little things

Når man får besøg af en sød pige, der tilmed har taget en rar lille Christianshavnerkage med og man har lyserød limonade på køl, så skal der ikke så meget mere til at gøre mig glad :)

A delicious afternoon treat and pink lemonade never fails to make me happy :)

(Visited 679 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. nam nam.. den har jeg også spist som “stor” kage sammen med kollegaer ;0) den fylder lidt i maven! godt med limonade til…

  2. Uhm, den ser god ud den tærte – kan forstå den er ret populær på sjælland, men den er vist ikke en, vi kan få i Aalborg. Måske den skulle prøves, når man skal et smut til KBH til sommer? Ellers fandt jeg en opskrift på den her den anden dag, som må prøves, for god ser den ud (:

    – Anne

  3. Oh yeah, kamaliseret hasselnøddebund med jordbærskum, haps! Dem sælger jeg mange af (sammen med Carla ;-))

  4. Hej Emily. Hvor har du købt lemonaden?:) Er på jagt efter den til et (pige!) baby shower på lørdag for min bedste veninde, som er gravid :) Er gået forgæves i netto, hvor jeg synes jeg så den engang, så nu er jeg på bar bund igen. Håber du kan hjælpe :) Ha’ en skøn aften! Kirsten