look of the day: peace

Outfit details: Sweatshirt River Island// Shorts H&M// sandals Topshop// sunnies Karen Walker// bag Mulberry

Jeg nyder livet i sommerhus i disse dage. Spiser morgenmad og drikker kaffe og læser avis (og blogs for nogens vedkommende, ahem) i timevis. Går ture med Penny og spiller utroligt meget bold, Penny er fan af ALLE slags bold, HELE tiden. Helst på stranden. Spiser utroligt mange majskolber og masser af frisk fisk. Og jordbær og nye kartofler. Og har været i Cirkus Arli (SÅ hyggeligt lillebitte familiecirkus, hvor de ‘eksotiske dyr’ er gæs, geder og duer, lige efter min næse). Ser Tour de France og læser bøger og spiller spil (er blevet lammetævet i Bezzerwizzer, ikke altid en fornøjelse at have alt for klog kæreste…). Bager tærte og laver is. Og så må jeg altså snart en tur i vandet. Har ikke sådan rigtigt været i endnu og vi er halvvejs inde i juli, der er vist for dårligt ;)

I går var jeg inde at hjælpe en veninde med at flytte og benyttede afstikkeren fra sommerhusafslapningen til at købe nogle af de sager vi skal bruge, når vi stikker på telttur på fredag. Så jeg var – hold nu fast – i Friluftsland, T Hansen og Harald Nyborg og så vaskede jeg da lige bilen på vejen tilbage til sommerhus. Hopla, og så tror jeg vist lige at jeg skal ordne negle og lave andre pigeting i dag, så der lige kan komme balance i tingene igen ;)

I’m having a grand time relaxing and doing ‘summer-stuff’ (even though theres nothing summery about the Danish weather this year). Eating lots of fresh, local veggies and fruits and fresh caught fish. Making pie and ice cream and taking long walks on the beach. Going to the circus and reading books and playing board games.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Haha… af hjertet tak! Synes jo altså selv at jeg har sådan nogle lidt skæve, mærkelige, korte ben så bliver virkelig helt glad over din kommentar :)
  Eneste ‘hemmelighed’ er vist at gå rigtig, rigtig mange ture med hunden ;)

 2. Årh hvor hyggeligt :D
  Hvor ser du altså bare godt ud… Du har virkelig ramt plet med det outfit… kunne godt fortælle dig om alle de ting jeg kan lide ved det, men det er pænt kedeligt bare at liste det op, som du har på ;)
  Er dog helt vild med dine solbriller. Synes bare at runde er glas er så fine, hvis man kan bære dem… og det kan du!

  /G

 3. Er trøjen købt på deres hjemmeside? Er nemlig helt vild med den, men kan ikke finde den derinde :-/

 4. Hej “engang – næsten – sidemand – på fancy restaurant-til La Roche Posay – arrangement”. Du er pæn og det var bare det jeg ville sige.