konkurrence: Kusmi Tea

Sponsoreret indlæg

Jeg har fået lov at prøvesmage to af Kusmis wellness-theer (der er seks i alt) og det er der også en heldig en af jer der skal :) Konkurrencebetingelserne følger nederst i indlægget.

Euphoria (den orange dåse og den the, der er ‘mørkest’ i glasset) med bl.a. chokolade og orange er nyeste medlem af Kusmi-wellness-familien. Jeg havde den faktisk allerede selv og den er en af mine yndlingstheer om aftenen. Den har en rund, tung og fyldig smag af… ja, nærmest chokolade med appelsin, men på en the-agtig måde selvfølgelig. Det er en meget anderledes, men vildt lækker the, der nærmest kan gøre det ud for dessert eller en eftermiddagskage (og så er den helt ‘gratis’ hvad kalorier angår ;)).

Be Cool er i modsætning til Euphoria en let og frisk urtethe, der smager dejligt af pebermynte, hyben og lakrids. Jeg havde ikke smagt Be Cool før, men den minder typemæssigt meget om de pebermynte/lakrids-theer jeg ellers drikker til daglig, så den kunne nemt indlemmes i min the-flok :)

Men én af jer skal også smage de rare theer (og nyde at kigge på de pæne dåser), Kusmi og jeg udlodder nemlig et sæt med Euphoria og Be Cool til en heldig læser. For at deltage skal du blot efterlade en kommentar med hvornår du nyder en kop the allermest inden på fredag kl.12.00 :)

Kusmi forhandles i udvalgte specialforretninger, Irma, Salling og Magasin. Ring til Chokolade Compagniet på 38111211 for nærmeste forhandler.

Sorry, this give away is for Danish residents only.

(Visited 725 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

589 Kommentarer

 1. Jeg nyder allermest en kop te, når jeg er lidt træt og fryser lidt, måske en vinter-eftermiddag/-aften, så er en kop dejlig te med lidt honning lige sagen :)

 2. Ouh the, det er noget af det bedste og vigtigste!
  Den bedste kop the i løbet af en dag, er helt klart når jeg kommer hjem fra skole. Det er så skønt at sidde og flade ud med min yndlingsthe, som faktisk hedder “min yndlingsthe” :-)

 3. Jeg nyder en kop te om aftenen ved 20 tiden i lænestolen. Så er man faldet helt ned og slapper af og så er det dejligt med en go kop te…:-)

 4. Det gør jeg helst om aftenen, og mest hvis det er koldt, eller jeg er syg. Jeg er generelt ikke fan af varme drikke, men kan godt lide at drikke te, hvis det skal være sådan lidt hyggeligt :)

 5. Jeg nyder allermest en kop the om aftenen, og jeg er rigtig glad for æskerne fra Fredsted :)

 6. Jeg nyder en kop the allermest, hvis jeg lige har brug for at falde lidt ned og stresse af! hvilket er specielt rart lige her i eksamenstiden, hvor jeg får drukket en hulens masse the! (-;

 7. Jeg nyder aller mest en kop the om aftenen. Enten til en god bog eller til en god film. Og theen skal allerhelst nydes i sengen under en varm dyne :-)

 8. åhh svært at sige – nyder altid en god kop te! :D men nok allermest om søndagen, efter have lavet alle lektierne og man bare kan sætte sig ned og slappe af i den lille afstressende stund der er inden ugen starter på ny.

 9. Jeg nyder en kop the allermest når jeg har god tid om morgenen :) Det er desværre for sjældent det sker, men der er ikke noget bedre end at starte dagen med en god kop the, mens man læser blogs og hører radio!

 10. De tidspunkter, hvor jeg nyder min kop the allermest er hvis jeg har haft en stressende dag eller har fået “det forkerte ben ud af sengen”. Så er der intet bedre end at lade sine hænder varme på glasset og bare give sig tid til at the’en er kølet nok af til at jeg kan nyde den!

 11. Jeg må nok indrømme, at jeg nyder en kop te ALLERMEST, når den indtages med lidt sødt til :-) Jeg elsker at dyppe småkagerne ned i en brændende varm te – og Kusmi er selvfølgelig det foretrukne valg.

 12. Jeg nyder nok allermest en kop te når jeg kommer frysende hjem fra arbejde om vinteren. Der er noget fantastisk hyggeligt over bare at nyde det sidste af eftermiddagen med et tæppe på sofaen og en kop dejlig te – ren afslapning:-)

 13. jeg elsker at nyde en kop the om morgenen men på det sidste hvor jeg har været forkølet har sådan en dejlig varm kop the også gjordt godt om aftenen inden jeg går i seng

 14. Te er lækkert hele døgnet, men i øjeblikket sætter jeg allermest pris på den kop te, som jeg drikker om morgenen, når jeg møder på arbejde og gennemlæser mails og planlægger arbejdsdagen. Det giver en dejlig blid start på dagen!

 15. Kusmi The er faktisk et must når jeg er hjemme hos min kære gamle far!
  Jeg drikker faktisk næsten aldrig the andre steder, for der er bare noget specielt ved ‘fars the ;-)
  Jeg tror han ville blive rigtig glad hvis jeg gik hen og vandt – han skulle da helt klart have theen også skulle vi nyde en dejlig kop eller tre sammen :-)’

 16. Jeg nyder (elsker!) allermest en varm kop te om morgenen på arbejdet, hvor jeg sidder foran computeren og tjekker mails og laver forberedelse til resten af dagen (;

  //Trine

 17. Hej

  Jeg nyder helt klart en kop the, en sen aften, iført ultimativt hjemmetøj oftest en kæmpe strik og sutsko, til en film og fødderne oppe i sengen omgivet af en masse puder og en god veninde :)

 18. Jeg nyder the allermest i selskab med søde mennesker.. Som i dag fx hvor jeg har været på the-date med en veninde og fået vendt verdens-situationen over tre kander the (!!) og med dertilhørende afternoon tea opsats med bl.a. fingersandwich, tærte, scones med flødeskum og masse af kager, småkager og frugt – altså ægte klassisk engelsk afternoon tea i godt selskab :)

 19. Jeg er elsker te, og drikker ret meget i løbet af en dag. Men min ynglings-kop er den i løbet af eftermiddagen hvor jeg lige sidder og får slappet lidt af oven på en travl dag.

 20. Jeg nyder en kop te allermest om aftenen inden jeg går i seng. Lige pt. er det Ear Grey fra Lipton :D Men jeg er frisk på at prøve kusmi te :D

 21. Det må være når jeg har ondt i halsen eller er lidt søvnig :) så det altid virkelig rart med en varm kop the. :)

 22. Jeg nyder altid en kop te. Dog nydes den ekstra i sengen med en varmepude og Gossip Girl :)

 23. Jeg nyder en kop te allermest når jeg kommer hjem fra arbejde sent om aftenen, og kunne det være Kusmi så ville det bare være toppen :)

 24. Som oftest nyder jeg en kop varm te om aftenen, når jeg sidder i sofaen og slapper af. Om vinteren, når det er koldt, så varmer jeg også en kop te om eftermiddagen, hvis jeg har det koldt.

 25. Jeg nyder mest en kop the når jeg skal slappe af nemlig på ferie eller hjemme hos mine forældre:-) I hverdagen drikker jeg nemlig kaffe!

 26. Te er et must for mig om morgenen. Mine favoritter er god gammeldags kamillete og ellers er jeg også vild med den grønne myntete fra Kusmi. Deres “Sankt Pertersborg” er jeg også vild med :)

 27. Uh jeg nyder mest et krus te om morgenen, hvor ens smagsløg er helt “friske” og man fryser fordi man lige er kommet ud af den varme dyne.. Så er der intet bedre end et krus varm te..! Jeg har faktisk aldrig prøvet kusmi te, men den, der smager af chokolade/orange, lyder da helt sikkert som en der skal prøves :)

 28. Jeg nyder det mest, når jeg f.eks. læser til eksamen, i stedet for at proppe mig med chokolade og chips (hvilket jeg ellers har en tendens til)

 29. Jeg er klart mest til en kop te lørdag morgen når det regner uden for at jeg lytter til Mads & Monopolet på P#, så bliver det ikke bedre!

 30. Jeg nyder en kop te aller mest når jeg står op om morgenen. :-) Det har lidt samme effekt på mig, som kaffe har på andre. Det får mig igang, og jeg kan ikke starte dagen uden :D

 31. Jeg nyder allermest en kopvarm the, når man kommer hjem efter en lang dag og lige skal smække benene op :)

 32. Uhh jeg elsker the og jeg drikker rigtig meget af det. Hvorr jeg nyder det mest? Uh, det er godt nok meget forskelligt fordi jeg nyder alllllltid min the… :-) men jeg tror det er en af de der rigtig kolde vinterdage hvor man bare sidder indenfor foran pejsen med dem man elsker, hyggesnakker , ser tv og pynter op til jul. Jeg elsker det!

  http://agoodiebag.blogspot.dk/ – hvis det kunne friste nogen har jeg også en konkurrence om et armbånd fra Karanz og Ziegler (-:

 33. Jeg elsker the på alle tider af døgnet, men særlig om eftermiddagen! Ds jeg boede hjemme drak min mor, søskende og jeg altid eftermiddagsthe og sludrede om vores dag, så eftermiddagsthe har stadig en særlig plads i mit hjerte!

 34. På de der sygedage, uh ja, så er dejligt med et glas the! Eller en kold vinter dag, så er det også bare super fedt med et glas the under et varmt tæppe!

 35. Jeg nyder aller mest en kop the en kold, mørk aften, mens jeg ser Greys Hvide Verden eller andet tøse-TV eller med en god bog under dynen :-)

 36. Det er altid godt med en kop the – lige nu sidder jeg og nyder en kop the, og læser til eksamen, men en søndag, med en god film, et tæppe, og en kop the, så kan det aldrig gå helt galt! :-)

 37. Uhm, de ser altså lækre ud. Er også selv stor afhænger af kusmi the, og disse bliver sikkert ikke en undtagelse!

  Det tidspunkt jeg nyder mest at drikke en kop the, må være om aftenen, når jeg sidder med mine lektier eller en yndlings bog i hånden :-)

 38. jeg kan drikke the på alle tider. Men der hvor jeg nyder den allermest, er på dage, hvor jeg fryser, har haft en lang dag på jobbet, eller på en kold vinterdag, hvor regnen/sneen falder og jeg sidder inde omgivet af levende lys og en varm kop som varmer mine hænder og sjæl.

 39. Jeg nyder allermest en stor kop the i sofaen efter en lang dag – med en dyne og manden i mit liv :)

 40. Jeg nyder en kop te allermest, når jeg lige har købt nyt spændende te. Jeg plejer at købe min te ved Kronen (en lille hyggelig kaffe-butik i aalborg), hvor man kan få lov til at gå og snuse til at de forskellige varianter, og så kan kan købe i lige den størrelse man har lyst til.
  Den første tår af en ny te, er altid vildt spændende, og som regel bliver man dejligt positivt overrasket :)

  Kram fra Marie

 41. En af de bedste kopper te på en dag jeg kan få er om morgenen.
  Selvom der er en masse ting der skal nås i løbet af en dag, er det bare dejlig fredeligt at kunne nyde en te om morgenen og rigtig vågne op.

 42. Den bedste kop te er efter en lang tur med hundene i frisk vejr. Så er der ikke noget bedre eller hyggeligere. Og så smager te altså bare bedre hos mine forældre! Selvom jeg køber den samme slags te og tilbereder den på samme vis, er det bare noget helt andet deroppe. Og så stor forskel er der altså ikke på kalkindholdet i vandet i vores respektive hjem. Mystisk, men hyggeligt :)

 43. De sidste mange dage har jeg læst til eksamen.
  – Der er da intet mere hyggeligt og afslappende, end at nyde en kop the (eller to) om aftenen midt i al eksamenslæsningen :-)

 44. Alle tidspunkter er te-tid hjemme hos mig, og især hvis det er Kusmi :) Her i eksamenstiden drikkes der te hele dage, lige nu er favoritten Kusmi ginger/lemon. Men ellers er det især om aftenen når man har tid til at slappe af og hygge sig, at en kop te rigtig kan nydes. Har endda fået ført te traditionen (som jeg er opvokset med) videre til min kæreste, som nu kan finde på at spørge om vi ikke skal hygge med en kop te :)

 45. Jeg vil sige at min bedst kop the om dagen er den om morgenen.
  det er en god måde at vågne op på, samt opskriften på en god dag.

 46. Efter en lang, kedelig dag i skolen. Så er det er det dejligt at komme hjem og sætte sig ned og få en dejlig varm kop te. Også fordi jeg har 2 km hjem, og så skal man cykle året rundt i dette danske møgvejr.

  //Christina

 47. Jeg nyder både te i selskab med veninderne, hvis jeg en dag trænger til varme og hygge efter en lang skoledag og når min kæreste tager sig en kop kaffe, er det rart at kunne hive en dejlig kop te frem :-)

 48. Det bedste tidspunkt til the er når jeg læser i en god bog, og der må da også gerne være et lille stearinlys og lidt hygge musik ;) Så er stemingen sat i studiehyblen.

 49. For mig hænger en god kop the gerne sammen med en god og spændende middag. Jeg laver gerne the mens jeg laver mad og nyder den mens jeg venter på maden bliver færdig:) Måske lidt omvendt af hvad man normalt forbinder med the drikning, men for mig fungerer det rigtig godt!

 50. Jeg elsker at nyde en god kop i sengen med en god bog efter en lang skoledag – ren afslapning og afstresning :-).

 51. Når jeg rigtig skal hygge med en kop te, kravler jeg op i min vindueskarm med en god bog. Allerbedst er det når det regner eller sner. Så sidder man der med den varme kop te, op af den kolde rude. En rigtig hyggestund :)

 52. Jeg nyder den mest, lige inden sengetid, varmen fra theen får mig til at slappe af, så jeg sover godt om natten :)

 53. Når jeg spiser brunch! :)

  Et godt tip:
  Bruger mine kusmidåser til opbevaring bagefter. De store bruger jeg til hårelastikker eller spænder og de små bruger jeg til f.eks. øreringe :) De pynter så fint!

 54. Jeg drikker sjovt nok ikke te andet end når jeg terper til eksamen, så om jeg ligefrem nyder den… hrmm…
  Det er til gengæld altid Be Cool jeg drikker.

 55. Jeg nyder en kop the, når jeg skal slappe rigtigt af og bare vil forkæle mig selv med lidt hygge. Og så skal det også helst være i selvskab med et stykke chokolade selvfølgelig ;-)

 56. Jeg nyder te om aftenen sammen med mine veninder/familie eller kæreste. Og så helst med en cookie til :)

 57. Uhhhh, lækkert. :) Elsker Kusmi.
  Jeg nyder aller mest en kop the inden jeg skal sove. Jeg ELSKER at have renset min hud fra alt der hedder makeup, smide mig i helt rent sengetøj og så med en dejlig stop kop the. Bare ligge og nyde varmen der fylder min krop, og fundere lidt over hvad jeg har oplevet i løbet af sådan en dag. Sådan nyder jeg aller mest en god kop the…
  Vælger normalt altid grøn the eller Kusmi. Men har ikke smagt dem du omtaler, så det ville jo være rigtig lækkert at vinde dem

  Kærligst Naja.

 58. Når jeg sidder i min abnormt store vindueskarm, efter en rigtig dårlig dag, hvor følelsen af at verden falder sammen, har været alt-dominerende. Så varmer te så uendelig meget. Helt ind til hjertet.

 59. Jeg nyder allermest en kop the sammen med mine søde veninder og gerne ved aften-tid under et varmt tæppe :)

 60. Nu drikker jeg ikke kaffe, så drikker generelt en hel del the. Men en aften, hvor jeg virkelig har nydt en kop the, var for to uger siden, hvor jeg havde tages stearinlys, puder og tæpper med udenfor i mine havestole og sad og læste lektier med en dejlig stor kop the, sad pakket ind i tæpperne med stearinlysene tændt til kl. 22.30. Det var virkelig skønt og en super hyggelig måde at læse sine lektier på. :)

 61. Jeg nyder på nuværende tidspunkt ikke the. Jeg er nemlig først ved at lære at drikke det! Har aldrig kunnet klare det, men er så småt begyndt at prøve lækre varianter som skal lære mig det – derfor ville det være en skøn gave at vinde! :)

 62. Når jeg har cyklet hjem fra skole i ruskvejr og så komme ind i varmen, og nyde en dejligt varm kop te :)

 63. Når jeg sidder med benene oppe under mig i vindueskarmen og puttet i puder og tæpper, det regner lidt udenfor og jeg er helt opslugt af en god bog. Faktisk må sommeren godt vente lidt endnu, for jeg har gang i en rigtig fosterstillings- og vindueskarmsbog :-)

 64. Jeg nyder allermest en kop god the, når alle mine lektier er lavet om aftenen, og jeg kan smække benene op på mit skrivebord og nyde udsigten ud over det danske land. Der bliver jeg fyldt med en helt bestemt ro!

 65. Be cool er allerede en favorit, og vil bestemt ikke komme udenom at den anden lyder meget fristende.

  Jeg nyder en kop the allermest på tidlige morgener, når der stadig er helt stille udenfor – jeg er et morgen-menneske og nyder stilheden med et varmt bad og en kop the.

 66. Jeg nyder min the mest, når jeg er mødt ind på kontoret som den første og har hele kontoret for mig selv, og stille og rolig kan komme igang med dagens arbejdsopgaver.

 67. Uuuh, hvor er det nogle lækre teer. En god blanding af mine yndlings af slagsen: lækker frisk pebermynte og lakrids – hyben lyder som et lækkert twist :-) og så en tung og lækker chokoladete. Dem ville jeg elske at prøvesmage…. Nu er det godt nok (i hvert fald i princippet) sommer, men jeg nyder faktisk min kop the allermest, når det river og rusker og er koldt udenfor. Når næserne er røde og kolde, og de varme dråber fylder krop og sjæl med varme… Og så nyder jeg den liflige duft, som også nærer sindet og giver mindelser om sommerurter…

 68. Uhh, den ser lækker ud den der Euphoria :-)

  Den bedste kop te er om aftenen når man bare sidder og slapper af i sofaen med dyne eller tæppe.. og gerne med en lille kage til :-)

 69. Ih Kusmi tea, jeg er vild med deres te og flotte dåser :) Jeg nyder te allermest når veninderne kommer på besøg og der skal ses film og snakkes.

 70. Jeg kan altid drikke te, men hvis jeg skal vælge et ynglings tidspunkt må det være i weekenderne om morgnen. Det er så rart at vågne op og drikke en dejlig varm kop te! :)

 71. Jeg nyder mest en kop te om morgenen. Elsker at have tid til at stå op i et stille og roligt tempo og sidde og vågne lige så stille med en kop te i hånden. Så er en god dag næsten allerede sikret :)

 72. Jeg drikker ikke kaffe, så når alle andre drikker kaffe, drikker jeg the. Derfor nyder jeg det både morgen, eftermiddag og aften!

 73. Generelt er jeg stor tilhænger af kaffe.. Men på en kold regnvejrsdag i godt selskab omringet af kærlighed og dansk hygge, ved jeg ikke noget bedre end min kusmi spicy chocolate te!

 74. Når det er mørkt udenfor, og regnen pisker mod ruden, nyder jeg at krybe under et tæppe med en god kop te og en bog :) På stressede dage og i eksamensperioder kan en kop te berolige mig og få mig ned i gear.

 75. Jeg drikker virkelig meget te, ca. 2L dagligt. Jeg arbejdede som volontør på et nepalesisk børnehjem i mest måned hvor jeg efter løbetræning, fodboldspil og vandhentning kom ind til lektielæsning og te med ingefær i, at sidde der sammen med børnene i det kolde hus mens solen stod op indhyllet i et tæppe klokken syv om morgenen var nærmest dagens højdepunkt.

 76. Når det er lidt køligt uden for, mørket er faldet på, og jeg trænger til afslapning, er en kop te aller bedst.

 77. Åh, sikke en lækker præmie at få.
  Jeg er STOR the-drikker – jeg har ikke lært at drikke kaffe endnu, og det er til trods for at jeg arbejder inden for ældreplejen – hvor det jo siges at der drikkes meget kaffe.
  Dog tror jeg ikke helt på at jeg nogensinde lærer det med kaffen, da der findes fantastisk meget godt the.

  Sidst på aftenen – det er der jeg nyder en kop the allermest. Efter en lang dag fyldt med en masse input, så er det rart at kunne sætte sig med benene oppe og en lækker kop the. Lige nu er det Fredsteds aftenro der bliver nydt i fulde drag.
  Jeg mindes faktisk ikke nogensinde at have smagt Kusmi Tea, så det ville være helt fantastisk at komme til at prøve det.

  Lisa // Lille Lisas Univers

 78. Jeg nyder for det meste en kop the, hver eneste gang jeg har lavet mig en kop – men hvis jeg skulle udvælge et bestemt tidspunkt, må det være om aftenen, efter maden, når der bare skal hygges på sofaen med en kop varm the – skønt!

 79. Te for mig, er ligesom kaffe for andre. Min dag fungerer bare ikke uden min daglige kop. Derfor drikker jeg rigtig meget te, men jeg nyder den mest en kold vintermorgen, inden jeg skal ud i kulden. Eller når jeg er sukkertrængende. Bruger tit spearmintte fra kusmi med honning i stedet for slik! :-)

 80. Nyder mest en kop te når jeg mødes med mine veninder for at sludre over en kop te og en syndig lille kage :)

 81. Åh, noget lækkert te! Jeg er selvom dybt afhængig – jeg elsker simpelthen alt slags te der smager sødt, som f.eks. vanille te. Som du selv beskriver er det jo “gratis” kalorier til den søde tand. Jeg nyder gerne min te om aftenen sammen med min kæreste efter en lang dag. Så smækker vi benene op, laver en lækker frugtskål og får nogle grove kiks til. Bare fordi man skal huske at nyde livet, også selvom det kun er en helt almindelig tirsdag. Og så er en kop te lige inden sengetid bare så behageligt og beroligende.

 82. Den bedste kop te er ubestidt den, hvor hele familien om aftenen er samlet i den alt for lille sofa. Vi er nødt til at sidde helt tæt, og det skaber en hygge, der er svær at finde andre steder. Med det dampende krus te i hånden og en pladderromantisk film i fjernsynet, er aftenen en sikker vinder.

 83. Jeg er nok det man kan kalde en storforbruger af te! Jeg kan nyde det på alle tider af døgnet. Kan dog bedst lide en kop dejlig te om aftenen sammen med en god bog. Håber på at vinde :-)
  Kram

 84. Jeg nyder nok mest min kop te, når jeg laver den efter en hård dag på skolen. Så sætter jeg mig i en stol og trækker benene op og lukker øjnene bare et øjeblik, inden lektierne og afleveringerne kalder igen… Det er efterhånden blevet et hverdags-ritual, men på en eller anden måde føler jeg mig altid mentalt ovenpå efter det her kvarter-til-20-min, jeg liiige giver mig selv :)

 85. Jeg elsker min kop te inden jeg skal i seng! Den er dejligt afslappende (sørger altid for en te uden koffein), og jeg føler mig dejligt søvnig og veltilpas og klar til min skønne seng!

 86. Jeg nyder ikke bare min te, jeg SKAL drikke en kop te hver aften inden sengetid. :-) ellers er det næsten umuligt at falde i søvn… Te virker så beroligende og afslappende og smager samtidig umådelig dejligt!

 87. Jeg nyder allermest en kop te, når jeg kan mærke, at en halsbetændelse er på vej – tit kan en masse varm te nemlig helbrede det, før det overhovedet begynder. Det værdsætter jeg virkelig!

 88. Nyder en kop te aller mest, når jeg har været ude at løbe en god tur og har været i bad, og så lige smække stængerne op og nyde min varme te, imens der kører noget i tv – helst en god film eller Greys hvide verden eller en klassiker som Sex and the City ;-)

 89. nyder en kop te allermest, det må helt klart være når det regner uden for og jeg kan kravle op i sofaen, med et tæppe og en kop dejlig varm te. Aller helst skal den være lavet på friskemynte blade fra min have og en frugt te pose, det giver en skøn og sødlig smag:)

 90. Nu er jeg typen som drikker te 2-3 gange om dagen, men det må næsten være min morgen-te på gymnasiet – den gør historie i første modul lidt nemmere at komme igennem ;-)

 91. Hver morgen nyder jeg en dejlig kop te med min morgenmad. Nogle er afhængige af deres daglige kop kaffe, mens jeg er afhængig af min daglige kop te. Tidspunktet, hvor jeg nyder min kop te mest, er, når jeg om vinteren sidder foran brændeovnen og slapper af.

  – Melanie.

 92. Jeg nyder en kop the mest i weekenden hvor jeg kan bruge lang tid på at hygge ved morgen maden sammen med kæresten og nyde at være til, eller på en råkold efterås-/vinterdag, hvor jeg trænger til hygge og varme :)

 93. Mine veninder og jeg holder Matador mandage, hvor vi efterhånden har set en del af Danmarks skatte hvad film og serier angår. Og ingen Matador mandag uden en dejlig kop the med mine yndlingspiger, mmmh :)

 94. Jeg nyder allermest en kop te om aftenen, når jeg slapper af i sofaen med en god bog :) Faktisk er det oftest Kusmi teen Sweet Love jeg da kaster mig over.

 95. Jeg nyder allermest en kop the når jeg har taget dynen med ind i sofaen, sat en god film på og trukket benene op under mig. Eller hjemme hos min veninde hvor snakken flyder så godt med en varm kop imellem hænderne!

 96. Uhm, the er jo skønt alle tider på døgnet, men jeg sætter især pris på min aften-the jeg nyder enten foran computeren mens jeg tjekker mail og blogs eller til tonerne af dejlig musik :) Ville elske at vinde Kusmi-the, mums!

  – Julia

 97. Jeg elsker the. Jeg drikker the, om morgen, om eftermiddagen, om aftnen, når jeg er stresset, når jeg er afslappet. Jeg elsker The. Har aldrig smagt de to, så det ville da være dejligt. Jeg er helt vild med specielle the’er.

  Kig forbi min blog;

  http://www.blackflavour.blogspot.com

 98. Min er nok aller mest glad for te om aftenen, i sofaen, enten alene med en god bog, eller med venner/veninder i god selskab :o)

 99. Jeg nyder allermest en kop the, når roen sænker sig i huset på landet og jeg kan sætte mig i hjørnet i sofaen med fødderne oppe uden chance for at blive forstyrret. Datter sover og mand er i gang med et eller andet andet. Så sidder jeg der med the, ro og egne tanker. Ahh.

 100. Den bedste kop the er uden tvivl den, jeg drikker på sofaen om aftenen sammen med mine nærmeste. Et lunt tæppe, film i tv’et, godt selskab og en kop varm the. Mh det vækker mange søde minder :-)

 101. Jeg har for 2½ måned siden købt hus med min kæreste, og jeg har lidt efter lidt skabt en masse hyggelige kroge, hvor en lækker kop te absolut er værd at nyde. Yndlings lige pt er, som nu, hvor jeg sidder med computeren i køkkenet på en af vores nye Hee barstole fra HAY og læser blogs (!)

 102. Jeg har det allerbedst med the, når det er næsten mørkt – og helst regner – og jeg kan sidde med dynen over mig og en god bog i skødet, mens tonerne af alverdens dejlig musik strømmer ud :)

 103. Jeg drikker the næsten hver dag, nogle gange flere gange om dagen, men især når jeg skal lave matematik. Der hjælper the rigtig meget til at jeg slapper af og tænker bedre.

 104. Jeg drikker altid en kop frisk æble eller Prince Vladimir the fra Kusmi hver gang jeg kommer hjem fra skole. Det giver et lille energi boost, så man kan orke at gå i gang med lektierne ;-)

 105. jeg lider af søvnproblemer, så jeg drikker en søvndyssende (ren urter, no poison) godnat-the, som den så fint hedder. ellers drikker jeg tit om eftermiddagen. kusmi tea er, sammen med pukka, den bedste the i verden!

 106. Jeg nyder min favorit lakrids the om aftenen, når kæresten har hentet min dyne til mig og puttet mig på sofaen – Så bliver der altså rå-hygget for alle pengene :)

 107. Jeg nyder allermest en kop the om vinteren, når jeg er kommet hjem efter en lang dag udendøre og har brug for at splatte ud på sofaen under tæppet med en stor kop dampende the.

 108. En god kop te er allerbedst til morgen-forelæsninger, hvor jeg ikke helt er vågen endnu :)

 109. nu kan jeg altså ikke lade være med at rette dig :) det hedder te og ikke the.. det er lidt ligesom når fremmede har tandpasta om munden – man ved ikke helt, hvor lang tid man skal lade gå, før man siger noget, vel? men altså, here you have it :)

 110. Jeg fryser ret tit, og så er der ikke noget bedre end at nyde en kop te til at varme sig på. Der nyder jeg aller mest en kop te :)

 111. Uhh, det sker tit. Men jeg nyder en kop the allermest, når jeg har været til træning og i bad efter. Det er så skønt med noget varmt at drikke, synes jeg :)

 112. Jeg nyder allermest min the – i grønne udendørs omgivelser, f.eks. i baghaven med lidt dejlig sommersol :-)

 113. Jeg drikker kaffe i løbet af dagen, men the, det elsker jeg at drikke lige før sengetid. Så er det hyggeligt med en kop the :-)

 114. Jeg har for 2½ måned siden købt hus med min kæreste, og jeg har lidt efter lidt prøvet at skabe nogle hyggelige kroge, hvor en lækker kop te bestemt er værd at nyde. Yndlings pt er, som nu, hvor jeg sidder i køkkenet på en af vores nye Hee barstole fra HAY med en god kop te og læser blogs (!)

 115. Jeg nyder særligt the når jeg kommer hjem fra skole/arbejde og om aftenen, jeg elsker en god kop the inden sengetid :)
  Især kusmi’s Prince Vladimir er en at mine ynglings, sammen med en marcipan the jeg fik i kalendergave af min søde mor :)

 116. Når det er køligt udenfor, allerhelst i godt selskab med en lækker lille sød sag ved siden af eller lige nu når halsen gør ondt og te er det eneste der lindrer…

  /S

 117. Dejlig konkurrence, jeg elsker the! Og det er helt sikkert om eftermiddagen at jeg nyder at drikke the allermest. Oftest bliver man jo også lidt småsulten om eftermiddagen og det er nærmest blevet et ritual for mig, at drikke en god kop the og spise lidt frugt eller knækbrød. Det giver mig også en lille pause, hvor jeg kan tænke over dagen. Det føles faktisk lidt som om, at den kop the kan løse alle hverdagens små og store problemer :)

 118. Kan bedst lide kold the på en varm sommerdag – det slukker tørsten på den gode måde.

 119. Jeg elsker te, og når jeg tænker på nogle af de hyggeligste stunder med te, kommer jeg straks i tanke om to gode te-perioder: Da jeg boede selv i min studieperiode, og sad sene, kolde aftener (vinduerne i lejligheden var enormt utætte) med tæppe og god te fra den lokale te-forretning. Den anden periode var da jeg skrev bachelor-projekt med en skøn gruppe, hvor vi sad fire piger i en kælder og gloede på en computer-skærm i mange lange dage og lange nætter, mens vi drak litervis af pukka te. Det er to gode perioder, og nu sidder jeg og smiler ved tanken. Så tak for at lede mig mod gode tanker på en eller ret kedelig mandag, og tak for en god blog!
  //Oline

 120. Når jeg kommer hjem fra ferie, skal der altid nydes en god kop the i sofaen sammen med en ostemad.. Det er det bedste ved at komme hjem fra ferie :)

 121. Jeg nyder en dejligt kop te både morgen, eftermiddag og aften. Ja faktisk gerne flere! :-)
  Jeg sætter virkelig pris på god te, så jeg ville da odt nok være lykkelig for at vinde de lækre teer!
  Mmm!

  xoxo Nikita

 122. Min the nyder jeg allermest om aftenen, når jeg sidder i stuen og slapper af sammen med familien, ved enten at spille spil, se en god film eller lægge puslespil. Bedst er det i de kølige årstider, hvor man fornemmer kulden udenfor, men selv sidder med en dejlig dyne og varmer fingrene på koppen med the :-)

 123. For det første drikker jeg the hver morgen (DEJLIGT) Og så elsker jeg at sidde med min stedsøster om aftenen med en småkage og en dejlig varm kop chai the fra Dubai!
  Jeg tror jeg drikker the 3 gange hver dag, det er nok ikke så godt for tænderne.. O.o I DONT CARE:D

 124. -Når jeg skal forkæle mig selv, (fx hvis alle andre er dumme og jeg er sur = PMS!)
  Så skal theen være en totaloplevelse. Dvs, at den bliver lavet ved korrekt vandtemperatur, hældt i en yndig thepotte, og bliver nydt når der er fred og ro :-)

 125. Jeg drikker som regel kun the når jeg er syg, men der er det også en dejlig nydelse.

 126. Det gør jeg om morgenen/formiddagen på job; det er sådan en rar måde at begynde dagen på. I øjeblikket drikker jeg sweet love, den har længe været en favorit, så jeg vil da mægtig gerne prøve de to nye her :)

 127. Jeg drikker rigtig mange kopper te i løbet af en dag – Jeg er snart uddannet sygeplejerske og har ikke helt lært, at drikke de 55 kopper kaffe som man åbenbart skal som sygeplejerske :) Men den bedste kop er nu, når jeg kommer hjem om eftermiddagen – så laver jeg mig en knækbrødsmad med ost og drikker en god kop te. Mm.. Mormor-hygge når det er bedst!

 128. Av den er svær – enten er det når jeg drikker en kop the mellem hovedmåltiderne og på den måde kan holde sulten lidt væk eller også er det, når en af pigerne er på besøg, dynerne kommer med ind i sofaen og der bare rigtig bliver snakket og hygget over en kop the :)

 129. Mmmm, hvor lyder de lækre! Noget af det bedste jeg ved er mynte, især mynte i te.
  Jeg elsker en god kop te om aftenen, hvor man nyder den mens man filosoferer over dagen :)
  Virkelig dejlig blog også ;)

 130. Jeg starter hver morgen med at varme min krop op med et glas dejlig varmt the og det nyder jeg altid :)

 131. Min kæreste og jeg, er stor forbrugere af the :)

  – Men den kop the, jeg nyder mest på hele dagen, må være den der bliver indtaget i stearinlysets skær, sidst på aftenen, med et lækkert magasin i skødet, på sofaen :)

 132. Jeg nyder en dejlig kop the allermest på en regnfuld eftermiddag, hvor der er tid til bare at sidde indenfor- og drikke the- og hygge med familie, venner eller en god film og en dyne :D

 133. Jeg er temmelig afhængig af te, jeg nyder det hver gang jeg har en pause, alene eller i godt selskab, jeg elsker at smage forskellige varianter, og kører ofte langt for at drikke te med min gamle mormor, Te er bare ren råhygge, skaber sådan en dejlig stemning, og smager fantastisk, så jeg nyder te temmelig ofte kan man sige ;) Ja jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe, måske det skulle være næste skridt?
  god aften , nu vil jeg lave mig en kop Lakrids te tilsat lidt kanel!

 134. God the hører i min verden sammen med gode bøger, men gør også vidundere når man er lækkersulten eller når verdenssituationen skal vendes med en god veninde. Den allerbedste kop the, er den jeg kan nyde efter en lang dag med træning, skole og job, så slapper jeg af, smider benene op og finder ro til at samle mine tanker. Jeg får klaret hovedet når jeg nyder duften af mynte, lakrids og bær, og så er jeg ved at være klar til en god nats søvn. Min favorit the er frisørens the, men måske den er klar til at blive udkonkurreret af en af de nye varianter fra Kushmi

 135. På efterskolen! en aften hvor der ikke skal ske noget er det super hyggeligt at side på værelset med et par veninder og lave en god kop the og tage nogle søde billeder som skal være evigt minde. Det er noget jeg kommer til at savne nu hvor skoleåret er ved at slutte.

 136. Jeg nyder te allermest om aftenen – bare når der skal hygges lidt inden sengetid. Særligt når jeg er alene hjemme, er teen det foretrukne valg – det er dejligt nemt og man kan vælge en forskellig smag for hver kop man skulle have lyst til – en rigtig tøse ting.
  Lige for tiden drikker jeg meget chai te, da det er den kaloriefrie version af en lækker chai-latte og jeg har opdaget at det smager lige så dejligt med varmt vand ;)

 137. Jeg nyder the allermest når den skaber hygge omkring en god snak over spisebordet. Det er for mig symbolet på en god hyggestund!
  De lyder ellers lækre begge to :)

 138. Jeg nyder altid en god kop te. Men her for tiden har en god kop te været allerbedst dagen før jeg skal til en eksamen. En god urtete, der kan få mig til at slappe af og glemme eksamerne for en stund.

 139. Jeg nyder min te om morgenen eller om eftermiddagen. Hvis jeg gør det om aftenen skal jeg hele tiden på toilettet. Men mest af alt nyder jeg det når jeg er i sommerhus, og sidder om morgenen på terassen, med et tæppe om mig. Det er bare hygge :)

  Forresten, superfine glas, hvor er de fra?? ;)

 140. Jeg elsker the, og drikker det hver aften! Jeg synes jeg sover meget bedre når jeg får et krus varm the inden jeg skal sove. Det giver ro i kroppen og får mig til at slappe helt af oven på en stresset dag :)

 141. Svært spørgsmål faktisk! Det gør jeg nemlig tit. Men jeg tror det bedste er hvis jeg har haft en lang dag, og jeg sætter mig i sofaen med et tæppe og en kop the, og læser en bog eller ser en film. Helt alene :)
  Det tror jeg, jeg vil gøre nu!

 142. Jeg er te-drikker året rundt, men når mørket er tæt om vinteren elsker jeg at sætte mig med en kop dejlig varm te og en bog under tæppet. Det er en fantastisk måde at stresse af for mig.
  – Astrid

 143. En kop te er for mig godt på alle tider af døgnet.. Dog nyder jeg det allermest til min morgenmad, som en lille opfrisker. Den er især god, hvis det er med en god smag. De to varianter som du udlodder lyder begge til at være rigtig gode. :)

 144. Jeg drikker rigtig meget te i løbet af en dag, for hver gang min mor laver te, så laver hun også en kop til mig – og det sker ofte :) Men, når jeg nyder en kop te allermest, så er det på en tidlig morgen, hvor jeg er træt, fryser lidt og ingenting rigtig duer. Så er der ikke meget andet, der kan få mig i et ordentlig humør, og få mig til at føle mig mere ‘hyggelig’ (hvis man kan sige det…) og tilpas, end en kop te. Det er specielt rart om vinteren, for jeg står meget tidligt op, og sådan en mørk og kold vintermorgen, den bliver bare bedre med en kop te.

 145. Jeg er det man kan kalde for inkarneret kaffedrikker, og har været det lige siden jeg var 14 år. Kaffe er helt og aldeles uundværlig, men ikke lige helt så fantastisk som the. Det er ikke hver dag jeg drikker the, men det sker gerne når det regner udenfor, når livet driller lidt og når jeg sætter mig ned for at se min yndlingsserie. Her dur kun theen, kaffen rende og hoppe,

 146. Jeg nyder the allermest lige nu, hvor jeg har halsbetændelse… så lindrer det så dejligt.

 147. Nyder bedst en kop te efter en laang gå tur, hvor det har været lidt køligt i vejret :) Eller bare til hygge om aftenen, når man slapper aller mest af..

 148. Hm.. Hvornår jeg nyder at drikke te allermest? Hele tiden! Hvis du spørger mine forældre, er jeg vist det man kan kalde te-fanatiker. Og når disse knapt så lune sommerdage synes at vare evigt, er det rart med en god kop te. Hvornår kommer solen egentlig? På den anden side, så har jeg jo en god undskyldning for at drikke en ekstra kop :o)
  Kolde, regnvejrsdage er også perfekte til te – John Mayers nye album, en god bog, et varmt tæppe og en god kop rooibos te – så bliver det vist ikke bedre. Kombinationen af koldt, trist vejr og en dejlig kop varm te er vist noget vi alle kan lide. :-)
  ps. tak for en super god blog!

 149. Jeg elsker virkelig te. Jeg drikker nok 1 – halvanden liter om dagen, så haha jeg nyder det meget, men specielt efter en lang dag i skole eller på arbejde og med et stykke mørkt chokolade til. Mmmmnnnn… så at skulle prøvesmage de her teer ville ikke være dårligt ;)

 150. Jeg drikker the næsten dagligt. Mit svar er dog hverken specielt idyllisk eller smukt, så vil prøve at skrive det på en sober måde: Jeg nyderen kop the allermest, når jeg har slemme IBS-symptomer. Jeg har nemlig fundet ud af, at grøn the er et vidundermiddel for min krop i den situation. Mavesmerter, go home!

  Selvom disse varianter nok ikke gør samme magi, lyder det til, at de kan gøre underværker for en anden af mine skavanker: Sukkertrangen! :)

 151. Jeg nyder egentlig min the på alle tidspunkter, men det bedste tidspunkt er når, jeg nyder den sammen med min kæreste om aftenen. Og det gør vi næsten hver dag. Ynglings tidspunkt på dagen <3

 152. Det er ikke så tit, jeg drikker te i hverdagene – elsker simpelthen min kaffe for højt… Men når jeg i ny og næ nyder en kop, er det oftest oven på en lang gåtur med hunden. Der er trods alt ikke noget bedre at komme hjem med en glad og træt hund, smække benene op og koble helt fra med en rigtig god kop te :)

 153. Jeg drikker for det meste the om aftenen, men her i eksamenstiden får jeg faktisk også et par kopper i løbet af dagen – og det ville da være lækkert at kunne tilføje de to fra Kusmi til “samlingen” :)

 154. På det seneste har jeg fået en vane med at nyde en kop te hver morgen på vej på arbejde. Jeg køber den i en lille morgenmadsvogn der altid er lige der hvor jeg står af toget. Det er ikke specielt god te, men det er SÅ hyggeligt at gå forbi den lille vogn. De to ældre herrer der står der, siger altid “goodmornin’ darling, what can we get for you today?” og “no sugar, no milk, right?!”. Det er sådan en dejlig måde at starte dagen på. Hvis jeg vinder skulle jeg tage og give dem den ene dåse og den anden kan jeg så dele med min søde mand, som hele livet har været kaffedrikker, men pludselig for nyligt er begyndt at drikke te og elsker det. Krydser fingre!

 155. Jeg nyder min the allermest, når duften er sansevækkende, smagen er tilfredsstillende og koppen er en fornøjelse at kigge på og drikke af :) !

 156. Ih, Kusmi-te <3 Deres Anastasia er min yndlings, men ellers diskriminerer ikke imellem te, og drikker også masser af myntete – allerbedst ude i en dejlig sommerbelyst have, men ellers er det mest når jeg kommer hjem om eftermiddagen eller sidst på aftenen, når man lige skal have et øjeblik til at sætte sig ned, komme heeeelt ned i gear og samle sig igen. Dejligt!

 157. Jeg er mest te-menneske om vinteren, hvor jeg hellere indtager te end kaffe.
  Generelt er kaffe mere et coffeinkick mens te er hygge.

  Men denne sommer har iskaffen fået konkurrence i form af iste, så måske te også bliver en sommerting nu.

 158. Jeg nyder allermest at drikke en god kop the i gode veninders selskab. Og der findes så meget lækkert the, at der bliver smagt mange forskellige slags.

 159. Det bedste er kop te sammen med mine to bedste veninder – i sofaen, under hver sit tæppe, til en god film eller en lækker hjemmebagt kage. Så er te fuldkommen lykken!
  You can’t buy happines, but you can buy tea – and that’s kinda the same thing ;)

 160. jeg drikker meget te jeg drikker det i stedet for kaffe, og kan især godt lide grøn og hvid te og chai.
  Jeg kan godt lide at drikke en kop te når jeg læser.

 161. Jeg nyder en kop te allerbedst når jeg er stresset og har brug for at koble af. Så laver jeg nemlig en kop af min yndlings-te, som hedder “Cool Mint” og sætter mig i min gyngestol. Det får mig til at slappe af og varme mig, helt nede i maven. Det er fantastisk.

 162. Jeg nyder allermest en kop the når det regner eller sner udenfor og jeg sidder indenfor under min dyne eller et tæppe. Så er fjernsynet tændt med min yndlings tv-serie og så med dejlig varm the og så bliver det ikke meget bedre :)

 163. Jeg drikker som regel te om morgenen/formiddagen på job, det er sådan en rar måde at begynde dagen på. I øjeblikket er det sweet love, som har været en favorit i mange år, så jeg ville da mægtig gerne på de to nye varianter her :)

 164. Jeg nyder en kop the på min lille fine altan, efter en lang arbejdsdag som skolelærer… Helst i en af mine farverige Kähler-krus ;) Helst det mintgrønne…

 165. Jeg er en stor the-fan, og har det med altid at købe the med hjem, når jeg er ude at rejse – senest æble-the fra Tyrkiet, virkelig lækkert. Jeg nyder dog aller mest en kop the om aftenen eller eftermiddagen. Som afrunding på en dejlig aftensmad eller god eftermiddagskage – the er for mig kernen af hygge! Lige nu for tiden har jeg dog en vane med at jeg skal drikke the, når jeg sidder og nusser med et tæppe, og når min killing, Karla, er gået kold – det er livet! :-)

 166. Jeg må indrømme, at jeg længe har haft et ambivalent forhold til te! Men på nuværende tidspunkt er jeg rendt ind i en slem tør hoste, som jeg blandt andet forsøger at kurere med te! – og midt i den irriterende hoste er jeg faktisk begyndt at synes vældigt godt om drikken. Så godt at jeg vildt gerne vil vinde noget af det lækre kusmi tea!

 167. Jeg nyder en kop the aller mest, når jeg sidder oppe i sommerhuset med min kæreste, der er ild i brændeovnen, og vi sidder i hver vores ende af sofaen med et tæppe over os og læser en god bog.

 168. Jeg nyder en kop te allermest om aftenen på sofaen med et tæppe og en god serie i tv eller en god bog!

 169. Jeg elsker the og drikker det både morgen, middag og aften! Det er roen ved det hele, jeg nyder :) det bliver næsten rituelt for mig at slappe af med en god kop the.

 170. Jeg nyder en dejlig kop te tidligt om morgenen, når det er vinter og sneen ligger fint udenfor eller når det er ved at blive køligt en sommeraften!

 171. Dejlig konkurrence! The med honning har været min hyggestund – og mit drug her under eksamenslæsningen og opgaveskrivningen.

 172. Mmmm jeg elsker en god kop the! Jeg nyder en kop the aller mest om aftenen med en god bog, en god film eller et godt spil med min familie.

 173. Når vinden rusker i træerne, regnen slår mod ruden og ens yndlingsserie kører på tv. Selv sidder jeg godt pakket sammen under dynen i sofaen med en kop varm te indenfor rækkevidde.

 174. Jeg nyder en kop te allermest med min kæreste lørdag formiddag til Mads og Monopolet. Der er intet bedre :)

 175. Skøn konkurrence!

  Jeg nyder en varm kop te bedst når jeg sidder på min efterskole i stilletimen (18.30 – 19.45) efter aftensmad og får den ene times fred og ro fra alle de søde efterskolebørn.

  Ellers drikker jeg altid te til nybagt kage – mmh!

 176. Når man bliver ramt af en uventet regnbyge, og kommer gennemblødt hjem med mascara løbende ned af kinderne og jeans der er tungere end bly, er det skønt at komme i tørt tøj og nyde en varm kop the. Så en god kop the kan helt sikkert forvandle en nedtur til en optur. :-)

 177. Jeg nyder allermest en kop the, når det er mørkt og koldt udenfor :) Dog ynder jeg at drikke kaffe flere gange dagligt, hvad end det er varmt eller koldt – men der er ikke noget som at varme sig på en god kop the :)

 178. Skøn konkurrence.

  Da jeg ikke er en kaffepige, er der intet bedre end at nyde en kop the til et stykke morgenbrød alt i mens radioen kører i baggrunden. Mmm :)

 179. Det første jeg gør når jeg står op er at sætte vand over til te,
  Og det er også det sidste jeg gør, inden jeg falder til ro
  Hvis jeg bliver valgt til at teste disse, hvad vil der så ske?
  Jeg vil i hvertfald ikke klage – så længe smagen er go

 180. Om vinteren når der rusker uden for, så er en stor dampende kop te akompagneret af et stykke kage (eller 2..) det allerbedste!

 181. Jeg nyder min kop når ungerne er lagt i seng og jeg kan sætte mig i sofaen med min computer og en dejlig varm kop the imens jeg læser blogs. Så slapper jeg virkelig af efter en lang dag med deadlines.

 182. Jeg nyder en kop te bedst med et lækkert modeblad og i liggestol i haven.
  Men om sommeren fyldes teen med isterninger, så man får en lækker iste!

 183. Jeg er en af dem der kan drikker the 24/7 og ikke kan leve uden – jeg er totalt kusmi afhængig og har faktisk næsten alle dem man kan få i de små bøtter…jeg smager altid de nye og kan ikke få nok…. MEN jeg har ikke smagt den “nye” den lyder vildt lækker….

 184. Jeg drikker kaffe om morgenen til at vågne på men the om aftenen til at slappe af og hygge sig med.

 185. Jeg drikker the året rundt i alt slags vejr, og helst i selskab med veninder, hvor der kan ryge flere liter ned på et par hyggelige timer. Det er også theen, jeg for det meste glæder mig mest til i madpakken, hvor jeg næsten altid har en termokande med :)

 186. Te hører til om aftenen, efter min datter er puttet og jeg selv er blevet træt og trænger til noget at hygge med med!
  Jeg er selv ret glad for “anastasia” (en earl grey variant også fra kusmi) med letmælk.

 187. Jeg nyder helst min te, på vores lille franske altan, om morgenen. Vi har al den dejlige morgensol der, og kan altid få et par timer til at gå med en god bog.

 188. Jeg drikker the året rundt i alt slags vejr, og helst i selskab med veninder, hvor der godt kan ryge et par liter ned på nogle hyggelige timer. Theen er også det, jeg glæder mig mest til i min madpakke, hvor jeg næsten altid har en termokande med :) Og jeg synes, det er helt vildt spændende at smage nye varianter!

 189. En kop te en råkold sommeraften ude i haven med tæerne stukket godt ind i et tykt tæppe – aaahhhhh, det er skønt! :-)

 190. Min yndlings kopte er de eftermiddage, hvor jeg ingen planer har rigtig god tid til at nyde min yndlings mynthe te.

 191. Jeg drikker måske alt for meget te (hvis man kan det?), men jeg nyder det allermest sammen med avisen (og måske noget chokolade) i weekenden :o)

 192. Jeg nyder min the allermest når den indtages i sofaen om aftenen med min skønne mand ved min side….om morgenen skal der altså kaffe til at få mig ud af fjerene!

 193. Ved ikke hvordan te’en smager, men dåserne ser i hvert fald fantastiske ud! De vil se godt ud på min hylde på væreslet ved siden af mine andre te-dåser. Håber jeg vinder, fordi jeg er ikke super god til at gå ud og købe en ny smag når det angår te.
  Håber i alle sammen får en skøn uge!
  xoxo.

 194. Jeg nyder en kop the, når jeg er fryser især når jeg har været ude i det kolde vejr. Især lakridsthe <3

 195. Den største tenydelse må være når jeg sidder i min seng, med tæppe omkring mig, musik i baggrunden og med en dødsyg skolebog i hånden, mens jeg ukoncentreret drømmer mig hen til weekendens kommende fester og en shoppetur med veninderne… :)

 196. Nyder altid te, men især når jeg lige er kommet på arbejde og skal vågne lidt op :-)

 197. Åh, jeg drikker te om morgenen. Gerne fra Kusmi, Pukka eller den lokale te-pusher. Så sætter jeg mig ud på altanen i nattøj med en varm kop te og ser Aarhus vågne :)

 198. Jeg kan ikke undvære min daglige kop grønne the om morgenen, men den kop jeg laver med mælk og honning når jeg kommer hjem en sen eftermiddag, hvor regnen har gennemblødt mig på cykelturen hjem, er heller ikke at kimse af;)

 199. Helt klart når man kigger ud af vinduet og opdager det regner. Jeg holder virkelig meget af regn og synes det er noget af det bedste. Med en kop te i hånden kan man bruge timer på at se på de smukke dråber falde ned og ramme ruden som tårer. Det er både sørgeligt men også bare utrolig smukt!

  Mine varme tanker.. fra SecretsByLaura

 200. En kop te er for mig allerbedst når jeg kommer hjem fra en lang arbejdsdag, et hurtigt smut under bruseren og så ind under tæppet på sofaen med en dejlig kop te! :)

 201. Jeg drikker te stort set hver dag, men for mig er en kop te nu allerbedst efter en rask gåtur i skoven en kølig efterårsdag, og skal nydes i selskab med en god bog eller en god veninde!

 202. Sikke en skøn give away! Lad mig vinde :-)

  Jeg drikker te til morgenmaden og om aftenen. Jeg nyder især teen om aftenen, hvor jeg ligger på sofaen foran tv’et eller med en god bog i hånden. :-) Mmh

  /Maja

 203. Uh, jeg vil rigtig gerne vinde! Savner lidt nye varianter på hylderne. Pickwick bliver det desværre oftest til, da SU’en ikke er til meget mere.. Min søde roommate ejer en del af de dejlige dåser, men jeg vil også gerne have mine egne :-)

  Jeg nyder faktisk allermest en kop (/kande) te, når jeg skal forkæle mig selv lidt og tage et break fra mine gøremål. Det kan være om morgenen efter træning, eftermiddag når studiet er overstået eller den sene aftentime, hvor jeg nyder at slappe af med lidt af den velsmagende te.

 204. Jeg har lige vundet et 11 år langt væddemål med min far, om ikke at drikke kaffe før jeg blev 25. Da jeg rundede min fødselsdag og de 25 år, for et par uger siden, kunne jeg smage kaffen.. men jeg er bare mest til te!!
  Jeg nyder allermest en kop te når jeg sidder i min Dukkehus-agtige stue på Amager, og slapper af med en god bog efter en lang dag med speciale. Så er det min tid, og det er lig med te-tid.

 205. Jeg nyder allermest en kop te når jeg drikker den med nogle af pigerne. Om vi drikker det mens vi sidder dybt begravet i studiet eller når vi har fri, så nyder jeg det stadig mest der!

 206. Kan ikke leve uden te!! for mindst en kop om dagen :D Der er ikke et tidspunkt hvor jeg ikke kan nyde en kop te. Hvor som helst, når som helst! Men bedst, lidt efter aftensmaden! Mmmm <3
  Bedste hilsener -Rana

 207. Jeg nyder the aller mest når jeg drikker den med min store dreng på hele fire år, og snakker om hans dag i børnehaven :-)

 208. Jeg nyder allermest en kop the når jeg er på “the-date” med pigerne. Vi mødes hos en af os, laver en god kande the også snakker vi om alt i verden – dét er noget af det bedste jeg ved :)
  Og jeg ved jeg vil blive populær hvis jeg kom med de to næste gang! :D

 209. The er ganske enkelt ikke til at undvære!

  – Når man kommer gennemblødt hjem efter en lang gå eller cykel tur i regn og blæst, er der bare ikke noget bedre end først et langt varmt bad og derefter et stort krus the og fødderne op i sofaen med computeren i skødet – klar til bloglæsning:-)

 210. Jeg nyder en kop the allermest, når jeg har været ude og haft travlt hele dagen en kold og mørk vinterdag, og når jeg endelig kommer hjem sent om aftenen, kan jeg endelig slappe lidt af med en kop varm the :) Det er dog heller ikke helt dårligt med en kop the her mens der læses til eksamen.. Det gør det lidt mere hyggeligt og rart :)

  /Lilja L.

 211. Hej Emily! Jeg nyder en kop te bedst i selskab med veninderne efter en hård dag i skole, måske tilsat lidt søde sager. Over et par kander te kan man få diskuteret alt mellem himmel og jord, hvilket er én af teens bedste egenskaber :D

 212. Den kop te jeg nyder ALLER mest er den, som man får givet af en person man holder af i en situation, hvor téen er mest nødvendig!
  Det er den kop te, som vi i min familie kalder “hygge-teen”, og den bliver hældt i kopperne når der virkelig er brug for den :-)

 213. Jeg nyder en god kop te allermest når jeg sidder med en god bog i sofaen, stearinlys tændt og et tæppe om benene :-)

 214. Jeg nyder aller mest en kop te ved morgengry (Når jeg endeligt er oppe på det tidspunkt – hvilket er meget sjældent), hvor jeg kan sætte mig under et halvtag på terressen med en god ven og se solen stå op over vandet. Hvis det skulle være helt perfekt, skulle regnen stille slå mod roderne og halvtaget, så alle 5 sanser er i brug. kombinationen af lyden og duften af ny-regn, synet af solopgangen (eller nedgangen), samt smagen af en god kop te og følelsen af en lun kop i hånden og en nær vens tilstedeværelse er fantastisk.

 215. Jeg synes ikke der er noget bedre end at nyde en kop te om aften, når mørket nærmere sig. Det er skønt at slutte dagen af med og får mig til at slappe af. Men i de kolde tider ryger der en hel masse kopper ned, både for varmen- og hyggens skyld.

 216. Jeg nyder oftest en lækker varm kop te om aftenen i sofaen når jeg sidder med et tæpper over mig og alle stearinlysene i min lejlighed er tændt – det er så hyggeligt :)

 217. Når jeg nyder eneller flere gode kopper te, kan være på to helt særlig dage hver uge.

  Fordi jeg har en ugentlig dag, hvor jeg går en lang tur med min bedste veninde og så slutter vi turen af hjemme hos mig og så skal der drikke god te og vi elsker at prøve nye. Vi er nået til en baileyte:)

  Den anden dag jeg nyder god te er på min ugentlig vagt i en ungdomsklub, hvor jeg nyder lidt te med mine piger, hvor vi får en god snak om alt der berøre sig i deres liv.

 218. på trods af min kaffe-afhængighed, så holder jeg utrolig meget af the i min venindes køkken, eller bare sent om aftenen (-:

 219. Er faktisk mest en kaffe-drikker.
  Men når jeg om aftenen skal hygge med film gør en kop te det rigtig rigtig godt! (:

 220. på trods af min kaffe-afhængighed, så holder jeg utrolig meget af the, og gerne i min venindes køkken.

 221. Jeg elsker the på alle døgnets tidpunkter og er vokset op i en familie hvor the var og er et samlingspunkt :) Jeg er især glad for the om aftenen – tror jeg går ud og lave en kop nu faktisk! :)

 222. Jeg elsker at drikke te, når jeg fryser eller på tidspunkter, når jeg virkelig har ro og tid til at sidde stille og bare nyde det.

 223. Jeg nyder allermest en kop the hvis der bliver sludret med en veninde imens ;) Og er sikker på der kan sludres godt over disse to fine prøver :D

 224. Jeg nyder altid te! Det er så svært at vælge præcist hvornår, da jeg drikker det konstant! Det er dog hyggeligst når jeg drikker det sammen med nogen ;-)

 225. For mig er en god kop te altid en god undskyldning for at mødes med en veninde til flere timers hyggesnak i køkkenet og ryge nogle cigaretter i vindueskarmen (selvom vi normalt ikke ryger – bevares!).

  Elsker Kusmi te, især grøn te med mandel, har endnu ikke prøvet deres detox-linje, men måske ville det ville det være godt med alle de smøger og vin – en kop te med en veninde ofte munder ud i. ;-)

 226. Jeg nyder min the hverdag og hele dagen. Jeg drikker spandevis af alle slags the og kommer derfor tit til at bruge flere hundrede kroner om måneden på det, men jeg nyder den nok allermest om aftenen – så forkæler jeg mig selv lidt med en kop brygget på den aller bedste i min samling og kan virkelig stresse af.

 227. Jeg nyder allermest en kop the en aften (gerne i enten weekenden eller ferien) sammen med hele familien, mens vi ser en god film, sidder og småsnakker og måske spiller et brætspil, som vi alle – især min far – er stor fan af.

 228. Uuuh, jeg nyder en god kop te allermest på en regnfuld weekendsdag foran en god film i sofaen!

 229. Jeg nyder mest min te, når den drikkes under et tæppe, efter en lang efterårsgåtur med min hund – eller en tur i sneen om vinteren. Eller bare under et tæppe, en hyggelig aften :)

 230. Jeg nyder gerne en kop the om morgenen, inden at hverdagens planer og stres begynde :-) ellers kan jeg også godt lide en kop om aftenen til en god film eller lignende.

 231. Åh kusmi-the i de pæne dåser! Jeg nyder en kop the allermest om aftenen, når jeg slapper helt af og flader ud. Selvom jeg nu også får drukket en hel del i løbet af dagen her i eksamensperioden :)

 232. Jeg nyder allermest en kop te, når jeg sidder i en god stol, eller sofa, med et tæppe omkring mig, samtidig med jeg enten læser en god bog, eller har min dejlige hund puttende op af mig :) Eller som i dag, hvor keg nød en kop te med en veninde jeg ikke havde set rigtig længe :) Det er en skøn måde at nyde en kop te :)

 233. Jeg nyder min te allermest, når jeg er totalt eksamensstresset og bare har brug for en pause! Mynte-te er min personlige favorit, men det bliver spændende at prøve noget nyt! :-)

 234. Altså lige nu er jeg på barsel med nr. 2 og har ikke født endnu. Så den bedste kop the er efter aflevering i vuggestue af min store dreng, hvor jeg synker ned i en stol derhjemme eller på en café med en kop the og summer lidt over det hele :-)

 235. Jeg drikker ikke særlig meget te, men ville meget gerne begynde, så jeg har noget at drikke, når min kæreste slubrer kaffe. Og så ville det være dejligt at have noget at byde min mor, når hun kommer på besøg! :)

 236. Jeg nyder min første kop the allermest. Om det er kamille, earl grey, pebermynte eller urte.. Drikker altid en stor kop om morgen, sammen med min morgenmad og nyder at sidde med koppen til sidst og vågne helt :)

 237. Lækker konkurrence!

  Jeg elsker te, men nyder allermest den jeg drikker hver morgen inden jeg møder på arbejde mens alle andre sover.

 238. Super dejlig konkurrence

  Jeg elsker at nyde en kop the efter en hård dag, hvor jeg har været i skole og så videre til træning. En afslappende stund efter en hård dag, og så med en bog ved siden af, så kan det ikke være meget bedre ;)

 239. Jeg nyder the – gerne hver dag – men aller mest, når jeg sidder i min sofa med min dyne, efter at jeg har været udenfor en hel dag :)

 240. Dejlig konkurrence

  Jeg nyder en kop the lige inden jeg skal i nattevagt, det vækker mig ;)

 241. Om aftenen når jeg er lækkersulten, der er theen god :) og som du siger, gratis i forhold til kalorier.

 242. Jeg nyder den allermest, når jeg efter en hård uge(laver en masse fysisk træning til hverdag) skal hjem forbi mine forældre en weekend, og min mor om morgenen laver en stor kande lækker the og serverer den for mig med et “godmorgen, solstråle”. Det varmer allerede før, man drikker den. :)

 243. Den bedste kop the er den jeg drikker lørdag morgen når familien er samlet om morgenbordet og weekenden er frisk :)

 244. The er altid dejlige, ´har også fået min en fin samling af de smukke dåser, man bliver glad af de skønne farve. the er altid godt

 245. Når ungerne er lagt i seng og jeg sætter mig ved computeren for at læse blogs i fred og ro.

 246. Jeg nyder en kop the aller mest, når jeg om aftenen har været til træning, i bad og fået nattøjet på. Det er så rart, bare at sidde og drikke en kop the og slappe helt af efter en hård dag med skole, lektier og træning.

 247. Den bedste kop te er den jeg får når jeg besøger mine forældre og overnatter. Min mor står op før solen kommer ud af sin pyjamas, så når jeg kommer dumpende sidst på morgenen, er der te på kanden, og ristet brød i kurven. Min mor løser kryds og tværs, min far læser avisen, og en af hundene lægger sig tungt hen over ens fødder, når man sætter sig ved bordet. Eller lægger hovedet i ens skød.
  Jeg bliver 12 år igen, når jeg sætter mig ved mine forældres morgenbord, og jeg elsker frirummet, hvor der ikke skal tænkes så meget på regninger, fremtid og andre voksenting :-)

 248. Jeg nyder altid min te. Der er alligevel noget forskelligt ved morgen, effermiddags – og aftente. Men hygge og ro er centrale elementer når teen virkelig skal nydes :-)

 249. Når den danske sommer svigter og der er regn og torden! Med en god bog og en lækker te er der helt fantastisk i min lille lejlighed. Specielt efter en våd Skanderborg festival hvor jeg arbejder på pladsen en hel uge efter.. Hvis det har regnet er det årets bedste kop te efter jeg er komme hjem, er helt alene og har taget et langt varmt bad. Ro, afslappende te og 12+ timers søvn er den bedste kur for det :)

 250. Jeg nyder en kop te aller mest om morgenen på en dag, hvor jeg ikke skal noget. Ligeså snart min kæreste er taget på arbejde og min søn er afleveret i dagpleje laver jeg mig en kop te, tager hyggesokker på og læser Cover kids :)

  /Stine

 251. uhm det gør jeg om morgenen, når der er helt stille og jeg er den eneste der er oppe i lejligheden. Så nyder jeg stilheden og en dejlig kop te. Ellers elsker jeg te, når jeg holder pause i børnehaven :)
  Elsker Kusmi, og har 6 forskellige dåser :D

 252. Jeg læser pt til eksamen. Og der har jeg faktisk nydt min kop te allermest. Når man læser til eksamen, kan det godt blive for intenst med bøger og papirer. Men man lærer faktisk at sætte meget mere pris på de der ting, der forsøder hverdagen. Bla Te. Gode tv-serier. Spændende blogs. En kælen kat… Gæt hvad jeg laver lige nu?? :)

 253. Jeg nyder allerhelst en kop the om eftermiddagen efter overstået træning. Så er der ikke noget bedre end at smække benene op i sofaen, og slappe helt af med en kop the. Der med ikke sagt, at jeg ikke drikker the på andre tidspunkter i løbet af døgnet – der ryger faktisk let 5-6 kopper ned i løbet af en dag :-)

 254. Jeg sidder netop nu og drikker en kop Prince Vladimir-the fra Kusmi med min kæreste. Han er i fuld gang med at læse til en biologieksamen i danmarks fauna og om lidt skal jeg øve fugle med ham med endnu en kop og netfugl.dk

 255. Jeg nyder en kop te allermest på vintermorgener. Så sidder jeg og hygger mig med en kop varm te imens jeg spiser morgenmad. Det kan næsten gøre det sværere at gå ud af døren for at tage afsted. Der har jeg nogle gange mere lyst til at blive hjemme og hygge mig idendøre.

 256. Uhh… jeg nyder min morgenthe i toget allermest! Jeg har halvanden time på arbejde, og går ud af døren lidt over 6 om morgenen. Når jeg endelig sidder i toget har min the fået den perfekte temperatur, og nydes mens jeg kigger på alle de andre der også er tidligt oppe.
  -A.

 257. Jeg nyder en kop te allermest efter min aftensmad, det giver god energi til resten af aftenen og det skal være sort te på den tid af dagen – ellers drikker jeg gerne hvid og grøn te om morgenen.

  Hilsen Bente Kruckenberg

 258. Som så mange andre nyder jeg te om aftenen! Det er afslappende og en god måde at runde dagen af på inden sengetid. Håber det bliver mig, der får glæde af denne skønne præmie :)

 259. Te er allerbedst, når jeg er syg – en god te med en masse honning. Der findes simpelthen ikke noget bedre :-) Men det er nu også rart med et velsmagende krus te, når man er træt, fryser og regnen siler ned uden for.

 260. Jeg nyder mest en kop the, når jeg er helt forvirret eller sur og skal komme ned på jorden igen – så virker det rigtig effektivt at drikke meget varm the :)

 261. Jeg nyder aller mest en kop the hvis jeg fryser! Så er der ikke noget bedre end en kop varm the under et tæppe på sofaen og en god film :D

 262. Jeg nyder en kop the allermest om morgenen, især hvis det er mandag morgen, man skal tidligt op og har en lang dag foran sig. En dejlig kop the kan virkelig gøre en regnfuld mandag meget meget bedere end forventet!

 263. Jeg nyder en god kop the flere gange om dagen men især om aftenen når jeg slapper af med et krus the til en god film.

 264. Når jeg har gået en dejlig lang tur med min søde hundevuf, og man kan få lov til at sætte sig i sofaen med en dejlig varm kop the, især Kusmi, og sine yndlings blogs, så bliver det ikke meget bedre ;)

 265. Nyder en kop the allermest, lige inden jeg går i seng – det gør en så afslappet og rolig, det er skønt :-)

 266. Jeg nyder min the bedst efter en tur i regnvejret. Jeg prøver at slippe irritationen når det regner og bare nyde dråberne der falder mod mit hår. Når jeg kommer hjem fra regnvejret er jeg dejligt afslappet og kold, og det er her jeg snupper en kop the!

 267. Når det begynder at blive mørkt udenfor, og jeg efter en lang og travl dag, kan sætte mig i sofaen og mærke teens varme og ro påvirke mit humør. Dér nyder jeg allermest, at smage på de forskellige nuancer. Især Kusmi Tea er min favorit, bestemt en god og afslappende måde, at runde dagen af på :-)

 268. Elsker altid en god kop te (især fordi jeg ikke drikker kaffe), men den er selvfølgelig altid lidt bedre når man rigtig nyder den, har fået slået benene op, tændt stearinlys og hygger med min lille vuf i sofaen.

  Også elsker jeg især te som også kommer i smukke indpakninger, så de kan stå og se flotte ud på hylden ;)

 269. Jeg nyder the mest, når en god kop kan erstatte min til tider ustyrlige slik-chokolade-sukkertrang ;) Men så skal then også være ret god, hvilket jeg er sikker på at disse er.

 270. Jeg nyder en god kop the allermest, når vejret udenfor er lidt gråt og vådt, så er der intet bedre end at ligge under dynen, med en varm kop the! :D

 271. Jeg elsker Kusmi te og drikker det morgen middag og aften, ville elske at prøce choko/orange en aften hvor slik trangen er stor…smil

 272. Jeg elsker the og specielt kusmi!!
  Den bedste kop the jeg kan få, er om aftenen, hvor jeg kan sætte mig i sofaen, slappe af og runde dagen af på en perfekt måde :)

 273. Der er intet bedre end at forkæle mig selv med en god kop te, når eksamensstressen virkelig sætter ind: Når bøgerne står i meters højde omkring mig, tankerne kører på høj tryk (og lav tryk) og den kolde sommernat drilsk titter frem bag gardinet, og minder mig om den sommer, jeg (forhåbentlig!) inden længe kan nyde. Sådan en dag/nat, der for tiden er alt for mange af, kan gøres uendelig meget bedre, når jeg under mig selv en lækker dampende kop te med en syndig skefuld honning – så kan bøgerne og de lange eksamensnætter bare komme an!

 274. en kold vinterdag hvor man kan nyde en kop dejlig varm te under dynen! Og hvis det så er kusmi, er det da endnu bedre :)

 275. Nyder allermest en kop the når jeg kommer hjem efter en lang gåtur med min hund, hvor jeg er blevet lidt kold, ellers i regnvejr med en god bog eller film, generelt er the bare altid lækkert og hyggeligt, hvis du spørger mig :)

 276. Når jeg har cyklet de 13 km til arbejde og min søde kollegaer har sat vand over så jeg kan få min yndlings Pukka the mens jeg tjekker dagens mails.

 277. Den bedste kop er den sidste om aftenen, hvor jeg trækker benene op under mig og indsnuser teen samtidig med at dagens indtryk får lov at lægge sig. Den ro, jeg får at dette aftenritual giver mig lyst til at prøve kræfter med morgendagen :-)

 278. Jeg elsker at putte mig ind under dynen med en dejlig varm kop te, nogle mandler og frugt .. mums. Jeg plejer som regel at lave en hel kande til mig selv, for hunger altid efter mere når det første krus er tomt :-) hihi. Jeg krydser fingre :-)

 279. Jeg elsker te og drikker det ofte, som pause i læsningen ved skrivebordet og om aftenen i sengen mens jeg ser et par afsnit af mine serier med kæresten :-)

 280. Jeg nyder min te mest på en dag som i dag. Efter hård træning er der intet bedre end at falde til ro på en kop varm te inden man går i seng :) så sover man godt!

 281. Min bedste kop te er min tidlige morgente i weekenden, inden de andre i familien står op. En kop i ro og fred og med morgenavisen helt frisk og nyhentet :-)

 282. Jeg nyder allermest en kop grøn urtete, en rolig morgen foran tv-skærmen, mens News kører og belyser mig om verdenssituationen.

 283. Jeg nyder allermest en kop the om aftenen, når jeg sidder fordybet i en god bog eller hygger med familien og vennerne. Lige fortiden hjælper en dejlig kop the også virkelig meget på motivationen når det kommer til at læse op til eksamner

 284. Jeg nyder aller mest en kop te en sen aften hvor den står på hygge foran flimmeren og under dynen sammen med min kæreste. Te er altid en god erstatning for usunde drikke som sodavand osv.

 285. Om vinteren elsker jeg at snippe til urtete inden sengetid.
  Om sommeren nyder jeg flere forskellige varianter til de lidt kølige morgener

 286. Når man har haft en travl dag og bare trænger til, at koble fuldstændig af når man kommer hjem. Der findes ikke noget bedre, end at sidde under sin dyne med en god kop the og en god film i fjernsynet (gerne mens regnen pisker på ruden!).. Dét er hygge!

 287. Jeg er faktisk generelt en varm driks pige, og 2/3 dele af tiden er det kaffe med mælk som bliver slynget ned, men efter kl 18.00 har jeg forbudt mig selv coffein –> så lakrids-, ingefær- og grøn the bliver istedet nydt, lige indtil søvnen indhenter mig..

 288. Jeg har et arbejde hvor jeg er i kontakt med mennesker HELE tiden, hvilket er helt fantastisk, men også tiltider kan gøre en helt ør i hovedet :) Så når jeg kommer hjem om aftenen og sætter mig, med en kop te, i min vindueskarm slapper jeg helt af – og nyder en god kop te aller mest :)

 289. Den kop the jeg nyder allermest er den jeg får på altanen efter en ordenlig omgang rengøring af hele lejligheden :)

 290. Jeg drikker rigtig meget te, og nyder det hver gang, MEN jeg nyder aller mest, når min mor, søster og jeg drikker en kop te sammen om aftenen. De ville være super dejligt at kunne byde dem på en kop eller to af Euphoria eller Be Cool, for MUMS de lyder lækre!

  Venlig hilsen

  Julie

 291. Jeg nyder allermest en kop the når jeg sidder sammen med dem jeg har kær og snakker og spiller brætspil. Det er simpelthen super hyggeligt og kan gøres på alle årstider :)

 292. Enten om morgenen inden arbejdet, over nye mails, inden dagen rigtigt går i gang og om aftenen.

 293. Jeg nyder en kop the mest, når jeg er sammen med min mor. Hun tager det fine porcelæn frem, og så snakker vi bare om hvordan vores dag er gået osv. Meget hyggeligt :)

 294. Jeg har og vil altid forbinde the med mælk og honning som noget jeg drak hos min engelske farfar, da jeg var lille. I en alder af 4 stak jeg af fra min mormor og morfar, som bor lige ved siden af min farmor og farfar, fordi min kusine og jeg ville have ‘farfar-the’. Min farfar gik borte i 2004, og selvom jeg selvfølgelig savner ham meget, giver det altid et smil på læben, når min farmor udbryder: “Nå, skal du have farfar-the?”

  Idag nyder jeg allermest en kop the de morgener hvor jeg møder sent, hvilket giver anledning til, at jeg kan spise min morgenmad og drikke the i selskab med hele familien. Vi laver altid en stor kande og den er drukket inden den sidste forlader hjemmet :)

 295. Hver morgen kl. alt for tidlingt når jeg holder manden med selskab inden han skal afsted på arbejde. Vores lille morgenritual er helligt :-)

 296. Jeg nyder en god kop the, når der har været ruskende regn som i weekenden! Det er den perfekte hygge, og man nyder det ekstra når der er dårligt vejr :)

 297. Jeg nyder allermest en kop the når man kan høre regnen udenfor og jeg samtidig læser en god bog :-)

 298. Jeg nyder allermest en kop the om morgenen – elller rettere sagt hver morgen. Jeg er bare en gennemført thedrikker, det er jo en herlig drik.

 299. Jeg er lidt af en te nyder, og drikker det jævnligt. Så længe der er tid i huset. Men når en kop te bliver helt speciel at nyde, så er det uden tvivl i det kolde vinter dage, med julehygge, gamle klassiske julefilm. Så er en kop te prikken over i´et! :-)

 300. Aften te er en klassisker hjemme hos mig, men en god kop te efter arbejde kan få en ellers stresset hverdag på afstand. Når vejret bliver bedre bliver det te på altanen :-)
  /Camilla

 301. Jeg nyder the allermest, når det er kold og vådt udenfor og jeg sidder og putter under dynen med tykke sokker og en hyggelig film…

 302. Jeg nyder en kop the allermest om eftermiddagen. Lige kommet ind af døren, og med et par timers afslapning inden aftensprogrammet går løs.

 303. Drinking tea for me is really a girls-day-out, order a nice pot of something experimental and just talk about life. It’s so refreshing compared to always going for that beer, get drunk and pass out!

 304. En vinter aften foran brændeovnen med min familie :) findes der noget bedre ?

  Så fin blog du har :)

 305. Jeg nyder allermest en kop the “sent” om aftenen, når resten af min familie er gået i seng, og det egentlig er lidt over min egen sengetid. Så kan jeg sidde helt alene og sippe til den, og få slappet lidt af, inden jeg går i seng.

 306. Jeg nyder allermest en kop the når jeg sidder sammen med min veninde Julie. Vi har kendt hinanden længe, og da vi arbejde sammen var dagens højdepunkt (næsten da ;) ) når vi kunne sætte os ned og nyde en kop kusmi the sammen. Så hver gang vi ses drikker vi the, helst kusmi, og snakker om gamle dage og hvordan det hele står til lige nu. Og så gerne med en masse kage (helst chokolade) – det gør bare det hele endnu mere hyggeligt. :)

 307. Jeg nyder allermest en kop the når jeg sidder med en god bog i hånden og får fusserne masseret af mit masserende fodbad. Aaaaah

 308. Jeg nyder allermest the når jeg sidder i min mors blomstrede sofa, foran den knitrende pejs, med udsigt over hendes store sø udenfor vinduerne! Det er ægte tryghed og hygge for mig, da min mor har arbejdet i en the-cafe, og har et helt skab af forskellige slags, så der altid nye spændende the’er at udforske :)

 309. Jeg, og især min mor, drikker rigtig rigtig meget the. Jeg nyder den aller mest i mit fine yndlings keramik-krus, om aftenen sammen med min mor eller en god veninde.
  Da jeg var lille synes jeg dog ikke der var noget bedre end min mors kolde te-slatter hun efterlod rundt omkring i huset :)

 310. En kop te nydes allerbedst i den gønne lænestol i hjørnet, som min mand købte på et loppemarked, da han gik i 6. klasse

 311. Jeg nyder min te allermest, når jeg lige har 20 min i mellem 2. og 3.lektion, mens jeg snakker med mine søde kolleger. Jeg tror faktisk, der ryger omkring en 3 – 4 kopper te ned på en arbejdsdag hos de fleste af os, så hvis jeg vandt, ville du gøre et helt lærerværelse meget, meget glade. Så kunne vi droppe Medova’en for en tid. ;)

 312. Når jeg en sjælden gang ser min mor, som bor i den anden ende af landet. Så tømmer vi gerne et par kander the (hun har altid de lækreste theer!) mens vi ordner hele verdenssituationen. Terapi for sjælen!

 313. Herhjemme nydes en god kop the enten til morgenmaden, hvor kroppen bliver varmet op og er klar til en ny dag eller en koffein-fri the (fx Rooibush) til om aftenen, før jeg hopper i seng. The er uundværligt i min verden! (:

 314. Er det koldt og gråt udenfor, ved jeg ikke noget bedre end at cykle fra studiet og hjem til en dejlig kop the under tæppet :)

 315. Jeg er the-drikker til den helt store guldmedalje. Min mor har en snart årtier gammel kærlighedsaffære med klassisk earl grey-the, og jeg er ligesom vokset op blandt the-nydere mere end kaffe-narkomaner :-) lige for tiden nyder jeg en kop grøn the med citron og ingefær efter lange og kedelige dage, med benene rullet op under mig og dybt nedsunken i sofaen. The bliver tit for mig et lille åndehul, et frirum, og det giver varme en kold vinterdag men læsker også vidunderligt en stegende hed sommerdag. Uhm!

 316. Jeg nyder en god kop the efter en lang dag, under dynen – gerne i nattøj – med musik i baggrunden og en god bog. Så sover man altså dejligt <3

 317. Jeg nyder altid en kop the om eftermiddagen. Den skal især nydes i foråret, når man lige kan få sat sig godt til rette i en stol udenfor med puder og hele mulivitten :)

 318. Hej! Vild lækker konkurrence!

  Jeg nyder mest teen enten om morgen, sammen med lækker morgenmad på en overskudsmorgen hvor man skal møde sent i skolen og man kan nå at drikke te, slappe af og se go’ morgen dk. jeg elsker det, men har sjældent tid når man skal ud af døren kl. 7.00 for at nå et tog.

  ellers, så nyder jeg en kop te om eftermiddagen – gerne med et stykke mørk chokolade til at dyppe i, hvor jeg lige catcher op med min mor om dagens forløb. Super hyggeligt! :)

 319. Jeg drikker simpelthen så meget Tante T-te på alle tider af døgnet, at det er svært at vælge et særligt øjeblik ud… Men det må være på de få tidspunkter, hvor der sammen med teen indfinder sig en helt særlig ro forbundet til en dyb vejrtrækning. Dér hvor man lige får kontakt til maven igen <3

 320. Jeg nyder min te bedst, hvis det er en hverdags eftermiddag, sidder i vindues og lige har en time til at slappe af inden bøgerne igen skal angribes :)

 321. Når det er koldt og det regner uden for og jeg sidder under et tæppe og læser en god bog er der ikke noget bedre end en god kop the – helst Pukka eller Kusmi :)

 322. Når jeg er hjemme og besøge mine forældre, bliver der altid sat en kande te over. Det er lidt det samme ritual, hver gang. Der bliver spurgt om jeg vil have en kop te, dernæst hvilken slags (min mor har 20 forskellige slags – dog kun grøn, og jeg vælger altid mynte) og så bliver de store tekrus sat på bordet. Det er så dejligt trygt med sådanne ritualer, og jeg nyder virkelig de gode te-stunder vi har sammen!

 323. Duften af te er som duften af mit barndomshjem. Det er duften af min onkel, der sidder i sofaen med en bog. Det er duften af lange aftenener med bachelorprojektet. Det er duften af mit eget hjem. Det er duften af ro. Duften af vinter. Og duften af efterår, forår og sommer. Det er duften af aftener i sommerhuset over et spil yatzy, som min bror altid vinder. Det er duften af lange forelæsninger på universitetet, mens regnen siler ned af ruderne og vinden rusker i træerne udenfor. Det er duften, der akkompagnerer mit liv med musik, som jeg aldrig vil glemme. Jeg vil nyde te hver dag i mit liv, og med tiden vil te blive duften af mit første barn, mit første rigtige job, den nye bog, jeg køber, den rejse, jeg tager ud på, duften af det liv, jeg har levet.

 324. Jeg drikker the hele året rundt! Jeg bor nemlig i Grønland (Please vælg mig alligevel, skal nok selv sørge for at få the’en herop, hi hi) – Så jeg drikker the i min stue, i mit køkken, i min seng, i min båd, på min sofa, på min terrasse og på mit job!

 325. Det bedste tidspunkt jeg ved at drikke the på, er om morgenen, efter at jeg har været ude og gå med mine to søde hunde. Det plejer kun at være i weekenderne, men nu hvor læseferien er, har det været hver morgen og det er skønt! Man føler sig lidt ekstra ovenpå resten af dagen!
  Også er det rigtig hyggeligt at sidde med en kop the foran fjernsynet om aftenen inden man går i seng, især hvis det er sammen med nogen. :-)

 326. Uhha. Hvor skal jeg begynde. Jeg er en stor fan af the og nyder altid en god kop the! ;-) Men der hvor jeg nyder det allermest, er nok, når jeg sidder med en kop som aftenhygge foran tv’et og ser en af mine serier. Det er super hyggeligt og dejligt behageligt. :-)

 327. Min bedste kom te er helt klart om morgen. Men hvis det er rigtig vinterkoldt så er en kop te om aften også fantastisk.. Te er så dejlig afslappende og hyggende..

 328. hvornår jeg nyder en kop the allermest inden på fredag kl.12.00? ;)
  jeg har en termokande, som jeg har købt til loppemarked i den blå hal på amager. det er en retro irmateromokande med korkprop og hele molevitten. når jeg har den med i skole med min hjemmeblandede urtete (bl.a. brændenælde og hindbærblade), så er lykken gjort, når jeg finder den frem under sen undervisning eller langtrukkent gruppearbejde!

 329. Når jeg er syg og ligger med halsvirus går jeg rundt helt anspændt på grund af smerten blot ved at trække vejret. Så er der ikke noget bedre end at nyde en kop varm kamillethe med honning! ;-)

  – Jeg elsker lakridsthe, men appelsinsmag er noget nyt for mig! :-)

 330. Jeg ved ikke om de lige er der jeg nyder theen mest, men det her her hvr den er mest tiltrængt: På læsesalen i forbindelse med det sidste halveårs eksamenslæsning, hvor the virkelig har varmet og kviket op, når der så sort ud!

 331. Der er nogen der slet ikke kan fungere uden deres kaffe i løbet af dagen.. Sådan har jeg det med the.. Jeg nyder min the med lige stor glæde igennem hele dagen!

  Dog nyder jeg virkelig min thepå terrassen, på en varm sommerdag! Og inden nogen nu får theen galt i halsen, så lad mig skynde mig at sige at det er hjemmelavet ice-tea jeg nyder på en varm sommerdag ;) The er jo ikke nødvendigvis noget der skal være varmt.. Jeg elsker theens mange muligheder!

 332. min bedste kop er om aftenen lige inden jeg går i seng – så bliver jeg helt varm og afslappet. :)

 333. Den kop the jeg nyder allermest for tiden, er den jeg får sammen med min læsegruppe, når vi holder eftermiddagspause i eksamenslæsningen, og lige vender verdenssituationen og klapper hinanden lidt på ryggen, og snakker om noget helt andet. (:

 334. Min yndlings kop te….når jeg sidder en kølig aften på sofaen under tæppet og min kæreste kommer ind med min yndlingskop med en god te i (gerne grøn te eller anden urtete)…bare fordi han syntes jeg lignede en der trængte til det. ;) Smager altid bedste når den er serveret med kærlighed!

 335. Når det har været en lang og hård dag på arbejdet. Det regner udenfor, og man bliver kold helt ind til benet, på vej hjem i den dunkle aften.
  Når dunkelheden bliver afløst af de fineste skær fra stearinlys, og man kan mærke theen varme helt ned i tæerne – da nyder jeg den mest. :-)

 336. Jeg var i Kina for et par år siden, og købet en del te med hjem der nede fra. og siden har det ikke været noget bedre end at forkæle sig selv med en kop rigtig lækker kinesisk te. Ordenligt te giver en helt anden oplevelse end alminde “pose te” nede fra supermarkedet. Så det bedste er at komme hjem efter en lang arbejdsdag og få en god kop te.

 337. Hvis jeg småfryser om morgenen.. så laver jeg et krus dejlig the og sætter mig til at læse blog eller bare sidde og nyde stilheden inden jobbet kalder :-)

 338. Når jeg sidder i sofaen om aftenen med min dejlige kæreste og tænker på at om kun 3 måneder bliver vi 3 i vores lille familie :)

 339. Jeg nyder mest en kop the, sammen med min læsemakker, i disse eksamensdage :) Vi plejer altid at få en kop the og en lille kage, som belønning, efter dagens strabadser :-)

 340. Jeg nyder te mest om morgenen efter træning med havregrød ved min side og modeblogs på skærmen. Så dejligt og en god start på dagen.

 341. Jeg nyder en kop te stort set hver dag, men nyder den mest, når der er grå vejr. Så tænder jeg nogle lys og tager dynen med ind i stuen, og varmer mig med teen og nyder dens aroma:)

 342. jeg nyder allermest en god kop the når omgivelserne også er rigtige. det kunne fx. være blandt mine bedste veninder en stor kande the og en masse pigesladder.

 343. en kop te er aller bedst midt i eksamenslæsningen; varmen, duften og smagen giver ro i sjælen ,og minder en om, at det hele nok skal gå

 344. Hver morgen nyder jeg i fulde drag, med en kop te og bloglæsning. Faktisk det jeg laver lige nu!

 345. Den bedste kop te nyder jeg om morgen, når kæresten er kørt og jeg lige har 10 min for mig selv inden jeg selv skal afsted. Det er som regel en kop kusmi russian morning, min favorit. Den nydes i hjørnet på sofaen men min lille hund.

 346. Nyder allermest te… når som helst. Gerne om morgenen, når jeg har god tid, på arbejde når jeg sidder og skriver, når jeg læser lektier hjemme, og når jeg hygger i sofaen om aftenen.
  Er stor fan af Kusmis wellnessteer (specielt Boost og BeCool) – har hentet refill til dåserne flere gange.

 347. Den allerbedste kop the, jeg kan få, er når min kæreste og jeg bestemmer os for at spise “madder” til frokost eller aftensmad. The & Madder er noget af det hyggeligste! Så kan vi sidde længe over måltidet og sludre, mens vi bygger hver vores smørrebrød:-)

 348. Jeg eeeeelsker the – der er så mange smagsvarianter, og der er altid én til det humør man er i. Om aftenen, når lækkersulten angriber, sætter jeg gerne en kop the over. Det er virkelig selvforkælelse for mig. Eller om eftermiddagen, når min veninde og jeg skal sludre, der skal the til! I det hele taget er the bare godt, og jeg vil gerne lade kusmi’erne flytte ind :)

 349. er blevet så vild med the for tiden. Nyder den allerbedst som aftenthe til en god serie inden jeg skal sove, der er noget hyggeligt over en varm drik, og de mange forskellige thesmage man kan udforske.

 350. Da jeg boede hjemme elskede jeg at komme hjem fra arbejde, hente nogle peppernødder fra mors skuffe, og så lave en helt kande the – bare til mig. og så plejede jeg samtidig at sætte kanden under min dyne, så den kunne give varme og holde sig varm samtidig – næsten som i de helt gamle dage. Nu nyder jeg min lakridsthe eller grøn the hver aften inden jeg skal sove. The og stearinlys er noget af det hyggeligste! :-)

 351. Når vinden blæser de røde efterårsblade af træerne, og når regnen banker på ruden. Når jeg sidder i min bløde sofa, med en god bog og John Mayer eller Billie Holiday på anlægget, og stearinlys omkring mig. Det er der jeg nyder en kop varm the allermest.

 352. Jeg nyder allermest en god kop te sammen med venner. Jeg har to veninder hvor te nærmest er obligatorisk når vi er sammen, for det er så godt til lange snakke og til at slappe af hjemme på sofaen. Mmmmmmh….

 353. Mmmh, Kusmi te! Det ville godt nok ikke være helt skidt ;)
  Jeg nyder mest te, når jeg er syg faktisk – eller i hygge-under-dyne-med-stearinlys-og-regn-på-ruden-humør. I begge tilfælde giver det et perfekt hygge/comfort-boost. Jeg drikker det også en gang imellem om aftenen, men det er sjældent helt det samme som i førnævnte tilfælde :)

 354. Jeg nyder en kop te mest når jeg er i selskab med en god veninde og vi hygger og snakker i timer :)

 355. Jeg nyder en kop te allermest, når jeg drikker den sammen med nogle dejlige mennesker, og vi sidder og hygger :-) Ellers nyder jeg også min sædvanlige kamillete om morgen inden turen går på arbejde.

 356. Jeg bor sammen med min far, en skøn mand, men trods alt en mand Derfor er den eneste the vi har herhjemme de billige udgaver fra super markedet.. Jeg nyder en kop the allermest hjemme hos min dejlige bedste veninde igennem 6 år, Simone – de har altid en masse lækker the blandt andet kusmi, så der bliver altid drukket kandevis af the, hygget og snakket når vi er sammen og det er vi en gang om ugen <3 Jeg er i 3.g (BLIVER STUDENT OM LIDT) så pengene hænger ikke på træerne, derfor ville det være dejligt at vinde denne konkurrence, så jeg også kan indvitere Simone hjem til mig, til en kop lækker the :-)!

  – Amalie

 357. Når jeg kommer hjem fra aften arbejde kl ca 24. Skal lige sidde og falde lidt ned inden sengetid.

 358. Jeg drikker den sædvanlige kop kaffe om morgenen for at komme i gang med eksamenslæsningen. Men når jeg rammer eftermiddagstimerne, er der ikke noget bedre end en kop te som akkompagnement til en artikel – eller bloglæsning.

 359. Lige for tiden nyder jeg masser af the hele døgnet, mens jeg forsøger at skrive mit speciale færdigt (skal aflevere om 14 dage.. sh****t!)..! :)

 360. Det tidspunkt, hvor jeg nyder en kop te allermest, er på en rigtig regnfuld eftermiddag, hvor jeg har tid til at sidde indenfor i en dejlig blød stol med en god bog i hånden.

 361. Hver morgen tumler jeg ud i køkkenet og sætter vand over halvt i søvne, så jeg efter morgenbadet kan dumpe et thebrev i mit yndlingskrus og starte dagen med krydret chai, opfriskende mint eller yndlings lakridssen ved vindueskarmen og komme godt fra start med en rolig stund.

 362. Jeg elsker at nyde en kop/kande the om aftenen specielt hvis sukkertrangen melder sig.
  I løbet af dagen ryger der mange kopper the ned i forbindelse med kontorarbejde og opgave skrivning.
  Når der skal sludres med veninderne er det oftest over en kop varm the.

 363. Jeg nyder en kop te allermest sammen med tæppe, stearinlys, mørk chokolade, Mad Men og selvfølgelig regn og blæst mod ruden :)

 364. Jeg blev d.10.maj mor til verdens skønneste lille pige og hvor højt jeg end elsker hende, så er luksus i øjeblikket altså når hun sover til middag og jeg har tid til “selvforkælelse” som en god bog og en kop the (eller is kaffe som jeg har brygget i spandevis efter din opskrift herinde, fordi koffein bare giver god mening når man ikke sover om natten ;-)….) the især med lakrids smag er også fantastisk til at tage ens søde trang, hvilket heller ikke er skidt for de sidste graviditets kilo ;-)

 365. Jeg nyder en kop the allermest, når jeg fryser, og jeg kan mærke varmen brede sig gennem hele kroppen – især på en regn- eller snevejrsdag :-)

 366. Når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag og bare skal koble af:) Det er rart:)

 367. Jeg nyder allermest te om aftnen. Så kan jeg rigtig slappe af og finde roen inden jeg skal sove! :)

 368. Jeg elsker at drikke en kop varm te med honning lige når jeg er stået op. Det er den dejligste måde at starte dagen på :-) Desuden er min yndlingste Kusmi Love – en virkelig fantastisk blanding!

 369. Den bedste kop the er om aftenen sammen med min skønne roomie. Her får vi vendt dagens mange gøremål sammen med vores fælles passion: THE.
  I vores køkken har vi endda ryddet en skuffe til netop denne drik. Det ville være skønt at overraske hende med to nye lækre the’er til vores sene aftens snakke :)

 370. Jeg ville elske at nyde en kop the sammen med alle mine fantastiske veninder, nu hvor det i næste uge er sidste uge på efterskolen med dem. :)

 371. Jeg drikker altid lakrids the når jeg er sammen med min mormor. Jeg beesøger hende hver vinterferie hvor vi plejer at sætte os ude på terassen svøbt ind i tæpper. Det er så hyggeligt og fredfyldt.

 372. Nyder sådan ca. the hver dag hele dagen lige pt. Sidder på min flade og skriver speciale dagen lang:-)

 373. Jeg elsker at få en kop te når jeg har lidt god tid om morgenen, og kan bruge 7 et halvt minut på, at sidde i min vindueskarm og kigge ud over Århus :) så er tilværelsen lige til at holde ud.

 374. der er simpelthen ikke det tidspunkt, hvor jeg ikke kan finde tid til at nyde en kop te ;-) de to varianter fra kusmi lyder simpelthen for lækre!

 375. Jeg nyder min the allermest når jeg er færdig med alle lektier til uni, har puttet min søn og kan smække benene op og bare ligge i sofaen med en bog og nyde min aften. Pt er det åndernes hus (for 1000de gang) og chokolade/mint the.

 376. Jeg nyder en kop the allermest, når jeg får uventede gæster på besøg. Når en veninde f.eks. bare popper forbi og pludselig banker på. Så elsker jeg at kunne byde på en dejlig kop the og en sludder. :)

 377. Om vinteren når der er mørkt, koldt og trist udenfor, så forkæler jeg mig selv med en lakrids the og en god bog at læse i :)

 378. Elsker, elsker, elsker te om aftenen under et lunt tæppe i sofaen og med en god bog eller noget ‘nemt’ fjernsyn! Så falder jeg helt til ro og kan slappe af ovenpå dagens aktiviteter. Aaaah! :)

 379. Det ALLER bedste er en kop te når man sidder og knokler med eksamenslæsning. Husker sidste år til forberedelserne til en årsprøve hvor jeg sad ude under et halvtag i mens det regende helt vildt og jeg drak store mængder te. Jeg drikker uanede mængder af te i min læseferie :)

 380. Jeg nyder allermest en kop te, når pligterne er klaret, der er ro på børnene, og jeg har lidt tid til at sætte mig med noget godt læsestof og så en varm, nybrygget kop te. Aaahh – nydelse.

 381. Lørdag formiddag med god morgenmad, et magasin ved hånden og p3 i baggrunden. Den perfekte start på en dejlig weekend, hvis du spørger mig! :)

 382. Der er to tidspunkter hvor jeg nyder min te allermest. Når jeg har haft en hektisk lukkevagt på arbejdet, kommer hjem kl 23-24 og ikke kan falde til ro, elsker jeg at sætte mig med en kop Sleepytime og falde til ro, og når jeg er i sommerhus med min kæreste (og familie) og sidder om aften, lytter til græshopper og fugle, og bare slapper max :)

 383. Bum, jeg kunne jo drikke the hele tiden :) Jeg elsker altid at nyde en go’ kop løs the. Men aftenen er nok favorit-tidspunktet. :)

 384. Jeg har altid været kaffe-drikker, men fandt jo efterhånden ud af, at kaffe om aftenen ikke var så god en idé. Så nu er jeg hoppet med på te-vognen (det tog lidt tid!) men er fan! Så det ville være fedt, at kunne prøve nogle nye smagsvarianter. Men ja – nyder kaffe i løbet af dagen og teen om aftenen :)

 385. Jeg nyder altid min te! Jeg laver nemlig kun te, når jeg har tid til at sætte mig ned med den og koble helt af. Måske kigge ud af vinduet, se nogle b-serier, vende verdenssituationen eller læse nogle blogs. Jeg brænder altid min tunge, hvis jeg skal drikke te for hurtigt, så det er helt essentielt, at jeg kun drikker det, når jeg virkelig har tid til at nyde det. Helt rituelt og helt fantastisk :)

 386. Jeg nyder allermest en kop the når jeg sidder helt alene. Fx med en god film eller et godt blad.

 387. Jeg er lige flyttet hjemmefra med min kæreste og vi har lavet vores egen tradition med en honning mad og en kop te hver aften – og det er den kop te jeg nyder aller mest. (Helst Kusmi – Sweet Love)

 388. Jeg nyder særligt en kop the, når jeg sidder under et tæppe med en god bog i hånden og kan høre regnen udenfor fra et åbent vindue.

 389. Jeg nyder en stor kop the til en god bog eller til studierne. Jeg er en kæmpe the-elsker og nyder i det hele taget hver en kop!

 390. En dejlig kop the har en utrolig afstressende virkning på mig. Derfor er the også en af mine daglige ritualer. Efter en hektisk morgen, hvor jeg som udgangspunkt har snooz’et en gang for meget og derfor må løbe for at nå s-toget til arbejde, er det dejligt at kunne sætte sig i toget (dog lidt forpustet grundet alt for dårlig kondition!), kigge ud ad vinduet og finde min azurblå thermokop frem, som jeg har fået af min dejlige kæreste, netop så jeg kan sidde og afstresse, inden jeg går en hektisk arbejdsdag i møde. Det er den helt rigtige begyndelse på en dejlig dag :o)

 391. Jeg elsker min obligatoriske kop grønne the om morgenen.
  Jeg føler jeg lægger ud på en god måde hver dag sådan.

 392. Uhm, min yndlings the-tid er om aftenen når jeg langt om længe har klaret dagens lektier og afleveringer og kan krølle mig sammen i nattøj i min dyne-rede og se en goood serie eller film! :-)

 393. The kan altid drikkes, men jeg drikker det oftest når jeg har brug for en lille pause i hverdagen. Så får jeg tid til at tænke, fordi the skal nydes uden en forbrændt tunge. Det er også dejeligt at drikke en stor varm kop the om aftnen, med en god bog/blad i hånden eller mens man sidder og læser nogle fede blogs.
  Jeg drikker the lige nu:) uhmmm…

 394. Den bedste kop te er den, min mor laver til mig, når jeg besøger hende i weekenden. Hun gør sig så umage med dejlig morgenmad med lækker te til. Den kærlighed der ligger i den kop te, gør koppen til den bedste!

 395. Jeg nyder min the aller bedst lige når børnene er lagt. Så kan jeg nemlig have den i fred for min 3 årige datter, der allerede er meget the-glad.

 396. Når jeg om eftermiddagen eller om aftenen sidder med læsning til næste dags timer, eller med en større opgave, er en kop god te en kærkommen hyggestund. For mig betyder det meget, at jeg hygger mig med det, jeg foretager mig – hvad end det er skolerelateret eller fritidslæsning – og her er teen min lifesaver, som indbyder til hygge og afslapning.

 397. Der er ikke et fast tidspunkt på dagen, hvor jeg nyder min te allermest. Jeg nyder ganske enkelt min te når jeg sidder rundt køkkenbordet i selskab med min familie <3

 398. Jeg elsker en god kop the, når jeg som nu sidder i min lejlighed med udsigt til silende regn og selv skal læse til eksamen. Så bliver det hele lidt mere overskueligt med god the :)

 399. Jeg medbringer altid thebreve på mine rejser med arbejdet – og den bedste kop er altid på flyvet, når jeg skal have et pusterum mellem to destinationer.

 400. Nyder en kop the allermest, når jeg er færdig med lektier og afleveringer, og kan ligge på sofaen med benene på bordet og se svensk krimi med min mor!

 401. Når jeg sætter mig med benene oppe, drengene er puttet og drømmer sødt, oprydningen er klaret og forberedelserne til næste dag er klaret.v.- Min mand ved siden af mig og et godt blad.

 402. Jeg drikker te hver dag, flere gange om dagen. Men jeg nyder allermest af få en kop te til min morgenmad på de dage, hvor jeg har mulighed for at læse avis eller se morgentv og rigtig har mulighed for at slappe af.

 403. Jeg drikker mest kaffe, både om morgenen, når jeg skal skynde mig, og om formiddagen, når energien skal holdes oppe på arbejdet.
  Når jeg drikker te, er det for at slappe helt af. Te er lidt en 5 o’clock-hyggedrik for mig, derfor nyder jeg den også mest om eftermiddagen, helst med et tæppe og lidt britisk stemning i form af let regnvejr og en god Jane Austen-bog :-)

 404. Jeg nyder min the om morgenen – altid grøn og gerne med havtorn – sammen med min simple havregrød. Jeg nyder min the om eftermiddagen – gerne chai, gerne krydret og pirrende – sammen med avisen. Jeg nyder min the om aftenen – altid lakrids når jeg bestemmer, altid skovbær når min kæreste bestemmer – sammen med ham, dér i flydersofaen med snak om dagens små og store oplevelser.

 405. Aaarh lige en konkurrence for mig! Jeg elsker virkelig også Be Cool. Jeg nyder allerhelst en kop the på nærmest alle tider af døgnet – når jeg kommer hjem fra en bytur, så skal jeg ha’ the – og faktisk er det sådan hele tiden! hjem fra skole – the. Efter aftensmaden – the. Når jeg skal vågne tidligt om morgenen – the. Jeg kunne drikke the hele tiden! :-)

 406. Nyder en kop the om morgenen, det skal jeg simpelthen og så et når jeg kommer hjem når jeg lige skal slappe lidt af. Elsker the !

 407. Jeg elsker en dejlig kop the, ved en 15 tiden :) dejlig afslappende efter en lang skole dag, det er det bedste tidspunkt at drikke et/en kande the :)

 408. Jeg nyder den helt klart allermest når jeg er sammen med nogen jeg holder af, og jeg fryser meget. Så ser det så fint ud at sidde med en kop te og ryste af kulde. Så får jeg ondt af mig selv :) Det er bare dejligt at varme sig på, må man sige.

 409. Jeg nyder en kop te aller mest på hvilket som helst tidspunkt. Kulde eller varme – Jeg modtager altid en kop te med åbne arme. Rim <3

 410. Jeg nyder allermest min the, når jeg har tid til at sidde længe og nyde den, gerne sammen med noget sødt(læs kage) eller bare en sød person!

 411. Jeg elsker the og drikker flere kopper hver dag. Men det tidspunkt jeg mest nyder en kop the, er om morgenen, hvor der ikke er noget bedre end at sidde for sig selv og varme sig på en kop the inden man skal ud af døren.

 412. Jeg drikker the hele dagen, men jeg nyder allermest den kop jeg får sammen med min morgenmad.

 413. Jeg nyder en kop the allermest om aftenen når jeg sidder og læser blogs eller en god bog.
  Det er sådan en god måde at slutte dagen af PLUS når jeg drikker the, så får jeg heller ikke cravings efter søde sager :)

 414. Jeg ligger syg med ondt i halsen, og nyder at drikke the i fulde drag. Det er faktisk det eneste jeg kan få ned i øjeblikket;)

 415. Jeg er midt i mit afsluttende eksamensforløb på gymnasiet. Jeg nyder en kop the allermest efter en lang dag med hovedet i bøgerne. Når jeg sidder om aftenen foran fjernsynet, er det gerne suppleret af en god kop the til at slappe af på :-)

 416. Jeg nyder en kop the mest efter en kold cykeltur i regn og modvind eller når jeg trænger til lidt ekstra afslapning ovenpå en lang dag :)

 417. Åh en god the til en god og lidt sen morgenmad i weekenden er det bedste jeg ved, det er ren selvforkælelse for sjælen:)

 418. En dag som i dag hvor det er lidt overskyet og småregner og jeg sider ude på vores overdækket altan med min kæreste og vores dyner. der nyder jeg mest the :)

 419. altid, den skal blot være velbrygget og af god kvalitet. Er glad for kusmi Anastasia og russisk morgen the

 420. Elsker the på alle tidspunkter af døgnet, men noget af det bedste jeg ved, er uden tvivl de morgener hvor jeg har rigtig god tid og rigtig kan nyde min the sammen med en dejlig morgenmad :)

 421. Jeg nyder den uden tvivl aller aller mest i termokop når jeg går en times morgentur med min lille hund kl 5.15 hver evig eneste (hverdags)morgen – det er intet mindre end den bedste start på dagen, varm te og frisk luft får en til at vågne behageligt, langsomt og herligt! :)

 422. Jeg nyder en kop the allermest, når min vildbasse af en søn sover til middag. Glad for at vide, at man er blevet godt underholdt om formiddagen og at han snart vågner, frisk til eftermiddagens leg :-)

 423. Elsker en god kop the, gerne når jeg kommer hjem fra arbejde, eller slapper af, kan godt lide at smage alle mulig forskellige slags

 424. Ååh… Det var en svær en. Jeg tror jeg nyder en kop the allermest de vintermorgener, hvor det lykkes mig at møde rigtig tidligt på kontoret. Der er intet bedre end at sidde med en nylavet kop krydret the, mens det stadig er mørkt udenfor og man får lavet en masse arbejde på et tidspunkt hvor man oftest ville ligge og snue hjemme under dynen… Den kop the føles som ren luksus…

  Men næstmest nyder jeg en kop the derhjemme om aftenen liggende på sofaen under tæppet – og det er noget der ofte finder sted i mit lille hjem :-)

 425. Jeg har aldrig været hverken den store the- eller kaffedrikker, Faktisk får jeg ofte at vide, at jeg da så ikke kan være skolelærer ;-)
  De senere år er jeg dog blevet glad for en kop te, når jeg føler mig kold helt ind til knoglerne og trænger til at få varmen. Eller når jeg om aftenen har lyst til noget sødt og skal have noget der kan tage den trang.

 426. The, the, the…
  Faktisk er der jo ikke noget tidspunkt, som ikke er perfekt til en dejlig varm kop the. En mørk og kold vintermorgen, kan the næsten give superkræfer. En dejlig sommeraften, hvor luften er en smule kølig, og man kan kigge på den flotte solnedgang. The er perfekt på alle tidspunkter, men det bedste må alligevel være, når man er cyklet hjem fra skole i modvind, regn, frost og er helt blå i ansigtet af kulde. Så kommer man hjem til sit dejlige hjem, kaminen er tændt, min lille hund kommer glad og hilser, og så kan man sætte sig og få varmen i hele kroppen, ved at drikke en af de fantastiske Kusmi theer.
  Kusmi er helt klart favoritten her!

 427. Det tidspunkt hvor jeg nyderen kop the allermest, er på de morgener hvor jeg er meget træt og ved siden af mig selv. Så er det rart at kunne sidde og vågne lige så langsomt med en kop varm the:)

 428. Jeg har en te-veninde! Min allerbedste barndomsveninde og jeg elsker begge te og drikker det derfor altid, når vi er sammen – sommer, vinter, morgen, aften… Der er sådan en hyggelig stemning omkring tedrikkeri, som vi virkelig sætter pris på. Derfor vil jeg forære min søde veninde denne te, hvis jeg vinder, så vi kan nyde den sammen, når vi forhåbentlig flytter sammen her i løbet af sommeren :)

 429. Hver aften deler jeg en kande the med min familie. Nogle gange har min søster og jeg lavet flødekarameller, og andre gange nyder vi bare theen som den er :-) Kusmi the er vores favoritmærke, men jeg har ikke prøvet nogle af de to varianter, det ville ellers være dejligt :-)

 430. Jeg eeeelsker the og specielt detox fra Kusmi eller lakridste fra Yoggi eller Pukka. Theen nyder jeg allermest om aftenen, hvor jeg elsker at lave en hel kande som jeg kan hygge mig med mens jeg læser, ser fjernsyn eller surfer på nettet :)

 431. Jeg nyder en kop the allermest, når jeg kommer hjem fra en aftenvagt på sygehuset. Det er ikke nogen hemmelighed at der er travlt på sygehusene, så efter en hård vagt, så er det guld værd og komme hjem til en kop the og “falde ned på” inden man skal sove :)

 432. Jeg nyder min kop te allermest, når jeg lige er mødt på arbejde (det er i en børnehave, så det er tidligt) og kan få lov at sidde og vågne ordentligt. Alle andre på mit arbejde drikker kaffe, så jeg har som oftest min egen te med – ville være skønt at prøve noget nyt, og måske få nogle flere med på teholdet :)

 433. Hyggen spreder sig for mit vedkommende, når jeg efter en kold, regnvejrsdag sætter mig i sofaen og varmer mine ellers frosne fingre, på en kop velsmagende, dejlig varm the – og nu vi snakker om velsmagende: de to nævnte slags the lyder utrolig lækre!

 434. Når det regner, rusker eller sne’r – af the vil jeg bare have mer’ :)

  Hvor er dine fiine glas fra?

 435. Jeg nyder den allermest når min kæreste og jeg har været ude på en lang tur, kommer ind og putter i alle tæpperne og puderne på sofaen med en stor kop hver :-)

 436. Jeg nyder allermest en kop te i min lænestol, om aftenen, mens jeg læser en bog og bare slapper af.

 437. Jeg drikker faktisk for det meste kaffe, da det er blevet lidt en vane for mig. Men engang imellem nyder jeg en kop the mere end noget andet. Det er allerbedst når jeg efter en lang dag endelig kan smide mig i sofaen med en dejlig varm kop the, som altså smager lidt mere lækkert end kaffen ;)
  Og jeg har super meget brug for at smage de her lækre varianter, da min egen ynglings er fra Finland, og posen næsten er tom :)

 438. Jeg kender ikke noget bedre, end at komme hjem efter en lang arbejdsdag og nyde en kop the og stilheden!

 439. Jeg nyder gerne en kop the når jeg er kommet hjem fra job. Så sidder jeg i sofaen, tænker på hvad jeg har oplevet i løbet af dagen, og slapper helt af. ;)

 440. En af mine skønne veninder og jeg nyder altid en kop te sammen når vi ses. Ren tøsehygge, med noget frugt eller chokolade og god musik!
  Det må være der hvor jeg nyder det allermest!!!! :-)

 441. Super give away. Nyder en kop te mest, når jeg er har veninde-hygge og man sidder og slapper af. Det er noget af det bedste jeg ved.

 442. Jeg drikker the hver dag, simpelthen! Det tidspunkt på dagen hvor jeg nyder en kop te allermest er om morgenen – en dejlig kop morgen earl grey te fra kushmi med et lille skvæt mælk er bare sagen, eller efter en lang dag hjemmefra er det også skønt at sidde og slappe af med kop te.

 443. Halli-hallo

  Te indtager jeg helst i vinterhalvåret, gerne i godt selskab, og mens sneen fyger eller regnen siler udenfor mit vindue.
  Og så indtager jeg den helst ikke lige før sengetid… Dette er ellers et af de hyggeligste tidspunkter at drikke te på, men min blære er ikke så glad for den store mængde væske, og jeg får ødelagt min nattesøvn. øv.

  Elsker din blog, fortsæt det gode arbejde!

 444. Jeg er nok en af verdens største the-drikkere! ;) JEg elsker det og det er min måde at hygge og slappe af på. Oftest drikker jeg the om aftenen med tændte stearinlys og musik eller en god serie i tv- så kan jeg geare ned efter en lang dag :)

 445. Jeg elsker rigtig meget te, men sætter allermest pris på en rygende kop efter 19, hvor mine to unger er lagt i seng;)

 446. Te er bedst når der kommer Nyhederne om kl 21/22. Te virker, på mig, som et afslapning – nærmest nedsmeltnings – process, hvor jeg endelig kan slappe af efter en lang dag

  ps. Kushmis Chokolate Mint og Strawberry Green Tea kan virkelig anbefales – har desværre drukket mine op, så mangler at noget nyt

 447. Jeg nyder allermest en kop the efter en lang dag på studie og job. Så smækker jeg benene op på sofabordet og nyder en varm kop the. Jeg eeeelsker Kushmi The!

 448. Jeg nyder en kop the allermest når det er en overspringshandling fra at skrive opgave eller læse op til eksamen :)

 449. Jeg nyder en kop kaffe allerbedst under et tæppe (eller en dyne) med en god bog i hånden og en stor the kop i den anden hånd. Der er intet bedre en en lækker kop the.

 450. Når jeg har overskud om morgenen, og husker at få fyldt kamille-the i min lille termokop – det luner så godt til forelæsningen, og gør lige det store auditorium lidt mere hjemligt.

 451. Hej Emily!
  Jeg er en helt stor the-elsker!! Om vinteren kan jeg ikke undvære the.. Men jeg elsker hvis jeg lige har en slappe-af-dag, at sætte mig med en god bog og en dejlig kande the.
  Hvis du vil prøve en vildt god the, så prøv Carstensens Tehandels Hole in one.. Det er min yndlings the lige pt.

 452. Jeg nyder min te aller bedst om morgenen, det er sådan en rar måde at starte dagen på! Stille og roligt i selskab med mig selv :)

 453. Faktisk er jeg overvejende en kaffe-pige, men jeg ELSKER virkelig te… Når jeg har tømmermænd. Jeg ved det lyder underligt, men en kop eller to af min favorit grønne te dagen derpå, gør mig super klar i hovedet. Det er sikkert ren placebo, men jeg kan nærmest mærke alkoholen forsvinde, når jeg indtager sådan en rygende varm kop!

 454. Morgenrutiner betyder alt for mig, det kan ødelægge hele min dag, hvis jeg ikke har god tid om morgenen. Men de morgener, hvor jeg har ekstra god tid, elsker jeg bare at sidde og gøre mig mentalt klar til den kommende dag, mens jeg drikker en dejlig kop te, som varmer i hele kroppen. Det er selvforkælelse for mig i hverdagen!

 455. mmh hvor lækkert, jeg har endnu ikke smagt en af deres varianter jeg ikke kunne lide. de er simpelthen fantastiske!
  jeg kan ikke undvære min te om morgenen, men jeg nyder den ikke fordi der ikke er tid til den, derimod nyder jeg den virklig om eftermiddagen når blodsukkeret er nede, og jeg bare venter på aftensmaden.

 456. Jeg nyder allermest en kop te når jeg slapper af i sofaen efter en lang dag eller i selskab med min mor og noget sødt til. Min favorit er også coolmint fra Tante te.

 457. Jeg nyder allermest min aftente!
  Gerne foran TV eller sammen med et ugeblad. Det er det mest afslappende tidspunkt på dagen; og man kan mærke varmen og velbehaget brede sig i hele kroppen. Og så er man klar til at gå til køjs ; varm og veltilpas!

 458. Har da faktisk lige siddet og drukket en dejlig kop “kusmi love tea”, sammen med min dejlige familie og et stykke brownie foran tv’et. det må da nok være, der jeg nyder en kop the allermest! desværre var det den sidste kop the fra den dåses side, så det ville da være alle tiders med en ny smag!

 459. Jeg nyder allermest en kop the, når jeg om aftenen kommer hjem og skal slappe af med familien :-)

 460. Jeg nyder min te allermest i aftenens stilhed, men med den mand, jeg elsker, ved min side :-)

 461. Jeg ELSKER Kusmi tea!! Jeg nyder allermest min kop te, som jeg får hver aften, mens hr. kæreste drikker sin kaffe (noget jeg nok aldrig lærer at drikke ;)). Men jeg elsker at afslutte dagen på den måde!

 462. Jeg nyder den når ungerne er sendt i seng, og min søde dejlige kæreste nusser mine fødder :-)

 463. Den bedste kop the nyder jeg på mit arbejde i Tante-T.. Midt i travlheden er det skønt at kunne vælge frit mellem mere end 150 forskellige slags:)

 464. Jeg har i dag fundet ud af, at jeg nyder min te mest, når jeg læser op til mundtlig matematik. Chi i anden, differential og intergrel regning mv. virker ikke så uoverskueligt med en god kop te. :-)

 465. Jeg nyder en kop te allermest sammen med min mor, når vi sidder i sofaen med en go’ film eller serie i fjernsynet og når vejret ikke er alt for godt udenfor (-:

 466. Helt klassisk og nok knap så opfindsomt; Jeg nyder en kop te allermest i selskab med veninder, hyggesnak og nybagte boller. Gerne på en kølig og våd regnvejrsdag! :)

 467. Jeg nyder en kop te allermest en sen eftermiddag eller aften, hvor det er lidt koldt og mørkt, og man har lyst til at krybe ned under et tæppe :)

 468. Jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe, så min måde at få lidt ekstra energi på er via the. Så jeg foretrækker både the om morgenen og om aftenen. Min yndlings the pt er Hvid Tempel The fra Perchs

 469. Jeg nyder aller mest en kop te i godt selskab, med hjemmebagt kage en kold eftermiddag under et tæppe i sofaen:O)

 470. Jeg er stor the drikker, og drikker det både morgen, middag og aften. Når jeg føler jeg har spist meget usundt, tager jeg altid en kop Detox the, så får jeg det meget bedre. Men jeg bruger også theen, hvis jeg er lækker-sulten, her kan jeg bruge theen som et alternativ. Men den bedste kop the på dagen er klart om aften, lige inden man skal sove, og mens man bruger tiden på at tænke over dagens indtryk. Et dagligt ritual jeg bruger hver aften :)

 471. Te har en dejlig beroligende effekt på mig, så de perioder hvor man stresser lidt over fx eksamen så står der altid en kande te ved min side!
  Når det bare skal være afslapning så er der ikke noget bedre end en kop te, en god bog, lidt stearinlys og evt et tæppe – så bliver det ikke hyggeligere :-)

 472. Lige for tiden nyder jeg en kop the allermest om aftenen, når jeg læser til eksamen. Min yndlings er også fra Kusmi, den røde med jordbær. Mhh, virkelig den bedste jordbærthe jeg har prøvet.

 473. Arh det lyder herligt, jeg nyder min te alllermest, når jeg har været ude, ppå en lidt råkold- forårs efterårsdag. det at komme ind og langsomt begynde at mærke varmen sprede sig og så sidde og holde om et varmt krus og nippe til små skoldende hede mundfulde er skønt, så kan man mærke at man lever :P men ærligt drikker jeg te flere gange om dagen, og har en ordentlig samling, men endnu ingen kusmi elementer :)

 474. Når jeg vågner om morgen, er det super skønt med en frisk the til morgenmaden. Og om aften, inden jeg går i seng, drikker jeg som regel en lakrids the eller, after eight the, som jeg har købt i en chokoladebutik! Mhhh :-)

 475. Jeg nyder min favoritthe, Kusmi -The vert gingembre-citron, allermest når den bliver serveret af min skønne mand, når jeg sidder om aftenen og læser til eksamen efter at børnene er lagt.

 476. Med to små banditter er jeg blevet forfalden til kaffe (=evig træthed), så en udvidelse af thesortimentet vil være velkommen når stængerne smides op i sofaen om aftenen til mig-tid og bloggeri. :)

 477. Jeg nyder allermest en kop the, når regnen står ned udenfor og man kan sidde inde i stearinlysets skær med en god bog og dejlig kop the – og min kæreste i den anden ende af sofaen ;)

 478. Uuuhmm de to varianter lyder fantastisk lækre! Jeg nyder alle de kopper the, jeg drikker i løber af dagen. Den kop jeg drikker om morgenen til morgenmaden. Den kop jeg drikker når jeg lander på mit kontor og starter dagen på jobbet. Koppen om eftermiddagen. Og ikke mindst den kop (eller kande!), jeg drikker om aftenen mens jeg hygger mig i sofaen.

  :-)

 479. Jeg nyder allermest en kop the i de kolde måneder, hvor man kan sidde på sofaen med et tæppe og en god film. Når jeg er forkølet nyder jeg også at kunne drikke the især med honning.

 480. Mit liv er super hektisk lige for tiden (eksamen, projekter, etc.) Så er det bedste altså bare når man tager et break og virkelig giver sig selv tid (OG THE) Elsker the i sær især især Kusmi. Normalt er det bare lidt for pebret til min pung så det kunne være den bedste præmie!

 481. Stor kaffe drikker-dvs, det “bæller” jeg ned, ;)
  Når der skal hygges og jeg vil have lidt fred-ro i kroppen, nydes teen <3

 482. Jeg nyder te døgnet rundt :-) Til at starte dagen på, til frokosten, til aftensmaden, til en pause, når jeg har brug for noget sødt, eller når jeg har brug for noget varmt, inden jeg skal sove. Bliver det for meget med varm te, drikker jeg den kold :-)

 483. En kold vinterdag, når man læner sig tilbage i sofaen og nyder, at man netop i det øjeblik ikke behøver gøre andet end, at drikke en kop te, mens man snakker med en af dem, man holder allermest af.

 484. Jeg nyder the allermest når det regner og blæser udenfor og jeg gemmer mig væk under dynen med en bog og en kop the :-)
  Det er allerbedst!!!

 485. Under tæppet, på sofaen, om aftenen. Og hvis det er i weekenden, så om morgenen, i forlængelse af morgenmaden, i en dejligt afslappende stemning, evt. med Mads og Monopolet i radioen hvis det er lørdag :)

 486. Jeg må ærlig indrømme, at jeg kan drikke te alle dagens timer. Det er lækkert til et spejlæg, ristet brød og pesto, men også til en god film om aftenen.

  Jeg smutter ud og laver en kop pebermynte-te!

 487. Når jeg sidder sammen med mine 3 veninder og griner, hygger og vender verdens-situationen over en god kop te, så er der ikke noget bedre!

 488. Jeg nyder altid mine “kopper” te sammen med min mor når vi er på farten, og i sommerhus :) der ikke noget bedre, når klokken slår 12 og vi sidder på en rasteplads i Jylland / Sjælland og for vores leverposteg og en kop god te, :D

 489. Jeg nyder min te allermest, når min kæreste serverer den på sengen om morgenen, hvis han skal først op. Så kan jeg ligge der lidt længere, se morgen-TV og lytte til, at han synger i badet. Det er lykken!

 490. Jeg elsker, at drikke the! Men specielt, når jeg er på Fanø ved den jyske vestkyst, langt væk fra larmende København. Når jeg sidder i sommerhuset, helt nede ved yderste klitrække, helt nede ved vandet, og sidde med en dejlig kop the i stilhed, se solen stige op, mens jeg tænker over livet i absolut stilhed, det er absolut noget virker, når man bor i byen, og trænger til en pause fra den trivielle travle hverdag i byen!

 491. Nyder allermest min te lige når jeg er kommet hjem fra skole. Efter en hård dag er det skønt med en kop varm te, og en god film! Især hvis det regner, det gør det bare super hyggeligt! :)

 492. Når jeg kommer hjem fra aftenvagt 00.30 og bare er træt, så er det bedste en kop te og så på hovedet i seng.

 493. Jeg nyder en kop te allermest…
  Når jeg i weekenden har god tid om morgenen og laver noget lækker morgenmad, så må teen endelig ikke mangle. Det gør bare morgenmaden fuldendt og hyggelig. Jeg drikker slet ikke kaffe, så for mig er te bare super, også fordi der er så mange smagsvarianter.

 494. Jeg nyder oftes en kop the om morgnen i selskab af min søde mor og mine søde brødre:-)
  Min mor har skabet proppet af Kusmi the, så hun ville blive overlykkelig, hvis jeg fortalte hende, at jeg havde vundet!!!

 495. Den bedste kop te for mig, er når sneen er faldet, så klæder jeg mig godt på og drikker den udenfor i det smukke snelandskab og nyder roen og udsigten. Jeg glæder mig allerede til sneen falder igen! :-)

 496. Jeg nyder en kop the aller mest en semi-lun sommeraften, hvor der er varmt nok til at sidde udenfor, men ikke for varmt til at drikke en kop the. Min yndlings er en grøn the med mandel, som smager af jul (og dufter af marcipan). Mmm.. :)

 497. På en regnvejrsdag eller kølig aften i lænestolen under skråvinduet. Med en god bog i den anden hånd og benene godt krøllet ind under mig. Simpel, uundværlig lykke.

 498. Jeg nyder en kop te allermest på aftener hvor min kæreste ikke er hjemme og min hund er faldet i søvn i sofaen. Så kan jeg læne mig godt tilbage med en dejlig kop te og surfe, læse eller se en god tv-serie og virkelig slappe af.

 499. Jeg kan godt lide at starte min dag med en kop grøn te :-) får jeg lavet for meget te, ryger resten i køleskabet med en skive lime eller citron og så er der lækker iste, når jeg kommer hjem om aftenen!

 500. Nyder allermest min kop te om aftenen, når lækkersulten begynder at vise sig. Te er en rigtig god løsning hvis man er lækkersulten, og man er på “sukkerstop” :)

 501. Hjemme hos mine forældre har der altid været en tradition for at drikke the, mens der bliver snakket igennem. Mit barndomshjem er et bindingsværkshus og virkelig hyggeligt. Vi har siddet ude i haven og drukket the i timevis. Så the minder mig altid om mine dejlige snakke med mine forældre i haven om aftenen med fyrfadslys og tæpper.

 502. Jeg nyder min the mest en vintermorgen kl. ti i syv, når jeg lige er nået ind i toget efter en lille sprint (jeg er altid ude af døren i sidste sekund, når det er koldt) så kan jeg sidde og vågne stille og roligt mens jeg læser på vej mod uni i Odense – word of advice: lad være med at pendle 5 timer om dagen, det er sandsynligvis ikke det værd, hvis du kan undgå det ;)

  Alligevel nyder jeg lidt den daglige rutine på toget – så har jeg bunden tid til læsningen, og med et par ørepropper i ørerne, er det svært at blive distraheret :)

 503. Min veninde er marokkaner, og laver marokkansk the med mynte til mig som hun serverer i det her farverige dekorede glas. Jeg elsker simpelthen bare at kaste mig på det der marokkanske puder hun har, lave mobilen lydløs også bare vende hele verdenssituationen over et glas the. Se det er lykken :-)

 504. Jeg nyder allermest at drikke the, de kolde vinteraftener, hvor hele familien sidder indenfor og hygger med the ;-)

 505. Det allerbedste tidspunkt at nyde en kop te på, er en mørk eftermiddag, hvor man har tid til at sidde og nyde den sammen med en god bog eller en hyggelig fim :)

 506. Jeg nyder en kop the allermest når jeg lige har puttet børn. Så går jeg nedenunder i køkkenet, laver en stor kop the, sætter mig i sofaen med avisen. Nipper varm the, nyder roen og stilheden og tænker lidt over dagen som er gået.

 507. Lige pt. nyder jeg allermest en kop te om morgenen eller eftermiddagen, som en lille pause fra en masse eksamenslæsning :)

 508. lige i øjeblikket drikker jeg te konstant :-)
  Jeg er i gang med eksamen, og te er bare så fredfyldt.
  Jeg nyder at holde en pause under eksamenslæsningen, og snuppe en kop grøn te.
  Især i de kolde perioder er te en fantastisk skabning :-)
  Te skaber hygge :-)

 509. Når jeg synes, det hele går lidt for stærkt og ikke føler jeg kan følge med, så sætter jeg mig med en kop the i min grønne stol og nyder et øjebliks stilhed! Desuden er mit the forbrug steget gevaldigt i disse eksamenstider! :-)

 510. Jeg nyder en kop te allermest, når jeg er i selskab med andre mennesker. Te er hygge og det afspejler også den hygge, der er, når jeg er social :-)
  – Selvfølgelig med dem, jeg holder allermest af.

 511. For øjeblikket nyder jeg allermest en dejlig og sjælevarm kop te i de rare øjeblikke, inden jeg skal ud af døren og med et nervøst sind gå et eksamenslokale i møde. I det øjeblik er mit sind i ro og mine tanker summer omkring den kommende følelse af lethed når eksamen er overstået.

  – Alexandra

 512. Hold op, hvor lyder den god den chokolade the der!
  Jeg nyder allermest min yndlings grøn the med granatæble, når jeg lige er kommet hjem fra arbejde og helt afslappet kan sætte mig i sofaen. En rolig stund, hvor tankerne fra dagen kan falde på plads.

 513. Jeg nyder en kop the lige meget, hvornår den bliver serveret. Jeg elsker the, også selv om jeg er en rigtig kaffesøster. Dog nyder jeg faktisk allermest min brændælde-the. Det lyder nok lidt underligt, men sådan et glas to gange om dagen, har vundet min evige kamp, med dumme, onde og pinefulde blister.

 514. Jeg elsker at vågne en lørdag morgen, stå op og lave lækker morgenmad/brunch, hvorefter jeg laver en kop dejlig the – kusmi selvfølgelig, til. Det er noget af det lækreste og mest behagelige at vågne op til. Om det er sommer eller vinter, varmt eller koldt udenfor, så er the lige mig og altid en yndlingsdrik :-)

 515. Jeg nyder allermest at drikke the når jeg kommer hjem drivvåd pga. det danske vejr. Jeg kommer ind, tager mit våde tøj af og hopper i joggingstøjet, tænder levende lys og putter mig under et tæppe. Se dét er dejligt :-)