a touch of the 60’s

For nylig har vi fået en masse lækre 1960’er møbler fra min mormor, der er flyttet på plejehjem. En af de mere undseelige ting var dette bakkebord, men det er virkelig endt med at blive sådan et fint ‘barskab’, der med en kobberisspand, bastlampe fra Ikea og lidt lotuslysestager er endt med at blive et rigtig kønt og meget ‘Mad Men-agtigt’ indslag i vores stue. Glædes dagligt over at kigge på det og så ved man at man har ramt rigtigt :)

We recently got a lot of amazing 1960’s furniture from my grandmother. Among the things were this cute little bar-trolley :)

(Visited 622 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Du er simpelthen sådan en dygtig æstestetiker, du smækker de lækreste ting sammen kære Emily! Kan du hyres på timebasis til et frisk indretningspust i lejligheden? Det kunne du i hvert fald snildt gøre dig i ;)

  Hav en dejlig solskinsmandag!

  KH Cath

  1. Årh hvor fine ord, mange tak :) Hmm… har endnu ikke overvejet karriere som indretningsarkitekt, men skal nok råbe op hvis det bliver til noget ;)

 2. Jeg har ledt SÅ længe efter sådan et “bord”, det er jo så fint og jeg ville også selv bruge det som barskab/bord. Nu er dit jo fra din mormor, men har du nogle gode bud på hvor man kan finde sådan et?

  Klem K

  1. Ih, desværre nej. Men skal nok holde udkig og poste det her, hvis jeg finder et :)

 3. Sammen med barskabet kommer savsmuldstapetet næsten til at se hipt ud igen, sådan gennemført retro ;)

  Kh M

 4. Enormt fint bord! Det ville jeg bestemt også blive glad af at se på hver evig eneste dag… :)

 5. Ej, hvor er det fint! Det ville være rigtig spændende med flere indlæg med de fine, gamle møbler.