review: Burts Bees

[sponsoreret]

Når jeg har været i udlandet har jeg et par gange haft kig på hud- og kropspleje fra Burts Bees, da det er nogle rigtige ‘Emily-produkter’; naturprodukter, der ikke er testet på dyr og tilmed i køn emballage. Og så er de noget af det hotteste hotte i USA – hvor de også er fra.

Nu kan de fås i Danmark hos den lækre skønhedsnetbiks Blixen Vixen og det er selvsamme webshop, der har sendt mig ovenviste produkter til test. Og i næste uge holder jeg i samarbejde med Blixen Vixen en konkurrence hvor én af jer kan vinde en gaveæske med Burts Bees produkter :)

Jeg har givet fra 1-5 ? hvor 5 er bedst.

Radiance SPF 15 Day Lotion – ????
Det er lidt svært at beskrive konsistensen på en creme, men denne passer i alle tilfælde rigtig godt til min hud her i de varmere måneder (tror til gengæld den vil være lidt for let til min hud til vinter). Den fugter og ‘mætter’ min tørre hud, men virker ikke tung og trænger ind i stedet for at ligge og ‘svømme rundt’ på hudens overflade. Min hud føles – med undtagelse af enkelte særligt tørre pletter – rar, blød og gennemfugtet hele dagen igennem. Den måtte dog gerne have været lige en my federe for min skyld. Huden ser fin og frisk ud, men ved ikke om den ligefrem stråler, som navnet på cremen ‘lover’. Men jeg er godt tilfreds ;) Et stort plus er at den kommer i en hygiejnisk pumpeflaske og at den indeholder solfaktor i modsætning til de ansigtscremer jeg ellers bruger.

Læs mere om produktet her

Cranberry & Pomegranate Sugar Scrub – ?
Dette er en typisk sukker/olie-scrub og dem bliver jeg vist bare aldrig rigtig fan af. Kan man lide sukker-scrubs er den sikkert et hit, men personligt synes jeg, at det sviner i badet og at man skal bruge alt for meget af det for at føle man får en reel skrubbeeffekt.  Det er dog lækkert at huden efterlades blød og gennemfugtet pga. olien og at man derfor ikke nødvendigvis behøver at bruge creme efter badet. Den har en sød bolsche-/slikduft, som jeg synes er rigtig appetitlig, men er man ikke til den slags findes den også i en honning/shea-version.

Læs mere om produktet her

Cranberry & Pomegranate Body Butter – ?????
Jeg er vild med denne lækre cremede body butter. Den passer helt perfekt til mine tørre arme og ben, er super nærende og trænger ind i løbet af ca. 10 min. (så det er en ‘søndags’ eller natcreme, ikke en til travle morgener ;)), den mætter og fugter grundigt og følelsen varer hele dagen. Den er ikke helt så fast i konsistensen som dens velkendte navnesøster fra Body Shop, hvilket jeg synes er et plus. Denne har samme slikduft som ovennævnte scrub. Og selvom jeg er også er vild med denne duft, så planlægger jeg at købe honning/shea-versionen til når det ikke skal være helt så sødt/mere neutralt.

Læs mere om produktet her

(Visited 814 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hvor ser de flotte ud – jeg elsker naturprodukter, men de bliver ofte meget “apoteksagtige” at se på, det kan man ikke just anklage dem her for! (:

  – Anne

 2. Burts bees håndcreme er den bedste. Den kan varmt anbefales! Har en fra USA. Da jeg har haft tørre albuer har jeg brugt den et par gange til dem, og bare efter 2 gange var de dejlige bløde. Det holdt længe!! Den kan stærkt anbefales.. :)

 3. Hvordan kan det være du ikke bruger body shops produkter? Jeg har selv lige købt shampoo derfra (netop fordi deres produkter ikke er testet på dyr, er uden parabene osv). Men er der noget du har erfaret?

  1. Ja tja, man kan jo ikke bruge det hele ;) Var rigtig glad for deres ting engang, men så var der alt det ballade efter de blev købt af L’Oreal og der stoppede jeg mere eller mindre med at handle der. Og så er mange af dem en anelse for parfumerede for mig. Vil gerne dufte af min parfume og ikke så meget andet, men det er jo en smags sag :)

 4. Jeg ELSKER Burt’s.. Har brugt det i mange år, da min mor købte det hjem fra USA over Ebay. :) Det er TOP lækre produkter, har været fuldstændig afhængig af især deres håndcreme med banan, og netop Radiance-dagcremen. De laver også en Radiance body lotion som er fabelagtig lækker og har “shimmer” i, super flot om sommeren til brune ben. Jeg kan i øvrigt også stærkt anbefale deres hårprodukter som jeg dog ikke ved om er sulfatfrie, men det går jeg ud fra. De føles i hvert fald meget naturlige og skummer næsten ikke. SÅ lækre produkter, FEDT de nu fåes (officielt) i DK, det var faktisk noget min mor for nogle år siden overvejede at prøve at få sat igang.

  1. Det lyder godt! Må kigge nærmere på hårprodukterne også :) Ja, det er nemlig lige et af de der udenlandske mærker, man har gået og håbet på kom til Danmark :)

 5. Et af mine favoritprodukter er fra Burts Bees, nemlig deres Citrus Facial Scrub, plejer altid at købe en ny, når jeg løber tør ;)

  1. Hehe… det bliver dyrt for mig med alle de lækre ting i foreslår ;) Den må vist prøves også!