more than music

Som en vaskeægte appelsin i turbanen blev jeg i slutningen af sidste uge tilbudt at tage til Roskilde med medieakkreditering og hele svineriet, af de rare folk i festivalens madformidling. Jeg har været på Roskilde mere eller mindre hvert år siden jeg var 15, men var ikke afsted sidste år, så selvom jeg til dels havde nået af fylde kalenderen op med andre ting i år, prøver jeg at få nydt festivalen og deltaget i så meget som muligt alligevel :)

I går var jeg dernede at spise og drikke til den store guldmedalje (nå ja, og høre  The Gossip) og regner med at fortsætte i samme stil senere i dag og under alle omstændigheder hele dagen i morgen. Roskilde er nemlig mere end musik – selvom den selvfølgelig er æresgæsten!! – men der er også et væld af spændende kulturarrangementer, performances og så al maden. Og drikkevarerne.

Hvis I er på Roskilde
I år er der bl.a. nogle virkelig seje pop-up Restauranter, hvoraf jeg var til NaCl Showcookings restaurant i går (6 retter mad inkl. vin og øl til 180 kr!!) og skal til Silverspoon og Sønderjysk kaffebord (yes!!! min barnedrøm går endelig i opfyldelse!) i morgen :)

I området ved Gloria er der dagene igennem forskellige madevents (bl.a. var jeg til rabarbersaftpresning og grisepartering i går) og det er også her at man kan tilmelde sig pop-up restauranterne.

Kommer I forbi en stor bikube synes jeg så afgjort at I skal gå ind og smage den fantastiske honning, som de københavnske bybier laver og så skal, skal, skal I smage rabarbersaften fra Bornholms mosteri eller en ‘nydanskvand’ med enten mynte, citron og vanille eller jordbær, lakrids og chili.

Billederne er fra bl.a. 6 retters menu i NaCl’s pop-up-restaurant, vinsmagning hos Malbeck, ‘nydanskvandssmagning’, rabarbersaftpresning, honningsmagning hos Bybi, vinsmagning hos Malbeck, drinks på Gringo Bar og foredrag om den legendariske Roskilde-klassiker SKI-burgeren og Meyers Flæskestegssandwich.

Pictures from yesterday where I ate my way through the Roskilde Festival :)

(Visited 253 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hvor ser det lækkert ud – sikke mange spændende ting. Jeg er desværre heller ikke på Roskilde i år, men fik da lidt absinenser, da jeg skrev med en veninde her den anden dag, som nyder festivalen og alle dens goder (:

  – Anne

 2. nøj hvor blev jeg bare fanget af de billeder. synes simpelthen det er så fedt, at der er så mange forskellige muligheder inde for madverdenen til roskilde. ville ønske, at jeg kunne hoppe fra sted til sted, for det ser da GODT nok lækkert ud!! :)

  håber i vil kigge forbi min blog og måske opleve nogle ebay-kup
  ebayxgoodies.blogspot.dk

 3. Hvor dejligt, og fedt at du kom afsted. Jeg er også blevet meget fristet, ikke mindst af at prøve alt der er på menuen der over. Jeg har også følgt lidt med over på bloggen Gane og gaffel – for de har vist også skrevet en del om festivalens mad. Fedt!

  1. Ja, det mener jeg. Tjekker lige op på det og laver så et seperat indlæg om det, synes nemlig at de smagte dejligt + at det var et super projekt :)