look of the day: roskilde festival 1

Outfit details: skirt River Island//  tee Just Junkies// necklace Bjørg// boots Giesswein// bag Balenciaga

Sikke en dejlig festival jeg havde. Fik spist mere mad end jeg fik hørt musik, hvilket var en lidt skør, men rigtig fin og anderledes festivaloplevelse. Bedste musikoplevelse for mig var helt klart Bruce Springsteen på Orange lørdag aften. Sådan et nærvær og evnen til at fylde den kæmpe scene er en sjældenhed.

Sent i går aftes tog vi direkte fra festivalen og i sommerhus i Hornbæk. Lidt af et logistisk mareridt ift. pakning inden, men det hele værd, da vi slog øjnene op i morges og allerede ‘var på ferie’. Glæder mig til en uge med grill, strandture, hygge, læsning, afslapning osv. Og nogens fødselsdag om en uge ;) Sidder og brygger på en ønskeseddel og smider den nok også på bloggen, selvom den er en kende kedelig indtil videre.

I had such great three days at the always spectacular Roskilde Festival. I really love that place and the energy of it. 

(Visited 695 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. No way! Jeg var også til Roskilde.. Hvorfor så jeg dig ikke? øv bøv… Elsker dit tøj.

  1. Hehe… ja der er jo et par mennesker eller to, men det kunne da ellers have været hyggeligt :) Og mange tak :)

 2. hvor ser du fin ud, emily! elsker kombinationen af ombre bølger i håret, pilot sunnies og muldvarpegrå tee – og synes det er super inspirerende som du gang på gang formår at lege med dit ‘brændte’ farveunivers uden det bliver hverken ensformigt eller forudsigeligt…
  god uge i sommerhuset :)
  xx

 3. Lækkert festivaloutfit, enkelt og effektfuldt. Og så vil jeg erklære mig enig i alt hvad Louise skrev, sikke en god kommentar!

 4. Rigtig flot outfit! Det er en fed farvekombination, og rigtig fin detalje med lidt af toppen nede i nederdelen :)

  1. Mange tak :) Har sat en elastik bagpå t-shirten (viklet den om en snip indefra) for at få den effekt :)

  1. Det er også min yndlingstee!!! Tror det desværre ikke, men om du finder den så sig meget gerne til! Vil gerne selv have 4 til ;)

 5. WOW! Balenciaga på Roskilde? modigt!! Hvis det var mig, havde jeg været bange for at der skete den noget, og ladet den blive hjemme!

  1. Hehe… Det har jeg faktisk gjort de sidste par gange. Men kun den, den er så lille og nem at have over skulderen at det faktisk ikke har været et problem de 3 gange jeg har haft den med :)

 6. Dejligt med sommerhustur og bring on ønskeliste, det kunne være den inspirerede, vi deler jo dagen……sammen med en del andre af dine læsere, kan jeg huske fra et af dine kommentarfelter sidste år ;-)

  1. Det er sket af sig selv. Fik lyse striber for ca. 3 år siden og det er bare dem der er groet ud/ned og så sol, vand etc. :)

 7. Suk. Hvis du nogensinde beslutter dig for at skille dig af med den Balenciaga der, så vil jeg gerne anmode om at stå først i køen!