en bolledej til efterhævning og den eneste lyd på kollegiekøkkenet er den spruttende kaffemaskine. Der, lige inden man sætter sig ned og lader nyhederne klæde en på. Der, hvor man næsten er så overskudsagtig, at det er syndigt.

 110. På mine yndlingsmorgener er der masser af tid til at vågne af sig selv. En plads udenfor i solen med godt selskab, lidt frisk frugt og et solidt morgenmåltid. Så kan det næsten kun blive en god dag ;)

 111. Min perfekte morgen er lørdag! Efter 5 dage med at komme op før solens stråler ramme en på snuden, kan man mærke den tunge dyne oven på ens krop, når man den, ene dag om ugen, kan sove til lige det tidspunkt man har lyst til!
  Så er der ikke noget bedre end at sætte sig ned i sin gård, med en dejlig omgang morgenmad og hører på fuglenes pippen og træernes raslen.
  Ingen stress og jag – bare mig og min morgenmad:)

 112. Er et kæmpe A menneske så elsker at stå tidligt op (og gå tidligt i seng ;)), løbe en lille tur, komme hjem, sætte grød over, forberede frugt og bær, og så ellers nyde livet, inden en travl arbejdsdag som pædagog begynder :)

 113. Mine yndlingsmorgener er klart i weekenden, når både min bror (som jeg bor sammen med) og jeg tilfældigvis begge er hjemme, og vi laver bananpandekager toppet med frugt, bær og nødder samt masser af god italiensk kaffe. Så kommer man helt ned i gear (+ det kurerer også de fleste tømmermænd).

 114. De bedste morgener er i foråret, hvor jeg vågner fordi solen står og stråler gennem mit vindue tidligt. Ikke noget vækkeur, men alligevel er jeg tidligt vågen. Jeg er normalt rigtig dårlig til at få spist morgenmad, men på de her magiske morgenen, hvor jeg vågner inden resten af verden står op, elsker jeg at tilberede et lækkert morgenmåltid til mig selv. Blødkogte æg er det bedste jeg ved, og skyr med bær og hjemmeristet müsli. Og så kommer højdepunktet – læsning. Når jeg sidder en tidlig morgen med min morgenmad og min bog og faktisk har tid til at nyde maden og kan tillade mig at sidde og læse en times tid i stilheden ved mit spisebord, så ved jeg, at det bliver en rigtig god dag.

 115. Solskin, tidligere oppe end kæresten og børnene, hvor jeg får nogle minutter for mig selv. Nyde en dampende varm kop kaffe, et bad og vække ungerne – Spise morgenmad sammen.

 116. Min ynglingsmorgen ser sådan ud:
  Jeg vågner til en smuk sommerdag. Solen skinner og fuglene kvidre. Jeg spiser lækker morgenmad omkring vores mandalay havesæt. Morgenmaden består af en frisk smoothie, vand, ristet rugbrød med ost og et æg. Så er dagen skudt igang!

 117. På min yndlingsmorgen vågner jeg semi tidligt (mit magiske tidspunkt er 8.30), så jeg har tid til at drikke kaffen af den største kop uden at skulle skynde mig. Så spiser jeg morgenmaden bagefter for at få det meste ud af mine 1-2 kopper, og den ville ideelt set være noget involverende blødkogte æg og – vigtigt – en tebirkes MED SMØR (ja tak) + Informations BØGER sektionen on the side. Det ville jeg nyde med guilty pleasure Go’ Morgen Danmark i baggrunden helt indtil omkr. kl. 11, hvor alle antikprogrammerne begynder på DR1 og varer helt til kl. 12, hvor jeg ville glide over i frokost :-)

 118. Min yndlingsmorgen – ja det er når jeg vågner af mig selv. Lister op og huset er helt tyst. Snuppe avisen – som kun kommer i weekenden. Mens jeg læser lidt, får jeg lavet alle de lidt kede af det frugter og grøntsager om, til den lækreste sunde saft. Og så står den på 5 minutters kørsel til Fandanko, som har den mest lækre brunch i byen.
  Tre af dem tak, så er der alt hvad hjertet kan begære, og mere til. Ingen er blevet overanstrængt på sådan en lørdag morgen/formiddag.
  Mums, jeg elsker den kok fra Hindsgavl Slot, som har kreeret den brunch..Det sker ikke tit, at vi flotter os med det. Meen det sker. Og man må gerne komme med morgenhår og hyggetøj – for at hente.

  Det er sådan en omgang, altid jeg bestiller på min fødselsdag, når familien kommer til brunch. Jeg kan ikke gøre bedre selv. ‘
  Og det er lige om hjørnet at jeg skal nyde det guddommeligt lækre måltid sammen med mine kære – på en smuk sommerdag forhåbentlig.
  Synes det kunne være lækkert at servere vores hyggebrunch på det smukke morgenmadssæt fra skønne Kähler.
  Rigtig god sommer.

 119. Det smukke morgenmadssæt vil være det perfekte supplement til min yndlings “fashion”-morgen!

  Jeg er en sucker for modeprogrammer, og den perfekte morgen for mig er bad, tøj og make up på, forberede sund frokost til arbejde og så morgenmad bestående af græsk youghurt med frugt, kokos flager og mandler med en latte on the side.

  Morgenmanden skal indtages foran fjernsynet til TLCs fantastiske, amerikanske udgave af “What not to wear”. Yndlings fashion, tøse tv som altid giver inspiration og en kærlig reminder, at man skal gøre lidt ekstra ud af sig selv.

  Krydser fingre for at jeg vinder!

 120. Min yndlings morgen er, når min kæreste og jeg ikke har planer. Hvor vi bare kan ligge i sengen til vi ikke gider længere, og bagefter lave weekends-brunch, som spises i sengen. Sådan en af de morgner, som bare bliver ved og aldrig rigtig bliver til formiddag eller eftermiddag. :)

 121. I weekenden er en perfekt morgen for mig er at jeg vågner af mig selv, jeg er frisk og uden stress over at skulle nå noget.
  Og at jeg så har tid til at ligge i sengen i nogle minutter og bare slappe af og drømme.
  Og så gå ind i stuen til frisktbagte morgenboller, frisktbrygget kaffe, forskelligt pålæg, frugt og juice, som min mor har gjort klar inden. Og så bare sidde og hyggesnakke med hende.

  I hverdagen er en perfekt morgen, at jeg helst vågner af mig selv inden vækkeuret, men hvis det ikke sker, så bare det med at vågne halvanden time inden jeg skal afsted har en stor betydning.
  Synes nemlig det så rart bare stille og roligt at blive klar, uden stress.
  Så når jeg er vågnet, så tager jeg mit tøj på og make-up på. Og så det at jeg har lidt under en time til stille og roligt at kunne få lavet noget morgenmad, og så få det spist er jo bare lækkert.
  Og så på vej til skole, lige få købt en kop kaffe på vejen, så er den dag bare god.

 122. Min yndlingsmorgen er lørdag morgen, fordi den vare hele formiddagen. Det er en fast tradition ikke at have aftale før op af formiddagen, så der kan morgenputtes, koges æg og varmes boller i undertøj og bare hygge. Masser af tid, god kaffe og det hele toppet af med smør og bacon.

 123. Jeg bor for tiden i Norge og arbejder om natten i syv dage, hvorefter jeg har fri i syv dage. Min yndlings”morgen” ser f.eks. ud som den i dag! Hvor jeg står op omkring middagstid, efter min sidste nattevagt, solen skinner (ikke så ofte vi har godt vejr heroppe), jeg laver en god gang røræg, frisk frugt og et glas kakao. Jeg spiser min morgenmad i ro og mag, mens jeg tjekker mails, FB, emilysalomon.dk etc. :)
  Efter det venter et dejlig langt varmt bad, og senere kommer så nogle søde piger fra arbejdet, og vi skal sidde ude i solen, i haven og drikke en masse vin, inden vi skal til madfestival, nede i Stavanger by. :-) glæder mig sådan! En fantastisk morgen, har det været i dag !

 124. Når jeg er hjemme hos mine forældre, er morgenmaden bedst. Når jeg kan sove længe og vågne af duften af mors kaffe og nybagte boller. Når lyden af tegnefilm fra stuen blandes med grin fra min søn, der har sneget sig op før mig og ind til sine bedsteforældre for at hygge, inden de beslutter sig for at lave morgenmad. Jeg føler mig helt tryg, for en kort stund, lykkelig over roen, tiden og manden der ligger ved siden af mig. Hverdagen er sat på pause!

 125. Min ynglingsmorgen er når man har god tid, radioen kører i baggrunden og en god veninde er til morgenmad. Menuen skal helst være amerikanske pandekager med masser af sirup, french toast og friskpresset juice :)

 126. Min yndlingsmorgen må være når man vågner, helt udhvilet, og kan sætte sig udenfor i en blomsterfyldt have og nyde den danske sommer sammen med et glas friskpresset juice og noget hjemmebag! Og så bare lytte til naturens lyde.. haha.

 127. Bedste morgen for mig er når nogen i min familie har fødselsdag, når vi alle samler os hjemme ved min mor og far til hjemmebag og hygge!
  Det er dejligt selvom vi børn er flyttet hjemme fra, at vi alle giver os tid til at sidde sammen, i den ellers travle hverdag, så føler jeg mig som en lille pige igen.

 128. Jeg elsker de tidlige morgener på fridage, hvor jeg kan sidde på terrassen i solskin og nyde min morgenmad bestående af æg, smoothie eller skyr med frisk frugt og en god kop kaffe og glæde mig over at jeg har en hel dejlig dag foran mig :)

 129. Den perfekte morgen for mig, er en morgen med lækker morgenmad. Her snakker vi æg, bacon og hele svineriet. Egentlig ville jeg helst spise det i mine hvide dyner med en god bog. Bagefter et stressfrit varmt bad og masser af tid til at vælge tøj og lade håret tørre. Og så ville det være helt perfekt hvis der lige var en der gad tage opvasken efter den kæmpe morgenmad ;)

 130. Min yndlingsmorgen er når jeg vågner op ved siden af L. Jeg bliver fuld af kærlighed, jeg føler, at jeg kan klare hele verden. Jeg bliver fuld af håb. For jeg håber så inderligt, at han snart spørger, om vi ikke nok skal være kærester. Selvom spørgsmålet ikke kommer, så fylder han mig med energi nok til at jeg kan overskue sådan cirka alt. Om det så er den lange hårde løbetur, cykelturen i regnvejr med de obligatoriske pandamascaraøje eller noget helt tredje, som ellers kan virke uoverkommeligt, så klarer jeg det.

  Nå ja, jeg kan også godt lide kaffe. Kaffe og L. Det må være den perfekte morgen i min verden :)

 131. Min yndlingsmorgen må være når jeg bliver vækket omkring kl 8 om søndagen og morgenmaden allerede er lavet. Morgenmaden skal gerne bestå at frisklavet rodbede/æble/ingefær juice og en stor kop kaffe, dertil brød fra meyers med æg. Hvis det er en sommermorgen er der sommetider lavet hjemmelavet jordbærkoldskål, som sagtens kan bruges til både morgenmad eller snack efter træning! Efter et dejligt morgenmåltid kan jeg glad cykle til træning som starter 10.30. Jeg elsker at spise morgenmaden ude i haven hvis solen allerede varmer på dette tidspunkt!

 132. Æg, juice og isnende koldt frugt fra køleren. Op for vinduerne og nyde stilheden i mine forældres have, eller lyden af biler og busserne herhjemme hos mig selv. Morgenerne nyder jeg lige meget, om det er på ferie- og weekenddage, eller hverdage. Der er noget ligeså specielt over hverdagsmorgener, synes jeg, som alle de andre. At sidde uden at lave noget specielt, lade op til dagen, med en god kop kaffe, eller hvad jeg lige har, en rolig og rar start. ‘Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt, der alligevel ikke er helt så kendt’ (Turell). Giv mig også lidt solskin, mere skal der ikke til. :-)

 133. Lækker morgenmad:-)

  Mine yndlingsmorgener er, når jeg bliver vækket af min dejlige brune labrador, Merle, med en snude lige i hovedet

 134. En perfekt morgen er en morgen, hvor jeg har tid; tid til en kop kaffe og en løbetur, et langt bad og en fornuftig morgenmad. Vel egentlig mest alt bare en morgen, hvor jeg rent faktisk har tid til at vågen og tage tingene i mit eget tempo.

 135. Mine yndlingsmorgener er dem jeg gerne vil have flere af. Det er dem hvor jeg vågner op og ikke ved hvad jeg skal; har tid til at spise morgenmad; høre musik & radio; bladre i avis; drikke en hel kop kaffe med henblik på rent faktisk at nyde den og ikke som et skud vågn-op. Det sker sjældent, men jeg sætter pris på hver og en – de giver energi til flere af de helt almindelige.

 136. De allerbedste morgener er dem hvor der intet som helst skal nås i løbet af resten af dagen. Minutterne tikker stille og roligt af sted, uden den mindste form for stress.
  Og i disse morgenstunder elsker jeg at forkæle mig selv med en stak tykke pandekager med en klat skyr og rabarberkompot på toppen, og dertil behøves kun en god kop kaffe med varm mælk.
  Mums, det er ren og skær morgenlykke.

 137. Uhh et lækkert sæt!

  Min ynglingsmorgen er når jeg vågner tidligt på en dag uden planer. At have det hele for sig selv uden at skulle nå noget er simpelthen den bedste følelse der findes.

 138. Mads Og Monopolet, kaffe med mælk/ hjemmelavet is kaffe om sommeren, frisk rugbrød med et tyndt lag smør, et blødkogt æg, frugtsalat og en knitrende ny avis.

 139. Har nærmest en skøn morgen hver dag, hvor jeg trisser ud af døren kl. 6 inden resten af familien vågner… Vågner stille og roligt i toget på vej til arbejdet… Og morgenmaden indtages på jobbet, alene, inden alle de andre kolleger begynder at titte frem. Græsk youghurt med isis morgencrunch, eller en nybagt fuldkornsbolle fra kantinen, uhmmmm…..
  I weekenden nyder jeg at børnene vækker os og jeg står jeg gerne op som den første og morgenhygger med dem, det savner jeg nemlig lidt i hverdagen… Vi holder alle meget af dine skønne morgenvafler med frisk frugt :0).

 140. Min yndlingsmorgen er lørdag morgen. Op kl. 8.30 og lave god morgenmad til mig selv (gerne røræg, bacon og en god kaffe), og fra klokken 9 “Mads og Monopolet” og grine eller græde af danskernes dilemmaer. Efter at man er blevet single, forstår man pludselig at nyde de små ting, som dine “little-things”-indlæg. Jeg nyder at forkæle mig selv på den måde :-)

 141. Min yndlingsmorgen er den tidlige, lyse sommermorgen, hvor jeg kan sætte mig ud i min have med et glas friskpresset juice, nyde morgensolen og læse en god bog inden min dag begynder.

 142. Nu er jeg ikke den bedste til at komme tidligt op om morgenen, så en god morgen er, hvor jeg lige kan vende mig om en sidste gang for derefter at tænke: “Hold k… det bliver en god da i dag!”. Så behøver jeg heller ikke at nøjes med havregryn, men lækker frisk frugt og hvad der ellers hører til. Om vinteren ville jeg tænde lidt stearinlys og kigge ud af vinduet bare tænke godt jeg ikke skal ud i kulden.
  Prikken over i’et, ville være at spise af kählers Omaggio serie. :-)

 143. Min yndlingsmorgen indebærer ingen alarm.. Der skal jeg bare sove så længe jeg overhovedet kan, og efterfølgende spise en lækker hjemmelavet brunch på altanen med min søde kæreste.. Og den ville altså kun blive lækrere i kählers flotte morgenmadssæt :-) krydser fingre!! :-)

 144. Mine yndlingsmorgener er når jeg kan stå tidligt op til et stille hus, lave lækker og sund morgenmad med min yndlingsmusik spillende i baggrunden.
  Og så hvis det er et skønt sommervejr sætte mig udenfor med en god bog, morgenmad og en god kop kaffe.

  Det ville være fantastisk hvis morgenmaden blev serveret i det smukke stel.

  Rigtig god sommer, Emily

 145. Uh, det er fint :)

  Jeg elsker morgenerne som de ser ud lige for tiden inden jeg tager på arbejde – med isvand, the, grød og frugt. Det er ikke blevet sveddryppende varmt endnu, måske er det endda lidt køligt. Og det er perfekt. Det er sommer(ferie)stemning selvom jeg ikke har ferie endnu. Det er det perfekte tidspunkt til at tænke dagen igennem i ro og mag, dagdrømme lidt og nedskrible lidt to-do’s inden ferien.

  Kh, M.

 146. Min yndlingsmorgen er at vågne stille og roligt, putte børnene ind til os i sengen, når de vågner. At vi alle fire stille og roligt vågner op imens vi hygger under dynerne og snakker om dagen, der er ved at gå i gang.

  Vejret er dejligt og morgenmaden indtages i loungen på terrassen med lune boller, dejlig kaffe, frisk frugt og god juice. Børnene løber ud på græsset, leger og griner, imens vi voksne bliver siddende, nyder drengenes leg og vi planlægger dagen.

 147. Jeg vågner op med min kæreste ved siden af mig. Helst i vores lejlighed i Aalborg, som jeg endnu ikke er flyttet ind i, men snart! Vi ligger og snakker lidt, indtil jeg springer ud af sengen og vil i gang med dagen. Så laver vi begge vores yndlingsmorgenmad – havregrød med frugt og skyr eller anden topping. Og så går vi en tur bagefter. :)

 148. Min yndlingsmorgen minder meget om din. Jeg elsker mine morgener i ro og fred med en god kop kaffe.
  Jeg står altid op og går i bad, gør mig færdig etc. først, så jeg derefter kan nyde min dejlige morgenmad enten bestående af en kop kaffe samt yoghurt med frø og kerner eller en omelet, mens jeg tjekker op på nyheder og sociale medier med lidt god musik i baggrunden. Jeg elsker afslappende morgener, det er den bedste start på dagen.

 149. Min yndlingsmorgen er når et familiemedlem har fødselsdag. Så står den på stor (læs: alt for stor) morgenmad med det hele – æg, bacon, smoothie, grape, juice, hjemmebagte boller, croissant, frugtfad osv osv. Og selvfølgelig også gaver. Det er de morgener, hvor alle er glade og der er god stemning i huset. Det er de morgener, hvor jeg indser hvor fantastisk en familie jeg har!

 150. Mine perfekte morgenmad består af en masse forskellige ting; frugt, the, juice, knækbrød, bacon, æg.. Elsker at der er en masse forskelligt man kan vælge imellem

 151. Jeg elsker også morgener og min ynglings morgenen starter altid med en god morgenmad, som jeg kan nyde foran GO’Morgen Danmark. Jeg vågner stille og rolig op med det program og bliver altid i godt humør af, at se på de friske søde værter på programmet. Træning efter morgenmaden eller en lang gåtur er også altid skønt! Så kan min morgen i hvert fald ikke blive bedre ;-)

 152. Min yndlings morgen består af, at kunne ligge i sengen lige så længe jeg vil – med min kæreste på den ene side, og min hund på den anden side (ja, vores hund må være i sengen..) Så kan dagen kun blive god efterfølgende! :-)

  Og ih, hvor jeg dog håber jeg vinder. Det er så fint det sæt!

 153. En perfekt morgen, vågner uden. Vækkeur solen skinner gennem vinduet .. I køkkenet bliver der skåret frisk frugt & skyr med vanille & et stk ristet brød bliver spist på taget hvor man kan mærke den friske luft!
  Morgen slutter af med at trække i træningstøjet og svede en tur inden resten af dagen skal nydes! :D perfekt sommer morgen

 154. Pyhha.. med fare for at jinxe noget, så nærmer jeg mig en underskrivningsseance på en kolonihave.. og hvor ville Omaggio gøre sig godt dér. Kolonihaven har en bred overdækket terrasse og jeg forestiller mig (meget!) levende, hvordan det bliver en yndlingsmorgenstund at sidde på terrassen og kigge ud på alt det grønne der vokser. Enten trukket godt i ly under overdækningen eller med fødderne i græsset og med skovjordbær inden for rækkevidde..

 155. Yndlings og morgen passer altså ikke helt sammen for mig :-) Jeg elsker dog mine morgenløbeture, mens måltidet indtages mens jeg gør mig klar til dagen. Sådan har jeg det bedst – og det fine sæt vil da bestemt ikke gøre min morgen værre ;-)

 156. Mine yndlingsmorgener indeholder masser af tid til at spise morgenmad og gøre mig klar til dagens strabasser. Herefter foregår turen i hverdagene på arbejde på cykel, hvilket er rarest i dejligt vejr :)

 157. Min yndlingsmorgen er på en sommerdag, som dem vi har lige for tiden. Stå op i god tid og gøre sig klar og så cykle på job i fantastisk vejr. Ellers er morgener på fridage også altid fantastiske, da der er god tid til at tulle rundt i nattøj og evt. træne lidt, inden man gør sig klar til resten dagen (hvis man overhovedet når så langt!). Hvis jeg kunne vælge, ville alle mine morgener være som dem vi har nu med bragende godt sommervejr! <3

 158. På en ynglingsmorgen vågner jeg som altid tidligt, mens min dejlige mand sover videre står jeg op og lukker vore tre dejlige hunde ud, sammen nyder vi den dugvåde have, inden jeg går ind og laver morgenmad tæt fulgt af tre sorte tigge prinsesse, som håber på en lille haps ost.

 159. Mine ynglingsmorgener er egentlig de morgener, hvor jeg vågner med mindet om en god dag dagen før. Morgenmaden er gerne sund og enkel: skyr, knækbrød, ost, hytteost – hvad vi har. Men inden da plejer jeg at sidde og vågne med min pc, en kop kaffe og en Digestive-kiks. Ikke et godt kostråd at give videre, men godt for sjælen.

 160. Jeg elsker de hverdagsmorgener, hvor jeg skal møde sent på arbejde, og derfor først har tid til at tage et par timer i fitness, svede fuldstændig igennem, og derefter komme hjem og lave en lille mini brunch til mig selv med skyr eller køleskabsgrød, et blødkogt æg, frisk frugt og en god kop kaffe. Det er ren luksus!

 161. Lige nu bor jeg i en flyttekasse, da jeg er i gang med at flytte hjemmefra og ejer faktisk ikke noget stel af nogen som helst slags. Så derfor er løsningen lige nu paptallerkner og papkrus, og for at det ikke skal være løgn, så har jeg ikke nogen kaffemaskine pt, så det står på neskaffe.
  Så mit ‘drømme’ morgenbord består af ovenstående Kähler morgenmadssæt med en kop kaffe fra en ordentlig kaffemaskine eller blot en god kop te og et glas friskpresset appelsinjuice. En af de ting jeg virkelig kommer til at savne efter at flytte fra far og mor, bliver de nybagte rundstykker som far plejer at hente fra den lokale bager smurt med nutella (Ja virkelig ikke særlig kreativt og heller ikke sundt, men jeg eeeelsker det og giver gode associationer til min barndom). Prikken over i’et ville være at hele familien er samlet omkring morgenbordet, som vi plejede at være.

 162. Min ynglingsmorgen starter sent! Vi står op og bager boller, laver en latte, hopper ud på terrassen i solen og sludre til vi ikke orker det mere :-)
  Morgner uden stress er klart min ynglings morgen ;-)

 163. Ville sådan ønske at jeg havde overskud til at lave sådan et magisk øjeblik hver morgen, men ærligt talt så ender det oftest med havregryn med rosiner, mandler og mælk selvfølgelig. En helt magisk morgen for mig må være en rigtig lækker brunch ved åen i Aarhus med nogle gode veninder, flot solskin og måske bagefter smutte ud til en kennel og få den lille akita-hvalp jeg længe har drømt om!

 164. Yndlingsmorgen er helt klart når både kæresten og jeg er hjemme til at spise hjemmelavet brunch sammen. Frugtsalat med masser af frisk frugt, blødkogte æg, hjemmebagte boller og så en bananpandekage som afslutning. Selvfølgelig i selskab af frisklavet juice og masser af te. Vi er lige flyttet og har foræret en masse porcelæn m.v. til genbrug, men jeg kan uden tvivl finde plads til sådan et lækkert morgenmadssæt :-)

 165. I solskinsvejr på terrassen i sommerhuset med dem man holder af og lækker brunch med frisk frugt, æg, og lækkert brød med pålæg, appelsinjuice og kaffe <3

 166. Mine ynglingsmorgener foregår altid hjemme ved min mor og lillebror. Vi sover længe (indtil katten vækker os) og derefter løber jeg en lille tur med min bror. Efter godt 5 kilometer begynder jeg at strække ud og min bror løber lige samme tur én gang til (haha, hvordan gør knægten det?).
  Derefter henter vi rundstykker og hygger med kaffe, blødkogt æg og dagens avis. Jeg elsker de her morgener, som desværre er sjældne :’)
  Kählers sortstribede Omaggio serie ville passe perfekt ind i min ynglingsmorgen.
  Knus

 167. Min yndlingsmorgen ser således ud:

  At vågne i god tid af mig selv, med masser af tid til et varmt bad, at lave en god morgenmad, og at nyde den mens jeg læser nyheder. Endnu bedre bliver det, hvis det er vinter og jeg med tændte stearinlys kan nå at hygge med et kapitel af en god krimi. Fantastisk!

 168. Den bedste slags morgen for mig er når jeg kan sove længe, vågne uden tømmermænd og spise en kæmpe omgang amerikansk brunch når jeg endelig kommer ud af sengen :)

 169. Min yndlingsmorgen er for det første en morgen, hvor jeg ikke har travlt: til denne hører morgenens avis, mynte-te og så ellers den helt store amerikanske morgenmad med røræg, pandekager og bacon ad libitum :-)

 170. Jeg elsker også morgener og morgenmad. Jeg bor alene, så mine morgener er som regel stille. På en yndlingsmorgen er der god tid til at lave lækker morgenmad, som helst skal bestå af både noget man kan spise med ske, med kniv og gaffel og med fingrene! Og the. Og stille musik eller Go morgen Danmark. Og ingen regnvejr – med mindre jeg slipper for at skulle ud i det ;)

 171. Den perfekte morgen er morgen mad ude i det fri, en skål skyr med friske bær og honning og en god kop the, dertil et godt modeblad eller en tur i blogland :) så bliver det ikk bedere :)

 172. Min favorit morgen er at stå tidligt op inden byens liv rigtigt begynder. Tænde for nyheder på tv´et (helst tv2 news) og drikke en kop kaffe. At kunne tage det stille og roligt og se hvad der er sket i verden (er lærer i udskolingen, så møder ofte spørgsmål til forskellige ting der sker/ er sket i verden så godt at følge med) Herefter gå en tur med min hund, hvor vi har tid til at gå langsomt og snakke med de andre hunde vi møder på vores vej. Så hjem og lave morgenmad mens hunden går tilbage i sin kurv og sover videre. Morgenmaden skal helst være grovvalset-havregryn, lidt mysli, friske æbler i tern og lidt bananskiver, ovenpå det yoghurt (min favorit er vanilje-kiwi) igen lidt kaffe. Igen kører nyhederne, ikke fordi der kan nå at ske så meget nyt men synes om at høre det hele gentaget endnu engang. Herefter hurtigt bad, makeup og tøj og så afsted på arbejde med en masse dejlige unge mennesker som ikke altid er lige morgenfriske :)

 173. Min ynglingsmorgenmad består af et dækket morgenbord med lækker stempelkaffe, blødkogte æg, friskt frugt, grove rundstykker med peanutbutter og marmelade på toppen, nydt i selskab af mine dejligste veninder…Og så skal det selvfølgelig være en af de der weekendmorgener, hvor man har masser tid til al den hyggelige snak, som sådan et lækkert måltid indebærer

  Tak for den dejligste blog!:)

 174. Min yndlingsmorgen ville bestå af noget lækkert mad og frugt sammen med min højtelskede familie, solskin og en masse glæde og grin :)

  Krydser fingre for jeg vinder, har ønsket mig det længe xxx

 175. jeg ELSKER mine morgener. jeg elsker at bruge rigtig lang tid på, at lave en lækker morgenmad. lave røræg, riste rugbrød, skære frugt ud. aller helst vil jeg sidde udenfor! og så sidde og hygge mig, læse en bog eller hvis jeg er heldig; dele min morgenmad med en anden! min søster er altid frisk på, at spise morgenmad sammen med mig.

 176. Min yndlingsmorgen foregår på min pind i køkkenet med god sort kaffe, og den bog jeg nu er i gang med. Simpelt, men rart.

 177. Om sommeren, når jeg har ferie, laver jeg en bakke med frugt, kaffe/te lidt brød og et blødkogt æg og så sidder jeg på terrassen og nyder det mens mine to katte undersøger blomsterbedet.

 178. Min yndlingsmorgen er, tid til at slappe af med kæresten inden børnene står op med en kop kaffe,og så spiser vi altid morgenmad med børnene,i weekenden gerne med brunch,røræg med bacon,pølser,rundstykker med forskelligt tilbehør

 179. Yndlingsmorgner er der hvor vi har god tid og spiser friskbagte boller, æg, udskåret frugt m.m. En hverdag med børn kan være travl og derfor sætter jeg pris på de morgner hvor der er tid til hygge ved morgenbordet.

 180. Min ynglingsmorgen er en dejlig sommermorgen med en god veninde ude på terrassen, med kaffe på kanden og frisk morgenbrød. I virkeligheden handler det ikke om hvad man spiser eller hvad man spiser det af, det handler om gode veninder, og at tilbringe tid med dem man holder af :)

 181. Min yndlingsmorgen er morgenen på min fødselsdag. der står min kæreste nemlig tidligt op og bager amerikanske pandekager med banan til mig, og det bliver serveret på sengen. Det er en fantastisk måde at vågne op på, og er blevet en fast tradition i vores forhold :)

 182. Jeg elsker de morgener, hvor mine forældre og jeg mødes om morgenbordet på samme tid. Oftest er jeg kørt i skole før de spiser, men af og til – især i weekenderne – er det god tid til at begynde dagen sammen. Så får vi hver en sektion af avisen og småsludrer lidt over morgenkaffen/teen. Nu flytter jeg snart hjemmefra, og så må man jo småsludre med sig selv… :-)

 183. Åh de bedste morgner er dem vi har haft de sidste par uger, hvor vi har ferie med den skønneste danske sommer:-) vi er stået op når vi vågnede og har sat os ud med god morgenmad på vores dejlige terrasse/ baghave.
  Sådan burde alle morgner være – skønne, varme, rolige og med dem man holder af!!
  Bordet ville blive komplet med det skønneste service … Håber jeg vinder:-)

 184. Åh, det må være, når jeg vågner tidligt af mig selv, solen er lige stået op og fuglene kvidrer, og jeg har masser af tid til at gøre mig klar. Og dermed også lave en lidt lækrere morgenmad end normalt. Tid til at bruge lang tid på at sætte håret og lægge makeup, så jeg kan tage af sted, hvorend jeg nu skal hen, med ekstra god selvtillid. :D

 185. Du er altid så inspirerende og dine magiske morgener lyder fantastiske :) Selv elsker jeg, at starte min morgen med en løbetur før der er alt for meget trafik. Den behøver ikke at være lang, men bare det at komme ud i den friske luft, være et med naturen og starte morgenen med at få pulsen op :) Herefter en lækker omgang grød eller pandekager, æg og frugt med kæresten til radioen. Det er for mig magisk og giver mig energi til hele dagen.
  Jeg krydser fingrer den 31., som også er min fødselsdag ;) Det ville være den perfekte fødselsdagsgave. Nu nåede jeg ikke at ønske mig dette skønne sæt.

 186. Min yndlings morgen består af en løbetur! Sporty og hurtig? Nej! I mit eget helt stile og rolige ude af forms tempo.. Jeg er blevet vild med at løbe, og det er den bedste start på dagen. Også selvom jeg stadig er ved at dø og forbander løbeturen langt væk, så er det bare det hele værd efterfølgende :D

 187. Ih, hvor er det et fint stel!
  Min ynglingsmorgen er når man har tid til at vågne af sig selv (Ingen dum alarm der fortæller at du skal op), og derefter har tid til at lave en bakke som indholder en god kop kaffe, en lille skål yoghurt med bær og frugt ( ala The yoghurt Shop), to rugbrød madder, den ene med tomat, mayonnaise samt lidt basilikum, og den anden med peanutbutter (Ved det er en sjov blanding, men det er det bedste af det bedste syntes jeg :) ) og en god bog. Hvorefter man kan tage bakken med ned i sin have, og nyde den gode mad, kaffen, sommer solen, den friske luft og bare slappe af med en god bog.

 188. Min perfekte morgen er en af de morgener, hvor jeg er tidligt oppe. Hvor himlen bare er så smuk at sidde og kigge på, og hvor fuglene synger. Min perfekte morgen, er en morgen med tid. Så har jeg tid til at få gjort noget ekstra ud af maden. Ofte en dejlig sommer morgen.

 189. Min yndlingsmorgen indeholder også god tid. Jeg elsker bare at tulle lidt rundt og have tid nok til det, jeg nu finder på. Og så at have god tid til at lave en god gedigen morgenmad, finder jeg også en stor luksus i. Med radioen kørende i baggrunden, levende lys og blomster på bordet, og dele en lækker morgenmad med dem, jeg holder af. Dét er en god morgen for mig :)

 190. Mine yndlings morgen:
  Når man vågner af sig selv, helst tidligere end resten af familien, frisk bagte boller, blød kogt æg, frisk frugt og en god kop kaffe. Derefter en god lang tur i skoven med hundene.

 191. Min perfekte morgen:
  Nybagte boller (af dej koldhævet fra aftenen før) med pålægschokolade der smelter på brødet, ost og marmelade (helst hjemmelavet) og medium-kogte æg i mine Royal CPH æggebægre – og selvfølgelig prikken over i’et: i selskab med en overnattende veninde, der er taget hele vejen fra Jylland for at besøge en. Velbe’kom:)

 192. Den ultimative morgenmad for mig er en dobbelt espresso med sukker, en stor croissant, en toast med groft brød og lækkert, smeltet ost. Så skal der også være et stort glas vand med isterninger og en moden banen :-)!

 193. At komme hjem fra nattevagt og min søde kæreste så er stået op og har lavet boller, pandekager og croissanter. Så spiser vi dem sammen og får vendt verdenssituationen inden jeg går på hovedet i seng.

 194. Oi det er simpelthen så smukt det morgenmadssæt!

  Jeg for en gangs skyld stået op før mit vækkeur ringer. Før noget andet tænder jeg min radio til at spille P3 i baggrunden. Efter at have gjort mig morgenklar tilbereder jeg min morgenmad, som kunne bestå af noget havregrød med rosiner, æbler og kanel, noget yoghurt med frugt og müsli eller baked beans og scrampled (øko!) æg. Hertil en kop kaffe, mens jeg læser lidt nyheder på Politiken.dk. Det kunne bestemt være et godt bud på min yndlingsmorgen :-)

 195. Uuuuh.. Morgener. Mine yndlings morgener er når jeg vågner op ved siden af min fantastiske kæreste. Når vi ikke skal nå noget, og bare kan ligge i sengen og se serier, eller have god tid til at lave og spise pandekager, æg og vandemelon.

  Har lige læst de andre kommentarer, og i hverdagen er jeg ikke så god til, at finde tid om morgenen. Men nu hvor ser alle de hyggelige kommentarer vil jeg helt klar gøre noget mere ud af det, og så stå lidt før op. Så tak for din fine idé med at folk skulle skrive. Det var inspirerende!! :)

 196. Min yndlings morgen er en morgen mig og min kæreste har tid til at lave god morgenmad og hygge inden en ny dag går i gang. Og nå ja hvis der er pandekager til morgenmad hjælper det også;)

 197. Jeg er A-menneske og foretrækker faktisk at stå rigtigt tidligt op, gerne kl. 6, og så gå en rigtig lang tur med hunden ved en nærliggende sø. Det gjorde jeg i morges, og det giver den bedste start på min dag. Sol, stilhed og frisk luft. Så er man klar til resten af dagen :-)

 198. Min perfekte morgen starter med duften af mine bløde, nyvaskede dyner og en kæmpe solstråler der vækker mig – ikke noget vækkeur her ;) Derefter er der intet fast på programmet, det er en af de morgener hvor jeg helt glemmer at kigge på uret og bare nyder at være til mens jeg tuller rundt i mit hyggetøj og lave lækker morgenmad i køkkenet. Musikken kører i radioen mens mine pandekager steger færdigt og jeg går ind for at dække et morgenbord som jeg kan vække min kæreste til når det hele er klar :)

 199. Min yndlingsmorgen ser således ud:
  Jeg vågner af mig selv (ikke mit vækkeur!) og har god tid til at blive liggende under dynen og læse blogs og tjekke Instagram.
  Hvis min kæreste så ovenikøbet har været hos den lokale bager for at købe lidt lækkert til os, så bliver morgenen ekstra god : )
  At have tid om morgenen er at sætte pris på : )

 200. Min yndlingsmorgen består af en masse hygge og tid med min søn og kæreste , tid til at nyde hinanden og ikke mindst dagens vigtigste måltid sammen :)

 201. Min yndlings morgen er helt klart når jeg bliver vækket af solens dejlige stråler, så vågner man så behageligt og fyldt med energi. Så plejer jeg at trække gardinerne fra så jeg kan ligge og kigge ud på en dejlig blå himmel med et par skyer, som der jo oftest er :). Derefter står jeg op, tænder for P3, sætter en kande the over, hælder skyr, blåbær, granola og honning op i en skål, sætter mig i vindueskammen for at spise min morgenmad imens jeg kigger på menneskerne på gaden :). Det er en god, afslappende og behagelig morgen for mig.

 202. Kære Emily,

  De sidste par nætter har jeg sovet udenfor i hængekøjen, mens resten af familien har puttet sammen indenfor. Nætterne lige nu er fantastiske og meget magiske, men morgenerne er helt utrolige. Fuglene som bare synger for fulde hals, solen som stille og roligt lyser himlen op og min lille hund som piver at han godt vil ud og gå og tisse. Når han har været det, så sidder jeg helt stille i hængekøjen med en kop kaffe med soyamælk i og nyder at der er helt ro. Nogle timer efter står resten af familien op og så spiser vi sammen. Men lige der hvor jeg er helt alene med resten af naturen som vågner, det gør mig simpelthen så glad og lader mig helt op til endnu en sommerferiedag med hele huset :)

  Knus Anja

 203. Nu bor jeg (mutters) alene, så det er ikke altid det mest spændende morgenmadsbord jeg får stablet på benene i hverdagen, men dette sæt tror jeg nok ville kunne få mig til at glamourisere min morgenmad noget oftere, for det ser sørme flot og lækkert ud (Inkl. maden!) :)

 204. Ret simpelt, stille og fredeligt , min kæreste står op og laver espresso til mig så jeg vågner til duften af frisk kaffe. Efter en kop kaffe, en skål med yoghurt, jordbær og mandler, så er jeg klar til hvad dagen nu bringer.

 205. Min yndlings morgen er lørdag, hvor jeg løber en tur inden byen vågner, og jeg har gaderne for mig selv. Derefter hjem og bage boller af koldhævet dej, mens Mads og monopolet supplere med lidt underholdning. Når morgenmaden er klar, sætter jeg mig i køkkenet med min iPad og læser blogs, mens jeg nyder en stille start på dagen!

 206. Min yndlings morgenmad er små amerikanske pandekager med ahornsirup og masser af blåbær. MUMS

 207. Min yndlingsmorgener er dem hvor jeg kommer op i god tid, og kan derfor nyde den timelange gåtur til kontoret fra min lejlighed på Vesterbro, over Islands Brygge, langs vandet ud til Christianshavn, med et enkelt stop for en latte i Kihosk på Sønder Boulevard. At se byen vågne i solen med vandets skvulpen og en god latte i hånden, giver mig lige det ekstra overskud til dagens opgaver.

 208. Det er så fint, det porcelæn! Min yndlingsmorgenmad er svampede hjemmebagte gulerodsboller med en tyk skive ost, et glas juice og kaffe med mælk til – i weekenden måske og lidt frisk frugt og en futsko (jyllandskage) til ;)

 209. Mums, det ligner ellers en lækker morgenmad :-)
  Nu er vi lige flyttet fra østerbro til bornholm, og med det følger vores helt egen have. Jeg har derfor en helt anderledes yndlings morgen nu. At vågne inden kæreste og søn, sætte bollerne i ovnen, tage et hurtigt brusebad og så nyde en dejlig kop friskmalet kaffe og en af de nybagte boller med ost ude i haven i morgensolen. Det er ren nydning <3

 210. Den perfekte morgen: stilhed, lidt fuglesang fra det åbne vindue, solens morgenstråler der kigger ind. En god bog eller en god avis, som man har tid til at nyde sammen med sin morgenmaden. En stund man tidligt i livet har taget forgivet. Men nu, når den perfekte morgen en sjælden gang hænder, nyder jeg dem fuldt ud.

 211. Min yndlingsmorgen, er når jeg ikke skal tidligt op men kroppen bare ikke vil sove længe, man vågner helt naturligt og udhvilet og man har flere timer til at lave en rigtig lækker morgenmad til en selv og kæresten, man kan tage et ekstra langt bad, og tage sig god tid til at vælge tøj plus tilbehør. De fleste morgener efterhånden, kommer jeg ud af døren uden smykker m.m. Og føler mig helt nøgen, fordi man altid skal nå så meget en travl morgen. Åh sommerferie, du er dejligt ( har min sidste sommerferie som studerende og jeg nyder den)

 212. Åh det må være noget med glade børn (og forældre), der har fået nok søvn. En dag der venter uden for mange planer…

 213. Den bedste morgen er for mig i en weekend hvor jeg kan sove længe og blive vækket af min elskede hund som kommer op og putter med mig. Og det at der er tid til at lave en lækker brunch bagefter:) jeg er super vil med kahlers design og vil rigtig gerne vinde:)

 214. min yndlingsmorgen er morgenmad på teressen med ham jeg elsker, solskin og fuglefløjt og morgenmaden nydes ved et veldækket smukt bord

 215. Morgner er noget frygteligt noget. Det betyder, at jeg skal skubbe dynen til side og stige ud af min varme bløde seng(måske lidt for varm disse dage). Jeg er bestemt ikke a-menneske! Og jeg gider ikke snakke om morgnen! Gode morgner er dem, hvor der er tid til at ligge og putte og så stå op til et blødkogt æg, nybagt bolle/rugbrød med ost, kaffe og et ‘godmorgen, har du sovet godt skat?’

 216. Min yndlingsmorgen er at tage tage en dejlig løbetur op af øresund jeg bor kun 10 min fra stranden- så at strate med en frisk hav blæst er så dejlig for sind og sjæl :) når jeg kommer hjem nyder jeg gerne en kaffe fra irmas blå kaffe :) og spiser en stor skål yoghurt med friske frugter til. Det er ikke altid det sker , men når det sker er det MAGISK :)

 217. De bedste morgener er dem, hvor man har masser af tid, hvor solen skinner ind ad vinduet, hvor vækkeuret ikke er sat til og hvor man er alene hjemme. Der er tid til at se Go’ morgen Danmark i sengen, lave havregrød og der er tid til at hoppe under dynen igen, inden en løbetur ved vandet skal klares. Herefter et langt bad og så god tid til at gøre sig klar. Formentlig snupper jeg lige genudsendelsen af Go’ morgen Danmark med også ;-) og laver så lækker frokost, som nydes på terrassen.

 218. Min yndlings morgen er klart i weekenden, da jeg står op kl 04:00 til hverdag. Så i weekenden ser min yndlings morgen sådan ud, jeg står op gerne 1/2 time før de andre, nyder en kop kaffe i fred og ro, om sommeren foregår det udenfor ved vores sø, det er så skønt at sidde der i den tidlige morgensol og høre vandet fra søen og fuglene synger… Elsker det.

 219. Ommagio serien er så fin!
  Min yndlingsmorgen er klart en en stille og rolig morgen, hvor jeg har tid til at ligge og slumre lidt i sengen og derefter stå op og lave lækker morgenmad. Helst skyr med frugt og hindbærkompot, men en god omgang brunch er heller ikke værst en gang imellem ;)

 220. Min yndlingsmorgen er en morgen, hvor jeg bliver vækket af sollyset, står op, løber en tur ned til vandet og svømmer lidt. Når jeg kommer tilbage tager jeg et bad og laver havregrød og bare nyder at sidde i solen, klar til dagens arbejde.

 221. Ej en lækker præmie!

  Den perfekte morgen for mig: at stå tidligt op og fange den første morgensol, i stilhed spise skønne pandekager og drikke en smoothie uden at have travlt. Og så læse en god bog imens!

 222. Skønt indlæg og lækker præmie :-)

  Jeg elsker også helt stille morgner, hvor jeg kan høre fuglene synger og de andre lejligheder i opgangen begynder at stå op og trisse rundt. Min favoritmorgner er faktisk dem hvor jeg lige smutter ud til min mormor og får en kop kaffe med hende inden jeg tager på arbejde. Det gør os begge glade, og hun er alligevel oppe så tidligt. Så får vi os en snak om hendes roser i haven og om vind og vejr. De morgner er de allerbedste for mig, selvom besøgene kun er på en halv times tid inden job, men alligevel. Så starter dagen altså godt :-)
  Tak for en fantastisk inspirerende blog. Kh Katrine Søgaard

 223. Jeg elsker morgenmad, det er den bedste start på dagen. Jeg spiser meget forskelligt, men min favorit er røræg, ½ grapefrugt, 1 kiwi skåret i tern, melon i tern, jordbær, hindbær og blåbær, som en frugtsalat og dertil et lille bæger naturel yoghurt med lidt honning og valnødder i. Det er faktisk min daglige morgenmad, så det står jeg med hver dag :)

 224. Jeg kunne sagtens skrive at de bedste morgener var dem der strakte sig over en uendelighed (eller føles sådan). Hvor kæresten har hentet rundstykker, serveret med scrambled eggs, frisk frugt og andre lækkerheder, og dagen ligger for ens fødder uden at kræve noget af en…
  Men efter nøjere overvejelse, tror jeg faktisk at jeg sætter så meget pris på min morgener i hverdagen, at de må tælle som yndlings. Der skal ikke mere end havregryn og the fra Perchs til at gøre mig glad indeni og møde dagen med åbne arme uanset hvad dagens udfordringer er.

 225. Åh hvor er det fint!
  Min yndlingsmorgen må være en morgen hvor jeg er stået op i god tid, kan gå ud på min altan i lækkert solskin og nyde en kop kaffe med lidt dejlig musik i baggrunden og et godt interiør blad på skødet. Jeg er nyligt flyttet alene, fra en kæreste og nyder mine alene-morgener i fulde drag, men da jeg ikke fik noget med mig fra den gamle lejlighed er stellet hjemme hos mig enten aflagte dele eller non-eksisterende, så dette stel ville klart gøre mine yndlingsmorgener fuldendte!

 226. Min perfekte morgen: en sommermorgen, hvor man vågner uden at have vækkeuret sat til. En lækker morgenmad bestående af scrambled eggs, frisk frugt, friskpresset appelsinjuice og lækkert brød. Det hele serveret på terrassen i solen, med friske blomster i en vase… nå ja, så mangler vi bare lige noget lidt pænere stel end vores hvide køb-et-sæt-for-100-kr. :D

 227. Min yndlingsmorgen er oftest en af de dage, hvor jeg møder sent i skole. Jeg når en god og solid morgenmad, som oftest bliver sprunget over de andre dage.
  Morgenmaden består af en god youghurt med blandet frugt, en kop kaffe med mælkeskum som iét. Oftest er der også tid til at tjekke morgenindlæggene ud.

 228. Min yndlingsmorgen er tid og ro til en god luftetur med hundene og så morgenmad mens radio eller tv flimrer i det fjerne, mens man selv langsomt vågner op.

 229. Min yndlingsmorgen må være de dage hvor man kan sove til man vågner! Jeg elsker når både jeg selv og min kæreste har fri, og vi kan ligge i sengen og putte, til en af os gider stå op og hente et rundstykke ved bageren! Mine hverdagsmorgner går ud på at sove så længe som muligt – jeg er sygeplejerske og møder derfor 7-7.30, så skynder mig bare ud af sengen, et knækbrød i hånden også afsted på cyklen… Så er fridage nu noget bedre; ) og skøn give away og blog ikke mindst!

 230. En perfekt morgen består for mig af en lang travetur med hunden, efterfulgt af friskbagte boller og en god bog :) Simpelt, men skønt!

 231. De bedste morgener er hjemme hos mine forældre, en lørdag morgen, hvor jeg kan sidde i mit nattøj, høre Mads og Monopolet og bare spise rigtig lækker morgenmad. Jeg bor på kollegie og deler køkken med 13 andre, så det med de rolige morgener iført nattøj og morgenhår bliver virkelig nydt, når det kan lade sig gøre, og jeg glæder mig, til jeg engang kan dyrke de rolige morgener, hvor morgenmaden bliver indtaget inden jeg overhovedet har haft tankerne på bad eller rent tøj. Arrhhh.

 232. Min yndlingsmorgen starter med en løbetur, derefter havregrød med æble og kanel, og en kop lækker kaffe. Jeg elsker når jeg har tid til at sidde og nyde maden (der skal alt for sjældent). Rigtig fint morgensæt, har længe luret på deres fine keramik!

 233. Min bedste morgen starter også før de andre i familien står op. Jeg suser ud og tænder ovnen og tager kold hævet dej ud af køleskabet. Så hopper jeg under dynen igen mens den varmer op. Op 10 min efter og klattet dej på en plade og mens bøllerne bager laver jeg kaffe og tager et bad. Så er det op med resten af familien til lune boller og frisk kaffe.

  KH Camilla

 234. Et af mine yndlings citater er: “livet er dejligt,-man kan bage pandekager når man vil.” Selvsagt er min yndlings morgener derfor, når der er plads og tid til at servere noget så simpelt som pandekager for min lille familie

 235. Lækkert sæt! (;

  Mine ynglings morgner er når solen skinner ind i mit køkken, hvor jeg derefter laver en kop kaffe i min mega mussel termo kop, tager lidt yoghurt og pynter med nødder og jordbær! Derefter sætter jeg mig i sofaen og sidder og nyder stilheden indtil jeg skal enten på job, i skole eller venter på kæresten har sovet ud hehe :)
  Så længe vejret er godt udenfor og min Royal Copenhagen kop er der, er det en perfekt måde at starte dagen på ;)

 236. Lige for tiden er min yndlings morgenmad en portion skyr med blåbær, jordbær og hindbær fra haven, ristede hakkede mandler og lidt honning “drysset” over. Hertil en kop cafe latte fra espressomaskinen. Skal nydes på terressen med min mand overfor, mens ungerne render og leger i haven :-)

 237. Min drømmemorgen er morgenmad på sengen serveret af en lækker fyr. Der skal selvfølgelig være græskyoghurt med musli, scrambleeggs m. bacon, juice og te :)

 238. Jeg er en svensk pige som snart flytter fra Malmö till København. Min kæreste bor i København, og vi ska bägge to studera på CBS till efteråret. Min yndlingsmorgen bruges selvfølgelig med ham, da vi spiser morgenmad sammen i Kongens Have, som jeg fullständigt elskar. Vi vil forberede picnic med æg, yoghurt och masse frugt. Bagefter vil vi promenera runt i København och nyde av solen. Selvfølgelig vil jeg vinde det fine morgenmadssæt fra Kählers som ville göre mig så lykkelig!

 239. Min yndlings morgen er helt klart i weekenden, hvor ungerne kommer ind og putter lidt under dynen inden de går ind og tænder for Ramasjang ( ja jeg indrømmer det gerne, mine børn ser fjernsyn, så moren kan sove en halv time længere..;-)) Når vi andre så er stået op, er det bare dejligt at man har god tid til at sidde og hyggesnakke over morgenmaden. Og hvis den står på pandekager så er ungernes dag reddet;-) Hvis vi tilmed ingen planer har, bliver hyggen ikke mindre, så kan mine prinsesser tulle rundt i nattøj til langt op af dagen.!!:-)

 240. min yndlingsmorgen ser sådan ud: vågne omkring kl.8, tage en løbetur i parken efterfulgt af et dejligt frisk bad, spise min yndlingsmorgenmad (røræg med spinat og avocado eller skyr med bær og nødder mmm!) og se lidt fjernsyn samtidig :) det bedste!

 241. Mhmm – min ynglingsmorgen er helt sikkert en morgen, hvor der er god tid til at ligge lidt og hygge i sengen, samt mulighed for at eksperimente lidt i køkkenet, så morgenmaden bliver mere spændende en sædvanligt.

 242. Min yndlingsmorgen involverer røræg og hjemmebag og gode bøger i sengen med min pæne kæreste:-)

 243. Sol og blå himmel. Hvis morgenen ser sådan ud, kan jeg godt lide at gå eller cykle eller løbe en tur rigtig tidligt, før alle andre opdager hvilken fin dag, de skal til at tage hul på. Og så skal der spises langsom morgenmad med kaffe til og radioen tændt. Og når jeg er færdig med alt det, er klokken måske kun halv ni, fordi jeg var tidligt ude af fjerene. (Men direkte i bad-morgener med neskaffe og havregryn kan jeg altså også godt lide. Jeg kan godt lide morgener. Dog ikke dem, hvor jeg kommer til at hælde havregrynene i neskaffen..)

 244. En yndlingsmorgen for mig er også hvor jeg vågner tidligt, men ikke skal op efter noget. Så elsker jeg at lave noget lækkert morgenmad og ligge mig under dynen og spise det, mens jeg læser blogs. Så kan klokken lynhurtigt blive 12 eller mere end det ;-)

 245. Min yndlingsmorgen må være dem på søndage, da det er den eneste dag på ugen jeg kan sove til jeg vågner! De bedste morgener er de der varer til middag, og de skal selvfølgelig indeholde god mad, gerne æg og hjemmebagte boller, frisk frugt, stempelkaffe og vigtigst af alt en dejlig person at dele det hele med. Det hele skal selvfølgelig foregå i sengen, eller i en sofa fyldt med tæpper! Hvorfor er det søndag igen???

 246. Min perfekte morgen starter med at sønnike vækker mig ved at give en ordenlig krammer – og når jeg så åbner øjnene kigger jeg ind i hans glade ansigt. Det bedste er når jeg får lov at snue lidt, mens sønnike og farmand står op og laver lækker morgenmad. Herhjemme er yndlings morgenmaden: koldhævet brød, røræg, frisk frugt – MUMS!!! Og naturligvis KAFFE :D

  Sættet er mere end velkommen herhjemme :)

  Kh Maria Seidelin

 247. Min yndlingsmorgen er en sommer-lørdag, hvor min kæreste har en smule tømmermænd, og vi sover længe og putter hele morgenen. Efterfulgt af en lækker morgenmad på altanen med friskpresset juice, varme hjemmebagte boller og en masse sommerfrugt, såsom vandmelon, nektariner og jordbær. Mums!
  Dejligste morgen!

 248. Mine yndlings morgen har jeg god tid, morgenmaden indeholder frisk frugt, amerikanske pandekager, smoothie samt ristet rugbrød med en skive ost.. og så er det ikke helt dårligt med Go’ Morgen DK i fjernsynet… Det er en god start på dagen ;-)

 249. Jeg påskønner min Ditte-tid i badet hver morgen, hvor jeg står og vågner og bliver forkælet af vandets 1) når det er sommer, kolde stråler, og 2) når det er vinter, varme stråler (egentlig foretrækker jeg vinter og de varme stråler mest – det er så nok også det eneste tidspunkt, jeg foretrækker den kolde og mørke årstid frem for den skønne sommer!) – Nå sidespring! Men at vågne op, mens vandet hygger om kroppen, og jeg gennemgår først dagens outfit (ELSKER DET!) og så dagens udfordringer på arbejdet, hvordan de skal gribes an for at opnå det bedste resultat, og dernæst enten skønne forventninger til aftenens kvalitetstid med kæresten, eller hyggedate med veninderne, eller løbetur med hunden.
  Dét er det absolut bedste ved mine yndlingsmorgener! Og jeg glæder mig nu allerede til i morgen tidlig ;)

 250. Et kop kaffe, nybagt brød og frisk frugt på terrassen med et godt blad eller bog… Så en morgen gå tur med hunde og ned forbi og købe blomster og en tur i parken

 251. Åh hvor er det fantastisk! :)

  Mine yndlingsmorgener er de, hvor min dejlige kæreste og jeg har tid, rigtig tid, til at nyde hinanden :) tid til at lave lidt hygge-mad (fx vafler i går) og endnu vigtigere tid til rigtig at hyggesnakke og ‘lade op’ til en ny dag. Er sikker på jeg vil værdsætte disse små magiske øjeblikke endnu mere når vi bliver første-gangs-forældre til november :-D

  Krydser fingre! :)
  Og en god sommer til alle!

 252. Min yndlings morgenmad, når jeg har tid, er uden tvivl iskaffe, pandekager med syltetøj, frisk frugt og nutella(dog ikke i sammen pandekage ;) ) og en protein smoothie sammen med et afsnit Modern Family! Så kan min morgen ikke blive bedre :)

 253. En rigtig yndlingsmorgen skal bestå af god tid under bruseren, P3 i baggrunden, en ostemad, blødkogt æg, en skål havregryn med rosiner og en kop te. Enkelt, men lige som jeg bedst kan li’ det.

 254. Min yndlingsmorgen ville starte med, at jeg vågnede helt af mig selv efter en lang og uafbrudt søvn. Derefter ville jeg se ind i min kærestes meget flotte, brune øjne, og han ville sende mig et smil. Herefter ville vi lave lækker morgenmad, drikke “koppevis” af kaffe og sludre med hinanden og nyde ikke have planer.

 255. Jeg elsker morgenmad i sengen! Da jeg lige er flyttet i min egen lejlighed skal jeg til at ind i nogle helt nye rutiner og vaner. Under min flytning fandt jeg det sødeste lille bakkebord til at have stående på sengen, og derfor ville Omagio sættet passe perfekt på det bord, så jeg kunne spise min morgenmad i sengen fra det fineste service :-)

 256. Morgenmads hygge for mig er når jeg får en god kop kaffe, blødkogt æg et stykke lækkert fransbrød og så masser af frisk frugt og til slut en glas juice.

 257. Jeg er vanvittigt meget A-menneske, og de bedste morgener starter 05:30, hvor min mor og jeg løber en tur sammen. Vi snakker ikke rigtigt, men nyder den rene duft af “tidlig morgen”. Efter løb snupper jeg et varmt bad, hopper i noget behageligt tøj og spiser god morgenmad – oftest skyr med banan, kanel og nødder. Jeg drikker også altid 2 store krus kaffe med mælk.

  Jeg ELSKER morgener. Det er altså noget helt specielt.

 258. Mine favoritmorgener er når min datter kommer ind og putter sig hos os. Så ligger vi der og hygger en halv times tid inden jeg står op og smider morgenbrød i ovnen og dækker bord. Og så spiser vi sammen :)

 259. På yndlingsmorgenen har jeg god tid, hører dejlig radio, drikker masser af kaffe med mælk og spiser en stor skål græsk yoghurt med frugt og mandler. Glæder mig helt yil i morgen tidlig nu – må tidligt op og have god tid :-)

 260. Min perfekte morgen starter med at jeg ikke skal noget, vågner af mig selv og er udhvilet :-) Herefter en god morgenmad – frisk kaffe, frisk frugt, et blødkogt æg og et stykke godt brød! Morgenmaden indtages gerne over lang tid i selskab af radio og en kryds og tværs eller et godt dameblad :-)

 261. Helt lige som din: man er helt alene, har god tid til at nyde en morgenmad der er gjort lidt ekstra ud af. Og så skal det gerne være tiideligt om morgen, før resten af byen vågner :-)

 262. En fantastisk og yndlingsmorgen for mig handler hovedsageligt om forkælelse. Jeg nyder at gøre noget ud af mine morgener og elsker at kræse om dem, jeg holder af. Den bedste morgen for mig kan både involvere brunch for familien, kvalitetstid med kæresten, hygge med veninder eller blot en stund for mig selv – hvor jeg har mulighed for at gøre noget ekstra og lave noget lækkert. Det vigtigste for mig er, at alle bliver hygget om og forkælet med forskellige lækkerier. Det giver en god og frisk start på dagen :)

 263. Min yndlings morgen er når jeg er på besøg hos mine forældre i en weekend og jeg står tidligt op og går og pusler om at lave en lækker morgenmad til de andre. Når de så vågner nyder vi den sammen og sidder og snakker og drikker kaffe… det er simpelthen bare SÅ dejligt!

 264. Min ynglings morgen starter med at ligge og vågne stille og roligt, og have tid til at hygge med manden og tøserne, inden vi står op. Have god tid til morgenmaden, mens ungerne leger stille og roligt, og så et dejligt kys af alle medlemmerne i husstanden<3

 265. Min absolutte yndlingsmorgen starter med en dejlig løbetur langs vandet eller i skoven efterfulgt af et langt bad og derefter afslapning og hygge med morgenmaden som består af min yndlingsgrød med masser af frisk frugt, nødder og skyr. Og selvfølgelig en varm kop kaffe og P7 mix i radioen!

 266. Mine yndlingmorgener er de lørdage, hvor jeg vågner udhvilet, står op og gør klar med både velsmagende og æstetisk morgenmad serveret på min fine bakke med flot motiv. Så tænder jeg for radioen, hvor Mads og Monopolet går i gang og så griber jeg ud efter IPad’en for at læse ugens blogindlæg på mine yndlingsblogs – heriblandt din skønne blog Emily!

 267. Min yndlingsmorgen er den morgen, hvor jeg vågner udhvilet og allerede glad. Solen skinner og jeg kan høre min lillebror, mor og far grine og små diskutere over de mest ligegyldige ting. Jeg trækker gardinet op og ser ud over den grønne have, hvor jeg uden at åbne vinduet allerede kan dufte sommer. Så går jeg i køkkenet og tager et kæmpe glas mælk og siger glad godmorgen. En god sommermorgen stater!

 268. Min yndlingsmorgen er sådan en morgen hvor hele familien har tid til at spise god morgenmad sammen, og hvor ingen fiser og farer rundt for at nå ud af døren til tiden.. Bare rigtig god kvalitetstid hvor der bliver snakket om hvad dagen nu skal indebære!
  Desværre har jeg ikke så mange af sådanne morgener lige for tiden pga. arbejde, men imorgen har jeg planer om at stå lidt tidligere op end normalt og så sidde og rent faktisk nyde min morgenmad (modsat de sidste par uger, hvor der bare er blevet kylet noget indenbords!) :) Så jeg ser frem til ostemad og københavnerbirkes med en god kop the inden endnu en lang arbejdsdag!
  Jeg er fuldstændig tosset med Omaggio-serien, så jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige!

 269. Min perfekte morgen er uden tvivl den morgen, hvor jeg ikke har noget jeg skal – og den skal helst foregå om sommeren, så jeg kan spise havregryn med studenter-mix-nødder og jordbær på. Med skummetmælk. Altid skummetmælk. Som hældes på lidt ad gangen.

 270. Well, i perioder møder jeg i praktik kl. 07.00. Det tidlige tidspunkt og transporttiden gør, at morgenstunden bliver nedprioriteret, desværre! Derfor sætter jeg virkelig pris på at spise min morgenmad uden stress og jag i de perioder, hvor jeg møder til forelæsninger hen på formiddagen. Jeg nyder, at spise maden siddende, at drikke en kop kaffe og høre Go´ Morgen Danmark i baggrunden – sådan starter en god dag.

 271. Min perfekte morgen, er at vågne af mig selv (en dag uden væggeur)
  En god morgentræning, varmt bad og så hjem og lave en dejlig morgenmad.
  Jeg ville elske at bruge dette sæt, da jeg elsker at hygge med flere forskellige ting til min morgenmad. Æg, skyr med hindbær, kaffe, juice og måske lidt frugt. Er sikker på, at min morgen ville blive endnu bedre med det flotte kähler morgensæt:)

  Vh Charlotte Godtfredsen

 272. Skønt sæt, lækker mad!
  Min yndlingsmorgen er når jeg vågner og ser mine 2 små børn er kravlet op i vores seng og puttet sig i smørhullet (især hvis kæresten stadig ligger der og ikke er kravlet ud af sengen i mangel på plads) og når så ungerne vågner, og vi egentlig godt kunne putte lidt mere, men de bare fniser og sætter gang i den store hoppe/pudekamp, ja så kan man ikke andet end smile og se frem til en dejlig dag. Og er det så de morgener hvor vi har god tid til at hygge og rende rundt i nattøj, og sidde længe ved morgenbordet, så er dagen bare ekstra god ;) Og med et så flot kahler sæt kunne jeg godt sidde endnu længere ved bordet.

 273. Når storesøster lister ud af sin seng med en bog i hånden og kommer ind til os. Så insisterer hun som regel på at ligge ved siden af lillesøster på 10 uger, og jeg selv ender storsvedende og ganske lykkelig der i midten:)

 274. Yndlings morgener er lørdage hvor vi som oftest hygger med rundstykker eller brunch og drikker en masse juice og kaffe og lytter til Mads og monopolet :) Ungerne hygger med tv/spil eller fodbold i haven og manden og jeg diskuterer panelets sære værdier eller holdninger :D Jeg elsker de lørdage hvor vi først har planer fra eftermiddagstid :)

 275. Min favorit lige i tiden er helt klart følgende; skyr rørt med en smule vanille, drysset med friske jordbær, frosne hindbær, vindruer, banan og nogle få mandler. Det er morgenmadsmagi! Mon ikke magien bliver fuldendt, hvis det nydes af sådan et pænt pænt sæt? Det er jeg sikker på!
  Det er endda så lækkert at jeg også bruger det som en lille sund dessert. Mums.

 276. Jeg har det fuldstændig ligesom dig; jeg elsker de rolige morgentimer, og helst alene. Den ultimative luksus ville for mig være en kombination af alle mine morgenmadsfarvoritter. Lidt af alt det gode. Gerne skyr med friske frugter og min hjemmelavede nøddechunch, omelet med ost og grøntsager, en rugbrødsmad med ost og til disse herligheder grøn te eller kaffe med lidt mælk.
  Det ville uden tvivl ikke skade, hvis det blev serveret i det flotte sæt fra Kähler. :)

 277. Sikke et super flot sæt! <3

  Min ynglings morgen, er hvor vi sover til vi vågner (altså ingen alarm). Vi vågner af fuglenes fløjt og solens spæde stråler varmer tæerne som stikker ud under dynen. Det første jeg ser når jeg åbner øjnene er min datters vilde morgenhår og hendes dejlige store smil <3 Vi står op og rister rugbrød og laver kaffe og bruger hele formiddagen i nattøj og bare slapper af og hygger <3

  Krydser fingre :-) og ønsker dig en fortsat god sommer! :-)

  Mvh Lisa H (l_mandrup@hotmail.com)

 278. Min perfekte morgen starter tidligt, gerne kl.7, med en powerwalk i Frederiksberg Have. Der efter står den på skyr med bær og nødder og en god kop kaffe, mens jeg lytter til radio, gerne Mads&Monopolet, og tjekker blogs. En dejlig stille og rolig start på dagen:)

 279. YnglingsmorgenEN:
  Udsovet på trods af at jeg er stået op i goood tid – har god tid til at lægge makeupen og finde det rette outfit, derefter laver jeg en lækker morgengrød med friskpresset juice og en lækker kop kaffe. mmh! Og stener noget fjernsyn, avis, blogs eller et godt blad.

 280. Som udbredt B menneske er den bedste morgen en morgen, hvor jeg rent faktisk oplever den og ikke stresser afsted. Et godt minde fra den bedste morgen nogensinde var en sommerweekend for mange år siden, da jeg overnattede hos en veninde og hendes mor havde serveret græsk yoghurt med havregrynsdrys, honningristede hasselnødder og mandler, friske hindbær, blåbær og hjemmelavet hindbærsirup. LÆ-Æ-KERT!
  Vi nød solen og udsigten ud til vandet.

 281. De bedste morgner er når man vågner frisk og udhvilet, gerne lidt før min kæreste og barn, så man har tid til at vågne med en kop kaffe i ro og mag. Derefter meget gerne den store morgenkomplet i stedet for den daglige havregryn. Og til sidst en tur på stranden :)

 282. Wow hvor en vild lækker konkurrence!

  En perfekt morgen for mig er, en dag hvor jeg har været inde og træne og været overskudsagtig. Jeg har en god fornemmelsen i maven af tilfredshed og en god sult. Det er en morgen, hvor jeg blender en lækreste smoothie med bær og skyr og et smil. Jeg koger nogle æg, hakker nogle agurker og tomater og danser i køkkenet til Papaoutai og prøver mit bedste på at synge med på en fransk sang, selvom mit 8. klasses fransk er sløvt. Jeg giver kæresten en tante-møsser og siger til ham, at morgenmaden er på terrassen om 5 minutter. Hvorefter vi sidder i morgensolen og spiser lækker morgenmad sammen med vores lille killing Ludwig, som er lidt af en bisse, men alt for sød til at blive sur på.

 283. Det er svært at beskrive sin yndlingsmorgen synes jeg, da det hele er meget op til situationen af netop det øjeblik og tidspunkt man står overfor. Men et bud på en god morgen for mig, kunne være nogenlunde som denne:
  Jeg ville stå sent op, for jeg føler mig som regel meget veludhvilet, hvis jeg vågner af mig selv, og ikke af lyde mm. Så ville jeg bage de boller, som jeg lavede dej til aftenen før. I mens ville jeg brygge mig en god kop the (jeg er ikke vant til at drikke kaffe), og skære frugt i både/stykker. På min bolle skal der smør, for der findes ikke noget bedre end en rygende varm nybagt bolle med smør. Morgenmaden ville jeg måske spise foran fjernsynet, det er bare såååå hyggeligt!!

  Jeg elsker morgener :)

 284. Det er hvor jeg vågner med sol i ansigtet med min lillebror ved siden af, når jeg er på besøg hjemme på Fyn. Og når jeg vågner er min mor allerede stået op og vi laver græsk yoghurt med hjemmeristet granola, friskpresset juice, hårdkogte æg med masser af salt og allervigtigst spiser vi halve grapefrugter i massevis. Åh jeg elsker morgenmad lige så meget som dig, Emily!

 285. For mig er den perfekte morgen lang og fri for stress. Jeg er et umanerligt langsomt menneske, så jeg er allermest rolig, når jeg ved at jeg har goood tid. Ofte bliver den tid brugt på at lave en gennemført morgenmad, som bliver nydt (laaangsomt) sammen med familien, på terrassen ved vores sommerhus ved vandet. Tror at lyden af bølgebrus og havluft sætter prikken over i’et på den perfekte morgen :-)

 286. Min yndlingsmorgen er en morgen, hvor jeg har god tid. Jeg kan høre musik, mens jeg er i bad og bruge tid på at vaske lokkerne og blive lækker. Jeg kan spise havregrød eller spejleæg og drikke en kop kaffe på terrassen. Det er en rigtig dejlig morgen!

 287. Min yndlingsmorgen er sådan en, hvor man står lidt sent op, men ikke for sent til at få noget ud af dagen. Så får man lækker morgenmad – aller helst bare en bolle med ost, lidt frugt og et blødkogt æg med kaffe og juice og så nyder man det ellers bare – enten alene med godt læsestof eller med sin skønne roomie:)
  Jeg har konsekvent travlt om morgenen så det er virkelig luksus når det lykkes for mig med sådan en fredfuldt morgen.

 288. Mine ynglingsmorgener må helt klart være de skønne morgener/formiddage jeg har haft med mine to dejlige teenagebørn her i sommerferien i sommerhus. Hvor vi har kunne nyde morgenmaden stille og roligt på terrassen i solen, med lækkert morgenbrød, æg, frisk frugt m.m. Ingen stress og jag og bare hygge og snakke og få en skøn start på dagen. Ville være fantastisk hvis man kunne starte dagen på den måde hver dag året rundt ;)

  Sikke et skønt sæt, det ville jeg helt sikkert elske at sætte på morgenbordet.

 289. Jeg har altid det ene ben ude ad døren når jeg kommer i tanke om at jeg ikke har fået spist morgenmad, så de fleste dage står den ikke på andet end kaffe og noget frugt. Det bliver der så gjort op for når jeg har besøg. Så bliver der gjort det store ud af brunch med gode venner og veninder med hjemmebag, brunsviger, osv. Selvfølgelig også med kaffe ad libitum til engang ud på eftermiddagen hvor vi alle lider af den værste kaffemave..

 290. Åh. Jeg er som dig. ELSKER mine alene-morgener. Og nej, det er ikke fordi, jeg ikke holder af selskab, fart på, snak osv.
  Men de morgener, hvor jeg netop er ekstra tidligt oppe, hvor kaffen kan nydes i ro og mag er bare gode.
  Jeg er specielt vild med lørdage. Hvor jeg kan lave min kaffe og mad (yndlings er alle former for grød) og så tænde for Mads & Monopolet. Ahhhh.

 291. Min yndlingsmorgen er min lørdag morgen. Jeg står tidligt op, triller ud af tsengen, snupper et æble og min taske, der står pakket og klar. Jeg sætter mig op på cyklen og cykler fem kilometer ind til svømmehallen, turen er rolig og drjlig. jeg svømmer en time inden jeg igen vender næsen mod hjem. Nu skal der hygges med morgenmad og the. Mmh så kan det da kun blive en god dag.

 292. På en yndlingsmorgen kan jeg sove til jeg vågner af mig selv. Det betyder at jeg vågner op til en dag uden arbejde, skole eller aftaler. Jeg kan gå ud i køkkenet og male kaffebønner til min espressokande, samtidig med at jeg begynder på en pandekagedej. Ti minutter senere er der friskbrygget kaffe, varmet mælk til denne og tykke pandekager med ahornsirup. Og det er ikke pandekager af den fancy sunde slags. De er lavet på æg og hvedemel og smør og smager fantastisk.

 293. Ikke for at være en copy-cat, men min yndlingsmorgen er nøjagtig som du beskriver din. At være oppe før alle andre og have det hele for sig selv – stilheden og en kop kaffe, mens jeg vågner rigtigt. Og så er det da skønt at overraske resten af familien med et stort morgenmåltid – jeg ELSKER morgenmad, så der skal ikke mangle noget :- )

 294. En god morgen er en hvor man ikke skal stresse ud af døren – hvor dem man elsker vågner stille op sammen med en, og man har tid til at putte og hygge sammen…
  Og så med en fælles morgenmad, der ikke behøver at være noget særligt, bare man spiser den sammen og får startet dagen godt sammen med hinanden…

 295. Noget af det dejligste jeg ved, er når jeg er på besøg hjemme ved mine forældre, og skal overnatte. De er nemlig altid så betænksomme og gæstfri at stå op en halv time før jeg skal op, lige meget hvor tidligt det er, for at tænde lys, dække bord og lave morgenmad. Det er en dejlig dejlig fornemmelse, især om vinteren, hvor der er mørkt om morgenen, – at man ikke er alene. Før jeg flyttede hjemmefra, så hver morgen sådan ud. Hygge omkring morgenmåltidet og anstrengelser for at give mig og mine brødre den bedste start på dagen. Dejlig vane at få -jeg giver det videre…

 296. Yndlingsmorgener er når Lily sover til kl 7 og jeg bliver vækket af hende der står og kalder på mig. Når der er tid til at lave lækker morgenmad. Når der er tid til en stille kop kaffe mens Lily leger.

 297. Min yndlingsmorgenmad er pandekager med sirup og lækker frugt med græsk yoghurt. Selvfølgelig i bedste selskab af min kæreste!

 298. Dét vil jeg gerne vinde!
  Min yndlingsmorgen foregår – ligesom din – med at vågne ti minutter før vækkeuret ringer på en tidlig solskinsmorgen, lave espresso i min italienske espressokande og en portion skyr med hjemmelavet mysli og frugt. Derefter en kop kaffe mere, gerne i selskab med min kæreste og morgenavisen, og så en cykeltur til ro-træning på en spejlblank og stille sø. Sådan en morgen havde jeg i går, og det sker alt for sjældent at tiden og roen som på en tidlig, vindstille sommermorgen får lov at indfinde sig inden dagens strabadser.
  Hilsen Aja, Frederiksberg

 299. Jeg eeelsker også morgenmad, hvis jeg ved jeg har masser af tid en weekend kan jeg planlægge hele ugen hvad jeg skal spise. Fordi jeg sjældent er hjemme i DK er min favourit morgenmad helt sikkert noget med godt brød fra bageren, dansk skæreost, kanelsnegl, en god espresso og friskpresset juice. Normalt er jeg sundere men når jeg er hjemme er jeg ligeglad, så skal der fyldes op på brødkontoen:)

 300. Jeg er et udpræget pragteksemplar af at være et A-menneske. En typisk, dejlig og den mest forrygende start på dagen og en typisk lørdag for mig byder på følgende; Jeg vågner omkring kl 6. Kommer op og trækker i mit træningstøj. Løber mig en dejlig lang morgentur og får både set vand og by. En time senere er jeg hjemme igen. Tager et dejligt langt bad og forkæler mig selv med krops- og hårpleje. Herefter nærmer klokken sig 9.00 hvor jeg går ind og vækker min kæreste – han er lidt af en syv-sover og vil gerne sove “længe”.
  Jeg er typen der elsker at være i køkkenet og jeg ELSKER at lave morgenmad. Så efter jeg har vækket ham går jegud og kokkererer lidt lækkert til morgenmad. Ofte er det havregrød med en lækker topping, skyr med frisk frugt eller bananpandekager. Kæresten står op og vi spiser morgenmad sammen og finder ud af hvad vores dag skal byde på.
  BUM, se det er en typisk og god start på en lørdag/søndag-morgen for mig ! :)
  Jeg ELSKER min morgenrutine – det er den bedste “alene-tid” jeg har. Motion, forkælelse og lækker morgenmad :) Bedre bliver det ikke!
  God sommer ! :)

 301. Arj det ville jeg gerne vinde, jeg elsker den serie:-)
  Min ynglingsmorgen, er sådan en feriemorgen som vi har i dag, hvor S sidder og ser film mens jeg kigger blogs og deltager i konkurrencer;-) og vi har spist sen morgenmad med masser af kaffe til:-)

 302. Min yndlingsmorgener er søndag med min kæreste. I hverdagen møder vi forskelligt og spiser derfor ikke sammen. Men søndag spiser vi nybagte boller, læser avis og kan faktisk sidde flere timer ved morgenbordet. Det eelsker jeg;)

 303. Min yndlingsmorgen er en sommermorgen hvor jeg cykler til Amager Strandpark med picnickurv, tæppe og avis. Her nyder jeg de stille morgentimer ved vandet med en skål skyr med nødder og bær, frist presset appelsin/grape juice og en håndfuld blommetomater.

 304. Min yndlingsmorgen må være en sommermorgen, hvor min mand og jeg vågner af os selv tidligt nok til at vi kan nå at lave morgenmaden, inden Mads og Monopolet starter. Vi skal have riiigtig god tid, så vi kan sidde og hygge os på altanen med avisen, masser af god kaffe, hjemmebagt brød og frugt. Åhh hvor jeg elsker det!

 305. En perfekt morgenstund for mig skabes ved at lave en god kop kaffe og så ellers sætte mig ud i haven, i morgensolen og så hygge med min lidt morgensløve hund :)

 306. Jeg elsker bare morgener generelt! Både den slags hverdags morgener, hvor jeg gerne står op tidligt sammen med min kæreste, selvom jeg skal møde sent, bare for lige at drikke en kop kaffe og putte lidt i sofaen inden han skal afsted. Eller en weekend morgen, hvor der er tid til en kop kaffe alene i en helt stille lejlighed, samme med et par kapitler i en god bog, inden man stille og roligt går igang med en hyggelig og lækker morgenmad til den man holder af.

 307. Jeg står altid tidligt op og laver altid lækker morgenmad så alle dage får en god start, men de bedste morgener er dem hvor jeg har ekstra tid til mig selv. De morgenstunder bliver brugt på at lægge neglelak, en hurtig ansigtsmaske eller hårkur. Det er den fedeste følelse at starte dagen med selvforkælelse og man har det skønt hele dagen. Findes der da noget bedre end at føle at man kan klare hele verden pga en lille simpel ting som nylakkerede negle? :)

 308. Min yndlingsmorgen er fødselsdagsmorgener hvor jeg står rigtig tidligt op og laver morgenmad klar og dækker fint op og går og hygger lidt for derefter at vække vedkommende men sang. Derefter bare en dejlig hyggelig morgen sammen. :)

 309. Mine yndlingsmorgener inkluderer:
  Solskin & blå himmel
  Lækker kaffe på kanden
  Mine “hverdagshavregryn” er drysset med friske sommerbær
  Tid til avislæsning og hygge
  Og vigtigst af alt – selskab af den slags søde mennesker man slet ikke kan undvære fordi de er så gode :)

 310. Vågne efter at have sovet på altanen under stjernerne, en stor kop kaffe, friskpresset juice og hjemmebagte boller med vesterhavsost og blødkogt æg….

 311. Det ser nu også utrolig lækkert ud og kan godt forstå du nyder de rolige morgener – samme her :) Jeg har fornylig fundet ud af, at skyr drysset med kanel med æbler, blåbær, hakkede hasselnødder (eller andre nødder) & lidt 70% mørk chokolade ovenpå smager himmelsk! :D

 312. Jeg har været så heldig at have mange fantastiske morgener denner sommer. Følelsen af at vågne af sig selv og vide man er færdig uddannet og livet ligger åben for ens fødder. Ud og bide tilværelsen i armen. Det kan til tider også være en skræmmende tanke ikke at have nogle planer og noget fast på programmet men friheden. Uhh det er en fantastisk mavefornemmelse og så hvis den er kombineret med at spejlæg og frugt med knuste nødder så er min morgen helt perfekt! Lad der komme flere af den slags i fremtiden og bliv ved med at værdsætte hver dag mens vi har dem!

 313. Min yndlingsmorgen er egentlig meget simpel: En god sort kop kaffe, en bolle med ost og dertil min daglige bloglæsning. Så er jeg tilfreds:)

 314. Svært at vælge, der er så mange skønne morgener, men her kommer én af favoritterne: Det er en lidt våd efterårsmorgnen. Sådan en morgen hvor jeg har ligge lang tid i min seng og småsovet. Når jeg endelig står op tænder jeg stearinlys og tænder for et eller andet blid jazzet musik… Snart dufter hele stuen af ristet brød med smør og på kanden er der en perfekt brygget english breakfast. Morgenmaden bliver indtaget i sofaen med en god bog. Alt er varmt og blødt, som en lille puppe af beskyttelse mod kulden udenfor.

 315. Årh. Det er svært at beskrive sin yndlingsmorgen! Men. I hvert fald sover jeg, til jeg vågner – uden et vækkeur der ringer! (Det er vigtigt)
  Så elsker jeg at tulre rundt i lejligheden med min kæreste, og til sidst lave morgenmad. Og den kan nu bestå af alt fra rundstykker, til yoghurt med frugt eller andet godt! Dét er perfekt, men sker desværre sjældent.. Når det så endelig sker, ville jeg ikke sige nej til, at det skete med dette flotte sæt ;-)

 316. Min yndlingsmorgen er på en dag, hvor jeg har fri fra arbejde og har tid til bare at sidde og glo ;) Så står den på masser af kaffe, hjemmebagte scones og bloglæsning, mens radioen kører. Og et må faktisk meget gerne regne og være lidt småkoldt, det er så hyggeligt at kunne putte lidt under et tæppe også :D Det lyder måske underligt, men jeg kan godt lide at nyde sådan en morgen i mit eget selskab, så lader jeg op og er klar til sjov og spas senere :)

 317. Åhh min yndlingsmorgen er en morgen hvor jeg vågner med solen i ansigtet og god energi og hvor jeg har lyst til at lave en lækker morgenmad til min kæreste, tænde et par stearinlys og spise blødkogte æg og lækker frugt – sandheden er dog at disse morgener næsten aldrig optræder og jeg i stedet er en snoozer, som bruger morgenen på at beregne hvor meget mere søvn jeg kan få hvis jeg nu dropper forskellige morgenritualer :) måske sådan en flot morgenmadsstel kunne hjælpe på det? :)

 318. Min ynglingsmorgen ser sådan ud:
  Intet vækkeur der ringer. Solstrålerne der kæmper sig ind af soveværelse vinduet. En god skål ymer med diverse par og nødder og så sætte sig ud på altanen og nyde det gode vejr ;-)

 319. Mine yndlingsmorgener er klart dem, hvor man har god tid, og ikke skal noget særligt, man skal nå.. At lave en gang lækker morgenmad, tage den med ud på terrassen og sidde der og nyde den – det er det bedste jeg ved..:)
  Hvis det skal gå stærkt, så er en gang skyr rørt op med lidt vanilje med frisk frugt til en life-saver..:)

 320. En yndlingsmorgen hjemme ved mig, er en morgen i weekenden hvor jeg kan give mig selv lov til, at ligge lidt længere i sengen og læse et enkelt kapitel i den bog jeg lige har gang i. Ofte er det ikke særlig længe jeg bliver liggende, for elsker morgenmad og lige så snart min mave begynder at rumstere, står jeg op for at spise hjemmelavet müsli med mælk og frisk frugt, og en kop kaffe til, mens jeg hører radio eller ser tegnefilm. Det er for mig, den skønneste start på dagen.

 321. Guuud hvor er det flot det sæt! :)
  Min yndlingsmorgen ser sådan her ud:
  Jeg står tidligt op, gerne rigtig tidligt! Jeg har sovet igennem, ingen mørke rander under øjnene. Så lavet jeg min yndlingskaffe og laver dejlig morgenmad. Helst smilende æg, og noget knækbrød med rart pålæg og lidt frugt. Nogle gange kan jeg dog også godt lide at spise aftensmadsrester til morgenmad. Så wierd! Så nyder jeg bare roen, lidt Go’Morgen Danmark og at dagen endnu er lang og alt kan ske :)

 322. Min yndlingsmorgen er uden tvivl blevet min nye sommertradition med min kæreste. Tidligt op, pakke picnickurven med kaffe og morgenmad og tage ud til Amager Strand og se solen stå op og tage en morgendukkert inden arbejdet kalder. En helt perfekt og stille morgen.

 323. Min morgenmad består af havregryn med nødder og letmælk og dertil et stort glas friskpresset juice

 324. Min yndlingsmorgen, er en morgen med god tid, hvor den første time som minimum foregår i sengen!

  Morgenmaden tilberedes med overskud og tid, og der kræses for kærlighed for lækkerier – den indtages i rolige omgivelser (helst udenfor hvis det er sommer), og der er god tid til at sludre og slappe af inden dagen starter helt for alvor!

  Typisk består den af sunde pandekager, æg, grønt og frugt og ledsages af frisk juice og kaffe.

  Livsnydelse på højt plan!

 325. Uhh – det er sørme et fint sæt :) Så jeg giver den også et forsøg! :)
  Min yndlingsmorgen er når jeg får lov til at sove længe og ligge og boble lidt med en god bog i sengen, inden jeg behøver at stå op – efterfulgt af en lækker morgenmad :) Er blevet helt vild med dine morgenmadsvafler med skyr og lækre danske jordbær ovenpå :D

 326. Den bedste morgen starter ALTID med et smil fra min datter.
  Derefter er en god morgen en hvor man har god tid, til at sidde sammen og spise morgen mad. Disse morgnerne er bare de bedste ❤

 327. Min yndlingsmorgen består af morgenmad på sengen, som jeg naturligvis laver til min lækre kæreste. Herefter lidt hyggeput, lidt morgentv efterfulgt af træning eller en god bog udenfor – disse morgener er kun mulige i weekender/ferier. Men jeg gør en dyd ud af også at servere morgenmad på sengen en gang i mellem i hverdagene :) Det er altså magisk helt uden stress og fyldt med kærlighed :D

 328. De bedste morgener for mig er når vi alle 4 er samlet om bordet, oftest når vi holder weekend, så kan jeg hygge med de personer der betyder mest for mig <3

 329. Kære Emely
  Min bedste morgen er at vågne tidligt og så brygge kaffe og drikke en skoldhed kop kaffe, derefter ½ rugbrød med ost og friskpresset juice .

 330. Min perfekte morgen består i dejligt måltid med hjemmebags boller og et kogt æg, sammen med min kæreste. Det skal foregå stille så man har tid til at nyde det inden en travl dag venter.

 331. Min ynglings morgenmad er mælk i min lyseblå lille søde buttede Kæhler Mano kop serveret med en bolle med ost på min hvide Mano Kæhler tallerken:) gerne med to fyrfadslys på bordet og min ynglingsmusik (for tiden) kørende stillende i baggrunden.

  Jeg elsker Kæhler og at det er med til at gøre ens start på dagen lidt hyggeligere og smukkere :) ville elske at spise af det sæt!

  Kh
  Mia Mai

 332. Yndlingsmorgen er en tidlig weekendmorgen med sol ind ad vinduet. Friske croissanter og hjemmebagte boller med ost og syltetøj. Frisk frugt, ferskner, ananas og lidt jordbær. Varm kaffe fra espressokanden med en smule lunet mælk. Unger der ikke skubber havregrøden ned på gulvet, men stille og roligt fortrækker til stuen for at lege. Tid til at nyde morgenen og tale med mine smukke hustru.

 333. Min yndlingsmorgen ser sådan ud:
  Kaffe på kanden, frisk frugt, blødkogt æg, brød med ost, og en kæmpe stak reklamer, som man egentlig har sagt “nej-tak” til, men er glad for alligevel er dumpet ind ad brevsprækken. De morgener er helt særlige og er gode altid!

 334. Min yndlingsmorgen er, når det en sjælden gang sker, at drengene spiser deres morgenmad og så leger bagefter, uden at slås og kræve alt muligt. Så jeg kan få lov til at sidde med min kaffe og se dem hygge sig.

 335. Den bedste morgen og bedste morgenmåltid er i familien tegn. Vi mødes hver søndag til morgenhygge og det store morgenbord. Æg, bacon, pølser, rundstykker, kage, skyr med frisk frugt og alt hvad det ellers indebærer. Min mor er netop blevet sygemeldt grundet kræft så hun skal have denne gave!!

 336. mine ynglingsmorgen er helt klart den morgen hvor jeg har mest tid! så er det ligegyldigt om det er sommer eller vinter – hver årstid er så charmerende om morgenen. så elsker jeg at gå og ha’ tid til at nuse – lave min morgenmad flot og virkelig gøre noget ud af det.. åh – det er bare så sjældent det sker!

  men det ville da helt sikkert gøre min morgen lidt pænere med sådan en gang lækker service der! :-)

 337. Mine yndlingsmorgener kan se forskellige ud. Men jeg elsker altid når min kæreste og jeg spiser morgenmad sammen lørdag morgen i vores køkken, samtidig med at vi får vendt stort og småt efter en travl uge. Han laver scrambled æg, som han er mester i, og ellers er der kaffe, brød, friskpresset juice og ost på bordet.

 338. En yndlingsmorgen kunne se ud som følger: Vågner frisk og veludhvilet. Løbeskoene på. Efter en frisk og energiboostende løbetur kommer man hjem, vlkker familien. Laver fælles morgenmad, som man derefter nyder sammen i solen på terrassen. Det er en dejlig morgen…og det skete for mig i dag. Hbor heldig har man lov at være?

 339. Den gode morgenstund- ro, sweet Apple and Lemon tea med mælk, pæreyoghurt fra øllingegård med banan og hjemmelavet musli :)

 340. Min perfekte morgen… at blive vækket af lyset og ikke vækkeuret. At stå i badet og forberede mig på, hvad dagen indeholder af opgaver på arbejdet (og at jeg måske belønnes med et glas fyraftensvin senere). At stå foran spejlet og tænke, at det der træning, man siger, man hader som pesten, måske alligevel er ved at sætte sine spor – på den gode måde. At tænke for mig selv, at min dag lægger åben for mine fødder – og at kun JEG bestemmer, hvordan den i realiteten udspiller sig. Og så op på cyklen og afsted! :)

 341. Min yndlingsmorgen er sådan en morgen, hvor vækkeuret ikke er slået til, og man først slår øjnene op, når kroppen er udhvilet. Herefter anrettes skyr med friske hindbær og hjemmelavet müsli, en grovbolle med ost og et glas friskpresset appelsinjuice på altalen og nydes i morgensolen. Og hvis ham den søde også er ved min side, er det kun et plus :)

 342. Min yndlingsmorgen er en dejlig stille morgen. Fuglene synger og jeg og min mand vågner stille og roligt og nyder vi igen skal starte en dag sammen.Vi starter med en dejlig rask gåtur på 3-5 km. Så står den på et dejligt bad, medens kaffen brygger. Bordet dækkes- helst ude. Så nydes en stille morgenmad med ristet brød, ost , kaffe og juice. Så bliver dagens “program” snakket igennem. Så er dagen startet.

 343. Når jeg står tidligt op og solen skinner – ud på terassen med en morgenmad, man har haft tid til at gøre lidt ekstra ud af, i stedet for de normale havregryn, men hvor man så til gengæld bare er morgengrim – det er en dejlig, afslappende yndlingsmorgen for mig :-)

 344. Min yndlingsmorgen starter med tid til at vågne op i mit eget tempo. Derefter et bad og så en god kop kaffe og lidt morgenmad. Fx en skål skyr med hjemmelavet mysli eller en grovbolle. Det ville da være skønt at kunne servere morgenmaden på det fine Omaggio stel :)

 345. Min yndlings morgenmad må være hjemmebagte boller på altanen hvor solen skinner og fuglene synger :)

 346. Min yndlingsmorgenmad:
  – Lige for tiden er det ude på terrassen, sammen med mand, mine to piger og lillebror i maven. Der nyder vi varmen og udsigten ud over den smukke danske natur! Maden består af blødkogte æg, lidt yoghurt med forskellige frugt efterfulgt af frisk franskbrød eller hjemmebagt boller – derpå div. Pålæg, marmelade, ost og måske en enkelt mad med chokolade pålæg ;-) selvfølgelig en god varm kop kaffe og et glas juice til…
  Hyggelig start på dagen!

 347. Min yngling morgen er klart, når min kæreste har en fridag. Der står jeg tidlig op og arrangere lækker morgenmad ude på altanen med morgen sol og udsigt ud over århus (: Morgenmaden må gerne bestå af yoghurt med frisk frugt, smothie, evt små spinat pandekager ..
  Og tilsidst henter jeg min lækre kæreste og så hygger vi med dejlig mad og kærlighed i luften <3

 348. Morgenstunden er den mest hellige tid på dagen. Min yndlingsmorgen er når jeg trækker persiennerne op, og lader solen skinne ind gennem vinduet. Jeg ligger kort og nyder det – inden jeg hopper nedenunder, og tilbereder en omelet med spinat og grøn te til. Så indtager jeg igen pladsen i sengen med morgenmad og en god bog. Absolut stilhed, absolut skønhed ude fra, og absolut på toppen efter en skøn start på dagen. Bedre stunder findes ikke. Lige på nær når kæresten engang imellem laver morgenmad på sengen ;)

 349. Min yndlingsmorgen er lørdag, når min kæreste sover og jeg kan stå tidligt op og nusse rundt. Morgenmaden er simpel med hjemmebagte boller, ost og god kaffe. Hvis der er ekstra overskud har jeg bagt lækre muffins med banan og mørk chokolade.
  Når kl bliver 9 kan jeg vække manden til Mads og Monopolet og vi kan slænge os en time eller to på sofaen med radio og JP’eren.

 350. Det sæt ville pynte på mit morgen bord, der i øvrigt indeholder små banan-klatkager med lidt skyr og er pyntet med blåbær og hakkede mandler.
  Rigtig appelsin juice (ikke fra koncentrat) kaffe, fiberrigt knækbrød, ost, hjemmelavet marmelade og agurk, peber og små tomater til ostemaden :)
  Jeg elsker simpelthen morgener <3
  Hilsen Lene

 351. Min yndlingsmorgenmad er en søndagmorgen sammen med min datter, hvor vi ikke skal tidligt op, ikke skal stress af sted mm Så laver jeg smoothies, pandekager, bacon og blødklogte æg mm til os, som vi hygger med i sofaen under dynerne, mens vi ser tegnefilm. Livskvalitet. :)

 352. Er på 4,5 år blevet mor til tre – og yndlingsmorgener er der for få af :-)! Esker når min mand og jeg har god tid – ungerne hygger sig og vi får snakket om andet end børn og dagens praktiske aftaler. Ferier er blevet et kærkomment afbræk i en for travl hverdag, og jeg tror faktisk at Kähler har lavet lige det sæt til os :-)

 353. Hej :D
  Dejlige billeder, din morgen ser skøn ud.
  Min yndlingsmorgen er at stå tidligt op og gøre klar til et lækkert morgenbord for min kæreste og jeg. Med æg, hjemmebagte boller, pandekager, frisk frugt, ost og vores daglige portion havregryn, som er blevet noget vi slet ikke kan undvære.

 354. Min yndlingsmorgen starter med en gang hård træning efterfulgt af en lækker morgenmad (gerne indeholdende en variant af æg og grøntsager eller skyr med frugt og en kop kaffe), hvor jeg har god tid til at sidde og slappe af, mens jeg læser blogs og nyheder.

  Camilla

 355. Min ynglingsmorgen starter men en lækker løbetur, et friskt bad og derefter en skøn og sund morgenmad ude på terrassen hvis vejret tillader dette. Jeg elsker at have god tid om morgenen, og står derfor op længe før jeg skal ud af døren.

 356. Ro, tid og glade børn står øverst. Og så elsker jeg morgenmad, som der er gjort lidt ekstra ud af. Jeg laver selv müesli, og den bliver ekstra perfekt, når der er frisk frugt ovenpå.

 357. Alle morgener er skønne, bare jeg har min mand ved min side :)
  Og så skader en lækker brunch med en frisk smoothies jo ikke :p

 358. Ihhh det vil være så smukt på mit sommermorgenmadsbord. :-)
  Mine favoritmorgener er startende med masser af tid. Så skal der laves god kaffe, bages lidt lækkert brød og ellers bare råhygges. Vores weekendmorgener herhjemme er faktisk så specielle og særlige for os, at min kæreste valgte netop sådan én, da han friede til mig i efteråret. Så der sad jeg gravid og lykkelig med kaffen i koppen og i nattøj, også var han nede på knæ med en meget smuk ring og masser af roser. Helt igennem perfekt.
  Krydser fingre for at de smukke striber skal på mit morgenbord :-)

  Cecilie

 359. En god morgen er når nan vågner udhvilet, hjælper hinanden med morgenmaden som flest herhjemme består af æg, ost, kød samt grønt. En luksus er hjemmebagt brød og så elers bare nyde en god start på dagen.

 360. Min yndlingsmorgen er når man i ferien kan sidde ude på terassen og nyde sin morgenkaffe. Nyde roen og have masser af tid og hvis man drømner lidt… at nyde morgenmaden med et Ommagio morgenmadssæt :)

 361. Uuh min ynglingsmorgen ser således ud…
  Selvom man har lyst til at sove længere hver gang vækkeuret ringer, formår jeg alligevel at tage mig sammen og stå op, for der findes ingen bedre følelse end at have god tid om morgenen. Jeg elsker at jeg kan gøre mig færdig og så sætte mig ved morgenbordet og have lang tid til at sidde for mig selv, så jeg kan sidde sunde mig, imens jeg spiser en god gang morgenmad. På bordet skal der være æg, ristet rugbrød, en skål havregeyn, lidt frugt. Til at skylle det ned ned, vil jeg have et stort glas juice og et stort glas vand. Jeg har en stor appetit om morgenen ;-) og til sidst skal ipad’en tjekkes for de seneste nyheder. Så er jeg klar til dagen begynder :-)

 362. Min yndlingsmorgen.
  B-menneske med godt sovehjerte, derfor fungerer jeg bedst, hvis jeg står op kl. 9 med min kæreste ved min side. Et forfriskende brusebad samt ansigtspleje gør mig klar til en dejlig dag. Jeg elsker havregrød med skyr, frygt og nødder eller en lækker smoothie og æg i alverdens varianter. Morgenmaden nydes bedst i sengen iført undertøj. Imens funderer jeg over dagens begivenheder og dagens outfit. God tid og hygge er vist nøgleordene for min yndlingsmorgen.

 363. Min yndligsmorgen er hver eneste morgen.. Jeg er nybagt mor og der er ikke noget bedre end at stå op og se en lækker lille steg ligge og smile til en.. Derefter går vi ind og vækker storesøster som også vågner med er stort smil på læberne. Kan man ønske sig noget bedre?? Når hele huset er oppe hygger vi i stuen med havregrød med peanutbutter og en masse frisk frugt. Storesøster snakker løs og lillebror ligger sødt og lytter.. Det er livet og vores morgenritual.. <3 den smukke serie fra Kähler kunne forsøde vores hyggestunder endnu mere :) Krydser mine fingre, og tak for en dejlig blog..

 364. Min yndlingsmorgen ser ud som din. Jeg står gerne op så jeg har mindst en halv time for mig selv, hvor jeg kan sidde med min morgenmad helt for mig selv uden at skal snakke med nogen.

 365. Mine yndlingsmorgener er, når jeg vågner før mindstemanden, Sigurd på knap 11 mdr. Lister ud af soveværelset, sætte vand over til en lækker kop kaffe, laver min græske yoghurt med frugt, honning og valnødder, rister min rugbrød og pynter den med godt pålæg og sætter mig ved bordet med udsigt ud i den danske sommermorgen.
  Højdepunktet er, når jeg er færdig med at spise og begynder at mærke energien fra måltidet fordele sig i min krop.. og stille og roligt kan høre fra soveværelset “ba ba ba.. ma ma ma” fra en glad lille tumling, der er klar til dagens udfordringer! Se dét er LIVET! <3

 366. Mørk morgen. Stearinlys. Duften af kaffe. Nydelsen inden dagens ræs går i gang :-)

 367. Lige nu er en yndlingsmorgen en morgen der starter med træning med mine piger. De sørger for at mor kommer i form! Så et veldækket morgenbord efter 45 min’s træning og rigtig god samvittighed er min yndlings sommermorgen!

 368. Morgener er skønne – særligt i weekenden og er jo starten på en ny dag og nye oplevelser. jeg kan faktisk godt lide at vågne lidt tidligere end alle andre, stå op se mig omkring i omgivelserne, dugvådt græs, dråber fanget i et eddekoppespind, fugle der kvidrer og solen der langsomt står op. Ofte benytter jeg lejligheden til at smække en bolledej sammen, så resten af familien kan glæde sig over duften af friskbrygget kaffe og nybagte boller på det veldækkede morgennbord…..nogle gange kryber jeg lidt under dynen igen mens dejen hæver…..så en god morgen for mig handler nok meget om tid, nærvær sansning og samvær med dem jeg holder af.

 369. Den perfekte morgen er en tidlig sommer morgen i kolonihaven – hvor alting dufter, duggen ligger stadig på græsset og der er helt stille inden byen står op! Og så ellers bare sidde med benene oppe, spise grød med friske bær fra køkkenhaven og mærke solen brænde igennem…ahhhh!så er man helt klar til en dejlig dag! :-)

 370. Min perfekte morgen er på altanen i solskin. Benene oppe, afslapning og ingen stress. En kop kaffe, lækre bananprotein pandekager med frugt og en lækker smoothie lavet af min søde kæreste <3 her nyder jeg livet!

 371. min ynglings morgen er at sove længe, og nyde en brunch ude med en god veninde. ellers at nyde stilheden hjemme, og lave noget lækkert morgenmad, pandekager, scrambled egg, frisk frugt osv, og så med god kaffe til:-)

 372. Min/vores morgen er dejlig. Der hygges med vores datter på luge knap 5 mdr.( hun er mest frisk) om morgnen. Hun får lidt morgen mad og bliver puttet i sin barnevogn og tager et par timer i vognen. Nu kan mor her, hygge med lidt god mysli og en skøn kop kaffe fra min fuldautomatiske espresso maskine fra siemens mmmm… og nyder livet som mor, efter en kamp på 4 år om at få vores ønskebarn Sofia. Morgen er fantastisk. Og kunne bliver endnu bedre med morgensættet fra kahler. ( som vil passe til alt det andet dejlige kahler jeg har )

 373. Mine yndlingsmorgener er vores pjække-morgener, fordi vi hverken tænker på eller taler om den stak papirer, der skal gennemgås på arbejdet, eller de bøger, der skal nærstuderes, før eksamensdagen kommer os i møde; vi sover længe og står ikke ud af sengen, før vi begge ikke kan sove mere. Vi slukker telefonerne og stiller ikke vores vækkeur. Det er bare os to, der putter i sengen. Nogle gange spiser vi morgenmad i sengen, men på det sidste nyder vi morgensolen ude på altanen: røræg, ristet brød, salamier, lækker blåbærsmarmelade, friske frugter og grøntsager, yoghurt og en kæmpe håndfuld kærlighed i hver vores skål med mysli :-) Jeg elsker vores pjække-morgener. Det minder mig om, hvor skønt det er ikke at være alene.

 374. Jeg bliver vækket af min kæreste stille og roligt med at han nusser mig på kinden.
  Sammen står vi op og laver morgenmad:
  Skyr med frisk frugt
  Selvpresset appelsinjuice
  Toastbrød med pålæg
  Hjemmelavet æggepandekage

  Det er så lækkert – og det sker ofte, da min kæreste elsker at lave mad!!!

  vi sidder bare stille og roligt i køkkenet med radioen tændt og nyder maden, morgenhåret, haven og livet…….

  Det er skøøønt!

  Hilsen Rikke

 375. Min favoritmorgen begynder med en stille kop kaffe og musik i radioen. Dernæst står den på en lækker morgenmad, allerhelst scrambled eeg’s og ristet toast.
  Ville elske at vinde Omaggio serien :)

 376. Min yndlingsmorgen består af at kunne sove længe og stå op og stille og roligt nusse med noget morgenmad, som består af røræg, boller og smoothie. Derefter sidde og se tv med kaffe/the med kæresten :)

 377. Min yndlingsmorgen er en af de morgener hvor man har overnattet hjemme ved sin forældre, oftest pga en fest i sin gamle by eller ved familie dagen inden. Stå op og opleve sin mor have lavet det lækreste morgenmad med æg fra gårdens høns og grønt fra haven. Alt serveret i hendes små skåle og porcelæn, noget gammelt, noget nyt og noget genbrug.
  Og det aller bedste er når vejret er godt og det hele kan nydes på terressen med dejlig udsigt :)
  Virkelig fed præmie :)

 378. Som jeg sidder netop nu :) I solen, mæt efter æg, bacon og sild :P Mine store sønner sidder her og snakker om løs og fast ;) Min kæreste rydder op i køkkenet, mens jeg har sneget i-pad med ud :D

 379. Årets bedste morgen var for et par uger siden i gode venners sommerhus – et gammelt fiskerhus i Nordjylland uden indlagt el, langt væk fra alt. Morgenmad i haven i høj sol, børnene legede, vi voksne drak kaffe og talte i timevis, og jeg glemte for en stund, at mit hjerte for nylig er gået i tusind stykker! Dét er min yndlingsmorgen.

 380. Min yndlingsmorgen er lørdag morgen, med manden min. Den er næsten blevet hellig. Vi har tid, der er Mads og monopolet på P3, der bliver kværnet bønner og lavet stempelkaffe, bagt koldhævet brød el lavet amerikanske pandekager og kogt blødkogte landæg …… OH fryd :-)

 381. Min yndlingsmorgenmad er græsk youghurt eller Cultura naturel med ahornsirup, mandler og friske blåbær. Dette indtages med en smoothie lavet af blåbær, banan, ingefær og lidt tranebærjuice. Så starter dagen godt :)

 382. Min ynglingsmorgen ser ud omtrent som idag. Vågner op i sommerhus, og får serveret en dejlig kop kaffe på sengen af manden og får lov til at sidde med den og vågne lige så stille. Efterfulgt af dejlig morgenmad på terrassen og nu er jeg alene hjemme og sidder og nyder stilheden og en god bog på terrassen. Morgenerne varer lidt længere når man er på ferie :-)

 383. Min yndlingsmorgen starter tidligt til lyden af fuglefløjt. Solen skinner, og jeg er som den eneste i huset vågen. Vandet til kaffen koges og duften breder sig hurtigt i køknet. Radioen tændes, og P3 toner ud i rummet. Et krus kaffe med mælk drikkes samtidig med, at nattens indkomne mails checkes. Endnu et krus kaffe drikkes, imens dagens gøremål tænkes igennem.
  Herefter er jeg klar til at erobre dagen.

 384. En yndlingsmorgen må være på terrassen i mild morgensol med en varm kop kaffe. Og en lille 2-årig pige med marmelade i hele hovedet og smil fra øre til øre.

 385. Min ynglingsmorgen er juleaften’s morgenen, da mine forældre er skilt og min bror og jeg altid spiser morgenmad hos den forældre vi ikke skal være hos det år. Så står vi op og laver pandekager, æg, bacon og hjemmebagte boller og får en hel julemiddag bare i morgenmads edition. Herefter må vi give hinanden én gave hver, så vi kan se reaktionen på gaven :-) Den her tradition er det bedste plaster på såret, eftersom jeg ikke kan fejre jul med begge mine forældre, fordi det altid er så hyggeligt.

 386. Min yndlingsmorgen er en sommermorgen, hvor jeg kommer tidligt op, men hvor solen allerede skinner dejligt varmt, så morgenmaden kan spises udenfor. Sådan en morgen skal der være masser af tid, sådan at morgenmaden kan bestå af først en lille skål skyr med müsli og friske bær. Derefter ville en perfekt start på dagen byde på en løbetur. Når den er overstået er scrambled eggs med bacon med frisk juice den bedste måde at slutte morgenmaden godt af på.

 387. Min yndlingsmorgen starter med at vi i weekenden ligger og vågner med vores 3 børn i vores seng. Når det er tid til morgenmad, går jeg ned og bager morgenboller eller laver smoothies til hele familien. De morgener, hvor man bare tuller rundt i nattøj, får en latte og vågner stille og roligt er helt perfekte <3

 388. Jeg elsker denne skønne sommer morgenstund..Hvor alt er stille… Sætter mig ud på terrassen og nyder fuglesang og dug friske sommer dufte.. Det er ren eleksir…. Og man er derefter klar til en ny dejlig dag…Rigtig god sommer…<3
  Knus fra
  Vita Kristensen

 389. Min beste morgen er når jeg har en ganske tom timpeplan resten av dagen slik at jeg kan sitte med et kryssord og bare slappe av så lenge jeg vil. Uten å stresse og tenke på alt jeg må klare å få gjort i løpet av dagen. Da spiser jeg hjemmelagde rundstykker eller havregrøt, og som alltid mitt høyt elskede eple. Og så må jeg ha en god kopp te. Jeg er helt enig med deg i at frokost er herlig! Det er trolig mitt favorittmåltid, og jeg skjønner meg ikke helt på dem som sliter med å få den ned :-D

 390. Min yndlingsmorgen er ofte en søndag morgen meget tidligt. Gaderne ligger øde og kun fuglene og jeg deles om tidspunktet. Jeg sætter mig ud på terassen og nyder naturen i sin prægtigste form. Nærmest helt urørt, kun langsomt vågnende i solens spæde stråler. Af og til kommer et rådyr, et lille egern eller en hare ind på naturgrunden… Noget man kun oplever på det tidspunkt af døgnet. Smilet er på resten af dagen – en oplevelse jeg gentager så ofte jeg kan – Elsker de danske sommer#solskins#morgener…

 391. Min ynglingsmorgen er at vågne til solskin og stille og roligt lave morgenmad som består af : Kaffe (meget kaffe :-) …. Havregryn med rosiner og mælk, ristede brød og blødkogt æg …… og måske et glas juice :)) …. Derefter ud og gå en lang tur med hunden …. :o))

 392. En stille morgenstund på vores dejlige solfyldte altan med udsigt over vandet, børn der langsomt kommer dryssede og giver skønne morgenknus – DET er min yndlingsmorgen.:-)

 393. Den dejligste måde at vågne om morgenen, er helt klart om sommeren!! Når solen står op og fuglene pipper. Der føler jeg mig mest udhvilet og fuld af energi! Kaffe er et must, og det er den kop jeg nyder allermest, i ro og fred, og så smager den bare lækkert! Starter som regel altid med kaffe og en håndfuld mandler, gerne i en solplet på altanen, god kombi;-)

 394. Har jeg rigtig god tid ser min yndlings morgenmad sådan her ud :
  Hjemmelavet pandekage med nutella og frisk jordbær
  Neutral yougurt med vanille korn, kiwistykker skåret i og frysetørret hindbær/jordbær som drøs.
  2 stk. knækbrød med smør og ost :)

  MUMS siger jeg bare!

 395. Som dig elsker jeg de stille morgner inden der kommet gang i byen og i huset står op. Bare at nyde stilheden inden det går det løs.

 396. Min bedste morgen er når jeg har huset for mig selv den første time eller halvanden. Sidder med min iPad og tjekker bloglovin og nyder en god te. :-)

 397. Min beste morgen:

  Nå er sommeren endelig kommet til den norske byen Bergen på vestkysten av Norge. Det er sjelden, for her regner vi som oftest bort om sommeren. Men når sola først titter frem er det fantstisk. Og den beste måten å starte dagen på er en fjelltur i de vakre byfjellene, etterfulgt av et forfriskende bad i sjøen.

  Jeg og min samboer har akkurat kjøpt oss ny leilighet, og ser frem til å flytte inn. Vi elsker dansk design, og spesielt Kähler!!!!!

  Sommerklem fra Norge

 398. Mine yndlingsmorgener er de morgener, hvor mine to små børn har fået sneget sig ind i vores seng i løbet af natten, og hvor man så bliver vækket af to glade og trygge unger som ligger og putter sig ind til én under dynen. Hvis det skal blive en helt perfekt morgen, så bliver de også afleveret efter morgenmad i institution uden gråd, og man kan derefter med ro i hjertet tage videre vel vidende at man har glade børn. Og så kan man ellers bare se frem til at skulle ned og hente dem igen:-)

 399. P.gr.a mange skiftende arbejdstider har jeg været rigtig dårlig til at spise morgenmad! Men efter jeg gik på efterløn okt sidste år, har jeg lært mig at spise morgenmad og nyde den. Jeg gjorde det ved at dække op til mig selv – anrette maden så indbydende som muligt med lækkert tilbehør og en morgen smoothie. Om søndagen “frådser” jeg med Engelsk morgenmad, cappuccino aviser og hører Café Hack – jeg elsker disse søndage og føler mig ærlig talt lidt Royal når jeg sidder der og frådser både med tid og mad……..total hygge og sundt for sjælen.

 400. En rigtig god morgen starter med at sidde under dynen i sofaen og læse med min søn – i mens laver min kæreste hjemmelavet marmelade og jeg bager speltpandekager, det indtages sammen med en kop te, gerne i skæret og varmen fra et stearinlys med nærved eller en god bog.
  At dette ikke kan lade sig gøre til hverdag giver nok sig selv, men det gør faktisk ikke noget, for disse små lykkelige øjeblikke bliver bedre når jeg kan se frem til det.

 401. Elsker de stille morgener, hvor manden og teenagebørnene stadig snork-sover, og jeg har tid til mig selv, imens jeg læser morgenavisen og nyder morgenkaffen. Det er en dejlig start på dagen, som jeg sætter stor pris på. Tid til at vågne langsomt op – så kan dagen godt begynde…

 402. Det må være smagen af årstiden…Og at morgenmaden kan nydes ude på terassen. Lige nu er det alt det danske der hitter; friske jordbær, rabarber tryllet om til hjemmelavet rabarbergrød serveret sammen med skyr & mandler. Friskpresset juice af æblerne fra haven og masser af solskin på familien og jeg.

 403. Den bedste morgen for mig er:
  At stå op før min kone gør, lave kaffen, presse appelsin til juice og rist morgenbrødet, lave en skål yoghurt og en skål med blandet frugt. Så vil jeg sætte det hele på en bakke med foldet servietter og med stearin lys. Så vil jeg servere det hele på sengen for min kone. Det er min total yndlings morgen :)

 404. Er lige hjemvendt efter 3 måneders hospitalsophold med min datter som kom til verden 3 måneder for tidlig. I hele denne periode opholdt jeg mig kun indenfor på sygehuset. Så min yndlingsmorgen er at datteren tager en morgenlur mens moderen kan nyde den danske sommer på terrassen, med lækkert til beredt morgenmad(incl. Chai te) og et magasin.

 405. Jeg er blevet ret glad for den sende version af de famøse banan pandekager.. Dertil lidt jordbær/vanilje skyr og friske bær, samt en lækker kop the ..
  Tilsat min kærestes selskab må det gå for at være perfekt for mig!

 406. Min yndlings morgenmad består af havregrød med agave sirup. Der må også meget gerne være en frugtsalat på bordet samt et glas blodappelsin juice. Ammenammenam :)

  XXX
  Nanna

 407. Kort og godt handler mine morgener i hverdagen om at komme op og afsted, da jeg skal tidligt afsted er der ikk den store morgenhygge, i stedet for nyder jeg når tiden er til det, at ha gjort brøddej klar dagen før og så få bagt frisk morgenbrød inden en go dag… -det giver overskud på min konto… :)

 408. Den perfekte morgen er helt klart morgenmadshyggen i sommerferieperioden, hvor hele familien er samlet, solen skinner og fuglene synger. Vi får lækkert brød, smoothie og blødkogteæg. Så er glæden stor :-D

 409. Mine yndlings morgener må væte når man har fri, hvad enten det er weekend ellrr hverdag. Den skal absolut indeholde god kaffe og gerne frisk juice med mange slags frugt og grønt og hjemmelavet i juicemaskine. Æg, yoghurt og evt et lille stykke brød m ost er også på listen over, hvad jeg gerne spisrr og drikker. Hvis det så ovenikøbet er sommer som nu (og aller helst i haven) er det optimalt og særlig skønt. Om jeg er oppe før alle andre og nyder stilheden og fugle der kvidrer, eller om det er en dag, hvor jeg har sovet lidt længere og bladrer i en avis betyder ikke den store rolle. Men skinner solen fra en skyfri himmel og ingen planet er lagt på forhånd er det alletiders. Bare sådan lige at få et øjeblik og mærke efter, hvad man allerhelst har lyst at lsve i løbet af dagen. Sådan ca ser en yndlings morgen ud for mig :)

 410. Hej,
  min yndlingsmorgen er når jeg overraskende bliver vækket tidligt lørdag morgen med morgenmad på sengen. Han har sørget for kaffe og juice, youghurt med bær og rundstykker fra bageren, og han har selvfølgelig købt en kanelsnegl til mig som jeg elsker! Så kan vi bruge flere timer i sengen, mens vi hører radio, b.la. Mads og Monopolet. Ellers sætter vi en film på og bare hygger, også glemmer vi verden uden for døren. Det er en af mine yndlings morgener <3
  Hilsen June :)

 411. Jeg elsker morgener! De skal være fyldt med god tid! Og lækkert morgenmad – og ikke mindst lækkert service :-)

  Efter vi har fået barn, er morgenerne hverken rolige eller afslappende. Men de er skønne på en ny måde.
  De er fyldt med havregryn, legoklodser, skrig, grin, duften af kaffe (det er tidligt!) og hyggeligt samvær med en skøn energisk unge!

  Jeg vil elske at drikke min tidlige morgenkaffe og spise mine havregryn af det skønne sæt.

 412. Sikke en fin giveaway. :)

  En god morgen er først og fremmest et godt måltid. Jeg fik hjemmelavet iskaffe med sojadrik og bananvafler med chokoladepeanutbutter her til morgen og havde god tid til at nyde den. Det var den bedste morgenmad længe! Håber jeg snart kan nyde den med fint nyt service.

  God sommer!

  Kh Mia

 413. Mine yndlingsmorgener indeholder næsten altid min helt nye ynglingsmad.. SKYR. Jeg er vild med det. Ovenpå kommer alt fra nødder, frugt, honning, mysli eller havregryn.
  I weekenderne er der ALTID kaffe med på bordet. Imens min datter og jeg hygger og finder ud af hvad der skal ske senere på dagen…

 414. Min favorittmorgen er når man kan sove helt til man våkner av seg selv og deretter nyte en treg morgen sammen med min mann. Deilig kaffe i en nydelig kopp og en god brødskive med mye godt pålegg. Det er godt å vite at man har en lang dag foran seg, klar til å gjøre hva man vil. Det er skjønt med weekender der mulighetene ligger foran oss!

  Takk for en fin blogg med mye inspirasjon!!

 415. På min yndlingsmorgen er det sommer, og denne morgen vågner jeg til kærestens fredfyldte, sovende ansigt, hvilket får et smil til at bredde sig på mit ansigt, så det strammer i kinderne. Så lister jeg op i køkkenet og går fornøjet igang med stempelkaffen, kakao til ham sovetrynen, der ikke er til kaffe. Vandmelon, jordbær, passionsfrugt og appelsin skæres i stykker mens, skyr bliver rørt op med vaniljesukker. Scrambled eggs tilberedes på panden med god italiensk parmesan, mens bacon steger. Jeg stiller en bakke klar med morgenmad, glas og tallerkener, men venter dog med appelsinjuicen, så den forbliver helt kold. Så trisser jeg ned til min kæreste, der er ved at vågne, og siger, at jeg har lavet morgenmad, at det er klart. Hans øjne begynder at lyse, og maven rumler højt. Vi går hurtigt op, og han skærer et par skiver brød, inens jeg flytter maden ud på den solbeskinnede, vindestille terrasse. Her nyder vi morgenmaden, kaffen og solens varmende stråler, mens snakken går om alting og ingenting.

 416. Min favoritmorgenmad er grød – havre, quinoa, spelt.. you name it! Gerne med lidt frisk frugt på toppen og helt sikkert med rosiner, kanel og bananer. YUMMY!

 417. Min ynglingsmorgen starter med et morgenkys fra begge mine piger og herefter et bad, imens de koldhævede boller bager i ovnen. Så bliver morgenbordet dækket med stearinlys og masser af lækker mad bestående af frisk frugt, smilende æg, en god ost, caffe latte, boller og en god juice. Når morgenmaden er spist, så er der tid til at nyde, at pigerne leger og hygger sig.

 418. Dette ser jo bare helt fantastisk ud. Det ville være skønt at bytte ud det sæt jeg har arvet fra min søsters studietid :)

  Min yndlingsmorgen må være de dage hvor jeg har en masse planer, men har bestemt mig for at stå tidlig op så jeg har halvanden time til at bare tage det rolig. Jeg tager et langt bad før sætter mig i vindueskarmen i morgenkåben med en skål yoghurt med friske bær og hjemmelavet musli (inspireret af din dejlige homemade granola). Som tilbehør har jeg min iPad så jeg kan læse både norske og danske netaviser (jeg er lidt en nyhedsnarkoman), og selvfølgelig den obligatoriske kop kaffe. Hvis solen skinner ind gennem vinduet i tillæg, så kan jeg virkelig ikke få det bedre :)

 419. Nu sker det ikke så tit på vores breddegrader, at vi har vejr til morgenmad på terassen, men når det sker, så nyder jeg det i fulde drag. For mig er det noget af det bedste. At sidde og høre på at byen vågner op, masser af fuglekvidder og mærke solens første dovne stråler, det er bare luksus :)

 420. Kunne være super fedt at vinde ! :)

  Min yndlingsmorgen lige pt. er når jeg kan sove længe med kæresten, og at jeg vågner ved at han nusser min gravide mave og snakker til vores lille pige derinde, og siger ting som “Har du været sød ved din smukke mor i nat min lille prinsesse”..
  Derefter går vi sammen ned og henter morgenmad og sidder derefter og snakker om dit og dat :)

 421. I sidste uge var jeg i sommerhus i Rørvig hvor jeg havde en af de der magiske morgener! Jeg stod tideligt op mens resten af huset sov sødt i deres senge. Min lille terrier Buster var klar og vi gik de 10 minutter det tager at gå ned til vandet. Buster er den vildeste vandhund, så vi skulle straks ud og bade. En blanding af koldt, friskt vand, den morgenlune sol som er ved at varme landet op og den tomme strand gav mig simpelthen sommerfugle i maven! Da vi kom hjem var der blevet lavet dejlig morgenmad som bestod af hjemmelavede boller og et blødkogt æg! Elsker den danske sommer!

 422. På trods af at jeg elsker weekendmorgenerne hvor alting kan tages med ro, så må jeg tilstå at en torsdag morgen, hvor jeg er ude af døren kl 5.25, hele huset sover og jeg drøner op af køgebugt med solopgang og ingen biler, her føler man, man er på forkant og mærker DK inden det vågner. Det er skønt!

 423. The, rundstykker med rejeost, evt. blødkogt æg og – ja – det vil absolut smage bedre serveret med dette fine stel !

 424. Jeg er virkelig også en morgennyder..! Der findes nærmest intet bedre end at lave en skøn og nærende morgenmad med frugtsalat, pancakes, smootie, hjemmebagt brød, müslimuffins, røræg eller hvad jeg lige finder på.. Ofte spiser jeg min morgenmad alene, da kæresten møder tidligt på job, men det gør mig absolut intet :) Mine morgener er på en måde mit fristed og helle, hvor jeg lader op til dagens travlhed og trummerum.. Mine morgen vil uden tvivl blive lige lidt bedre med dette lækre sæt fra kähler, som i øvrigt er et af mine favorit porcelænsproducenter. Krydser fingre, tæer og ben til d. 31.. // Helene

 425. Mine yndlings morgener handler ikke om hvilket mad, jeg når at nyde inden dagen for alvor starter. Det handler for mig, om den stemning der er. Jeg nyder at ligge i sengen, og mærke de første varme stråler sol ramme, for så efterfølgende at tulle rundt til lyden af noget roligt og rart musik, og tage et bad, og derefter sætte mig udenfor, med en fangende bog og en varm kop kaffe. En god morgen danner et godt grundlag, for en helt igennem fantastisk dag, for mig.

 426. Min yndlingsmorgen er de morgener, hvor man vågner i et varmt telt på Roskilde Festival, og man efterfølgende kæmper sig op for at spise den lækreste morgenmad med sin gode veninde. Farvoritten er helt klart yoghurt med müsli med et strejf af kanel, samt pandekager med sirup og kanel og dertil en iskold smoothie.
  Så kan det kun blive en god dag.

 427. Hjemme ved os er der også fuld fart på med 3 unger.
  Jeg har det faktisk lige som dig, at jeg elsker at have Annemette-tid om morgen,
  Men mens jeg har det. Elsker jeg at forberede en skøn morgen mad til ungerne og manden. Så kommer dagen i gang på en helt perfekt måde, med hygge og masser af kærlighed :-)

 428. Min yndlingsmorgen består af yoga, derefter min to glædelig lille børn, dansk mysli med nødder og yoghurt og en stor Kaffe med Soyamælk. Jeg elsker en hyggelig og peaceful morgen! :-)

 429. Min yndlingsmorgen er en morgen med masser af tid og ingen stress. Så skal der være en lækker brunch med det hele og det kunne jo se super flot ud på kähler stellet :) Det ville jeg bare nyde i fulde drag! Kähler er bare yndlings.

 430. Min yndlingsmorgen er når både min kæreste og jeg står op sammen (vi arbejder meget skævt af hinanden) og har tid til at sætte os ned ved bordet, med kaffe i vores smukke Menu krus (desværre udgåede, så vi kan ikke købe flere :( ) .. Morgenmaden i disse situationer består som regel af nogle hjemmebagte gulerodsbrud, a38 med hindbær og eventuelt et blødkogt æg. Og selvfølgelig et fad med frugt, melon eller andet :)

 431. Min Yndlingsmorgen foregår i selskab med min familie på terrassen i mit barndomshjem. Maden består af hjemmebagte kerneboller, stærk ost, min fars hjemmelavede solbærmarmelade og ikke mindst nybrygget kaffe med mælk. Der er ikke noget pomp og pragt over det, og vi sidder alle med morgenhår og søvn i øjenkrogende. Der er kamp om Politikkens forskellige sektioner (far vil have sport før min svoger og jeg vil have bolig og lørdagsliv).
  Det som gør ovenstående til min yndlingsmorgen er den stilfærdige, afslappende stemning som kun forekommer i trygt og godt selskab :-)

 432. Det er den dejligste morgen i hundrede år, når jeg tidlig morgen som noget af det første kan fylde mine lunger med frisk luft. Når jorden endnu ligger øde hen og knapt er vågnet. Når havet bruser og bølger og jeg ænser intet andet end blot livet. Når forårssolen hilser mig godmorgen og jeg ved, at kaffen om lidt er klar.

 433. Mine bedste morgener, må absolut være en tidlig sommerferie morgen. En kop kaffe i de ene hånd, en tallerken med en ostemad i den anden hånd… udsyn til mine bare tæer, og en helt ny, sprød og dugfrisk dag ligger forude, og venter bare på at blive taget hul på…..jaaaa… sukkkk… ;-)

 434. Min ynglingsmorgen… er en hvor jeg bliver vækket af solen der skinner mig i hovedet igennem gardinerne og er godmorgenkys af min dejlige kæreste :) At have tid til at nyde morgenmad i solen på terrassen kan give ekstra energi til hele dagen! Morgenmad bestående af skyr med kærestens hjemmelavede æblemos, et blødkogt æg, grapefrugt og en dejlig kop kaffe drukket af mit ynglings Royal Copenhagen krus (min kæreste forstår ikke at jeg kan blive glad bare at drikke af et bestemt krus, hehe), så bliver det altså bare ikke en bedre morgen :)

 435. En dejlig morgen er, når vækkeuret ikke ringer, men når man vågner af sig selv, frisk og veludhvilet, til lyden af fuglene der kvidrer lystigt udenfor og solen der bager ind af vinduerne…ahhhh :-)

 436. Min yndlingsmorgen er en morgen uden planer. Vågne langsomt og veludhvilet. Lave en kop lækker kaffe på min Nespresso of er par stykker knækbrød med ost og lidt frugt til. Alt må gerne se lækkert ud på lækkert service. Så tilbage i sengen for at indtage morgenmaden – gerne flankeret af aviser og blogs på iPaden. :)

 437. For en flott give-away. Jeg håper jeg får være med på denne, selv om jeg bor i Norge :) Jeg bare elsker Kählers Omaggio serie :)
  Min yndlingsmorgen må være på ei hytte i sommersol, med blikk utover sjøen, grønt gress, relativt stille, med litt måkeskrik, og noen båter som kjører forbi innimellom.
  En god frokost, bestående av varme rundstykker, kokt egg, skinke, agurk, tomat, persille, paprika. Nypresset appelsinjuice, og litt mango som en avslutning :)
  Mvh Merete N
  noggi71@hotmail.com

 438. Min yndlingsmorgen er en morgen hvor man bliver vækket af fuglesang og solskin, og ikke af ens 4-årig krudtugle klokken 05 om “natten”!! ;) En morgen hvor huset er helt stille og man har lidt tid til at vågne inden det hele går løs :) At kunne nå at bikse en bolledej sammen, snuppe en kop te, redde sengen, inden jeg ville liste ind og nyde synet af min smukke søn i dyb søvn<3
  Det sker alt for sjældent, desværre, men når det endelig gør (som i sidste uge) er det så dyrebart og uvurderligt at man ikke kan andet end at prøve at suge hvert et øjeblik

 439. Min yndlingsmorgen er en sommerdag på terassen, med et glas kold iskaffe i hånden. Lækre friske bær, honningristet müsli og hjemmebagt kerneboller. Hertil vil sættet passe perfekt :-)

 440. Min ynglings morgen er klart at stå op til en dag, hvor planen ikke er fastlagt. En morgen uden stress og jag, med muligheden for at sove et par timer ekstra. Så herefter stå op til et hyggeligt og let morgenmåltid med sin familie :-)

 441. Min yndlingsmorgen er indtil videre blot en scene, jeg engang i mellem afspiller for mit indre. Om en uge rykker jeg teltpælene op og flytter mod smilets by. Jeg forestiller mig morgener i min perle af en lejlighed, som jeg deler med en kær efterskoleveninde. Og vi har det hyggeligt over havregrynene. Og andre morgener hvor jeg vågner op ved siden af min kæreste og kan nyde at der er 3 km mellem vores bopæle i stedet for de nuværende 300.

 442. Sikke en dejlig konkurrence og præmie ikke mindst!

  Min yndlingsmorgen er en rigtig “hverdags” en af slagsen. Det er måske ikke der jeg har mest tid til at sidde længe ved morgenbordet men til gengæld er det den lille hyggestund over morgenmaden med familien der sender mig ud af døren med en varm følelse i kroppen og en god energi til at gå en ny dag i møde.

 443. Mens jeg står under badet kommer min kæresten ind, han stikker hovedet ind forbi bruseforhænget og giver mig et farvelkys – ønsker god dag og sender mig det kærligste smil.
  Efter mit bad tager jeg tøj på, går ud i køkkenet og ser en fin lille seddel hvor der står “Du er den skønneste” ved siden af min morgenmadsskål med youghurt og müsli, som han allerede har gjort klar til mig.

  Det er den perfekte morgen…

 444. Min perfekte morgen en den, hvor jeg kan sove længe sammen med min lille søn…
  Og derefter sætte os ud i haven, lytte til fuglene, mens vi spiser morgenmad, bla de boller vi bagte sammen aftenen før.. og snakker om hvad vi har lyst til at bruge resten af dagen til..

 445. Min yndlingsmorgen er morgenerne i de weekender, hvor jeg og min kæreste har masser af tid, og kan spise vores morgenmad sammen. Det er hygge på højt plan, hvor man får snakket om hvad der er sket i løbet af ugen, hvad vi skal have oplevet og planlagt sammen, og hvor vi kan nyde hjemmebagte boller med hvad der dertil hører, uden den travle hverdag. Desværre sker de morgener alt for sjældent, men det gør kun at man ser endnu mere frem til dem, når de er i sigte :)
  Kählers morgensæt ville være prikken over i’et til sådan en morgen, især da vi lige har købt nyt hus, hvor jeg ville elske endnu mere, at nyde morgenmaden med min dejlige kærste, med sådan et skønt sæt.

 446. Sikke et fint morgenmadssæt!
  Mange forbinder nok gode morgener med at sove længe eller have helt fri, men forsøger jeg altid at gøre hver morgen til en god morgen – også de tidlige. Jeg arbejder som ekspedient ved en bager, og det indebærer ofte at møde på arbejde kl. 5.30 om morgenen. Flere af mine kollegaer udsætter vækkeuret og deres morgenrutiner så lang tid som muligt, når de skal møde tidligt. De mener, at jeg er sindssyg, når jeg fortæller, at lige meget hvor tidligt jeg skal møde på arbejde, står jeg så tidligt op, at jeg ALTID har tid til god morgenmad, der kan variere meget, men ofte indeholder skyr blendet med friske og frosne bær samt hjemmelavet müsli, et blødkogt æg, en kop kaffe eller noget friskpresset juice.
  En god solid morgenmad, som jeg har tid til at nyde i fuldstændig ro og stilhed, giver mig mere overskud til resten af dagen, end at få lov til at ligge under dynen en halv time længere og derefter stresse rundt inden arbejde ;-)

 447. Den helt perfekte morgen for mig, er at stå op til en dag med tanken om idag behøves man ikke at udrette noget stort. At muligheden for at sove de par timer ekstra, man skal have indhentet, er der. Herefter så stå op til de mennesker, der er tættest på dig og hygge omkring et dejligt morgenbord, med alt hvad hjertet begærer.

 448. Efter en dejlig løbetur, skal der nydes hjemmelavet smoothie gerne med jordbær, ristet rugbrød, æg, og kaffe med mælk :0)

 449. Min ynglingsmorgenmad indeholder: grillet laks med friske urter fra altankassen, en skål skyr med friske bær, et stykke knækbrød med ost og en god kop friskbrygget kaffe.

 450. Min yndlingsmorgen er fyldt af ro i sindet, stilhed, morgensol og udsigt til den smukke, danske natur mens jeg nyder min morgenmad. Når bierne summer i blomsterne, kaffen er skoldhed og min kærestes hånd er indenfor rækkevidde. De der morgener hvor alt går langsomt og livet bobler i blodet og alt giver sig selv – sådan er min yndlingsmorgen:)

 451. Min yndlingsmorgen…

  Vågner op af solstrejfet der nærmest kysser ens kind, til duften af friskbrygget aromaer fra den friske økologiske kaffe, som rejser gennem hjemmet indtil soveværelset og kærtegner duftesansen mildt. Derefter et veldækket morgenbord med blomster, kulørte servietter og friskpresset juice. Det må være den bedste, smukkeste og dejligste start på dagen.

 452. I hverdagene er jeg ikke god til at få noget ud af min morgen. Men på fridage indebærer den perfekte morgen god radion (eller podcast), lækker frisklavet morgenmad og naturligvis gerne solskin ind gennem vinduerne :)

 453. Min yndlingsmorgenmad består af sunde morgenpandekager lavet på æg og banan. Hertil skal der en smule skyer og nogle ristede mandler. En stor smoothie med banan, solbær og banan hører også til. Sidst men ikke mindst skal jeg gerne have en stor kop hvid te! :)

 454. Fint bestik, tallerkner og skåle, så er det næsten lige meget, hvad der er i, haha – så længe, det er noget sundt og lækkert ;)

 455. Min ynglingsmorgenstund er, når jeg vågner og efter at have ligget i sengen og er blevet vågen, kan høre mine to dejlige piger småsnakke om, hvem af forældrene de skal vække for at få havregrød med hjemmelavet æblemos. Eller om de skal være stille og lade deres forældre sove lidt længere. Prikken over i’et er, når de så lister sig ind i vores seng, prøver at være helt stille, hvilket aldrig lykkes, men det er super hyggeligt og ren lykke.

 456. Årh jeg ville elske at vinde dette lækre sæt. Min indretning er faktisk indrettet efter min første Kähler skål, som er sort og hvid. Inden da boede jeg med masser af farver og storblomstret. Så fik jeg to skåle i sort og hvid og resten af indretningen skulle passe dertil, nu har jeg kun sort og hvid og lidt sølv og striber og jeg elsker mit hjem idag. Nu kan jeg slappe af her, her roder ikke mentalt for alt passer sammen.
  Mit yndlingsmåltid er helt klart morgenmad eller i weekenden brunch. Jeg spiser rugbrød og blødkogte æg næsten hver dag til morgenmad, dertil nyder jeg en kop the og lidt frisk frugt :-)
  Vil bruge dette sæt hver dag og glædes over det hver eneste dag

 457. Sikke en fantastisk konkurrence :D
  Min yndlingsmorgen er når man bare har tid til at gøre de ting man gerne vil, og der ingen stress er. At sidde sammen med min kæreste og spise morgenmad vi har lavet sammen, tænde stearinlys, snakke og bare glemme tiden et øjeblik, det er den bedste morgen for mig :)

  kh Maria

 458. Uh ha uh ha min skyr m musli, friske bær, nødder og kerner ville se SÅ smuk ud i dette sæt. Og Min grønne te, ville smage fantastisk. Og så ville det pynte så fint i mit køkken;0)))

 459. Nu er det jo sommer, så jeg ved intet bedre end at brygge kaffe og nyde den i den tidlige morgensol på terrassen. Når vi er sultne, skærer vi melon og brødhapsere og laver en smoothie – alt imens vi har tid, ro og overskud til at nyde det i fulde drag!

 460. Vi er tit samlet med vore børn og deres, selv om de er flyttet hjemmefra. Vi nyder at spise morgenmad/brunch sammen. Nogle vil ha’ “noget i en skål” ….som vi kalder det, og andre vil ha’ “hotelæg”. Det er ikke altid at servicen passer lige godt sammen, så det ville jo være fantastisk med et sæt fra Kahler

 461. Min yndlingsmorgen er hvor jeg får lov at blive liggende i sengen mens Peter og drengene henter brød ved bageren, og laver morgenmaden klar. Bare det at høre dem snakke og hygge i køkkenet er det hele værd. Og så komme ud til det lækreste morgenbord, hvor vi bare sidder og hygger, snakker og griner. Det er min yndlingsmorgen.

 462. Det bedste er at sidde på vores skønne terrasse på Samsø og spise læker morgenmad, få friskpresset juice og dejlig varm kaffe.
  Høre og mærke stilheden og nyde fuglenes sang og mærke solens varme stråler

 463. Det er når jeg må sidde helt alene og spise min morgenmad,stille og rolig.jeg skal lige vågne først.Så er min dag reddet.

 464. Min ynglingsmorgen er en morgen hvor både mig og min kæreste har tid til at nyde stilheden og bare sidde ved bordet og spise morgenmad SAMMEN.
  Der sker SÅ sjældent i den travle hverdag.
  Så jeg er sikker på at hvis jeg vandt dette fede morgenmadssæt , ja så ville man da endda stå tidligt op i hverdagene, bare for at spise morgenmad af fede, flotte tallerkner og ikke bare tage maden i hånden og springe ud af døren! :)

 465. Nøj…bare det er mig, der vinder sådan en fin morgenmads-stil! Elsker dine mad-billeder, som altid er super inspirerende.

  Min yndlingsmorgen vil helt sikkert være at blive vækket på senge af min kæreste med super lækker morgenmad (selvfølgelig serveret på dette fine stel) med friskpresset juice.

  Tusind tak for en fantastisk blog. Keep up the good work! :o)

 466. Det bedste morgenmad er en rigtig godt kop kaffe og noget rigtig groft brød med et stykke god ost på og dertil masser af frisk fugt….
  Og masser af god tid til at nyde morgenmaden

 467. Mine yndlings morgener må absolut være, når jeg ses med mine 4 efterskole veninder (jeg er 21 år, så det er efterhånden mange år vi har holdt sammen). Vi bor i forskellige dele af landet, så når vi ses er det oftest med overnatning. Det bedste er at vågne op sammen med dem, gerne en lørdag morgen. Vi lytter til Mads & Monopolet, finder alle mulige lækre sager frem af køleskabet – frugt og alt, hvad hjertet begærer, og selvom vi “bare” lige skulle spise morgenmad kan vi sidde i flere timer ved bordet – lytte til radioen, hyggespise, sludre, læse avis, finde computeren frem og skraldgrine til skøre youtube videoer og bare nyde hinandens selskab. Så er morgenen perfekt og man har aldrig lyst til at rejse sig fra bordet, hvilket vil sige morgenen kan vare til langt efter middag :)

 468. Yndlingsmorgen er en weekend-/feriemorgen, hvor jeg veludhvilet vågner hjemme hos en god veninde og vi har god tid til at “vågne”. Jeg tager et bad og dernæst laves der kaffe og morgenmad, som gerne nydes i solen på terrassen. :)

 469. Min perfekte morgen er; at sove til kl 07 – har tvillinger på 7 mdr – nyde synet af to sovende piger og kæreste. Dække morgenbord med lækre oste, friskbagt brød, friskpresset appelsinjuice, og skøn mynte the. Vække min kæreste og nyde et stilfærdig morgenbord sammen inden vores kære piger – kalder – på os:-))

 470. Jeg elsker morgener hvor jeg kommer tidligt op. Helst før de andre i huset. Så der er ro til at tage et bad og forberede lækkert morgenmad til min familie, hvorefter jeg vækker dem og de ikke skal andet end at bevæge sig ud til bordet. Jeg elsker at begynde dagen helt uden stress og bare slappe af inden en lang dag begynder.

 471. Min yndlings morgen starter med, at jeg vågner af mig selv, veludhvilet med min kæreste.
  Vi har god tid og ligger og sludrer i en times tid, før vi er så sultne at vi står op og laver kæmpe morgenmad.
  Vi laver pandekager, bager brød, steger bacon og chorizo pølser, laver kaffe, skærer frugt og anretter oste og marmelade.
  Og så bruger vi de næste 2 timers tid på at spise og sludre.
  Sådan en start på dagen (og brug af halvdelen af den hi-hi) er guld værd <3

  Kh.
  Christine

 472. Min yndlingsmorgen tibringer jeg sammen med min kjære og vår nydelige datter rundt et deiligt frokostbord. Om sommeren er jeg veldig glad å sitte på terrassen i morgensolen! ;) Ha en fortsatt god sommer! :)

 473. Min ynglingsmorgen hendte faktisk i sidste uge, da jeg tilbragte dage med mine skønne veninder i et sommerhus tæt på vandet. Vi tilberedte hver vores morgenmadstallerken og satte os i solen til fuglesang og hyggelig snak! Så generelt er mine ynglingsmorgner dem, hvor jeg er omgivet af mennesker jeg holder af! :-)

  God sommer, Emily!

 474. Vil sige at sommermorgnerne med kaffe på terressen iført morfars gamle aflagte natbukser, det er en lækker morgen. At sidde der i morgensolen og gøre sig mental klar til dagens udfordringer :D

 475. Havde du spurgt mig for et år siden havde jeg svaret, at sove længe, vågne når man er klar til det også bare tulle rundt og nyde det indtil jeg er klar til at møde verdenen udenfor.
  Nu er den bedste morgen hver gang jeg vågner til lyden af min 9 måneder gamle søns latter og pludren det er der intet der slår på trods af det ofter er kl 5:)

 476. Min yndlingsmorgen starter med at min datter kommer snigende ind i sengen, og morgenhygger lidt sammen med min mand og jeg. (Her er snak om weekend) Herefter hopper vi alle i hygge/søndags tøjet og lusker ned i køkkenet.ovnen og komfuret tændes, og der bliver fremtryllet varme rundstykker, scrambled eggs og pølser, og pandekager, og lækre, friske bær (gerne plukket ude i køkkenhaven). Mens kaffemaskinen sender en dejlig duft af nybygget kaffe rundt i huset, banker det på døren og mine forældre og svigerrældre træder ind. Vi sætter os alle til bordet, griner, snakker, hygger, nyder, er sammen om et lækkert bord en dejlig stund :)

  Se dét er yndlingsmorgen for mig – at nyde et lækkert morgenbord med min dejlige familie :)

 477. Perfekt morgen for mig er, når man ikke skal stresse for at blive klar til arbejde, men kan vågne stille og rolig med morgenkaffen under et tæppe på sofaen, og se Go’ Morgen Danmark men man planlægger en fantastisk dag :-)

 478. Den bedste morgen er når solen skinner og jeg kan sidde på trappen i mit byhus og nyde kaffen og her byen vågner

 479. Jeg har to yndlingsmorgenmader lige for tiden – så hva det blir avhenger lidt af hvor mye tid jeg har til at spise!

  1) Skyr med friske bær og nødder. Megasimpelt – men virkelig godt. Dette er hva det går i på travle morgener, men godt er det;)

  2) Nummer to er helt klart best på morgener med tid. Et egg eller to, stekt i en lille smule olje og laget til litt “scramled eggs” – gerne med litt krydderurter i. Som tilbehør litt pølse eller kylling. Til sist toppes tallerkenen med masser av lækre grønne sager, for eksempel gulerødder, squash, peberfrugt og friske ærter.

  Til drikke går det i icetea eller iskaffe – det er bare lækkert her i sommervarmen;)

 480. Min yndlingsmorgen starter med at jeg er den første der vågner, går i bad og trisser så stille omkring. Lidt efter lidt vågner resten af huset og vi spiser noget god morgenmad, inden dagen’s program starter :)

 481. Hvor er det fint!

  Mine ynglingsmorgner må være dem jeg har, når jeg er hjemme hos min far og hans kone sammen med mine søskende, papsøskende, papsøsters kæreste og kattene. Her bliver der altid serveret hjemmebag, hjemmelavede syltetøj, nykværnet kaffe, smilende æg, stærke og milde oste, perchs te m.v. og så på det fineste porcelæn – både arvestykker og nyt. Vi taler, griner, spiser, drikker og er familie. Det er dejligt!

  Kram Anne Sofie

 482. Jeg nyder også stilheden om morgenen. Det kan hurtigt nok blive ‘larm’ i øregangene. Jeg elsker at hygge i weekenderne med lidt frisk frugt, røræg, bacon og pressede appelsiner. Skønt når der er tid til at spise morgenmaden uden jag. I hverdag bliver det alt for ofte til 2 sammenklappede rugbrødsmadder med nutella og en lidt frugt.
  Kähler laver virkelig meget smuk til hjemmet. X’er fingre. Vil virkelig gerne eje dette smukke sæt.

 483. Det bedste er når man vågner om morgenen og er taknemmelig for at man faktisk vågner! Og derefter har tid til de ting, man forventer at have tid til; morgenmad, morgenbad, hygge med mand og børn… Ville elske at kunne pynte med dette sæt, for når mor er glad er alle glade;-))

 484. YndlingsmorgenEN <3
  Søndag morgen med kvædethe og en rigtig god bog i sengen…

 485. Min morgen må meget gerne indeholde stilhed og ro, da hverdagen er så stresset.
  Så gerne ½-1 time for mig selv inden familien står op. Selvom det er sjældent det sker.

 486. Min yndlingsmorgen starter med, at jeg vågner af mig selv – frisk og veludhvilet, derefter kan jeg høre en lille fyr der pludrer i din tremmeseng. Efter der er hygget og leget er vi klar til hyggelig morgenmad, hvor vi starter med at dække et hyggeligt på, det tager så kort tid og gør morgenmaden så meget bedre! Derefter har vi gooood tid til at nyde morgenmaden, der gerne må være lækker og ikke mindst indeholde kaffe og frisk frugt.. Så er vi klar til en dejlig (fri)dag – og så må den lille dejlige oprydning/afrydning/opvaske-fe gerne komme og pakke det hele væk! Det sidste arbejder vi stadig lidt på, at finde nøglen til..
  Meget sludder, bare fordi jeg synes morgenmadssættet er så uendelig fint og gerne vil vinde det
  God dag herfra

 487. Min yndlingsmorgen vil helt klart være hvis min niece overnatter hos mig, og vi sammen laver blødkogt æg, og friskbagte morgenboller med smør på. En stor kop kaffe og et stort glas juice. Da det ikke er så sundt, er det (heldigvis) ikke hverdags luksus. En morgen med god mad og massere af kærlighed.

 488. Min absolutte yndlingsmorgen er at vågne lidt for tidligt, det vil sige før alle andre;) bruge mindst 10 min på at kigge på min skønne lille datter mens hun sover ( børn er bare noget specielt når de sover:D) liste ud og sætte kaffe over. Dimse rundt og lave morgenmad og se byen vågne med kaffen i hånden i stolen på altanen <3

 489. Hej Emily! Sikke noget fint service!

  Min ynglingsmorgen er som følger:
  Jeg står op efter kl. 9 (meget vigtigt, er et stort B-menneske), tager mine blødeste bukser på og hopper op på min cykel. Cykler 3 min hen til min veninde hvor vi holder “morgenmadsklub”. Vi er begge midlertidigt arbejdsløse og igang med vores andet sabbatår og har holdt morgenmadsklub i et år nu. Vi skiftes til at være vært. Det behøver ikke være noget fancy eller specielt lækkert – det eneste obligatoriske er en kop te, et spejlæg (vendt på begge sider) og en god sladder. Tænker at det fine porcelæn kunne shine selv den kedeligste rugbrødsmad op ;-)

 490. Min yndlingsmorgen er som vores feriemorgener, drengene sover længe imens jeg selv står tidligt op og nyder roen og morgenmaden i haven. Det er bare skønt!

 491. Min perfekte morgen ville bestå af at vågne frisk og udhvilet med min sovende kæreste ved siden af, kunne stå op og have lejligheden for mig selv lidt indtil han kommer ud af soveværelset med morgenhår og dårlig ånde, måske ikke charmerende for nogen men den mest charmerende i hele verden for mig :-) spise en lækker morgenmad med røræg, bacon, avocado, smoothies og hjemmebagte boller, og bare hygge os sammen uden stress og jag – præcis som denne morgen har været :-)

 492. Mine yndlingsmorgner er med familien samlet, det betyder egentlig ikke så meget om det er det store brunchbord eller blot de vanlige havregryn – bare det at vi sidder sammen.
  Det kunne være fedt at vinde. Det ville sætte prikken over i’et til det perfekte morgenmadsbord! :)

 493. Uhh tror at jeg har to yndlingsmorgener. De morgener hvor jeg skal på arbejde. Står tidligt op og går en tur med mine to sheltier. Lader drengen sove videre i sengen, og sætter mig med en kop frisklavet kaffe med lidt mælk i og ser godmorgen danmark, mens jeg kukkelurer foran min computer og nyder stilheden og roen, og min tid. Og så selvfølgelig de morgener hvor vi står tidligt op herhjemme og nyder en brunch på hotellet nede i byen. Aldrig spiser jeg så meget mad som jeg spiser de morgener!

 494. Den bedste morgen er helt klart i weekenderne hvor vi har tiden til stille og roligt nyde en hyggelig morgenbord sammen.

 495. En dejlig morgen er når jeg vågner af mig selv uden klokken larmer! Så strækker jeg armene højt over hovedet og gaber længe… Tøffer ud i køkkenet og sætter vand over der skal koge – tager et koldt brusebad – og så er jeg vågen !
  Spiser altid musli med frisk frugt og får en varm kaffe med ” fløde” – og sidder helst på min lille terrasse med udsigt ud over haven. Når morgenmaden er spist går jeg en runde og ser om en ny blomst er sprunget ud …. Det er der som regel ;-)

 496. Min favorittmorgen er å våkne opp på mitt sommerferieparadis. En øy i havgapet på vestkysten av Norge , Solen står opp. Måkeskrik, Sauer. Rusle en liten tur og deretter frokost på terassen.

 497. Op kl 05.30. Ud på en 1 times gåtur med min hund. Hjem og i bad og så kaffe, godt rugbrød med pålæg og ost og dertil blødkogte æg (2 stk) og frugt. Så er dagen godt i gang.
  Kh Helle

 498. Min yndlingsmorgen er, når jeg når at tage et bad og gøre mig klar, inden mine tre piger får øjne. Når det sker, så er der nemlig en masse andre behov, som jeg med glæde opfylder. Fx lækker morgenmad til dem, så de også får en god start på dagen…

 499. Min ynglingsmorgen er når der er masser af tid og hygge! Med hjemmelavet brunch og frisk presset juice. Her kan man sidde og hygge om maden og samværet med familien uden tv, i nattøjet det meste af dagen og med levende lys og musik i radioen – det er hvad jeg kalder hygge (: og en ynglingsmorgen rigeligt med tid sammen med familien.

 500. Kodeordene til min drømmemorgen må være ro og harmoni – og glade og tilfredse børn, der beskæftiger sig selv i haven ;) Jeg har to drenge på et og tre år, og jeg sukker efter at indtage min morgenmad siddende uden at lege med biler eller synge temaet til Brandmand Sam samtidig. Bare mig, kaffe, et rundstykke og en avis. Havedøren skal stå åben, og fuglenes pippen skal blande sig med drengenes latter og snak om diverse køretøjer, fodbold og superhelte :)

 501. Mine yndlingsmorgener er, når min dejlige mand står op og lavef lækker brunch til mig. Så føler jeg mig helt fantastisk heldig.

 502. Jeg elsker morgener med masser af tid, og jeg spiser gerne på altanen, når vejret er til der. En skål yoghurt natural med havregryn, nødder, tørrede frugter og honning er det bedste. Hertil en kop dejlig kaffe og evt. Noget frisk frugt.
  Vh Trine

 503. Mine favoritmorgener indeholder: Putte/halvsove mens ungerne ser morgentv i vores seng og gemalen bager sine super gode boller. Så stå op til friskbagte boller, the, frugt og hygge ved morgenbordet med hele familien.

 504. Min yndlingsmorgen starter med duften af nyslået græs og fuglesang, som indhenter mig fra et åbent vindue under kvisten. Solens stråler stryger mig kærligt på kinden, og jeg vipper langsomt med de morgenbløde fødder, før jeg strækker mig dovent og tripper hen over trægulvet. Næsebordene fyldes snart med duften af friskbrygget kaffe. Bordet i det lille køkken er dækket fint op, og de nybagte boller knaser dejligt. Jeg nyder en lækker smoothie med dadler og mandler og sipper kaffe, mens jeg læser morgenavisen og glæder mig over, at jeg har en spritny dag foran mig, som bare skal fyldes med lutter glade oplevelser.

 505. Frokost ja.. Må nok innrømme at jeg ikke alltid er like flink til å spise om morgenen, men en favoritt er gjerne en bolle usukret cornflakes med et glass juice og en kopp nykvernet kaffe. Alternativt rugknekkebrød med gulost og paprika på, og en bit frukt. Jovisst kunne man trengt litt morgenmagi :)

  God torsdag til deg fra Huldra i nord :)

 506. Min yndlingsmorgen indeholder varm sort kaffe og nybagte morgenboller med familien. Simpelt, men så rart.

 507. Min aller bedste morgen, burde være som min morgen var i dag :-) Blev vækket af min familie med fødselsdagssang og brunch med æg, bacon, boller og en dejlig kop te (tidlig brunch kl. 9) ..og var der selvfølgelig gaver. SÅ dejligt – noget jeg sagtens kunne leve med hver dag ;-)

 508. Hos mig er hver morgen yndlingsmorgen, da det er noget vi gør meget i her i familien, og derfor altid er samlet omkring morgenmaden. Det giver sådan en god start på dagen :)

 509. En god morgen – nu jeg er ude af arbejdsmarkedet – er vågne uden vækkeur og nusse rundt så længe man gider både inde og i haven i natkjole og derefter nyde morgenmaden som består af rugbrød med lysebrun myseost med rå agurk og kold minimælk – så bliver det ikke meget bedre :-)

 510. Min ynglings morgen: ville være, at nyde den med min kære mor som har været i gennem nogle operationer/behandlinger (kræft og Stofskiftesygdom) . Bare sidde ude i haven, få et kæmpe morgenbord! Fyldt med de lækreste sager!
  sidde og snakke, uden og tænker på hvad klokken er..
  bare være glade for dem vi er & og vi kom igennem alt sammen…
  . Jeg vil virkelig gerne vinde, så jeg kan give min mor en smuk og afslappende morgen!

 511. Jeg skal da vinde dette skønne stel. Er vild med jeres stil.
  Det kunne være skønt at kunne dække et bord med dette og så endda i mine farver.

 512. Min yndlingsmorgen er nok i virkeligheden lidt kedelig, nogen ville måske ligefrem kalde den u-hip. Men siden jeg var barn, har jeg bare haft en eller anden særlig glæde over det, at stå op og så hygge med morgen-tv. Man skal have god kaffe, morgenbrød (pålægchokolade er et must) og juice, et par gode puder, morgenkåbe og hyggesokker, men hvad selve tv-udsendelsen så rent faktisk består af, er mindre vigtig. Det skal ikke være mere interessant, end at man godt kan sidde og bladre igennem et magasin eller læse nyheder på sin telefon undervejs. Ahh…det er afslapning og morgenhygge :)

 513. Jeg spiser hver morgen to stykker ristet rugbrød med hjemmelavet mayonnaise og kogt æg. Dertil noget frugt, som lige for tiden ofte er vandmelon og en kæmpe kop kaffe med bønner fra risteriet. Mums!
  Blodsukkeret og det gode humør forbliver stabilt det meste af dagen efter den omgang:-)

 514. Min yndlings morgen er med hjemmelavet brunch. Pølser, bacon og scrambled eggs, en kop kaffe, friskpresset juice og græsk yoghurt med jordbær og blandede nødder :-) Det er velvære!

 515. Det er helt klart en weekendmorgen, hvor man ikke vågner på grund af vækkeuret, men af sig selv til lyden af frihed ved siden af min kæreste! Vi står op og laver blødkogte æg, Nespresso latte, kalkunbacon i mikroovnen og skyr – så er dagen skudt i gang med masser af proteiner. P.s. Jeg er besat af sort/hvide striber – har købt lampen kaldet lady with dog i Bahne, som er stribet fra top til tå, puder, tæppe, fad og vase fra Kähler, så præmien ville være lige i skabet efter min smag:-)

 516. Min yndlingsmorgen er en søvnig søndag, hvor min kæreste pusler længe i køkkenet, for at kunne diske op med alverdens morgengodter à la blødkogte æg, hjemmebagte boller, gode oste, frisk frugt og kaffe. Altid kaffe. Mens han er i gang ligger jeg på gulvet og leger med vores 5 måneder gamle dreng, som har så god timing, at han er klar til at sove dagens første lur, når min kæreste er færdig i køkkenet ;-)

 517. Min morgenmad består af: blødkogt æg, a38 med drys, groft brød, ost og marmelade, kaffe og et glas skummet mælk. Jeg vil nyde at servere det i kahler sættet

 518. Min yndlings morgen, er helt klart i weekenden, hvor man kan vågne tidligt, hoppe i løbetøjet… Og efter løbetur hygge med lækker morgenmad, give sig god tid til både morgenmad og et lækkert forkælende bad… Så kan man rigtig nyde weekenden bagefter…

 519. En yndlingsmorgen er den morgen jeg har haft i dag.
  At vågne tidligt om morgen i Firenze, smide lidt tilfældigt tøj på fra backpacken og så slentre afsted med tøserne. Ned mod det store marked.
  At sætte sig mellem slagterbutikker og grønthandlere, på en lille café med en fuldfed cappuccino i koppen og en chokoladecroissant til at skylle ned med.

 520. Den bedste morgen starter med et blidt kys på kinden af ham kæresten min og en lille hvisken i øret der fortæller mig at bordet er dækket med varme french toasts med smør og bær, en stor kop the og en dejlig tyk avis. Uhmmmnnnn

 521. Jeg er et A-menneske (med kæmpestort A) og står op halv syv, selvom jeg har fri. Det er bare dagens dejligste timer, når man har en stille lejlighed for sig selv og kan sidde og vågne i sofaen med en stor, sort kop kaffe.
  I og med jeg står så tidligt op hver dag, får jeg også altid morgenmad, og jeg tror, at du har helt ret i, at der er noget morgenmagi i det sæt der, som kun kan gøre min hyggelige morgenstund endnu bedre!

 522. Min yndlingsmorgen er lørdag morgen, hvor jeg sover lige til jeg vågner – ingen irriterende vækkeur eller snooze på snooze på snooze. Så tøffer jeg rundt i nattøj og gør en god morgenmad klar (måske noget youghurt/ müsli, frugt og en nutellamad + kaffe og juice). Derefter hopper jeg ind i sofaen og nyder det til Mads og Monopolet. Ren hygge! :)

 523. At spise havregrød lavet på rugkerne og fibrehavregryn toppet med yoghurt samtidig med, at man drikker dejlig varm te (gerne chai) og sidder i sin sofa med sin computer og læser blogs og netaviser. Ahhh det er den bedste start på dagen.

 524. Min ynglingsmorgen minder meget om din, æg med lækre små pølser, skyr med masser af frugt -jordbær, vindruer og melon + lidt nødder. Et lækkert stykke groft brød med marmelade, en god kop te og et godt blad at bladre i;-) Et ekstra krydderi vil være at det kunne være i dit design ;-)

 525. Min yndlingsmorgen er at sove lige indtil vækkeuret ringer, udsætte det et par gange, bare fordi jeg kan – komme ud i bad så man er frisk på dagens kommende strabadser. Derefter venter en stor portion yoghurt eller havregryn der bliver indtaget mens dagen der skal til at begynde bliver vendt med ham jeg allerbedst kan lide!
  Så er det en god lang morgentur i godt vejr med den skønneste lille hund, som lyser af taknemmelighed for at komme over i skoven og gå, og mens turen gåes lader jeg op til en lækker arbejdsdag med de dejligste kollegaer. :)
  Faktisk er jeg så heldig at min morgen ser sådan ud fem ud af syv dage om ugen.

 526. Mit morgenbord vil være i Omaggio sortstribet i en tallerken yoghurt til mig og en skål til min mands A38. Vi vil derefter drikke vores morgenkaffe af de sortstribede krus og et stykke morgenbrød med ost af dessert tallerkenen også med de sorte striber. Et helt ideelt sæt til vores morgenbord.

 527. Min perfekte morgen starter tidligt med en løbetur, derefter et dejligt langt bad efterfulgt af morgenmad. For tiden er min favorit skyr m. friske bær, frugt og hakkede, ristede mandler :)

 528. Mine yndlingsmorgener, som der desværre ikke er så mange af, er hvor jeg er hjemme ved en af mine brødre og bliver vækket af mine niecer og nevøer. Det er ligemeget om jeg bliver vækket af skrig og skrål, af et kys på kinden eller fornemmelsen af at en lille person kigger på mig, så er det helt fantastisk at vide at morgenen er speciel for begge parter fordi vi så sjældent er sammen.

 529. Den perfekte mrgen for mig, er én af de morgener jeg i sommerferien har praktiseret en del.
  Jeg vågner ved 10-tiden og solen er allerede klar til, at jeg senere kan lægge mig ud på terressen og suge den til mig. Jeg ifører mig en af mine løse kjoler og trykker som det første “start” på kaffemaskinen. Jeg har den bedste opskrift på brunch-pandekager, som jeg kan udenad, da jeg ca. har lavet dem hver anden dag i en måneds tid. Helt alene i huset og uden radio-larm får jeg biksen dejen sammen og sidder så på bordet med min kop kaffe, så jeg akkurat kan nå kogepladen og vende de velduftende pandekager. Jeg laver helst lidt for mange så morgenmaden i en glidende overgang kan blive til bruch og derefter frokost. Morgenmad er mit yndlings måltid, og jeg spiser helst retter dér fra til alle måltider. Af princip spiser jeg ikke nogle af pandekagerne før alle er færdige, da jeg nyder “pinslen” af sult og duften af vanilje. Når jeg har en fin bunke klar, må jeg oftes brygge en kop kaffe mere. Mit pandekage/kaffe-orgie skal helst tage plads på terressen med udsigt ned til vandet. Helt alene og med fuglekvidr omkring mig, nyder jeg det at have tid til en morgen som denne.

 530. Min ynglingsmorgenmad er 1 – 2 nyspejlede æg (toppen af poppen er det,ikke mindst, når de er fra mine egne høns), hertil lidt nyristet bacon, ristet grovtoast m. hollandsk madagascar eller cheddar og grillet tomat., lidt græsk youhurt m. ahornsirup og blåbær, lidt melon, kiwi el. ananas, en caribisk icesmootie (frugtsmootie af melon og papaya eller melon og ananas blendet m. icecubes som gerne må være indfrosset m. saft af friske bær, og som prikken over i’et en rigtig god kop kaffe eller to. – Ikke hvad hverdagen byder, men fridage, weekends og ferier kræver ekstra kræsen for ens ve og vel, hvilket ofte indbefatter en god og lækker morgenmad/brunch Forkælelse er et must for familien og en selv. Det er drivet og den energi der er batterioplader til dagligdagens mange gøremål og aktiviteter… :-) I øvrigt en super lækker give away. Dette stel har jeg faktisk på ønskesedlen. Er vild med Kählers design og specielt den skønne sortstribede Omaggio-serie som er suverænt til match med andet lækkert og porcelæn. :-) – Mit bord, mine fødevarer, min familie, mit sind og min sjæl vil elske at bli’ indehaver af dette.

 531. Hej.

  Min sommer morgen foregår på terrassen hvor jeg hygger mig med min hund, min havregryn m/frugt, et glas mælk og min thekande. Vi nyder stilheden her i en stor landbohave hvor fuglene bader i havens vand, ræven lister stille og rolig ned i engen og duften af endnu en sommerdag fylder næsen.
  Det hele kunne piftes op med det flotte kähler stel :-)

 532. Det ser lækkert ud! :)
  Min favorit-morgenmad er græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og appelsinsirup! – lækkert, men desværre ikke det sundeste :D

 533. Min ynglingsmorgen begynder stille og roligt med langsom opvågnen, strækken af hele kroppen, inden jeg slipper dynens varme, – og går ind i stuen og tænder for morgennyhederne i tv. Reder seng, hænger sengetøj til at lufte på altanen, – spiser et æble, – vasker ansigt, og så er der dejlig morgenmad: Økologisk A38 med müsli og et dejligt glas økologisk mælk til. Bliver indtaget i fred og ro, mens jeg læser i min gode bog. Forinden har jeg takket Gud for den nye dag, – og hans gode gaver :)

 534. Min perfekte morgen starter aftenen før :)
  Jeg sørger for, at der er ryddet op, så jeg ikke skal slås med det om morgenen.
  Min ynglings morgen er helt klart at vågne tidligt til en solrig lørdag, hvor fuglene pipper, og min hund og jeg har gåturen for os selv, fordi der endnu ingen er på gaden. Når gåturen er overstået, har jeg god tid til at sammensætte en lækker, men let morgenmad til min kæreste og jeg – gerne bestående af små hjemmelavede pandekager, æg og masser af frisk frugt. Maden skal nydes på vores nye terrasse, så vi kan mærke “livet” haven. Bagefter er der tid til at læse lidt, mens kæreste rydder af bordet. Når maden er faldet på plads, kan morgenen sluttes af med en lille løbetur, og så er jeg klar til at indtage resten af dagen! :)

 535. Jeg er ikke så god til at stå op om morgenen, så derfor er jeg begyndt at lokke mig selv med god morgenmad. Den består i øjeblikket af skyr med hjemmelavet hindbærrabarber-coulis, honningristede havregryn og et hindbær på toppen. Derefter groft knækbrød med flødeost og laks, pyntet med lidt purløg. Jeg drikker altid kaffe til min morgenen til min mad – fungerer bare ikke uden!
  Kähler-sættet ville pynte fint under min morgenmad :)

 536. Min yndlingsmorgen er at vågne op sammen med min søde kæreste på en søndag og putte lidt længere. Hvorefter han så står op og laver morgenmad til os, bestående af lune rundstykker m. diverse og noget yoghurt med friske bær og noget koldt vand, og henter et af mine blade hvilket somregel er cosmo (som han nogle gange læser med mig lol). Dét er super hyggeligt!

 537. Min yndlingsmorgen er en morgen med massere tid.Udsigten fra førstesalen mens jeg spiser min havregryn drikker min juice og bagefter en dejlig kop kaffe mens jeg tjekker min mail.

 538. Min yndlingsmorgen starter med en lille løbetur i solskin, hvorefter jeg kommer hjem til et lækkert morgenbord på terrassen, sammen med min mand og mine dejlige drenge:)

 539. Uhh… Min perfekte morgen er en hvor man står op når man vågner, tager et langt bad og drikker kaffe på altanen. Så er alt perfekt :) så enkelt, og alligvel kan det tælles på to hænder, hvor mange gange jeg får det gjort om året ;)
  Anne.

 540. Jeg elsker også de tidlige morgener hvor der er helt stille og lillepigen ikke er vågnet endnu… Så nyder jeg en helt stille kop kaffe og måske et par sider i det nyeste blad :)

 541. Stå MEGET tidligt op, gå tur med hunden, komme hjem og sidde helt stille med en kop varm the og ristet brød, mens jeg ser et afsnit af en eller anden serie som f.eks. Gossip Girl, SATC eller Drop Dead Diva. På den måde får jeg lige et pusterum inden jeg skal igang med dagens praktiske arbejde som støvsugning, opvask, jobsøgning ( hvilket nu ikke længere er nødvendigt, da jeg har fået arbejde pr 1.8. :D )

 542. Min yndlingsmorgen er i sommerhuset, hvor havet bruser i baggrunden og fuglene kvidre. Ellers er der ikke en lyd. Så laves der den helt store brunch, men røræg, bacon, frugt, nybagt brød og en god smoothie :) det hele nydes sammen med kæresten uden på terrassen iført en dejlig morgenkåbe og bare tæer. Det er livet :)

 543. Mig og ham – hver morgen. Dét er det bedste i verden for mig. (men hvor ville det pynte med lidt Kähler-lækkerier) ;)

 544. Mine yndlingsmorgener er de lange af slagsen. Hvor der er tid til i hvert fald to ekstra kopper kaffe. Med i øvrigt lige præcis den rigtig mængde mælk. Og så skal man have bare tæer – også selvom det er vinter!

 545. Min yndlingsmorgen indebærer en lørdag morgen uden planer eller arbejde og i min kærestes selskab.. Han kan snue i sengen på 1.salen imens jeg hygger med at klargøre de koldhævede morgenboller (med øko smør og ost)! Alt i slowmotion, bløde pyjamasbukser, alenetid til at pusle, morgenradio i køkkenet og morgenluft i kinderne fra vidt åbne vinduer. Når duften af de nybagte boller stiger til 1.salen ved jeg, at han inden længe står op til forkælelse

 546. De bedste morgener er dem hvor vækkeuret ikke ringer… dem hvor man kan sidde udendørs og nyde sin morgenmad og bare fornemme at det bliver en skøn dag :)

 547. Mine yndlingsmorgener var dengang jeg gik i gymnasiet og i foråret og sommeren cyklede gennem skoven klokken halv otte hver morgen. Der var helt tomt og stille, og den smukkeste morgen-dis som gjorde solstrålerne helt fine og pastelagtige. Ah. Så kunne man lige stoppe og tage et par dybe indåndinger og kigge sig omkring.

 548. Min yndlingsmorgen er når der er helt stille i huset (alle andre sover eller er taget afsted på job), jeg har gået dages første tur med hunden, solen skinner og jeg hører P3 i radioen, nyder en kop kaffe og min uundværlige græske yoghurt som er fast morgenmad hver dag

 549. Den perfekte morgen for mig i min hjemby Berlin er helst en søndag med Mads og monopoloet i radioen til at minde mig lidt om DK, masser af sol på balkonen og en perfekt brygget kaffe fra min hjemmebarista – tak for masser af dejlige blogstunder

 550. mig, kæresten, fugle som kvidrer, solstråler bag persiennerne, ingen planer ud over at spise solmodne, søde, danske bær og nyde sommervejret… uhm :)

 551. Den bedste morgenmad er blandt familie og venner. Frisk dansk nyplukkede frugter med skyr, en nybagt bolle med momses hjemmelavede syltetøj. Servicen her ville gøre det perfekte endnu mere perfekt, at servere den velduftende kaffe mm. Heri!

 552. Yndlingsmorgen: sove længe – vågne helt alene – uden mand og børn og tv – lave grøn smoothie og chiagrød eller bananpandekager med friske jordbær og en kop grøn the indtaget på altanen i strålende solskin :)))

 553. Sikke nogle lækkerier der kunne komme i de skønheder. Min morgenmad ville blive i selskab med mand og børn, så betyder indholdet ikke så meget, når bare indpakning og selskabet er af højeste kvalitet. :)

 554. Sikke en lækker blog du har :) jeg glæder mig allerede til at læse op fra start af :)
  Mine yndlingsmorgener er de morgener, hvor jeg har ro og fred til at nyde tiden. En god omgang havregrød med æbler, druer og mandler oven på, og hvid vejret tillader det, så foregår spisningen på altanen. Hvis ikke, så til lyden af god morgen Danmark i fjernsynet

 555. Jeg tror, min yndlingsmorgner ligner manges andre. Frisk kaffe, blødkogt æg (for guds skyld. jeg elsker det!), ristet rugbrød med ost og lidt frugt. Eller skyr med tilbehør for den slags skyld. Det vigtigste er nok i grunden masser af tid til at gøre de små ting, som man ofte glemmer, når tid er en mangelvare. For mit vedkommende er dét, at læse Politiken mens den stadigvæk er aktuel et sjældent syn,og når det endelig sker, er det på dage som disse.

 556. Min favoritmorgen er på terrassen – i solen… gerne tidligt så det kun er fuglene og en enkelt bil, man hører. I koppen er der varm friskbrygget kaffe, i skålen er der frisk frugt, og på tallerkenen er der et stykke ristet brød med en god ost, gerne en Primadonna.
  Efter et stykke tid begynder familien langsomt at indfinde sig, og snakken breder sig – det er hygge!

 557. Min absolut drømme morgen:

  At sidde i sommerhuset i Helsingør, på terrassen, mens sommerens sol varmer mig. Jeg ville lave en god solid morgenmad bestående af en omelet med mozzeralla, hjemmedyrkede tomater og masser af avokado og frisk frugt. Og en friskpresset gulerod/ingefær juice og en kaffe. Og bagefter forkæle mig selv med hjemmespa, masser af magasiner, og måske en løbetur.

 558. Godmorgen, jeg er et morgenmenneske og med Kähler som efternavn, har jeg altid ønsket, at det var min Kähler-familie, der stod bag det flotte porcelæn. Hvis jeg kunne få lov til at spise morgenmad af Kähler servicen, ville mine morgener være komplette.

 559. Jeg er ret vild med morgenerne i disse søde sommerferie-tider, hvor børnene sover ukarakteristisk længe og der er tid til en blød start på dagen. Allerbedst kan jeg lide de morgener, hvor jeg får sparket mig selv ud af sengen og ned i træningscenteret før de andre står op og vender hjem en time senere, sprængfuld af endorfimer, og laver en morgenmad, der til forveksling ligner din på billedet – bare uden det pæne Kähler-service. Jeg er sikker på, det ville gøre oplevelsen endnu bedre at indtage min morgenmad på så pænt porcelæn!

 560. Jeg ville hælde A-38 i skålen og drysse med Urtekrams Spelt-müsli, lægge et stykke hjemmebagt ristet grovbrød med ost på tallerkenen, hælde hjemmelavet jordbærsyltetøj (til ostemaden) i krukken og drikke kvædethe med mælk og sukker af koppen. Mums – dét sæt ville være perfekt! :-)

 561. Min favoritmorgen er når jeg vågner af mig selv og ikke af et larmende vækkeur. Strækker min krop i sengen og ligger og lumrer lidt under dynen. Efterfulgt af et frisk spring i træningstøjet og en omgang svedig morgen-styrketræning – gerne med rare mennesker (læs mor, søster eller veninder). Morgenmad efter træningen er bare altid bedre – ofte et perfekt bløgkogt æg og en kop kaffe! Måske lidt skyr med knas eller en ostemad. Eller en frisk smoothie med masser af blåbær og jordbær. Så er dagen for alvor godt i gang!
  En anden god morgen kunne indeholde en tur på loppemarked ;-)

 562. Jeg elsker morgener hvor jeg forkæler mig selv. Forkæler mig selv med lidt ekstra tid til at drikke min te og spise min yoghurt, lidt ekstra tid til at dvæle foran Go’ Morgen Danmark med teen.
  Jeg elkser båder morgener om vinteren, hvor det er mørkt udenfor og man nyder varmen inde imens man forbereder sig til en vinterdag, og om sommeren, hvor solen er oppe længe før mig.

 563. Yndlingsmorgen = weekender hos mine forældre i Jylland, hvor mine forældre har dækket op i havestuen, hvor lyset vælter ind og varmer en helt igennem. Der er alt fra æg, skyr med bær til sprøde rundstykker. Uanset årstid er det skønt at kunne kigge ud på haven og markerne. Og man nyder at være “hjemme” og blive forkælet. Og det allerbedste er at vi sidder der i timevis og hygger og snakker og læser avis og snakker lidt mere.

 564. Mine yndlings morgener er, når jeg kan sove længe og så ligge og vågne lige så stille. Ved min side ligger min lille prut (E på 6 år) stadig og sover. Jeg mærker varmen fra hende og nyder hendes stille tunge vejrtrækning (ja endda hendes morgenånde). Højde punktet er når hun langsomt kommer til live, strækker sig og smiler…. Godmorgen!!
  Dét er de dejligste morgener….. Efterfulgt af et dejligt veldækket morgenbord, fyldt med alle vores morgenmads livretter.

  Der er heldigvis mange af den slags morgener <3

 565. En perfekt morgen for mig er når mine 2 små hunde kommer glade og energifyldte op i sengen og vækker mig. Et glas iskoldt juice, et stykke knækbrød med mild ost, og en skål med skyr og bær. Som nydes under dynen med åbent vindue og hundene ovenpå dynen.

  God sommer :-)

 566. Heeej
  Min yndlingsmorgen er nok, når der er blevet steget dejlig æg. Ægget skal vi medium stegt, så blommen stædigvæk er flydende , for sådan smager den bedst. Så er der købt håndværker og ost ( god kvalitet er ost, som ikke klister på tænderne, men har en god smag) og selvfølgelig varm leverpostej ( det smager så godt på håndværker) . Der skal selvfølgelig også være bacon og cocktail pølser. Appelsiner der presses med håndkræft (selvom det tager mega lang tid). Der skal også være frugter. Masse af frugter! Vindruer( helst uden kerner), mangoer fra thailand er bedst de der som er gule, meloner og så må vi ikke glemme jordbær, som er det bedste, fordi det giver en sommerlig smag. Det bedste ved det hele ved den moren er nok sammenholdet, når vi forbedre morgenmaden. Når vi bare står og hjælper hinanden og griner og snakker for at forbedrer en dejlig morgen sammen. Når man er omringet af sin familie, og dem man holdet af nært er der. Bagefter tager vi ned til have og nyder den dejlig sol og snakker og hygger og mærke sommeren fører os mere sammen. :-D

 567. Hovedingrediensen i en god morgen er for mig helt betemt tiden. At kunne tage sig tid til at lave en lækker mogenmad og sidde at nyde den, mens radioen kører, er simpelthen så dejligt.

 568. Min yndlingsmorgen er, når jeg starter dagen stille og roligt med en god kop kaffe, æg, ostemad og lidt frugt, imens jeg hører radio eller læser lidt nyheder, inden dagen går løs :-)

 569. Min ynglings morgen kan se forskellig ud, nogen dage elsker jeg når min kæreste en sjælden gang vågner før mig og lister ud af soveværelset for at lave brunch til os og at der bare er tid til at nyde formiddagen med en lækker brunch eller når jeg vågner af mig selv en tidlig morgen og har tid til at nå at gøre mig klar, gå tur med hunden, ordner morgenmad og dække et lækkert morgenbord udenfor (hvis vejret er til det ;-)) inden resten af huset vågner :-)

 570. Den perfekte morgen er der, hvor jeg vågner lige inden vækkeruret ringer, fordi jeg er frisk og klar på en ny dag. Jeg vågner med en fornemmelse af at noget god kommer til at ske i dag – det sker allerede fra morgenstunden. Jeg kan dufte fra sengen at der er blevet sat kaffe over og høre, hvordan der bliver hældt havregryn op – en stor portion. Morgenmaden bliver serveret på sengen med en blomst på morgenbakken. Jeg tjekker stille og roligt min mails og svare på de vigtige mails inden jeg går i bad. Så er dagen startet!

 571. Den bedste morgenmad for mig er at være sammen med familien, mens jeg spiser morgenmad, især mit højtelskede barnebarn, så smager alt godt. Men da dette ikke kan ske så ofte, så er den anden bedste morgenmad skyr med ristet rugbrød og akaibær, et hårdkogt æg, et stykke rugbrød med mager ost og marmelade af 100% bær, dertil 1 glas øko kærnemælk og en meget tynd kaffelatte, som består af 1/3 kaffe, 1/3 kogt vand og 1/3 øko skummetmælk

 572. Morgen mad er for mig rigtig lækker yoghurt, hjemme lavet, med de bær man lyster. Nybagt brød. Og hygge med familien. Og så det at kunne servere det i m
  Noget så flot;-) det ville være prikken over i.

 573. Min yndlingsmorgen er nok sådan en sommermorgen hvor solen skinner flot og man kan mærke det bliver en flot dag selvom klokken kun er 6.30. Jeg vågner til lyden af min dejlige datter på 1/2 år som er glad og ligger og pludre. Man kan stå op og stille står de andre børn op og vi kan spise en hyggelig morgenmad sammen.

 574. Min perfekte morgen foregår på Bali!
  Var der for halvandet år siden, og tager afsted igen i november. Der er INTET som fornemmelsen af at trisse ned i shorts, top, solbriller og klipklapper og blive ramt af duften af Bali. At mærke den høje luftfugtighed på en behagelig måde. At sætte sig i ro og fred med hjemmelavet omelet og mangomarmelade og drikke en kop balinesisk kaffe til. Åhh der er intet som det….

 575. Åhhh yndlingsmorgener… Solskin på terassen, blødkogte æg, nybagte boller, en go kop kaffe, avisen og min søde mand – That’s my morning :o)

 576. Jeg står gerne op allerede ved 5-tiden hver eneste dag,- og også selvom det først er kl 7:30 mand, børn og jeg skal ud af døren i skole og på Jobs :-) …. Min fine Karla kat har været ude i det fri om natten. Hun bliver lukket ind, får mad og jeg laver en meget stærk Cafe Latte ….. Jeg elsker freden, og nyder at sidde i haven eller kigge ud af vindue – på dagens vejr. Hvis jeg lige har noget ekstra arbejde jeg skal have lavet, er det også på dette tidspunkt af dagen jeg får det gjort. Hovedet er åbent og fri ~> Jeg er så frisk,- Og selvom jeg pt har ferie står jeg også tidligt op. Jeg skal have mine tidlige morgener for mig selv i stilhed.

  Fortsat god Sommer <3

 577. De bedste morgener er dem, hvor jeg vågner før resten af familien og hvor jeg har tid til at gå og sysle med morgenbordet, som består af grapejuice, masser af kaffe, blødkogte æg, hjemmebagets boller og ristet rugbrød. Min datter har taget et par pixi-bøger med til bordet som udgør dagens avis og vi har en langsom morgen. :)

 578. Min yndlingsmorgener er når hele familien er samlet, fx i juledagene, hvor bordet bugner af lækker mad, og hvor alle mine søskene er hjemme :D det er utroligt hyggeligt!

 579. Mine morgener starter altid mindst to timer før jeg skal ud af døren. Et bad til at blive frisk på og derefter en god morgenmad med frugt, skyr og grød. Kaffen drikker jeg altid først bagefter, så den ikke når at blive kold. Det er samme rutine hver dag, men jeg holder af den!

 580. Den perfekte morgenmad er den morgenmad, jeg spiser hver morgen. En god portion grød med diverse kerner, som absolut giver den bedste start på min dag. I sommervarianten tilsættes frisk frugt på toppen. f.eks. jordbær, æbler og banan. uhm, så er dagen godt i gang… ;)

 581. Mine yndlingsmorgener er klart de morgener, hvor tiden er til at lave rigtig lækkert morgenmad og hvor jeg kan tulle rundt, slappe af og forberede mig på dagen.

 582. Jeg elsker, når jeg først skal møde sent og har tid til at lave en god morgenmad til mig selv. Først drikker jeg et glas vand med en spiseske æblecidereddike i, hvilket jeg egentlig ikke nyder, men jeg har hørt, det skulle være så sundt, så sundt. Morgenmaden består altid af æg enten blødkogt eller som røræg sammen med et stykke rugbrød. Derudover spiser jeg en A38, eller hvis jeg har rigtig god tid laver jeg min egen sunde æblegrød. Og selvfølgelig skal jeg da slutte af med en kop kaffe :) :)

 583. De bedste morgener er dem, hvor der er masser af tid til hyggeligt samvær med familien En god brunch sætter prikken over i’et. Men det at der ikke er en tidsramme for morgenhyggen er det bedste jeg ved. En god morgen giver tid til at nyde den gode morgenmad, de hyggelige historier man deler ved bordet og det afslappende efterspil der som regel giver min mand og jeg tid til at flette fingre mens vi blandt andet betragter vores søn fordybet i en leg i nærheden. Med en travl hverdag er sådanne morgenen guld værd.

 584. Min yndlingsmorgen må være den ene gang om året, hvor jeg bliver vækket med fødselsdagssang og flag og spiser dejligt morgenbord sammen med alle dem jeg har kær. Jeg elsker fødselsdage og derfor er fødselsdagsmorgener en klar favorit. Heldigvis er der kun en lille uge til, at jeg har fødselsdag. Jubiiii!

  PS. Endnu engang tillykke med din egen b-day fornyligt, håber du også nød dagen :)

 585. Præcis, som dig,så værdsætter jeg virkelig morgenstuden. Det er mit ynglingstidspunkt på dagen, hvor kroppen, byen og livet udenfor vågner op, – hvor stilhed, ro og tid til at mærke efter kan prioriteres. Min ynglings morgenstund, er sommer morgener, som denne, hvor jeg vågner tidligt til solskin ude i mit kolonihave hus. Jeg tilbereder rør-æg og henter bær og lidt grøntsager i haven. Lige nu er der tomater fra drivhuset, som jeg skærer ud og kommer ovenpå æggene. Hindbær, solbær og lidt blåbær, er modne nu, og dem kommer jeg ovenpå skyr sammen med mandler og honning.
  Morgenstuden har jeg ofte for mig selv, da jeg som sygeplejerske møder på skæve tidspunkter. Selv om kl er lidt i seks om morgenen er der noget ved at spise sin morgenmad i solopgangen og mærke, hvordan alt kommer til liv ude i haven, temperaturen stiger og fuglene vågner – og finde ind til den indre ro. Jeg har selv bygget huset sammen med min far og anlagt hele haven, så det betyder meget for mig endelig at kunne nyde det hel derude og værdsætte det jeg har præsteret, til trods for manglende håndværker erfaring…
  Ro, frisk luft, let og naturlig morgenmad med grønt og frugt og stilhed til at mærke mig selv, det er den bedste start på dagen :)

 586. Mine yndlingsmorgener er højskolemorgener i weekenden. At vågne og kigge på klokken og opdage at man har god tid og at liste lige så stille ned i spisesalen og se hvem der er oppe. At sætte sig og nyde en skål havregryn og lige tjekke ud om nogen har været morgenfriske og har bagt pandekager. At sidde og sludre om aftenens udskejelser og høre hvad der er af planer for weekenden. At læse lidt i avisen og lige pludseligt opdage at der er gået to timer, men at der stadig er masser af dag tilbage til at lave lige hvad man har lyst til det. Sådan nogle morgener elsker jeg!

 587. Mine yndlingsmorgener er de dage, hvor det lykkes mig at vågne lidt før min kæreste og vores to børn. Det kan være en halv time eller en hel time – det er ligegyldigt. Det giver mig ro til at starte dagen, f.eks. med en kop kaffe og et magasin/bog i ro og mag samtidig med, at jeg har dem jeg holder allermest af lige i nærheden. Det er et magisk tidspunkt, hvor jeg har tid til mig selv, tid til at kigge ud i luften og filosofere lidt om man vil. Når resten af familien vågner er jeg frisk og glæder mig til at være til stede sammen med dem.

 588. Min yndlings-morgenmad består af græsk yoghurt med masser af frisk frugt og bær, fulgt af mini-pandekager med blåbær sirup og ligeledes frisk frugt og bær. Mums.

 589. Selvom jeg er enormt dårlig til at stå tidligt op (og desuden ikke er særlig begejstret for det) elsker jeg de morgener, hvor jeg har lidt kvalitid for mig selv. At sidde i sofaen og nyde min morgenmad alene, med et realityprogram fra TV3 kørende i baggrunden (guilty pleasure!) og en kop varm kaffe. Ahh ..

 590. Jeg er en rigtig morgensmads pige, elsker de weekender hvor jeg vågner til duften af ny brygget kaffe og friske bager rundstykker, som min dejlige kæreste har hentet. Fordi han ved jeg elsker at blive forkælet med en omgang morgenmads hygge :-)

 591. Mine yndligsmorgener er sjældne, for jeg er virkelig ikke morgenmenneske. Det er mit yndlingsmenneske til gengæld – min mor – så når jeg en sjælden gang i mellem vågner tidligt i weekenden, sidder vi ude i haven og får vendt verdenssituationen mens vi drikker kaffe og te. Det er fantastisk at sidde der i haven, med følelsen af at det kun er os to der er vågne. Når vi har fået druknet tilpas meget kaffe, vækker vi resten af familien med lækker morgenmad. Dét er en luksusmorgen for mig.

 592. De morgner, hvor jeg har ordentlig tid, og kan kræse lidt ekstra om morgenmaden. Et glas frisk hjemmepresset juice. Vafler eller luner morgenboller. Det er bare noget af det bedste til at starte dagen på :)

 593. Fantastisk præmie! Min yndlingsmorgen er en af dem, hvor jeg vågner af mig selv inden vækkeuret ringer. Ikke rigtig tidligt, måske bare lige 20 minutter inden, så jeg får følelsen af at være ‘foran’ helt fra start. Så sætter jeg kaffe over, og mens den løber igennem, tager jeg tøj på og lægger makeup. Når kaffen er færdig, blander jeg skyr med lidt frugt og nødder og sætter mig i sofaen med fødderne oppe, morgenmad og kaffe indenfor rækkevidde, og tænder for lidt morgenfjernsyn. Arh.. Jeg vil tro, at én ud af 30 morgener ser sådan ud, men den er dæleme god, når den er der. ;)

 594. Min yndlingsmorgen ser således ud:
  Vågne inden lyden af vækkeuret lammer stilheden
  Smile for mig selv over at en ny morgen er begyndt
  Lette lidt på gardinet og konstatere solskin
  Fylde en skål med rugfras, mens en kop grøn te trækker
  Sidde ved vinduet og se morgentrafikken suse derud af
  Kysse kæresten farvel med ønsket om en god dag og et snarlig gensyn
  Cykle afsted og mærke at kroppen vågner, energien kommer og smilet er på læben..

  Vær god mod dig selv og start din morgen efter behag. Glæd dig over der er en ny dag!
  Halleluja – god sommer
  Hilsen
  Rikke

 595. Ih, hvor ville jeg blive glad for at have det sæt som en del af min yndlingsmorgen, der består af at vågne langsomt til radioen, der selv tænder, god tid til at vælge tøj, sætte hår og lægge makeup og ikke mindst at finde alt det, jeg lige har lyst til at spise til morgenmad som yoghurt, frisk frugt og en kop te.

 596. Sættet er så lækkert. Det får mig til at tænke på min moster og hendes sejlbåd.

  Mine yndlingsmorgener er med min forlovede, når vi vågner op lørdag og spiller pickup fodbold i 2 timer. Bagefter udskifter vi fodboldstøvlerne med klip klapper og spiser en sen brunch på vores yndlingssted, der servere fyldte crepes. Der er et økologisk frugt og grønt marked om lørdagen lige overfor, hvor vi handler bagefter.

 597. Min yndlingsmorgen:

  En top yndlingsmorgen ville starte ud efter en god nats søvn med mad på terrassen en forårsmorgen. Med uglet hår og nattøj ville jeg sidde med min kaffekop og nyde rundstykker fra bageren. Pludselig ville det banke på døren, og ind ville Rikke Baumgarten og Helle Hestehave komme, uanmeldt, bare lige for at forære mig deres nyeste kollektion fra Baum und pferdgarten. (Hvis ikke det hele, så i hvert fald bare den blå leopard trøje :p) Jeg ville blive både utrolig overrasket og overvældet over den gestus, men ville tage i mod, fordi kollektionen er smuk, og jeg er forfængelig :) Herefter ville jeg selvfølgelig byde de to damer på en birkes og en kop kaffe – eller hvad de ellers kunne tænke sig efter deres utrolige gavmildhed. Her slutter min yndlings- men sandsynligvis kun drømmemorgen ;)

 598. Min yndlingsmorgen, er når jeg bliver vækket ved at børnene kravler op i sengen og putter lidt inden vi står op og sammen laver noget lækkert morgenmad, hvor efter vi sammen hygger i mens vi spiser.
  Det er den bedste start på dagen og så kan det kun blive en god dag.

 599. Min yndlingsmorgen er, når jeg vågner stille og roligt, nyder min morgenmad med en kop the, opdateres på dagens nyheder på iPad’en – og hvis det er lørdag, er der skruet op for Mads & Monopolet. Og så gør det ikke noget, hvis solen også skinner:-)

 600. En yndlingmorgen for mig kunne være en morgen med min mor, far og lillesøster, hvor vi bare sidder og hygger og snakker i lang tid. Netop dette er noget, der kan få mig helt afslappet.

 601. http://instagram.com/p/adCfXDqLBb/ – Nogenlunde således! Yoghurt, frugt, havregryn og hakkede nødder(når der er råd) Jeg elsker at gøre noget ud af min morgenmad, og gerne på en pæn og stilfuld måde.. Et nyt morgenmadsstel ville være overfantastisk og fuldende looket! :)

 602. Den perfekte morgen vil være at stå op til fuglefløjt og dug på græsset og lave en lækker morgenmad med alt hvad hjertet begærer til familien. Den skal stå klar på terrassen når de står op, så den stille morgen kan nydes sammen inden dagen går i gang :-)

 603. Jaahh, elsker Kähler!

  Min yndlingsmorgen starter helt stille. Jeg trisser nedenunder og bager boller (efter din opskrift faktisk, he!), mens jeg venter på, at min kæreste vågner. Vi får en bolle med ost, og müsli med A38… Måske lidt appelsin eller melon… Og så masser af go kaffe:) Og sludrer lige så stille, indtil vi kommer til at grine af noget sammen, og så går dagen ligesom igang:) Suk!

 604. Jeg har to: enten tidligt op mens resten af familien sover, kaffe i koppen og morgenmad i hånden og så køre på arbejde mens byen langsomt vågner. Alenetiden i min bil med P1 morgen og kaffe på kanden er ret magisk. Den anden er langsom vågnen med min søn i smørhullet mellem mig og hans far, smoothie, pandekager, avis, kaffe, leg og god tid og ingen planer.

 605. Min yndlingsmorgen er først og fremmest fyldt med god tid. Tid til at vågne og gøre mig klar, tid til at læse nyheder og tid til at nyde lækker morgenmad. Lige nu består den af skyr med mandler og ahornsirup. Og med lidt frugt eller bær til, hvis jeg har det. Og hvis solen også skinner sådan som den har gjort det meste af sommeren, er det helt perfekt, og jeg glæder mig bare til at komme i gang med dagen :)

 606. Mine bedste morgener foregår alene. Jeg skal have god tid til at nyde mine spejlæg og en god kop kaffe i selskab med God Morgen Danmark. Jeg kører på Nørrebrogade kl. 05.20, byen står stille kun uforstyrret af et par mennesker på vej hjem fra byen. Det minder mig om livet og giver mig et smil på læben.

 607. Min yndlingsmorgen ville nok være noget lignende dette…
  Sol gennem soveværelsesvinduet, lyden af fuglesang udenfor mit vindue, en lækker morgenmad bestående af skyr med friskskåret frugt, nødder og en smule akaciehonning over, en halv rugbrød med scrambledeggs og et glas friskpresset appelsinjuice. Og selvfølgelig den obligatoriske morgenkaffe – og et tændt tv med GO’ morgen Danmark. Så er jeg godt kørerende.

 608. Min yndlingsmorgen er hvor jeg udnytter vores gode udsigt over vesterhavet fra vores terrasse med min hund ved mine fødder, og så skal der være en smoothie og en lækker rugbrødsmad til!

  Lækker konkurrence!

 609. Hej søde Emily.

  Min yndlings morgenmad må være brunch buffet på Café G på Gråbrødretorv. Min veninde tog mig med efter min sidste eksamen dette semester for at fejre sommerferie samt mit første 12 tal :) Måske dette gjorde at maden var endnu bedre, men tror det nu ikke, for den var lige så god da jeg var der for ikke så længe siden sammen med kæresten og svigermor.

  De har brunch buffet alle ugens dage, og den indeholder alt fra de sødeste små thebirkes til yoghurt med müsli osv. osv.

  Helt bestemt et besøg værd, hvis man ikke allerede har været det, og hvis man har, så skader et ekstra besøg heller ikke :)

  Krydser fingre for at jeg vinder det smukke morgenmadssæt.

  Tusind tak for din fantastiske blog :)

 610. Min yndlingsmorgen starter kl. 7 om søndagen. Jeg vågner frisk og veludhvilet (fordi jeg ikke har været ude og bumle om lørdagen) og kan nyde morgenen i ro og mag fordi jeg ikke har nogle planer. Jeg står op, skænker mig selv et glas vand eller laver en god kop te, hvorefter jeg sætter mig ind i stuen og læser i min bog (i øjeblikket, jussi adlers journal 64). Efter at have læst et kapitel eller to går jeg ud i køkkenet og laver lidt morgenmad. Som regel bestående af skyr med banan og rosiner, men fordi jeg ikke har travlt kan det også ske at jeg laver lidt røræg med masser af friske krydderurter og grøntsager til. Så sætter jeg mig ud på altanen og nyder udsigten samt morgenmaden.
  Det må være den perfekte morgen for mig. Ingen aftaler eller stress. Bare mig-tid :)

 611. De sorte og hvide striber ville passe godt til mit seneste år – præget af stress og efterfølgende depression. Kontrasten mellem de to var allermest tydelig om morgenen, hvor jeg ikke orkede at stå op – selv ikke hvis der duftede sf kaffe, brød og kæresten blidt forsøgte at nusse mig vågen. Så han kom op med min kaffe – enten i en lilla, blå eller rød omaggiokop. De sorte striber er der gudskelov blevet færre af – men en omgang med den slags sygdom lærte mig i dén grad at sætte pris på, når man kan stå op. Nyde den lille larm fra stuen, hvor børnefjernsynet kører, se ud af vinduet, hvor haven er grøn – og de hvide striber er blevet brede, smukke, fine igen. Det fine sæt ville jeg elske, fordi det minder om en svær periode i mit liv, hvor kaffe var en af de rutiner, jeg kunne klare. I dag er der ingen tvivl m at æg, bær, juice og brød også ville få lidt plads. God morgen og tak for alle nye morgener.

 612. Mine yndlings morgener er dem hvor man vågner af sig selv, og har god tid. Morgenmaden nydes foran computeren hvor jeg læser blog indlæg og langsomt kommer op i gear til resten af dagen. Ahh… :)

 613. Mine yndlings morgener er dem, hvor man har god tid. Tid til afslapning, tid til at nyde en kop the, en lækker bunke pandekager, frugt m.m. <'3

 614. Min yndlingsmorgen indeholder 3 ting, solskin på terrassen, mine kære og god tid. Udover noget lækkert til ganen selvfølgelig ;-) Jeg ville elske at dække et sommerbord på vores dejlige terasse med dette skønne stel og servere en lækker brunch til min kære søster – hvor vi bare kunne nyde solen og sludre et par timer mens vi nipper til maden hele formiddagen ;-)

 615. Min ynglings morgenmad lige nu er skyr med hindbær, blåbær og hakkede mandler over. Så er min dag godt i gang :)

 616. Min yndlingsmorgen starter med en løbetur eller en tur ud til hestene på et tidspunkt, hvor luften endnu er frisk og kølig. Herefter en tur i bad og så lækker morgenmad/brunch med venner eller familie….det er luksus! :-)

 617. Min yndlingsmorgen må være den, hvor jeg har tid til at lave de lækre bananpandekager serveret med frisk frugt – dejlig start på dagen!