tip: my little pony hair

Fik for nylig tilsendt nogle hårmascaraer (jep, du læste rigtigt!) fra IsaDora og tænkte umiddelbart at det var lidt fjollet (og fik grumme flashbacks til sidste halvdel af 90’erne), men jeg er blevet mægtig begejstret for disse.

Synes at det er en vældig nem og uskadelig måde at afprøve ‘pastelfarvet-hår-trenden’ uden at binde sig til det i flere dage eller være nød til at blege spidserne først. De fungerer nemlig også på mørkt hår idet farven lægger sig udenpå hårstrået og så er den lige til at vaske af.

Tidligere har jeg holdt mig til én farve af gangen (har været gladest for den lyserøde, surprise), men gik lige bonanza og lavede My Little Pony-man for jeres skyld ;) Synes næsten at det fungerer allerbedst i fletninger eller opsætninger, det må jeg udforske lidt mere.

Man kan købe hårmascaraerne hos Magasin og på nettet her.

I’m having fun with hair mascaras by IsaDora an easy and quick way to try the ‘My Little Pony’ hair trend :)

(Visited 602 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Åh! Det ser bare super smukt ud! Hårmascara lyder bare stadig utroligt usexet i mine ører, men jeg tror alligevel at den version af det giver mig en bedre øreklang ;-)

 2. Hvornår føles det i håret?
  Det der i slut-90’erne var jo noget værre klistret stads – lige som alm. mascara – og det ville jeg nødig have i manken (igen…).

  1. Det tørrer helt. Og man skal børste/nulre det overskydende af, så håret er kun lidt stift efterfølgende :)

 3. Dit hår er bare så gudesmukt og naturligt (okay, knap så naturligt med hårmascara i ;) hehe).

  Håber du får en dejlig dag :)

 4. Det ser virkelig godt ud! Jeg kan også sagtens huske dem fra 90’erne. Min sminkedukkes hår var fyldt med alle regnbuens farver. Ikke just det kønneste. Men efter at have set det i dit hår, kunne jeg sagtens finde på at prøve det igen. Jeg tror bare, at jeg skal passe på, da mit hår er helt lyst, hvilket kan få det til at se rimelig “cheap” ud. Det fungerer rigtig godt i din hårfarve og giver fede dybder i håret.

  1. Prøv ad :) Tror nu også at det kunne være flot i lyst hår, da man netop virkelig kan se det :)

 5. Det ser vildt fint ud i fletningen, synes jeg! Løst er også flot, men tror ikke det ville fungere lige så sejt i mit glatte hår /:

 6. Måske skulle man kaste sig ud i det… Jeg investerede i sådan en Color Bug for at forsøge mig med midlertidig dip dye, men det var noget værre svineri. Der sidder stadig pink støv rundt omkring i krogene i mit badeværelse, selvom det er flere måneder siden…

 7. Åh hvilken nostalgisk følelse jeg får af at møde hårmascaraen igen! Den var virkelig et hit hjemme hos mig i 90’erne. Selv min lillebror benyttede sig af det – selvfølgelig i seje drengefarver. Men han brugte det, uden pis. :D
  Jeg føler næsten, man bør købe sig en eller to farver… Bare for at prøve det igen. Kvaliteten er vel også bedre nu end dengang!

 8. Hold fest hvor TOP-SMART!

  Must have ASAP! — tror det vil se smart ud med en jordbær sorbet i hånden!

 9. Det er virkelig sødt :) Tror også snart jeg vil anskaffe mig sådan nogle hårmascaraer!