little things

To af mine aller-aller-yndligsting: Pæoner og chips! Pæonerne er nogle af de pæneste blomster, synes jeg. Det er lidt ærgerligt, at sæsonen er så kort (og næsten allerede slut), men måske man så nyder dem endnu mere fordi de ikke er hverdagskost. Det er chips til gengæld lidt for ofte hos undertegnede, ahem… Som I ved har jeg en ganske sød kagetand, men min egentlige last er faktisk snarere salte (og fede) ting og jeg er nem at overtale til hvad som helst, hvis bare det involverer chips, pomfritter, popcorn eller lignende.

Two of the small but lovely things that makes my heart beat a little faster: Peonies and potato chips. While the first has such a brief season, luckily the latter is there for me all year long :)

(Visited 329 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Dejlige ting. Er georginer ikke også nogle af dine yndlingsblomster? Det mener jeg at kunne huske :) De har i hvert fald også lidt det samme udtryk.

 2. Har ogsaa den stoerste crush paa paeoner – gad vide om de ville du i en brudebuket..? – og don’t get me started on chips, jo mere salt, jo bedre, er helt tosset med de der natur/grove chips med salt, haps..!

  1. Pæoner duer i en brudebuket, det var min lavet af,og den var SÅ flot! Og de dufter så vidunderligt godt…

 3. Mmh! chips. Der er næsten ikke noget bedre! Har dog måttet sande, at min hud simpelthen ikke kan “tåle” dem. Min hud bliver simpelthen så grim og, trods det at jeg aldrig har problemer med uren hud, så er den sikker hver gang jeg har spist chips. allerede dagen efter har jeg urenheder. Det lyder vildt, i know, og jeg kender faktisk ikke andre der har det på samme måde. – men anyways, jeg har i hvert fald måtte ligge chipsene på hylden. det er ikke det værd. øv øv :)

  1. Samme problem her – har heller ikke den vilde urene hud, men chips kan få bumserne frem natten over :(
   En skam de smager så godt.

 4. Vi deler samme last. Chips, chips, chips. Bare at tale om dem, kan gøre mig glad. Jeg ved hvad min fredag aften skal bruges på nu.

 5. My kind of woman :D
  Pæoner og junk er også et stort hit i min bog.

  Er Pæoner egentlig dem man også kalder bonderoser?