look of the day: roskilde festival 2

Outfit details: Jacket River Island// jeans Zara// bag Balenciaga// sunnies Ray Ban

Et par billeder fra en af de andre dage på Roskilde. Resten af mine festival-indlæg, der stort set udelukkende handler om mad og madoplevelser, kommer løbende over de næste par uger (måske endda måneder), da de er lige så aktuelle (eller det modsatte) dér som nu. Nogle af tingene kan man først opleve igen på næste års festival, mens andre er fine små tiltag, pop-up-restauranter eller produkter ‘ude i den virkelige verden’ som jeg gerne vil gøre jer opmærksom på. Men tænker, at det er fint at sprede det lidt, så I slipper for at høre om mine Roskilde-madoplevelser den næste uge i streg. Så stay tuned :)

Og tjek endelig ind igen senere i dag, hvor der kommer en rar konkurrence om lækker naturlig hudpleje.

Another outfit of mine from the Roskilde Festival this weekend :)

(Visited 1.070 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Hos River Island, den er på udsalg til halv pris (mener det var 25 pund) netop nu :) Hvis der altså er flere tilbage…

  1. Hehe…. er ellers blevet drillet med det ;) Og det skete oprindeligt fordi jeg lige havde fået to nye farver lak og ikke kunne beslutte hvilken jeg skulle prøve. Men jeg er også glad for looket, så gør det helt sikkert igen :)

  1. Hihihi… er du en af dem, der har efterspurgt super stramme jeans?? Ja, I var jo en del, så måtte bukke under for gruppepresset ;)

 1. Virkelig nice jakke, ja! :D
  Den er anderledes end de normale armylook jakker – me like ;)

  1. Mange tak :) Ja, jeg følte mig også helt ‘speciel’ mellem alle de traditionelle army-print-jakker på Roskilde ;)

 2. Den jakke er så cool til dig! Overvejer virkelig, om den skulle hjem til mig at bo også, for jeg leder lidt efter noget mili-parka-jakke-agtigt, som måske ikke behøver være camouflage.

  Jeg er i øvrigt vil med, du skifter header sådan relativt ofte :) Det gør det ekstra hyggeligt at kigge herind, når jeg normalt læser med via Google Reader.

 3. Hej.. tusind tak for en fantastisk blog.. Læser den så tit jeg kan :) Jeg er lige nødt til at høre dig omkring din fine halskæde fra Bjørg.. hvor stor er den egentlig.. jeg overvejer selv at købe den, men kan ikke finde ud af hvilken str. jeg vil have.. kan du evt. huske hvad din kostede?

  Håber du kan hjælpe mig
  KH Ninett..

 4. Fik du prøvet skiburgeren? Nok den bedste burger på festivalen! :-D min mors mand er en af lederne på den. Hihi