DIY Turban Headband

Nå, så kunne jeg ikke holde mig væk i længere tid ;) Det allerbedste ved sådan en lille blogpause er (udover at det nu altså kan være meget rart lige at have lidt web-fri) er at jeg kommer til at savne det at blogge og jer så meget :)

Guiden ovenfor, som nogle af jer har efterspurgt, giver (forhåbentlig) vist mening i sig selv, men spørg endelig løs hvis der er noget der skal uddybes. Det er en af mine favorit ‘frisurer’ til sommer, strand og festival i særdeleshed.

Jeg skal i drive-in bio i aften (det blev jeg jo kæmpe fan af sidste år) med mine to fineste, glæder mig :)

God fredag!

NB! Er ked af at jeg har fået sat billederne lidt dumt op… Husk at følge tallene i stedet for den intuitive rækkefølge ;)

Step by step guide to this super easy way to style a scarf into a fun headband. Perfect for summer, festivals and beach life in particular :)

(Visited 2.485 times, 8 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Du er altså bare en lækkerbisken lige meget, hvad du gør!

  Btw så fungere det ikke for mig med den fletning. Enten er det fordi, jeg ikke kan finde ud af det, eller så er mit hår alt for fint og tyndt :)

  1. Takker ;) Hmm… kan du lave en almindelig fransk fletning? Ellers er det nemlig et godt sted at starte. Kan lave en video til det snarest hvis det har interesse :)

 2. Tak for guiden, har lige øvet mig lidt.. :)
  Hvad er det du gør på nr. 9 og 10? udover selvfølgelig at binde en knude bagpå..?

 3. Tak for guiden! Sådan en turban der skal da klart afprøves :)

  Hvad skal du se i drive-in-biffen, og hvor gør man den slags henne? Er det i hovedstadsområdet? Kunne nemlig godt tænke mig at prøve det en dag… :)

   1. Ej, hvor sjovt. Det er ikke så lagt fra byen, når man jo er i bil :) Jeg skal da vist lige have fat i kæresten. Det skal prøves!

 4. Hej E.
  Så fin du ser ud! Hvad laver du på 9., 10. og 11? Ligger du de løse ender ind under turbanen? Jeg synes tit sådan nogle strittere bliver lidt for lange og voldsomme, nemlig :-)

  1. Folder/trækker tørklædet ud, så det dækker mere af hovedet. Jeg lader snipperne sidde, men det er helt sikkert en mulighed at ‘pakke dem væk’ ved at stikke dem ind under :)

 5. Uh, lige så snart sommervejret melder sin (gen) ankomst, så skal jeg klart have en lille turban om mit hoved :) tak for guide og velkommen tilbage ;)

 6. Jeg er vist klar til en tørklæderevival, det skal prøves af til sommer. Rigtig fint!
  Jeg drømmer også om at prøve en drive in bio the all american way, det lyder så hyggeligt!

 7. Tak for guiden! Har faktisk ledt efter en guide til turban (og jeg kan så nu se, at det nok ikke er det sværeste i verden, men alligevel :-)), og med det sommervejr, der helt sikkert melder sin ankomst til Northside Festivalen næste uge (pleeeease!), vil en turban være helt på sin plads!

 8. Hejsa
  Fin blog du har:)
  Et spørgsmål som ikke handler om dette indlæg. Din 77 sweatshirt, må jeg spørge hvilke størrelse den er i? Har hørt de er små i str.
  Gitte

 9. Hehe, kom lige til at lade mig narre af rækkefølgen. Kloge Anne ;)
  Super vejledning. Det ser også ud til at pandehår kan gemmes bag tørklædet, så mon ikke det skal afprøves snarest efter eksamen.

  God weekend