birthday wishes


På mandag er det min fødselsdag og den slags kræver en ønskeseddel og traditionen tro deler jeg den også lige med jer :) Ønskesedler er for mit vedkommende altid lidt variationer over samme tema: Noget praktisk/fornuftigt (denne gang GPS og tandbørste), nogle skønhedsprodukter/parfume, ganske basisorienteret tøj/sko, smykker, bøger og så en eller anden form for kopper eller krus ;)

Her er links til de forskellige sager hvis I er interesserede: Støvler fra ASH (på udsalg)// drink-coastere fra Anthropologie// A.J. Morgan solbriller fra Adélie// Camille Kaasby-Wang for ByBiehl pods// Burts Bees ansigst-scrub og body wash // Stella McCartney Summer Rose parfume// støvler fra Nelly// kamerataske fra Stylescrapbook x Kipling// bøger// GPS fra Garmin// kjoler fra Adélie (på udsalg)// elektrisk tandbørste i pink (!)// Amanda stel fra Super Living (især de store kaffekrus)// Ball Magnet lampe i orange (gerne 2 stk.)

In a week it’s my birthday and this is what I wish for. Something very practical (and maybe a little boring, yet very needed indeed) like a GPS for my car and a hot pink toothbrush and then the ‘fun’ stuff like beauty products, some jewelry, great basic boots and dresses and books among other things.

(Visited 659 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Har det på samme måde:) Eller den jeg har nu er ok pæn, men sååå stor og klodset, så kunne godt bruge en lidt mindre og fiksere model :)

 1. Kære Emily.

  Du er jo min guru når det kommer til økologiske og natur produkter :D Kan du nævne nogle af dine yndlings mærker? Tænker mest på hudprodukter, både til ansigt og krop :-)

  1. Rudolph Care, Aveda, Lavera, Purely Professional (ikke natur/øko, men super rene og uden parfume), Urtekram m.fl :) Du kan også prøve at søge på skin care/hudpleje eller lign. i søgefeltet i menubaren eller vælge kategorien ‘Beauty’ for har skrevet indtil flere indlæg om emnet :)

 2. Sikke et fint stel. Det minder mig om et min oldemor havde. Jeg har faktisk arvet det, men det står hos noget familie pga. pladsmangel.

  Håber du får hvad du ønsker dig.

 3. ih altså, du har altid sådan nogle virkelig fine ønsker. Kan du ikke bare begynde at dele ønskesedler ud i flæng fremover, så jeg har noget inspiration til min egen? :D

  1. Jo, har faktisk overvejet at lave lidt flere collager med ting jeg kunne tænke mig/ der inspirerer mig, eneste problem er at det tager laaaaang tid ;) Men det er hyggeligt, så det går nok :)

 4. Andys kamerataske for Kipling har jeg ledt efter en pris på længe, for det er rigtig fin taske, noget fiksere udgave end flertallet af kameratasker.
  Så tak, for linket :)

 5. Nice de er kopper og skåle du har på billede (:

  Og din blog er fed hvis du vil på min link side så skriv der inde og du kommer på med det samme (: