trying new things

Jeg har haft sådan en god dag og ville lige stikke hovedet ind og fortælle jer lidt om noget af den. Jeg havde nemlig takket ja til at tage til casting til en lille tv-ting, der bedst kan beskrives som en lille vært-rolle. Jeg har efterhånden stået foran et filmkamera et par gange, men dette var meget anderledes bl.a. fordi der var et fast manuskript at følge. Men det var så sjovt og spændende og jeg nød det faktisk virkelig. Selvom jeg havde en pæn sjat sommerfugle i maven inden. Men de forsvandt da først jeg kom i gang og jeg gad virkelig godt at prøve det igen. Og igen. Så I må meget, meget gerne krydse fingre for at det bliver mig ;)

Jeg er dog oppe mod en af Danmarks dygtigste skuespillerinder, så har slået ret så koldt vand i blodet, men er om ikke andet super glad for at være blevet spurgt og for at have fået den oplevelse :)

Nu står den på fyraften, fredagsøl, burgere og fritter (igen, I know) og Twin Peaks med verdens pæneste mand. Hasta la vista babies og rigtig god weekend!

(Visited 148 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hvor helt vildt overdrevet FEDT!
  STORT tillykke med at du blev inviteret til casting!
  – you deserve it!

 2. Der lyder super spændende Emily og jeg håber da de er friske på at prøve et “nyt ansigt”, i stedet for at vælge en allerede kendt skuespillerinde. Krydser fingre for dig!!

 3. Lyder vildt fedt! Håber virkelig at de vælger dig:) Og jeg sidder også og ser Twin Peaks, så måtte bare kommentere, for der er desværre ikke så mange der kender til denne fantastiske serie!

 4. Disse dygtige skuespillerinder er jo heller ikke nået til der hvor de er nu ved at sidde på deres flade… hæng i! Det gælder om at afprøve nogle ting, så man hele tiden bliver bedre ;)
  Held og lykke herfra i hvert fald, glæder mig til at høre mere om det!

  /G

 5. Held og lykke Emily! Vi tror på dig! Det kan godt være, det bliver dig alligevel – har lige fået mit drømmejob, trods en hel masse rigtig dygtige konkurrenter, som havde bedre odds, men nogle gange er det godt at være det nye, friske pust :-) Jeg krydser fingre for dig!

  Apropos karriere har jeg lige lavet et indlæg med karriereoutfits.. Har du sådan et også? Et safe-outfit, du tager på, når du skal til sådan noget som en casting? Eller et outfit, du drømmer om at måtte købe, hvis du får jobbet?