hasta la vista

Hej fineste folkens. Så er bilen ved at være pakket med telt, proviant og oppakning (gypsy-mobilen kalder vi den nu, skal prøve at forevige vores sindrige pakkesystem til jer der følger med på FB og Instagram), Penny ligger klar foran døren og er ganske bekymret for at blive glemt (det bliver hun ikke, bare rolig) og vejrudsigten for næste uge ser tilmed tilforladelig ud. Hvilket er en stor fordel – og ganske heldigt -, når man nu er så meget optimist, at man planlægger 10 dages telttur i Danmark i juli ;)

Computeren får lov at blive hjemme og derfor kommer jeg heller ikke til at svare på kommentarer og mails, før jeg kommer hjem igen. Håber at I vil være gode at hjælpe hinanden imens :) MEN her bliver bestemt ikke stille, for jeg har været en flittig lille bi og planlagt en hulens masse lækre indlæg til jer: Nogle ‘dagens’, opskrifter, ‘little things’, en konkurrence og andet godt :)

Der kommer dog nok lidt opdateringer på bloggens FB og min Instagram, må jo dele mit liv lidt ud på sociale medier omend bare light-udgaven ellers får jeg nok abstinenser, hehe ;)

Har endnu ikke helt besluttet om I skal have frilufts-Emily at se her på bloggen, men vi har i al tilfælde et kamera med, så mon ikke I får en lille reportage fra vores tour de Jylland og Fyn, når jeg er hjemme igen :)

Tusind tak for at I altid er så søde, rare, støttende og opmuntrende og for at I læser med! Det betyder rigtig meget for mig <3

Jeg glæder mig til at vi ‘ses’ og skrives igen.

Klem

I’m off for the roads and forests of Denmark for the next couple of weeks. We’re going hiking and camping in Jutland and Funen. I’ve planned a lot of nice posts for you while I’m gone, but I will not be able to answer your comments nor emails before I get back :) Have a lovely July!

(Visited 160 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Iiih hvor fint – god tur! Er selv stor tilhænger af campinglivet i DK – har efterhånden fundet et par små perler rundt omkring :)

  Kig evt. forbi Falsled på Fyn – en rigtig hyggelig plads med de fineste små kroge og skøn solnedgang :)

  Glæder mig til gode camping-tips ;)

 2. Forsinket tillykke med fødselsdagen, Emily! Blixen Vixen har en lille gave til dig – skriv gerne når du er hjemme igen:).

  Og god ferie i det danske!

  Kh. Blixen Vixen

 3. Rigtig god tur! Jeg håber, det når at få regnet af inden I kommer frem til første destination (og forbliver tørt resten af ferien, selvfølgelig) :)