thursday chill

Torsdag eftermiddag tittede solen frem og jeg tog et par timer fri for at fejre Rudolph Cares nyeste skud på stammen i Designmuseum Danmarks have sammen med rare mennesker og til tonerne af Master Fatmans sprøde rytmer, med en caipirinha i hånden og citronmarengstærte til den søde tand. Det er vist sådan ca. opskriften på en perfekt torsdag eftermiddag :)

Og ja, ja det er da lidt fejlramt at være til et kendisspækket skønhedsarrangement og så mestendels fotografere kage, men hvad hjertet er fuldt af ikke? ;)

I dag skal jeg, meget apropos, bage hindbærsnitter (tusind tak for alle jeres gode forslag på Facebook og Twitter!!! Nu ved jeg hvad jeg skal bage de næste mange gange :)) og så forhåbentlig også ud at nyde det fine vejr lidt. Det er altså vanvittigt smart at have hund i den sammenhæng, så har man altid en undskyldning for at tilbringe masser af tid udendørs.

I ønskes en rar lørdag, kig endelig forbi i morgen til hindbærsnitter :)

(Visited 208 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige billeder:-) Glæder mig til at se dine hindbærsnitter, du er lidt af en kagemester i mine øjne:-)
  Jeg har ikke en hund, men en lille søn, og han vil altså gerne “luftes” ligeså tit som en hund;-) Så vi får også nydt vejret, i både regn og sol!

 2. Åh, hindbærsnitten er den ultimative kage! Nu får jeg helt lyst til at bage en omgang snitter – efter Meyers opskrift, som er klart den bedste. Jeg har endnu ikke smagt en snitte, der kommer i nærheden af at være ligeså god.

 3. Hej Emily, jeg tænkte på om det er i orden at jeg låner nogle af dine billeder, til en bloganbefaling som jeg er igang med at lave? :-)

 4. Mmm ja hindbærsnitter! Det er 100 år siden jeg har bagt sådan nogen.

  Det ser ud til at have været en forrygende torsdag eftermiddag, skidt være med kendisserne, jeg fokuserer mere på den lækre drink+tærte!

 5. Dejlige billeder ;-D Andrea ser så god ud!
  Tænkte på, hvad hedder den ring du har øverst i øret, altså bliver det kaldt for noget?

  1. Hmm… jo der er vist et navn… men kan ikke huske hvad det er. Jeg har i øvrigt ikke min længere. Efter at have haft hul der i snart 15 år har jeg pillet den ud :)

 6. kage og drinks!? lyder som en torsdag (or any day) efter min smag!
  — er det for tidligt at starte klokken 12.30..?

 7. Årh, hindbærsnitter! det vil jeg også prøve at bage.. Kommer opskriften på bloggen? ;)

  Og lige til noget helt andet.. I hvilket program laver du dine collager? :) de er så fine

 8. … og jeg er jo stadig temmeligt bitter over, at vi missede hinanden, og dermed ikke fik dig med til bords!
  Det var rent Disney ved vores bord, som gråspurvene sad rundt omkring og spiste med af kagen ;)