konkurrence: supercreme

Den trofaste læser vil vide, at jeg er lidt af en håndcremejunkie. Ikke så meget fordi jeg har en særlig faible for håndcreme, men desværre blot af den kedelige årsag, at jeg har tørre poter. Sådan på den helt ekstreme måde. Derfor har jeg (som nogle af jer nok så et lille udsnit af for en måneds tid siden på bloggens Facebook) en helt uhyrlig stor samling håndcremer efterhånden. Jeg stiftede bekendtskab med ovenviste fra Purely Professional for nogle måneder siden og den er siden blevet en rigtig god ven og allieret i arsenalet mod tørre hænder.

Indtil nu har man ‘kun’ kunnet få Repair Cream 1 i en køn dåse til natbordet eller badeværelset, men fra nu af findes den også i en taskevenlig tubemodel, lige til at have med på farten og det skal fejres med en konkurrence, så sådan én kan 4 af jer vinde :)

Den er en sværvægter og ikke en man skal smøre på fingrene inden man vil kramme sin iPhone (eller andre blanke flader, der ikke er kønne med fedtfingre). Men den gør til gengæld virkelig jobbet. Og man kan nøjes med én enkelt daglig påføring. Den er nok bedst lige inden sengetid eller til en film på sofaen, så den rigtigt kan trænge ind og reparere og udrette små mirakler.

Og så må man gerne bruge den alle mulige andre steder end hænderne også. Tørre albuer, fødder, razor-burns, (børne)eksem, neglebånd osv. Den er nemlig bare sådan generelt god til tør, træt, belastet og irriteret hud bl.a. pga. det meget høje indhold af kamille og morgenfrue. Koncentrationen er så høj at blomsterekstrakterne rent faktisk har en effekt og ikke blot er noget der ‘pynter’ på etiketten og på ingredienslisten ;)

For at deltage i konkurrencen om én af de 4 Repair Cream 1 skal du:

 • Skrive en kommentar til dette indlæg.
 • Like Purely Professionals Facebookside hvis du har lyst, der bliver løbende postet spændende nyheder om skønhedspleje og endda også om indholdsstoffer og hvad de gør, så der er rigtig noget for skønhedsnørderne :)
 • Konkurrencen slutter på søndag d. 22/7 kl. 12.00.

Sorry, this Give Away is for Danish residents only. But you can check this amazing Repair Cream out right here.

[sponsoreret]

(Visited 282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

303 Kommentarer

 1. En konkurrence jeg virkelig gerne ville vinde.
  jeg elsker at forkæle mine hænder, og ordner negle en gang om ugen.
  Det ville være perfekt at “slutte behandlingen af” med en omgang supercreme.

  Kh

 2. Den her konkurrence ville jeg da gerne være vinder af – altid lækkert med noget skøn creme! :-)

 3. Jeg har samme problem med tørre poter. Det er værst fra oktober til maj, hvor jeg får tørre pletter, hvor huden nærmest skaller af (ad! I know), og selv her i “sommer”-perioden er de knas tørre. Har prøvet adskillige håndcremer, men den eneste der hjælper en smule er en fedtcrem fra apoteket. Vil gerne prøve denne, der ser lidt mere lækker ud end den famøse fedt-crem :)

 4. Årh den gad jeg godt prøve, jeg døjer også med ekstremt tørre hænder, så meget at de nogle gange sprækker! Har aldrig hørt om dette mærke, men det ser spændende ud :-)

 5. Er også lidt af en håndcreme junkie pga virkelig tørre hænder så sådan en skøn creme ville jeg da absolut ikke have noget imod at vinde :)
  Tak for en herlig blog!

 6. Jeg er selv på evig jagt efter den perfekte håndcreme, da jeg lider af samme problem – tørre hænder lige meget hvilket vejr vi har!
  Lyder helt sikkert som en håndcreme jeg må prøve!

 7. Lige en give-away for mig!!
  Jeg arbejder som sygeplejerske og spritter hænder x mange i løbet af en arbejdsdag. Derfor er en god håndcreme vigtig for at holde hænderne fine og velplejede. Krydser mine tørre fingre for at det er mig der bliver den heldige vinder!

 8. Fin konkurrence med hvad der lyder som en skøn creme! Det ville ikke være dårligt at prøve den :-)

 9. Ville være skønt at vinde – jeg er på udkig efter den ultimative håndcreme, og den lyder som en god kandidat!

 10. Nøøj dem creme lyder lækker! Jeg lider også af tørre poter, og er altid på jagt efter håndcremer ;)

 11. Nøøj dem creme lyder lækker! Jeg lider også af tørre poter, og er altid på jagt efter håndcremer ;)

 12. Jeg var så heldig at vinde hovedpræmien i Purely Professionals julekonkurrence, og jeg har været svært glad for deres produkter – især cremerne. Håndcremen har jeg dog ikke prøvet, og min nuværende fra Nuxe er ved at være tom, så jeg ville være ovenud lykkelig, hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne! :)

 13. Hvor sejt med en sommerkonkurrence i det ikke særligt sommerlige vejr :o) Det “lyser” da i hvert fald op.

  God sommer til alle læsere.

 14. Den vil jeg gerne have fingrene i! Jeg har nemlig også ret tørre hænder, og er ret afhængig af håndcreme – det er som om ingen af de mange håndcremer, jeg har haft fingrene i, virker.

 15. Det må være skæbnen der har sendt mig og mine tørre fingre til dig og dine indlæg Emily! Lad mig være med her :-)

 16. Jeg vil også gerne være med i konkurrencen om det lille vidunder :-) Liker allerede PP påFB-

 17. Åh, jeg har længe drømt om at kunne forære min skønne mand sådan en! Den er netop sådan en som vi begge vil få stor gavn af, og som helt sikkert vil udrette mirakler for ham! Jeg krydser fingre for at være blandt de heldige!..

 18. Mmm, lækkert (skrevet med ødelagte neglebånd og tørre hænder)
  :-)
  God søndag til dig og tak for en rigtig læseværdig blog.

 19. Jeg lider også af ekstremt tørre hænder, og er altid på udkig efter gode håndcremer, der kan afhjælpe problemet lidt. Jeg ville elske at prøve denne her.

  /Mette

 20. Du har altid sådan nogle fine konkurrence! Håber jeg bliver den heldige den her gang <3

 21. Lyder som en lækker creme! Jeg døjer selv med ret så tørre hænder i perioder hvor vejret skifter meget og især om vinteren, så det kunne være super lækkert at prøve :)

 22. Uh, jeg har faktisk lige modtaget en lille prøve af denne creme fra PP og jeg er allerede super glad for den, så jeg vil da lige skynde mig at vinde en ! :D

 23. Jeg er plaget af eksem på arme, albuer og hænder, hvis den kunne hjælpe på det, ville det være fantastisk!

 24. Jaah, den gad jeg virkelig godt at vinde! Har i mange år døjet med ekstremt tørre og ru hænder, så plejer altid at eksperimentere med forskellige lækre cremer. Måske skal denne være den næste? :-)

 25. Den lyder jo sååååå lækker! Har desværre også selv problemer med tør hud:(( Specielt om vinteren hvor min hud tit sprækker. Jeg har prøvet nogle creamer, men det er desværre kun de rigtige dyre der hjælper. <de bliver så også brugt op hurtigt, gad godt at finde en god creme til en rimelig pris, det kunne være man skulle prøve den.
  Jeg vil i hvert fald ikke have noget i mod at vinde sådan en!;-)

 26. Jeg er bestemt også håndcreme junkie, og har ikke prøvet denne :-), så det vil være fedt at være så heldig at kunne vinde den.

 27. Lige det som jeg altid døjer med..Er ikke en ørn til at bruge handsker.. Jeg har også problemer med tørre albuer og det ved cremen ikke, er albuer. Så mit gæt vil være, at den vil være super til begge dele..
  Jeg vil gerne vinde en lækker håndcreme, så jeg krydser hænder, arme og ben..God søndag..

 28. Bruger ofte håndcreme da jeg tit har tørre hænder, så det ville være dejligt at vinde

 29. Jeg ville elske at vinde denne creme. I sær fordi jeg stort set altid har tørre hænder (I sær om vinteren). Mine hænder er ekstremt følsomme og jeg får så hurtigt tørre og sprukne hænder som giver åbne sår.
  Jeg smøre mine hænder, men jeg har ofte kun sådan nogle små tuber som hurtig er brugt, hvilket er et problem da mine hænder gerne skal smøres dagligt :)
  Kunne generelt bare godt bruge en rigtig god creme til tør og sart hud, som denne lyder til at være.
  Min hud er nemlig generelt ret tør, og ville elske endelig at have en creme der virker ordenligt til hele kroppen :)

 30. Uh ja, lige hvad jeg har brug for. Pæn neglelak kan gøre så meget for peppe lidt op, men tørre neglebånd og hænder generelt ødelægger altså selv den yndigste lak.

 31. Lige den creme jeg står og mangler! Har også altid forfærdelig tørre hænder, specielt om vinteren. Har endnu ikke fundet den perfekte håndcreme, så jeg krydser fingre for at denne havner hos mig :-)

 32. Jeg har også et stort forbrug af håndcremer, og kunne bestemt godt bruge en ny af slagsen!

 33. Årh sådan en ville jeg elske at have til cremesamlingen! Bye bye tørre hænder og sprukne albuer!

 34. Jeg har altid så tørre hænder, ville elske at vinde noget nyt håndcreme. Det er lidt af en afhængighed for mig, da jeg altid har en håndcreme indenfor rækkevidde. Og altid skal have en i min taske, no matter what!
  xoxo.

 35. uhh en god konkurrence! min kæreste har så sprukne og tørre (dog samtidig de smukkeste og kærligste) hænder, men han hader al slags som creme eller olie, på den der barnelige måde, hvor han synes det føles klammo og upraktisk. tsk.
  til gengæld er han ligeglad med feminin indpakning og er meget manipulerbar under de rigtige forudsætninger (brug af positiv forstærkning, tjek!). så denne vil jeg altså gerne vinde :)

 36. Jeg har selv det samme problem med tørre hænder – det er faktisk kun her om sommeren, de er nogenlunde “normale”.
  Så det kunne være fedt at prøve denne creme. Har selv for nyligt fået øjnene op for Purely Professional fordi min frisør bruger det mærke. Synes det er helt fantastisk med så naturlige produkter.

 37. jeg har også problemer med tørre hænder især om vinteren, så den ville gøre godt :)

 38. whauuu en lækker konkurrence, jeg vil være være med her :-)

  mine hænder kan til tider blive som sandpapir og jeg har endnu ikke fundet et produkt som virker imod det, så det ville være en ære at prøve jeres :-)

  Kærlig HIlsen
  Pia Hansen

 39. Har så tørre albuer at det er helt vildt, og har ledt efter en god creme. Så håber da at denne kunne bliver mig :-) -ellers må jeg jo selv ud og have fingrene i den, hæhæ

 40. Uha jeg har også tørre poter ;-) og bruger meget håndcreme…er dog endnu ikke stødt på en der kan gøre det helt af m tørheden…desværre

 41. Supercreme til tørre hænder? Jeg er bare så meget med i klubben af tørre hænder :-) – så den gad jeg godt vinde :-)

 42. Det her er en god præmie for en som mig med tør hud og børneeksem. Hvis jeg ikke vinder den her, må jeg selv ud og investere :)

 43. Jeg vil også smadder gerne være med. Jeg har PP’s ene body lotion, og den er SÅ god – især efter ny epilerede ben som svier, er knoppet og uduelige – den lindre og køler. Ahhh. Jeg er allerede liker af PP’s facebook side, så nu krydser jeg bare fingerne.

 44. Jeg er desværre også med i klubben for dem med meget tørre hænder, så en god håndcreme er altid på ønskelisten:) Favoritten lige nu er den fra Aco (apotek), der har en super lækker konsistens, er rigtig nærende og så dufter den også rigtig dejligt…

 45. Skønt med håndcreme, det kan jeg ikke undvære :-)
  Skøn præmie og håber det bedste.

 46. Efter at mine hænder i snart et halvt år dagligt og i mange, mange timer har drønet hen over tasterne for at skrive mit speciale, fortjener de en ordenligt omgang pleje, forkælelse og kærlig behandling, når jeg afleverer speciale d. 23. juli ;)

 47. Jeg er desværre også med i klubben med tørre hænder !! Møg irriterende!! Det kunne være fedt hvis denne creme kunne hjælpe på mine problemer!;)
  Krydser fingre!

 48. Den vil jeg sørme gerne vinde! når man arbejder i vuggestue, vasker man virkelig ofte hænder, og det bliver de virkelig tørre af. Kunne godt bruge et lille mirakelmiddel :)

 49. Mums – en lækker håndcreme kan man altid bruge :-)

  Og har kun hørt godt om mærket..
  Har fulgt dem længe og de er gode til at tippe eller videregive anmeldelser :-)

 50. Iiiihhh, sådan en kunne min taske og jeg godt tænke os! :-D

  Jeg følger selvfølgelig allerede med på alt hvad jeg kan hos både dig og PP. ;-)

 51. Lækker konkurrence! Jeg er på jagt efter en GOD håndcreme – har nemlig ekstreme tørre hænder :/

 52. Lider selv af tørre hænder og kuldeeksem om vinteren. Ja er faktisk nød til at gå med handsker fra oktober til april for at beskytte dem mod den mindste kulde. Har desværre ikke fundet mirakelproduktet/kuren mod tørheden endnu. Måske denne creme vil have lige så god effekt på mine poter som dine :)
  God aften!

 53. Fin konkurrence! Har selv ret tørre hænder og har ledt længe efter den rette håndcreme. :)

 54. Ville elske at vinde denne lækre creme og vil også snart afprøve deres andre produkter, for sætter ligesom dig stor pris på produkter der ikke indeholder alt muligt vi ikke rigtig ved hvad gør ved os.

  Tak for en dejlig blog!

 55. Som mor til præmatur tvillinger lever vi i en hverdag hvor vi spritter og vasker hænder konstant så en repair creme ville kun pryde mine hænder …. :)

 56. Yay. De laver virkelig nogle gode produkter.
  Go’ tur i telt. Det lyder rigtig hyggeligt.

 57. Mine tørre hænder ville blive glade for sådan en creme :) har altid så svært ved at finde håndcremer som kan få mine hænder fugtet ordenligt.

 58. Jeg har i perioder virkelig tørre hænder – især til efteråret, går det helt galt for mig – så der ville det da være dejligt, at være dækket ind i år!

 59. Jeg hader tørre hænder og er derfor også flittig bruger af diverse håndcreme..
  Så tror kun mine hænder ville blive glade for at prøve denne:)

 60. Ej, kunne virkelig godt bruge noget seriøst førstehjælp til hænderne for tiden. Har en mistanke om at det er det omskiftelige vejr der tører dem totalt ud. Lækker konkurrence :-)

 61. Åh den lyder skøn. Kunne være rart med en god creme til hænder og albuer – intet bedre end lækre bløde albuer og hænder.

 62. Lige noget for mig :) I mit daglige arbejde spritter og vasker jeg hænder MANGE gange, så det er lækkert med en god håndcreme.
  Jeg er med :))

 63. Kære Emily.

  Først og fremmest, hvor har du dog bare en lækker blog – du er virkelig en stor inspiration og tjekker nærmest dagligt ind hos dig.

  For det andet, kender jeg til det med at have tørre poter og hvor er det bare en irriterende ting. Jeg har det nogenlunde under kontrol nu, men kunne da helt sikkert godt tænke mig at afprøve denne lækre creme – er så småt begyndt at afprøve deres andre produkter, efter dine mange inspirerende indlæg, så denne ville sætte prikken over i’et.

 64. Perfekt! Jeg leder nemlig i disse dage efter en erstatning til min, der er super, men bestemt ikke lugter for godt :))

 65. Åhh den creme ville mine tørre rosinfingre elske – når ikke man ejer en opvaskemaskine, ender man altså med tøøøøørre hænder, så ja tak til god håndcreme!

 66. Det lyder til, at være et virkelig godt produkt, lige sådan et vi har brug for i hjemme hos mig :)

 67. Lækkert! Jeg lider selv af tørre hænder, og døjer rigtig meget med eksem på hænderne. Lige pt. er mine hænder en stor eksemplamage .. :(
  Så det er da helt klart en creme der er værd at prøve.

 68. Har selv altid tørre hænder, så det er dejligt med et godt tip om en god håndcreme, som man måske kan være så heldig at vinde! Ellers kan jeg anbefale Matas glycerin håndcreme til folk der lider af tørre poter!;)

 69. Åååh, med ekstrem tørre poter og en forkærlighed til PP’s andre produkter, ville jeg elske at vinde denne håndcreme! Så jeg vil krydse de tørre lapper og håbe :)

 70. Kender godt det der med tørre poter – Især om vinteren. hvor huden altid sprækker hen over knoerne. Den eneste creme, som jeg synes virker eminent, er Elizabeth Ardens 8 Hour Cream… Jeg håber dog at kunne finde en, der er lidt billigere. Så er jeg med.
  Liker i forvejen Purely Professionals FB-side.

 71. Sikke en lækker konkurrence! Jeg læser til daglig til farmaceut, og selvom laboratoriearbejdet er sjovt, er det bestemt ikke godt for hænderne. Creme er dog ikke særlig velegnet i laboratoriet, så en creme som denne, der udfører sine mirakler i løbet af natten, lyder bestemt som noget for mig :)

 72. Det lyder lige som noget for mig :-) Jeg vasker/spritter hænder af mange gange dagligt, og selvom jeg gør mig umage med at finde gode produkter, så har jeg tørre hænder – især fingerspidserne (på siden) tak ja til en god gang creme :-)

 73. Jeg har også altid tørre hænder, så den præmie vil jeg virkelig gerne vinde! Krydser fingre :)

  /Lilja L.

 74. Uuuh det ville mine tørre poter, som taster på mit speciale 10 timer om dagen, sætte stor pris på! :)

 75. Jeg er altid på udkig efter en ny og bedre håndcreme til mine tørre hænder og har aldrig afprøvet nogle af Purely Professionals produkter, så jeg krydser fingre :)

 76. Uhm, en lækker konkurrence. Er allerede afhængig af deres shampoo og conditioner (og voks og mousse), så mon ikke endnu en til samlingen vil gøre dem trofast selskab. God fødselsdag i dag :)

 77. Jeg er med…døjer også med tørre hænder året rundt og er konstant på jagt efter en håndcreme, der kan skabe mirakler:0)

 78. Lige en creme for mig, der har hænderne meget i vand hele dagen ;-)

  TIL LYKKE Med fødseldagen :-)

 79. Den lyder virkeligt god! Jeg har især tørre “poter” om vinteren, så det ville være rart med en lille hjælper i tasken :)

 80. Jeg er storforbruger af håndcreme, så jeg ville elske at vinde den lækre præmie.
  Har stadig til gode at prøve Purely Professionals produkter.
  Jeg er med!

 81. Sikke en dejlig konkurrence. Jeg er selv håndcreme-junkie, så jeg vil blive så glad for at vinde en fin én fra Purely Professionals! :)

 82. Åh jeg ville elske at vinde den gode creme! Min bedsteveninde har den og jeg er helt vild med den!

 83. Hold da op. Lyder lækkert med en håndcreme man kun behøver smøre ud 1 gang dagligt. Jeg er stor fan af håndcreme, men kan godt blive lidt irriteret over at skulle smøre “hele tiden”.

  Krydser fingre for at jeg vinder.

 84. Uuuuh, den vil jeg da gerne have fingrene i :) Lige hvad mine hænder trænger til i dette mærkelige danske (sommer)vejr!

 85. Det lyder, som en creme der kan udrette samme mirakler for mine ligeså tørre grabber :-)

 86. Jeg har selv problemer med utrolig tørre hænder, så denne creme er meget velkommen i min taske!

 87. Så er der en lille kommentar fra mig, da jeg vil elske at vinde en lækker ny creme. Har brugt Jurlique rosencreme i lang tid, så noget nyt er velkommen!

 88. Med et arbejde på et Hospital er mine hænder meget udsat, så en god håndcreme ville gøre underværker;)

 89. Åh er på præcis samme måde ramt af permanent ekstraordinært tørre hænder, så det ville da være skønt at prøve denne håndcreme, da jeg stadig er på jagt efter “den perfekte” :)

 90. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx – det er alle de tørre fingre, jeg krydser i håbet om at vinde en af de fire håndcremer :-)

 91. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx – det er så mange tørre fingre, jeg krydser i håbet om at vinde denne creme :-)

 92. Det er lige sådan en jeg mangler i den evige kamp mod neglerødder, knækkede negle og fingre. der truer med at forvandle sig til indtørrede rosiner :)

 93. Har selv tørre hænder, så det ville være dejligt at vinde en lækker creme. Og endnu en lækker konkurrence – det styrer!

 94. Jeg har også ALTID tørre hænder, så jeg vil mægtig gerne vinde en håndcreme fra det fantastiske brand Purly Professional!

 95. Skøn konkurrence. Elsker håndcremer, og den her lyder super lækker:-). Lige noget min tørre hud vil elske:-)

 96. Den vil jeg vinde til min dejlige søn på 2 år, da han tit har tørre hænder, fordi han er ude og lege med sand/jord i vuggestuen – det ville gøre underværker
  :-)

 97. lyder som en lækker creme, der måske endda kan klare den evige udfordring jeg har mig med tørre albuer og knoer :-)

 98. Den vil jeg gerne vinde! Er en neglelak-junkie, og dette kan godt give lidt tørre og kedelige hænder, og derfor er jeg altid på jagt efter den perfekte håndcreme!

 99. vi er to der har sådan nogle hænder, jeg har og et par håndcremer, men har aldrig prøvet denne, kunne være et fint eksemplar i den lille samling jeg har :)

 100. Årh mine hænder er bare permanent tørre siden jeg var på sådan nogle piller mod acne. Det kunne være lækkert med sådan en her!

 101. Lige hvad mine neglebånd har brug for! Også kunne jeg virkelig godt bruge noget opmuntring eftersom min computer lige er gået i stykker :(

 102. Mine hænder kunne seriøst godt bruge en omgang vidundercreme og lidt forkælelse ovenpå den triste sommer! :o)

 103. Kære Emily!

  Hvor er jeg glad for at jeg lige endnu en gang tjekkede din blog ud, for dette indlæg er intet mindre end genialt for mig. Ikke fordi det er en konkurrence, men fordi du måske har reddet min dag :) Jeg har i 24 lange år kæmpet med eksem på hænderne, hvilket mildest talt har været en pestilens. Mine hænder er mere end tørre. Normalt er de ok om sommeren, men det dårlige vejr, samt et job som tjener, gør at mine hænder bare har det af h-til lige for tiden. Jeg vågner om natten med kløende og tørre hænder og skal bare have noget håndcreme. Normalt kan Beaute Pacifique gøre jobbet, men ikke på det seneste. Så den her creme MÅ jeg prøve. Tak for tippet. Jeg vil selvfølgelig gerne være med i konkurrencen, men hvis ikke jeg er en heldig vinder vil jeg da straks bestille en hjem. Tak for tip :)

  stylebyjosephine@gmail.com

 104. Ville give den til min mor, der virkelig også kæmper med tørre hænder ;) Så I’m in :D

 105. Det er jo bare den perfekte præmie til dato..

  Jeg lider rigtig meget af tørre hænder, så meget at de sprækker og ja.. bare gør rigtig ondt.

  Den eneste creme der indtil videre har virket for mig har været den originale fra Decubal..

 106. Ej det ville være skønt at vinde og prøve en anden håndcreme. Kunne håbe på at den vil være helt fantastisk til efterår/vinter, hvor mine hænder bliver helt tørre. Har haft svært ved at finde en der passer til mine hænder og som ikke er evigheder om at tørre ind i huden

 107. Emily, det er da helt vildt med alle de skønne konkurrencer du har for tiden. Jeg er vild med det og krydser fingre for lidt held :)

 108. Synes nan hurtig jan konvertit at være håndcreme entusiast. Synes det er SÅ svært at finde en der virkelig gør det den skal. Så jeg er KLART med:)

 109. Mine hænder er tørre pga. mit arbejde, hvor håndhygiejnen er vigtig og med en omgang håndeksem, ja så er jeg plaget. Vil gerne prøve den, måske er det mirakel kuren :D

 110. Leder pt efter den perfekte håndcreme – håber på at denne kunne være svaret :)

 111. Man skulle da være et skarn, hvis man ikke ville være med i denne lækre konkurrence. Jeg døjer ikke med så tørre hænder, men har altid problemer med albuerne, så en af de fine cremer må med glæde udøve mirakler hos mig ;)

 112. MÅ HAVE! Jeg har altid så tørre hænder, så tror helt sikkert jeg skal have sådan en liggende på natbordet og en i tasken.

 113. Vil også gerne have et lod med her på falderebet! Dejlig creme at få hjem på hylden til tørre sommerhænder :)