konkurrence: burts bees produkter

[sponsoreret]

KONKURRENCEN ER SLUT!

De Burts Bees produkter (+ en lækker neglebåndscreme) fra Blixen Vixen, som jeg anmeldte i sidste uge, kan en heldig læser nu vinde. Den lækre præmiesæske, der indeholder Radiance Day Lotion, Lemon Butter Cuticle Creme, Pomegranate and Cranberry Body Butter og Body Scrub har en samlet værdi af 490 kr.

Blixen Vixen er en cool netbiks af og for skønhedsnørder og med nogle af de lækre produkter som vi kender og elsker fra udlandet, men ikke hidtil har kunnet købe i Danmark. Deriblandt de hippe amerikanske naturprodukter fra Burts Bees :)

For at deltage i konkurrencen om den flotte gaveæske skal du:

 • Finde dit favoritprodukt fra Burts Bees (eller det du synes lyder bedst, hvis du ikke har prøvet dem) i Blixen Vixens shop her og efterlade en kommentar til dette indlæg med link til produktet.
 • Du må meget gerne begrunde dit valg/fortælle hvorfor dette er din favorit :)
 • Konkurrencen slutter på søndag d. 15/7 kl. 12.00 og jeg trækker og offentliggør en vinder i løbet af mandagen.

Læs mere om Burts Bees og Blixen Vixen her

Sorry. This give away is for Danish residents only.

(Visited 449 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

315 Kommentarer

 1. Jeg har ikke prøvet nogen af produkterne (endnu), men denne Body Wash lyder lige som noget for mig. Tror at kombinationen af rosemarin og pebermynte giver en ekstra dejlig følelse om morgenen i badet. Tror det er en dejlig følelse. Jeg elsker duften i rosemarin der er i en del cremer, og så at mixe det med duften af pebermynte der er i min læbepomade vil bare være helt herlig! http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peppermint-rosemary-body-wash

 2. Jeg er stor fan af pebermynte i cremer og sæber, og Burts Bees’ bodywash med pebermynte og rosmarin lyder yderst vanedannende og dejligt opfriskende her i sommervarmen (når den altså kommer..) http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peppermint-rosemary-body-wash

  Jeg har dog også svært ved bare at skrolle forbi håndcremen med mandelmælk og bivoks. Lækker kombi, som helt sikkert ville gøre underværker for mine vejrbidte hænder. http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/almond-milk-beeswax-hand-creme

  Uha, jeg vil gerne stifte nærmere bekendskab med det mærke, som er helt nyt for mig, og krydser fingre for, at mit navn bliver trukket ud.

 3. Jeg har aldrig prøvet nogle af Burt’s Bees’ produkter, men jeg er fristet. Jeg kan derfor heller ikke rigtig nøjes med at vælge én ting…
  Jeg er på jagt efter en god ansigtsscub, og måske var denne en mulighed: http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/radiance-exfoliating-body-wash-duplicate.
  Derudover er jeg afhængig af både hånd- og læbepleje, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve disse: http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-hand-repair-creme og http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/lip-balm-tin-ornament. Jeg kan nemlig aldrig få nok ;-)

 4. http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/lemon-butter-cuticle-creme
  lemon butter. har desværre ikke prøvet nogen af alle disse lækre produkter. desværre. desværre! det vil jeg gerne. og jeg tror, det er første gang, jeg hører om en lemon butter. prøv liige at hør, hvor lækkert det lyder. – det lyder mega lækkert. og så mangler jeg jo så også lige sådan en lækker creme! jeg går personligt også ind for, når produkterne ikke indeholder alverdens skrækkelige sager, og efter dit udsagn gør disse ikke. mmmh. det lyder godt! :-)

 5. Jeg opdagede Burts Bees ved et tilfælde, da jeg var i NYC i foråret. Skulle bare købe plaster i en drugstore, da jeg opdagede hylden med Burt Bees. I første omgang pga. de fine, lidt oldschool tegninger, der præger produkterne, dernæst pga. det seje navn “Burts Bees” og sidst men ikke mindst fordi produkterne er 100% natural! Jeg glemte alt om plaster og blev hængende ved Burts Bees-hylden. Burts Bees rejste med hjem og blev en fast beboer på min egen hylde. Et par af produkterne gav jeg væk som gaver, bl.a. ansigtsvasken, der nu bor hos min veninde. Derfor står den meget meget højt på min ønskeliste.

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peach-willow-bark-deep-pore-scrub-duplicate

 6. jeg kender ikke mærket, men nøj det lyder lækkert! jeg havde faktisk lidt svært ved at vælge da det hele lød så godt men mit valg er faldet på dette sæt til baby http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/baby-bee-getting-started-kit valget blev det, fordi det er så utrolig vigtig at give baby en god start, og ikke alt det kunstige kemikalier, eller parfume da det kan give baby parfume allergi, eksem osv når det bliver ældre. jeg overvejer selv at bestille sættet hjem til min svigerinde der snart skal føde

 7. Jeg opdagede Burts Bees ved et tilfælde, da jeg var i NYC i foråret. Jeg skulle bare købe plaster i en drugstore, men blev fanget af hylden med Burts Bees produkterne. I første omgang pga. de fine, lidt oldschool tegninger, dernæst pga. det seje navn “Burts Bees” og sidst men ikke mindst pga. at produkterne er 100% natural! Jeg glemte alt om plaster og blev hængende ved Burts hylde. Burts Bees rejste med hjem til min egen hylde og blev fast beboer. Dagligt nyder jeg duften, indpakningen og virkningen! En veninde var dog så heldig at få den dybderensende ansigstvask. Derfor står den meget meget højt på min ønskeliste. ansigtshttp://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peach-willow-bark-deep-pore-scrub-duplicate

 8. Mit yndlingsprodukt må blive Radiance Day Lotion SPF 15 da det er perfekt altid at have spf i sin dagcreme :)

 9. jeg må nok vælge læbepomaden; http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/beeswax-lip-balm-tin

  Det er sjovt, et par dage før du skrev om dem, købte jeg, i Berlin, en læbepomade fra Burts-Bees med farve i, jeg købte den i en lille lusket butik og var derfor ikke klar over om den var noget værd, men den er simpelthen så god! og den har så fin en farve, jeg er virkelig tilfreds, jeg kunne forestille mig at deres andre læbepomader er ligeså gode.

 10. uh – det er svært. Jeg har ikke prøvet Blixen Vixen endnu – men alle produkterne ser og lyder tiltalende. Elsker deres emballageudtryk.

  Hvis jeg skulle vælge noget på siden skulle det være denne creme, da jeg HADER tør hud og er ikke bleg for at komme med en håndcreme til en af mine kollegaer når jeg spotter nogle tørre hænder :0) også til mændende – denne creme er oplagt og sjov at have give til ens kæreste eller til en mandlig kollega og ikke mindst til en selv.

  Rigtig god sommer!

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/hand-salve

 11. Jeg prøvede for første gagn Burt’s Bees, da jeg var i USA første gang i 2001. Helt fantastiske produkter og min favorit findes ikke på hjemmesiden, men er en grøn dåse (kan ikke huske hvad den hedder) med en grøn salve agtigt, som er god til ALT. Sår, sprækker, bumser, tørre læber, solskoldning, osv osv… Perfekt at ha’ i tasken, og en skam, at den ikke kan erhverves på hjemmesiden. Ellers er en anden favorit læbepomaden http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/honey-lip-balm – en skøn fugtgivende “grumset-agtig” læbepomade, der måde virker fugtgivende, når man tager dem på, men også på længere sigt – så den virker altså virkelig i dybden. Meget anbefalelsværdig – og især til den pris! :-)

 12. Som Blixen Vixen selv skriver:
  “Den er et lille hverdags mirakel.”

  På en dårlig dag, i sær om vinteren, hører jeg tit: DIne hænder ligner min mors (altså jeg er 25 og mine veninders mor er altså i 50’erne). Jeg har tit tørre hænder lige meget om det er vinter eller sommer. Men efter at jeg er begyndt at brude denne hånd salve er alt blevet meget bedre…
  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/hand-salve
  Det er et super skønt produkt som redder mine hænder hverken jeg sporer en lille tørhed.

 13. http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/hand-salve

  Det er altid svært for og og finde en håndcreme der er god, og det er til dato ikke lykkedes endnu.
  De mdr. vi har frost om året (og det er snart mange efterhånden), lyder jeg under ekstremt tørre og sprækkede hænder.
  Anyways, denne hånd creme/salve, lyder god, ikke noget med unødvendig parfume, og andre skadelige stoffer, og så er det også en mega sød “dåse” den kommer i ;) who are we kidding, sådan noget elsker piger!

 14. http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/beeswax-lip-balm-tin

  Efter dage på festival, hvor kosten ofte bestod af pizza, måtte jeg sande, at mine læber var et ildrødt pepperoni-mareridt med dertilhørende oregano-tænder. En af dagene følte jeg, at den eneste fugt og trøst mine læber fik fra den stærke tomatsovs på pizzaerne, var den fede dressing, jeg fik hældt i tykke stråler ud over min pep-drøm.
  Frygteligt. Og derfor føler jeg, at mine læber nu godt kunne trænge til lidt lindring i form af denne lækre lipbalm :)

 15. De cremer lyder til at være det rene gufe lig guf.! Jeg har længere tid ønsket mig en go øjencreme, det er gåetvopcfor midt at når man er midt tredie skal man altså begynde at forebygge… If you know whatelet I mean:) krydser for poserne trænger til en kærlig behandling :)

 16. Jeg har de sidste tre år brugt Burt’s Bees lip balm.
  http://www.blixenvixen.dk/shop/ansigt-ojne-laeber/honey-lip-balm
  Var ikke klar over at man kunne få den i Danmark, så vi har i familien købt et mindre lager hjem fra USA, fordi det bare er den bedste.
  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve flere produkter, da jeg er sikker på disse må være lige så gode..

  Tak for nogle fede indlæg. Håber jeg vinder.. ;)

 17. Der er godt nok mange lækre produkter! Har godt nok aldrig prøvet nogle af dem, men de lyder rigtig gode.

  Jeg har længe ville have en rigtig god night Cream, og har været på udkig efter en god en. Synes denne lyder rigtig god, og hvis ikke det var fordi den var udsolgt, havde jeg nok købt den med det samme.

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/radiance-night-cream

  Elsker følesen af at lægge en god night cream inden man går i seng, også vågne op med dejlig hud.

 18. Åh – min favorit må være denne her:http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-hand-repair-creme.

  Jeg har prøvet mange håndcremer, men kun få har hjulpet på mine skallende hænder. Det sker hvert forår og lægen kan ikke finde ud af hvorfor – ikke andet end at det må være en eller anden plante, for det sker først når jeg begynder at gå i haven. Nu er det med handsker, så det er ikke så slemt i år :-). Jeg vil gerne prøve denne håndcreme for at se om den kan udrette mirakler :-)

 19. På siden skriver de selv “RADIANCE ØJENCREME
  “Radiance in the blink of an eye.”

  Og det er virkeligt hvad denne gør for mig! Jeg har tit tørre og hævede øjne og denne øjen-creme hjælper ufatteligt godt! Hvis nogle andre sidder med samme problem vil jeg anbefale at bruge denne! Jeg smører den på et tyndt lag hver aften og morgen, og mine huden omkring mine øjne har aldrig haft det bedre! Et vidunder jeg aldrig mere vil undvære i min daglige rutine! Gotta love it!

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/radiance-eye-creme

  xoxo.

 20. Jeg synes der er mange rigtig gode ting at sige om produkterne fra burts bees. En af de gode ting er at de er til at betale, det er SÅ dejligt at man også kan fylde op på badeværelseshylden senere henne i måneden!!
  min favorit vil altid være: http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/beeswax-lip-balm-tin
  den bedste læbebalsam, god konsistens og kan godt lide at der er pebermynte i så det snurrer og ligesom virker i læberne og jeg knuselsker den fine tinæske med bien – den findes ikke finere.

 21. http://www.blixenvixen.dk/shop/harpleje/vitamin-shampoo

  Her over sommeren ville denne vitamin shampoo være guld værd i mit badeværelse. Ikke nok med, at den er velegnet til hår der har været udsat for sol og saltvand (læs, MAAANGE turer til stranden) Nej, den er også god til hår der har været udsat for klorin (læs, regnvejrsdagene i sommerhus bliver brugt i klorinfyldte badelande)
  Derfor ville en shampoo med 100% biologisk nedbrydelige og vegetabilske råvarer, være fantastisk til at give mit hår lidt lækkert over sommeren!

  Anne Marie

 22. HELT KLART Burt’s bees lip balm!! simpelthen fordi den kan redde selv de mest sprukne læber i en isvinter eller det der er værre… Den er desuden rigtig god som akut fugter til tørre pletter og samtidigt RIGTIG drøj i brug! Det absolutte must altid http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/beeswax-lip-balm-tin Og så kommer den jo i den fineste lille blikdåse, hvilket bare gør oplevelsen endnu bedre :) Pick me please!

 23. Uha uha, det er svært. Kender desværre ikke mærket, men har valgt noget jeg er sikker på passer perfekt til mig:
  Naturally Ageless Firming Night Creme
  Natten siges at gøre rigtig meget godt for huden, og med en god natcreme kan det jo kun blive perfekt <3

 24. Fed konkurrence, jeg har aldrig prøvet dette produkt før men man skulle jo lige tjekke det ud når du anbefaler det.

  Jeg dømmer altid produkter ud fra udseende først og derferter læser jeg om produktet og des indhold. Jeg er lidt forelsket i deres valg af udseende til disse produkter det emmer lidt af gamle dage og amerikansk popkultur.

  Det produkt jeg ville vælge at prøve først skulle være deres Body butter med shea og vitamin E – uden parfume. Jeg er virkelig stor fan af parfume fri produkter, derudover har den et stort indhold af plante ekstrakter og fugter i op til 24timer. Win win

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-with-vitamin-e

 25. Har altid så tørre læber, så en lip balm som denne lyder ikke værst for mig, og den indeholder en masse lækre ting! Samtidig er den populær blandt folk, og det er der vel en grund til :)

 26. Jeg kendte slet ikke mærket før jeg læste om det her på din blog, men tror da bestemt snart det skal afprøves :) Jeg har virkelig tørre hænder året rundt, og er derfor altid på jagt efter en god håndcreme så jeg vil rigtig gerne prøve denne her:
  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/hand-salve
  Og så gør det jo heller ikke noget at den er i en noget så fin dåse :)

 27. Jeg har valgt denne her: http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/milk-honey-body-lotion
  Jeg har godt nok ikke prøvet den, men jeg er en sucker for en god body lotion, og der står, at denne body lotion er god til normal/tør hud, og da jeg har det med at få lidt tør hud på skinnebenene, så vil den være perfekt! Og mælk, honning, kokos og vitamin E lyder som en god cocktail for min hud! :-)

 28. Hvis jeg skulle vælge et produkt blandt det store lækre udvalg de har på hjemmesiden må det være Moisture Boost Shampoo: http://www.blixenvixen.dk/shop/harpleje/moisture-boost-shampoo. Da jeg ligesom dig har kæmpe stort, tykt og krøllet hår. Og det kunne være at det kunne hjælpe på det :) Hvis jeg er så heldig at vinde skal præmien gå til min lillesøster som fylder 15 år på mandag! Og som kommer hjem fra 2 ugers hård kunstskøjteløbs træning i Tyskland dagen før hendes fødselsdag, så hun har helt klart fortjent en lækker gave!

 29. http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/beeswax-lip-balm-tin

  Jeg er virkelig STORforbruger af læbepomade og har efterhånden prøvet jeg ved ikke hvor mange forskellige slags. Samlingen er stor, og denne fine lille dåse har gentagende gange sneget sig i indkøbskurven på diverse netshops. Jeg ELSKER den forfriskende mynteduft og konsistensen der er lidt fastere end så mange andre læbepomader.
  Jeg ville absolut ikke have noget i mod af prøve et par af deres andre produkter. Hvis de er ligeså gode som læbepomaden, vil jeg helt sikker ikke blive skuffet!

 30. Jeg arbejder ihærdigt for at holde mine hænder bløde og lækre, da jeg har en meget tør og kedeligt hud, som let påvirkes af minimale ændringer i min hverdag. Faktisk arbejder jeg for tiden på et indlæg om det lille projekt, jeg har kørende med at få flotte hænder igen. Anyway! Jeg er altid frisk på at afprøve nye håndcremer og må indrømme, at jeg er blevet lidt hooked på at afprøve dette mærke, som du snakker så positivt om. Jeg ville spendere mine monitos på dette produkt:

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-hand-repair-creme
  … for at give mine hænder endnu en chance.
  Et hurtigt spørgsmål: jeg går ud fra, at der ikke er parfume og parabener i deres produkter, right?
  Sidst, men ikke mindst .. super blog, jeg tjekker OFTE for nye indlæg fra dig ;-)

 31. Mit absolutte favorit-produkt fra Burt’s er deres læbepomader f. eks. den her http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/honey-lip-balm.
  De er virkelig drøje i brug, og bivokset holder mine læber bløde og rare, selv om vinteren.
  Og så er folkene bag Burt’s Bees bare så super cool. Den skjønne kvinde, som grundlagde mærket, har trukket sig delvist ud og bruger nu nogle af sine penge på at opkøbe jord i Maine, som hun efter sigende synes, bør være naturpark – det er da bare i orden, synes jeg!

 32. Åh, det er jo ren nostalgi for mit vedkommende! Boede i San Francisco i 2004 og havde en bodylotion, jeg brugte hver dag anbefalet af min host mom, og det var netop denne!

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/milk-honey-body-lotion

  Jeg fik en enkelt med hjem i kufferten og fandt så først herhjemme ud af, at de ikke føres i Danmark (på det tidspunkt), øv øv. Siden er jeg faktisk kommet helt væk fra det igen, så det ville da være fantastisk at vinde sættet og komme til at bruge Burt’s Bees-produkter igen :-)

 33. Mit yndlingsprodukt fra Burts Bees er denne skønne dagcreme/lotion: http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/radiance-day-lotion-spf-15

  Årsagen er, at jeg for 3 år siden for første gang var i New York. Jeg troede jeg havde pakket alle de vigtigste ting, men i kampens hede havde jeg glemt min dagcreme. Jeg henvendte mig derfor i et kæmpe stort pharmacy tæt ved 5th avenue, og bad ekspedienten om hjælp til at finde en god dagcreme passende til min hudtype. Hun kom straks rendende med Radiance day lotion fra Burts Bees, som hun lovede kunne skabe mirakler. Hun fortalte, at den virkede perfekt på den kombinerede hudtype som min er, at den ville fugte uden at fedte, og at den ville få min hud til at syne ensartet og med mere glød. Jeg troede hende ikke et sekund, men her 3 år efter, er min tvivl/mistro i sandhed gjort til skamme! Hun havde fuldstændig ret. Cremen er fantastisk, og den gør virkelig noget godt for min hud uden at fedte, og så indeholder den tilmed solfaktor. I dag, 3 år efter, køber og bruger jeg stadig denne creme – og drømmer mig på samme tid tilbage til min storby-love, New York <3

 34. Lækkert! Jeg kendte ikke mærket i forvejen, men jeg har længe sukket efter en god body olie, men har ikke fået taget mig sammen til at købe en. Derfor kunne jeg godt tænke mig Mama Bee Nourishing Body Oil :)

 35. Jeg har aldrig som teenager eller her i mine tyvere lidt af hverken uren hud, acne, fedtet hud eller andre hudproblemer. Både min mor, far og storebror have problemer med dette som teenagere og unge. Jeg har i hemmelighed frydet mig over at bryde familiens arv, gnægget ondskabsfuldt over alle de penge jeg aldrig har skulle bruge på diverse remedier for at forebygge, pleje, lindre og skjule som jeg så mine veninder og bror (læs; vores mor) gjorde i teenage-tiden.
  Jeg opbyggede en arrogant distance til nærmest alt der havde med den type hudpleje at gøre, har spillet skuespil for at dække over min hemmelig fryd for at have undsluppet, trukket nonchalant på skuldrene når jeg er blevet spurgt om jeg ikke var glad for netop dette.
  Men for fanden da, jeg tror virkelig at karma opfangede dette på sin radar! Her i mine midt-tyvere er det nemlig kommet snigende: gradvist mere og mere fedtet hud, urene porer og periodevis kolonier af små og store bumser rundt omkring.
  Det er så absolut ikke så slemt eller ekstremt som mange andre går og døjer med. Jeg står bare nu som voksen kvinde og aner ikke en fløjtende fis om hudpleje og famler lidt i blinde. Da jeg så så din anmeldelse af produkterne og senere konkurrencen her i dit fine blog-univers, blev jeg ret interesseret i produkterne. Jeg er selv vegetar og prøver hårdt på at undgå produkter der er testet på dyr. Det sat sammen med min aktuelle “Karma is a bitch”-situation, har gjort at jeg deltager. Og selvom jeg ikke har prøvet nogle af produkterne fra Burt’s Bees endnu, vil jeg helt sikkert prøve dette i fremtiden:

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/radiance-exfoliating-body-wash-duplicate

  Tak for et godt tip!

 36. Når jeg er i USA køber jeg altid noget med hjem fra Burts Bees. Jeg elsker duften af deres produkter og er stor fan af deres håndcreme og læbepomader (honey lip balm) som fås i en masse forskellige varianter. Det fugter godt og jeg føler ikke at jeg udsætter min krop for en masse “slemme” ting. Jeg har ikke et specifikt yndlingsprodukt, men har prøvet deres Day Lotion SPF 15 som jeg godt kunne finde på at købe da den (også) er virkelig lækker:

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/radiance-day-lotion-spf-15

  Jeg ville bliver elle-vild hvis jeg vandt :)

 37. Jeg har ofte tørre hænder om vinteren. Denne sommer har været meget ustabil, og det har ikke været det bedste for mine hænder.
  Derudover synes jeg, at det er svært at finde en ordenligt håndcreme. Burts Bees kender jeg ikke, men det lyder som et godt alternativ til de forskellige håndcreme, som findes på det danske marked på nuværende tidspunkt. Jeg vil meget gerne prøve det.
  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-hand-repair-creme

 38. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve Burt’s Bees-produkterne, men Radiance Day Lotion SPF 15 kunne helt sikkert være spændende at teste. Jeg har længe ledt efter en fornuftig dagcreme med nærende ingredienser til min sarte hud, og så er det jo bare endnu bedre, at den beskytter mod solens stråler (omend det desværre ikke synes så relevant i lille DK denne sommer…). Mon ikke, der bliver sol og sommer igen til os alle snart? I så fald tror jeg, jeg ville være godt beskyttet med dette produkt.

 39. Jeg har brugt Burt Bee’s Lemon butter Cuticle Cream i flere år og også begavet familie og venner med den. Elsker duften af den, når jeg masserer den ind i fingerspidser og neglebånd, faktisk så meget at jeg også bruger den som et slags lugtesalt, når jeg lige trænger til lidt ekstra. Æsken er desuden også smuk og virkningen god, så denne er mine yndlings af sin slags.

 40. Åhha der var jo meget lækkert inde på den hjemmeside, men må sige at denne lip balm http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/hand-salve ville være mit must have i og med at jeg er pædagog i en vuggestue og dermed vaske hænder konstant, hvilket resulterer i tørre tørre hænder. Mon ikke dette produkt så kunne hjælpe lidt på det, den lyder i hvert fald god:)

 41. Jeg har aldrig rigtig brugt øjencreme, og har derfor heller ikke prøvet nedenstående Naturally Ageless Eyecream – endnu.
  Jeg kunne dog godt tænke mig, at gøre brug af øjencreme til en del af min daglige rutine, både for at mindske de fine linier der allerede er begyndt at vise sig under øjnene, og for at mindske de mørke rander der til tider viser sig efter nætter med for lidt søvn.
  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/naturally-ageless-eye-creme

 42. Puha, det her kan godt gå hen og blive farligt, og dyrt.. Jeg har aldrig hørt om Burt’s Bees før, men efter at have kigget rundt på hjemmesiden er der virkelig mange lækre produkter, jeg godt kunne tænke mig at få fingre i.
  Jeg har altid, hele året rundt, problemer med tørre og sprukne hænder samt grimme negle og neglebånd, ligesom jeg også det meste af året har trælse og sprukne læber.
  Efter flere overvejelser må det være denne håndcreme, jeg bedst kunne tænke mig da den “giver den optimale pleje til dine hænder, negle og neglebånd”. http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-hand-repair-creme.
  Men en af deres læbepomader er jeg vidst også nødt til at anskaffe mig..

  1. Se bort fra beskeden lige ovenfor. Ville ikke lade mig sende den, så skrev en ny (den nedenfor..).

 43. Puha, det her kan godt gå hen og blive dyrt.. Jeg har ikke hørt om Burt’s Bees før, men efter at have kigget lidt rundt på hjemmesiden er der virkelig mange lækre produkter, jeg godt kunne tænke mig at få fingre i.
  Jeg har året rundt problemer med tørre og sprukner hænder samt grimme negle og neglebånd ligesom jeg også det meste af året har trælse og sprukne læber. Begge dele er der nogen, der ærgrer sig over..
  Efter flere overvejelser må det være denne håndcreme jeg har brug for, da den “giver den optimale pleje til dine hænder, negle og neglebånd”.
  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/shea-butter-hand-repair-creme
  Men jeg skal vidst også have investeret penge i en af de læbepomader de har, de lyder nemlig også rigtig lækre og lige som noget for mig.

 44. http://www.blixenvixen.dk/shop/harpleje/blonde-boost-shampoo

  Jeg har valgt dette produkt fordi mit hår er noget af det jeg bedst kan lide ved mit udseende, og derfor også det jeg helst vil passe på. Mit hår er naturligt blond, men jeg synes det bliver mørkere og mørkere for hvert år og jeg vil meget gerne beholde det blond – meget blond. Men helst uden at farve det og beskadige det på den måde. Så derfor er dette produkt det der tiltaler mig mest men de er da allesammen vældig lækre! :-)

 45. Sikke en dejlig konkurrence, jeg har gået lidt med en drøm om de produkter siden dit sidste indlæg.

  Bare udseendet på deres emballage får mine fingrer til at krible. Det er så fint, enkelt og stilrent – og ser meget sundt ud ;)

  Da jeg i en alder af 26 (!!) kæmper med pludselig uren hud, som intet hjælper på, tror jeg, at denne ansigts vask ville være min redning. Den ser helt fantastisk ud
  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peach-willow-bark-deep-pore-scrub-duplicate

  Jeg krydser fingrer for, at det redder min hud – hav en skøn weekend :)

 46. Fed konkurrence! Jeg har været Blixen Vixen fan lige siden jeg opdagede dem – og har især puttet mange Burt’s Bees produkter i indkøbskurven. Soap Bark & Chamomile Cleanser er genial fordi den er opfriskende og effektiv. Det prikker i huden når den kommer på, men den gør samtidigt huden glad og ren. Duften er også rar og frisk. Så det må være favoritten, hvis jeg skal vælge:

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peach-willow-bark-deep-pore-scrub-duplicate

  P.s. Peppermint & Rosemary Body Wash, Peach & Willow Bark Deep Pore Scrub og Citrus Facial Scrub kan også varmt anbefales.
  Og…prikken over i’et er den fantastiske service Blixen Vixen pigerne giver. Det er ikke usædvanligt at modtage en sød sms fra dem om, at de da lige kan komme forbi og aflevere ens pakke, hvis de er i nærheden. Og når pakken kommer er der altid en fin håndskrevet kvittering med en kær hilsen i. Det er da service!

 47. Fed konkurrence :D Og tak for en dejlig blog, Emily.

  Den her er bare god! “Soap Bark & Chamomile Cleanser”. Rigtig opfriskende og prikker lidt i huden når den kommer på, men bagefter er huden så fin at se på og blød at røre ved:

  http://www.blixenvixen.dk/shop/burts-bees/peach-willow-bark-deep-pore-scrub-duplicate

  Det bedste er dog næsten den formidable service, der kendetegner Blixen Vixen. Det er ikke usædvanligt med en sød sms, hvor de spørger om de lige skal komme forbi med pakken, hvis de lige er i nærheden. Og når pakken kommer, er den altid flot pakket ind med en håndskrevet kvittering og ditto kær hilsen. Så bliver det ikke sejere.