Lun asiatisk coleslaw m/ kylling
Kyllingebryst (vi bruger øko hønsebryst fra Hanegal)
Hvidkål
Gulerødder
Løg
Hvidløg
Frisk rød chili
Dressing
Yoghurt
Spidskommen
Soya
Honning
Evt. lidt lime
Topping
Frisk korriander
Sesamfrø
Klargør alle grøntsager. Dvs. snit kål, gulerødder og løg i nogenlunde ens stænger eller tynde både. Bland dressingen, smag evt. til med lime, hvis den skal have lidt syre udover det der er i yoghurten.
Rist sesamkernerne på en pande.
Steg kyllingen på en pande. Giv fileterne et lille skud soya, honning og lime, så hænger retten bedre sammen.
Svits grøntsagerne i smagsneutral olie indtil løgene smider den skarpe smag, men stadig har bid. De skal bare nå at blive søde – ikke slatne.
Lad det grønne køle en smule af før du kører dressingen over. Yoghurt er ikke glad for varme, så den kommer med al sandsynlighed til at skille lidt. Alternativet er at undlade løget og lave retten kold (kyllingen skal nu af helbredshensyn stadig steges ;)). Det kan man også.
Skær kyllingen i skiver og læg den over grøntsagerne. Drys sesamfrø og koriander over :)
Uhm, det ser lækkert ud!
Jeg har hvidkål i køleren og Hanegal i fryseren, det må prøves!
God dag til dig:-)
Tak for inspiration til dagens frokost :-)
-Mia
Letitrainwithglitter.blogspot.com
Lækker ret og smuk at servere. Den må bestemt prøves :-)
Rigtig lækker mad. Nu gør du mig helt sulten :(
Jeg har desværre spist min andel i dag. Men jeg skal da helt sikkert prøve din ret en dag. Hvor køber du kyllingen fra Hanegal? Kan man smage det er økologisk kød?
Looks delicious!
MMh ser dejligt ud!
mums, det ser godt ud! Det må prøves snart :D