konkurrence: ud at rejse med Wimdu

[sponsoreret]

Hvilken type rejsende er du? En Social Traveller eller en Normal Traveller? For at være helt ærlig er jeg nok selv lidt begge slags. Jeg bor ofte hos venner eller bekendte, når jeg er ude at rejse og har indtil flere gange overvejet at leje en privat lejlighed gennem et site som Wimdu. Og jeg bestiller min kaffe og så meget jeg nu ellers kan finde ud af på det sprog, der tales i det land jeg besøger. Men jeg bor også af og til på hotel og jeg ELSKER at planlægge. Og gå med skøre hatte (jvf. billedet nedenfor), ligesom jeg er vild med at tage klassiske turistbilleder af ‘kedelige’ sights, gerne med mig selv foran ;)

Uanset hvilken type I er, kan I deltage i konkurrencen om et gavekort på 100€ (ethundrede euro) til Wimdu. Se konkurrencebetingelser og læs mere om Wimdu nedenfor :)

Klik på billedet for at læse mere om Social Travellers vs. Normal travellers
Et udsnit af Wimdus nye skægge infografik, der gør dig klogere på ‘Social Traveling’ :) Se hele molevitten her.

Konkurrencebetingelser
For at deltage i konkurrencen om en voucher på 100€ til Wimdu skal du blot efterlade en kommentar til dette indlæg om hvilken slags rejsende du er inden søndag d. 29/7 kl. 12.00.

Tag ‘testen’ her og find ud af hvilken type rejsende du er. Social eller Normal? Du kan læse meget mere om de to slags rejsende her og like og dele hvis du synes at Wimdus nye infografik er sjov. Personligt kan jeg godt lide dem i udsnittet ovenfor, men jeg savner nu en pigeudgave af hhv. Social og Normal Traveller :)

Med Wimdu kan man booke og bo i private lejligheder og/eller leje sin egen ud. Så det er en cool og meget billigere måde at opleve verden på.

Sorry this give away is for Danish residents only, but you can check the cool Wimdu way of traveling out right here :)

(Visited 307 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

176 Kommentarer

 1. Helt klart Social traveller! Når jeg rejser med min familie søger vi altid væk fra turismen, og opholder os med de lokale. Spiser de små hyggelige og anderledes steder og forsøger på gebrokkent hvad-det-nu-må-være-sprog! :-)

 2. Nice konkurrence – meget speciel!

  Well, men jeg vil nok påstå, at jeg er en blanding af de to, men jeg vil nok overvejende mest kalde mig Normal Traveller, men jeg ville bestemt være in på at ændre det og blive en Social Traveller. :-)

 3. Nice konkurrence – meget anderledes! :-)

  Men jeg vil nok påstå, at jeg mest er Normal Traveller, selvom jeg er total in på at prøve at blive Social Traveller, men lige pt. har jeg ikke rejst verden rundt og boet hos de lokale.

 4. Da-da-dada-da-daaaaaa… Så kom der endelig en definition på mig som rejsende:
  SOCIAL-NORMAL-TRAVELLER :) :) Hø hø, det er skægt…

 5. Må nok erkende at jeg er mere Normal Traveller end Social Traveller, men jeg vil bestemt ikke beskrive mig selv som Bill er beskrevet :D

  Dejlig konkurrence

 6. Ejer ikke en Iphone så er vel en normal traveller på det punkt, men på den anden side har jeg mange venner rundt om i Europa så en social traveller på den måde :) Det er svært.

 7. Helt sikker social traveller! Jeg synes det der er mest spændene ved at rejse er at lære den ægte kultur i landet at kende. Jeg er ikke meget til poolferier med masser af danskere og tyskere liggende omkring en (selvom det nu også kan være rart og meget afslappende engang i mellem). Synes det fedeste er at komme ud og snakke med de mennesker der bor i byen, måske tage til nogle af de lidt mindre byer. Og så findes der da ikke noget hyggeligere end at lytte til en masse “lær-sproget-lyd-filer” i ugerne op til man skal afsted, så kommer man da i den helt rette stemning :-)

 8. Der er ingen tvivl om, at jeg mest er social traveler; jeg finder de bedste tilbud, omend jeg også godt kan lide at bo på hotel. Jeg kan dog også godt finde på at lave opstillingsbilleder foran de populære sights. Det eneste, der egentlig afholder mig fra at være 100 % social traveler er, at jeg kobler fra, når jeg er på ferie! Dvs. at jeg ofte vælger at slukke mobilen og ikke være så meget på nettet undervejs.

 9. Jeg er helt klart social traveller! Jeg er sprogelsker, og kaster mig altid ud i at lærer de mest basale ting på deres sprog. Så kan man meget nemmere begå sig. Jeg er ægte blogger, så der skal helst være internetforbindelse på en eller anden måde. Jeg elsker at lærer omkring deres kultur ved at spise ved en lokal familie eller feste med en gruppe unge, som jeg f.eks. mødte på stranden. For sol og strand skal der til. Jeg er luksusdyr, men bor faktisk også gerne på små hostels eller ved familier i landet. Jeg skal bare opleve en masse, når jeg rejser – det er nok hovedemålet.

 10. Jeg er nok en god blanding af de to – kan godt lide at sove på hotel med eget toilet, bad og privatliv, men elsker samtidig at mingle med lokale og opleve ting, der ikke nødvedigvis står på top 10 i guidebøgerne :)

 11. Jeg er nok lidt en mellemting ligesom dig.
  Kunne være superfedt at vinde og på den måde få en anledning til at prøve noget nyt :)

 12. Jeg er nok en god blanding. Jeg er mest til at opleve den lokale kultur og hvad der er særligt for egnen men jeg elsker også bare at slappe af ved en pool go ikke lave andet end at læse bøger og ligge på stranden..

 13. Jeg vil nok selv mene at jeg er en blanding af de to. Jeg kan godt lide at planlægge og sove på hotel, men jeg bor også meget ofte hos venner og familie når jeg rejser. :)

 14. Jeg er klart social traveller! Syntes det er sjovt at opdage skjulte perler, som ikke lige er den attraktion alle de andre skal se.

 15. Jeg kan helt klart se mig selv i begge kategorier. Det kommer an på hvem jeg rejser med, hvorhen jeg rejser og hvad formålet er. Har flere gange rejst over længere tid i fx Asien med backpackertasken på ryggen, hvor det har været for at møde nye mennesker og kulturer. Og omvendt har jeg også været på korte charterrejser, hvor formålet har været at koble af på lækkert hotel og ikke nødvendigvis være så social. Jeg synes dog bedst om at være Social traveller :)

 16. Jeg tror jeg, ligesom dig Emily, er en god blanding af de to :) Jeg er den største foodie i verden, og noget af det bedste jeg ved, er at opleve et nyt lands kulinariske side, lige som “The social traveller”, men samtidig kan jeg nu godt lide at ligge lidt på stranden som “The normal traveller” ;) Dog tror jeg, at hvis jeg endelig skal vælge en af dem, vil “The social traveller” være den, som minder mest om mig selv, når jeg er ude og rejse :)

 17. Jeg tror, jeg er en blanding af de to. Nok mest til den sociale rejsendes side. Jeg snakker ofte engelsk – lige meget hvor i verden jeg er. Jeg har dog ikke en samlig af teskeer fra hvert sted, jeg har besøgt ;) – ligesom jeg ikke altid sover hos de lokale.

 18. Jeg må nok (desværre) indrømme at jeg nok overvejende er en normal traveller. Jeg ville ønske, at jeg var en sociale traveller, men jeg søger altid turist områder, “sikkert mad” og så elsker jeg pæne hoteller!

 19. FED konkurrence, i hvert fald når man som jeg har en sommerferie på 5 uger uden planer med sådan en vejrudsigt, der er typisk dansk

  Jeg må være ærlig og indrømme, jeg er en normal traveller – MEN jeg har heldigvis stiftet mig mange træk fra the social traveller, og jeg har både ambitioner og mål om at ende ud med en titel som social traveller – men det kræver jo lidt mere rejseerfaring, så jeg krydser ekstra mange fingre for, at jeg er den heldige.

  Søndags-sommer-hilsner fra Eva

 20. Super fedt Konkurrence !!
  Jeg må helt klart være social traveller på trods af at jeg aldrig har boet ved private :) .. Til gengæld er jeg typen som elsker at blende ind i området og ikke være den der turist som virkelig skiller sig ud som værende turist !!

 21. Jeg er nok en blanding af begge dele. Besøger ofte steder, hvor jeg har venner og bekendte. Men jeg samler også på ting – jeg samler på snapseglas, ja – de rigtige turistede glas! De bliver givet i gave til mine forældre, da de gerne nyder en gammel dansk i weekenden.

 22. Øhm, det må nok blive social, selvom jeg ikke synes jeg falder helt indenfor nogle af kategorierne :)

 23. Jeg er vist en god blanding. Elsker at søge væk fra det turistede til små, lokale sights eller restauranter. Men vil ikke undvære komforten ved et hotel ;o)

 24. Jeg er nok mest en social traveller, men der bliver stadig taget masser af billeder af mig + seværdigheder :-)

 25. Feeeed konkurrence.

  Jeg er… selvom jeg har svært ved at indrømme det, Normal Traveller. Vil helst kunne sige at jeg hænger ud med i lokale, og har det skide skægt med at opleve landet eller byen på tætteste hold. Men sådan er det desværre ikke. For det meste bor jeg på hoteller med min familie, når vi er på ferie, så der går lidt af glæden allerede lidt af det.
  Men sidste år smuttede vi til fantastiske Paris i en halvanden uge, hvor vi havde lejet en lejlighed. Der var vi fuldt ud Social Travellers, og det er en af de bedste ferier jeg har haft. I år boede vi på en vingård i Toscana lige syd for Firenze, og der kunne det heller ikke blive mere lokalt… og lækkert :-)

 26. Helt klart en Social Traveller – man oplever så meget mere på den måde, når man er i kontakt med lokalbefolkningen :)

 27. En komplet mix. Jeg er mest til at smage lokal mad og elsker at forsøge mig på sproget. Okay, jo mere jeg ser på forskellene på de to rejsetyper, føler jeg mig overvejende social traveller. Men kan dog ikke frasige mig den normal travellers TIGHT speedo’s – never travel without ’em <3

 28. Social traveller – i min familie har vi det med at søge væk fra turismen når vi er på ferie :)

 29. SOCIAL TRAVELLER, FOR SURE.

  Foretrækker den rå fordybelse af kulturen samt udforskning af hvordan de lokale lever deres tilværelse i det pågældende land. Har desværre oplevet at det til tider kan gå tabt i de mere “turist dominerede” områder.

 30. Jeg er vist, desværre, lidt mere en normal traveller end jeg er social. Jeg har det rimeligt svært ved fremmede mennesker, og når jeg så ikke engang kan sproget, så bliver det først problematisk! Jeg ville dog helt sikkert ønske jeg var mere henad social, det lyder lidt mere som den rigtige måde at rejse på! (:

 31. Jeg er en social traveller – og når nu jeg tager to uger på rundrejse i Portugal med en veninde sidst i august, ville de der 100 euro klart falde et tørt sted :)

 32. Jeg er en social traveller – og når nu jeg skal to uger på rundrejse i Portugal med min veninde i slutningen af august, ville de 100 euro falde et tørt sted!

 33. social traveller! No doubt about it! Det er meeeeget sjovere – og billigere!! og mere fantastisk!

 34. Uhhh, hvor spændende med en rejsekonkurrence. Lige hvad man trænger til med det vejr der er for tiden!

  Jeg er helt sikkert social traveller:O)

  Tak for en dejlig blog

 35. Jeg er vist en god blanding, men det kommer også lidt an på hvor jeg rejser og hvem jeg rejser med :)

 36. Jeg er både en normal og social, men mine bedste rejser har helt klart været som social! Jeg har været på flere længere ture hvor jeg har arbejdet og boet hos lokale i udlandet og synes det er sådan man bedst oplever et sted, ved at være en del af det lokale miljø!!!

 37. Jeg kan ligesom dig være både den ene og den anden. Jeg ville aldrigaldrigALDRIG spise på McD, og jeg elsker at tale deres sprog og bo privat. Men, jeg har efterhånden rejst meget som social traveller, så jeg begynder faktisk at drømme om en “normal” rejse :) En med hotel, planlægning, sight seeing og hele svineriet (minus altså McD. Man har vel visse standarder!)

  Og for lige at runde den af, så har du ret; der mangler da en pige-udgave – hvad bilder de sig ind ;)

 38. Tror jeg er lidt af begge dele! Men nok mest social traveler, da jeg altid bor i lejlighed osv. når jeg er ude at rejse :-)

 39. Haha begge virker lidt skøre :D Men ville nok betegne mig selv som en normal traveller hæhæ

 40. Jeg er helt bestemt en social traveller! Og jeg har endda overvejet at få Hakuna Matata tatoveret :D

 41. Hej Emily!
  Jeg er 100% dedikeret social traveller!
  Har efterhånden backpacket et par gange, både alene og sammen med venner. De bedste rejseoplevelser er altid dem jeg får med de lokale. For et par uger siden, var jeg alene i Vietnam, lige ved grænsen til kina. Jeg fandt en lokal, som gerne ville agere guide, i rismarkerne. Om natten boede jeg hos en lokal vietnamesisk familie. Vi så kinesiske karatefilm, lavede mad i “køkkenet”, legede med hunden. Fik lov til at besøge deres skole og børnehave. Osv Osv. Når man blot har et åbent sind, uden fordomme eller forventninger. Så er der så meget venlig at hente ude i verden! Sidste år var jeg på en lille øe ved Borneo, hvor jeg også fandt en malaysisk familie. De boede i små huse, som stod på pæle i havet. Selv havde de ikke noget materielt. Men vaskede gerne mit tøj, og gav mig 3 måltider om dagen. Blot fordi de var glade for at have en gæst fra den nden side af jorden. En anden side af rejselivet er selvfølgelig også at møde andre ligesindet. Da jeg rejste alene rundt i Australien mødte jeg mennesker fra hele verden, fra 20 år som jeg selv til 67 årige. Bøsser, lesbiske, sorte, hvide, troene og ikke troede. Alle med samme passion, at se verden og dele sine oplevelser med andre nye verdens venner. Imens jeg ser verden, blogger jeg selvfølgelig også, så mine danske venner kan følge med ;)
  Ha en dejlig dag!

 42. Jeg tror jeg må være en blandning af de to, da jeg både kan referer til den sociale traveller og normale ;-)

 43. Mit netværk i det store udland er desværre ikke for stort. Så lander på at være normal traveller. Heldigvis er min mand social travelller – og det giver også bonus til mig:)

 44. En slightly genert social-traveler. Og så læser altid op på stoffet om destinationen før jeg lander :-)

 45. Jeg er vist også en blanding af de to. Hoteller er ikke no-go, men jeg taler altid engelsk eller nationalsproget, hvis jeg kan det (med mindre de nemmere kan forstå dansk selvfølgelig :b). Jeg gider ikke spise på McD, når jeg er ude og rejse, vil meget hellere prøve landets retter af og smage noget nyt! Og hvis jeg skulle fare vild, får jeg bare nogle andre steder at se, og man kan jo altid spørge om vej. :)

 46. Er en helt klart social traveller.
  Synes faktisk ikke der er noget mere irriterende en turister, der bliver ved med at tale deres eget sprog, i et fremmed land, det er jo dumt:)

 47. Undskyld hvis jeg får skrevet to gange, men kan ikke se min kommentar :) men jeg er klart en normal traveller :)

 48. Jeg har nok mest været en “normal” indtil videre, men planlægger at udvide min horisont og rejse mere “socialt” fremover, som de siger er det sjovere, billigere og så er man åbenbart med på moden :-)

 49. Well, men jeg vil nok påstå, at jeg er en blanding af de to, men jeg vil nok overvejende mest kalde mig Normal Traveller, men jeg ville bestemt være in på at ændre det og blive en Social Traveller. :-)

 50. Jeg er nok mest Normal Traveller, men forestående rejseplaner vil nok ændre lidt på det. Jeg er ret nede med Social Traveller-tanken.

 51. Igen en super lækker konkurrence på din fantastisk inspirerende blog! Jeg er ligesom dig nok også en blanding, men overvejende 40/60 til normal traveller :)

 52. Troede, at jeg var en “normal traveller”, men ifølge testen er der også noget “social traveller” over mig. Jeg har i hvert fald sagt “zwei Bier, bitte” og “dos cervezas, por favor” en hel del gange efterhånden. ;)

 53. Helt klart social traveller – sådan oplever man bedst det sted, man rejser til, synes jeg :)

 54. Jeg er helt klart en Social Traveller – og det er ikke altid lige nemt når man er håbløst forelsket i Kroatien. Kroatisk er bare ikke et nemt sprog. Overhovedet!

  Men lige nu sidder jeg mest og savler over et par riads i Marokko – åhh det land har stået på min to-see liste i alt for mange år!

 55. Afhænger meget af rejsemål.. Men jeg er nok lidt af en blanding, med overvægt til social traveller.. ;-)

 56. Er en social traveller, som er blevet mere normal efter at have mødt en ultra overnormal traveller, så der bliver til et kompromis når vi er på ferie sammen. Ellers holder jeg stadig meget af at couchsurfe!

 57. 85% af mine rejser er for arbejdet og så er jeg helt klar en business traveller meets social traveller
  Men når det er ferie tid går de fleste rejser som social traveller der ska ud og besøger venner verden over. Med det sagt, ka jeg dog nok ikke komme udenom at jeg er lidt af en normal traveller as well. Hvis det er et nyt sted vil jeg bo centralt og skal ud og se alle de der most do things

  Rigtig god ferie Ems
  – Camilla

 58. Mine Normal Traveller træk: når jeg er ude at rejse, er jeg turist med kort, ‘turen går til’ og fotografering af seværdigheder, men går i mit almindelige tøj – ingen skøre hatte.

  Mine Social Traveller træk: Ofte vil jeg hellere bo i lejlighed end på hotel til nogle destinationer, f.eks. storbyferie, og kan godt lide at prøve det lokale mad. Og så bruger jeg Facebook og Instragram til at opdatere om ferien med check in og madbilleder!

  Så konklusionen må være, at jeg er en blanding, som så mange andre :)

 59. Jeg må være en god kombination af socail og normal traveller. Min rejse rundt i Thailand og Vietnam sidste år var primært som social traveller ligesom rejsen til Australien for to år siden. Fx er hostels alletiders og meget socialt!
  Men jeg kan nu også godt lide at bo på hotel og have eget toilet og bad og bare være turist som man nu er det, som normal traveller.
  Dog håber jeg mest på, at næste rejse bliver som social traveller, det er bare fedt på den måde! :)

 60. Jeg er lidt en blanding af begge. Jeg kan nikke genkendende til det at når klokken slår 5 om morgnen, så skal man have reserveret en liggestol ved poolen. Bare for at være på den sikre side ;-)
  Men samtidig er jeg super glad for den udenlandske mad, da man jo skal prøve noget nyt, når man endelig er ude af DK.

 61. Jeg er klart en social traveller! Jeg har kun boet på hotel en enkelt gang i mit 19-årige liv, og jeg rejser i hvert fald 3 gange årligt.. Næste destination må blive Paris hos en veninde eller New York, hvor jeg aldrig før har været

 62. Jeg må indrømme at jeg er kedelig og ligesom de andre er en blanding. Til længere rejser synes jeg at det er rart at have et “eget” sted som et hotel værelse, men jeg savner altid at mingle med de lokale. For kortere rejser er jeg social og kan sagtens være mere social. Men komfort er også vigtig

 63. Jeg er nok mest social traveller.
  Faktisk har jeg denne sommer også folk boende i min lejlighed i København. Det er i den grad også spændende og sjovt at møde fremmede mennesker i København – i den modsatte rolle, hvor man er hende, der har lokalt kendskab :)

  Marie

 64. Super konkurrence!

  Jeg er nok mest en social traveller, kan ikke holde det ud når der er for mange turister, elsker derimod at mærke den “ægte” stemning og kultur når jeg er ude og rejse.

 65. En social rejsende, booker gerne ophold i private lejligheder når jeg skal rejse, synes at det er en spændende måde at opleve det “lokale” :o)

 66. Jeg er måske noget a la 80 % Social traveller og 20 % normal traveller :D
  Synes selv at jeg er ret cool når jeg er ude at rejse – snakker fransk, spansk, engelsk og en smule tysk, så burde kunne kommunikere på en eller anden måde, spiser på lokale restauranter og er også ret fancy med et kort, men jeg går også med kameraet i hånden og har haft en del sjove hatte på, i de forskellige steder jeg har været i verden :-)

 67. Når jeg rejser alene så social traveller.. Men en gang i mellem er det nu rart at være normal traveller og bare dase ved poolen ;)

 68. Jeg hælder nok mest til den sociale. Jeg tager ofte afsted uden desideret at have en plan men elsker af spørge lokale om råd til ting at lave og spise, jeg har dog aldrig overnattet hos nogle lokale holder mig til hoteller og hostels.

 69. Social traveller her. Har aldrig været charterrejsende og bliver det heller aldrig – elsker “at fare vild”, så længde man har styr på de farlige områder i en storby (dette har dog været lige spændende nok i ny og næ!) :-)

 70. Helt sikkert social traveller! Jeg synes det fedeste ved at rejse væk fra lille Danmark er, at lære om andre kulturer. Turistede steder overfyldt af store folkemængder som taler det samme sprog, er bestemt ikke det mest sindsoprivende. Elsker at komme ud og spise med de lokale på hyggelige små steder og tale deres sprog selvom man det bliver noget gebrokkent. Flere måneder før sidder jeg og undersøger hvad deres skikke og traditioner er – det er nemlig sjovt! :-)
  Når det er sagt, så kan en poolferie nu også være ganske afslappende. :-)

 71. Jeg er så afgjort social traveller. Bruger couchsurfing (sove hos private) når det er muligt, prøver at lære mig et par gloser og søger vejen ud af de turistede områder.

  Har lige været i Istanbul 10 dage, hvor jeg ikke har sat mine fødder på et eneste hotel/hostel. Kan virkelig anbefales at møde de lokale :)

  Fed konkurrence forresten, krydser fingre :)

 72. Helt bestemt social traveller, selvom jeg dog ikke ligefrem er på facebook på ferie.. ;)

  Elsker at rejse og opleve andre lande, gerne i længere tid. Har tit lyst til at flytte til et land, bare for at opleve hverdagen i f.eks. Bruxelles, hvorfor jeg bosatte mig der i ½ år.. Næste sted må også være et nyt sprog.. Måske italiensk.

  Okay måske kan man godt læse at jeg virkelig trænger til at komme ud og rejse, i stedet for at være fanget på arbejde. :D

 73. Jeg er helt klart en social traveller.
  Jeg er det meste af min barndom blevet slæbt med på diverse charterferier, som selvfølgelig også er nemmest med mindre børn.

  Men jeg forstår ikke helt Familien Danmark, som pakker rugbrød og leverpostej med i kufferten, og derudover er vildt mistænksomme over for fremmede kulturer. :)

  Jeg boede i Tanzania i en periode sidste år – og det har bare givet mig endnu mere lyst til at rejse “the social way”.

 74. Jeg er helt sikkert en kombi – men som oftest pga. selskabet, alene er jeg nok hovedsageligt Social Traveller :)

 75. Jeg er helt klart også en blanding!! Elsker at opleve den lokale kultur og at søge væk fra de steder hvor der er mange turister! Men elsker også at ligge ved poolen/ stranden og slappe af med en bog!

 76. Jeg er helt klart en blanding! Men hvis jeg skal vælge må det være en social traveller! :)

 77. Social! Uden tvivl den mest optimale måde at rejse på, men af og til svært at arrangere, hvis man ikke lige har foden indenfor. Dog er jeg også tilbøjelig til at kunne spottes iført tåbelige turisthatte!

 78. Jeg er uden tvivlt tættest på en social traveller, men jeg har helt sikkert også fællestræk med en normal traveller. Jeg bor f.eks. med stor glæde på hotel (det er jo så sjældent man kan det…) og har aldrig haft behov for at forsøge mig med couch surfing. Til gengæld bor jeg gerne hos venner, hvis jeg har nogle i den nye by. Jeg tager også de obligatoriske billeder foran sights’ne, men det er næsten mere af pligt end lyst. Så ja – social traveller med et snert af normalitet over sig.:)

  //Caroline

 79. Ville ønske jeg var 100% social traveller, men må indrømme at jeg ligger i en gråzone mellem de to typer:)

 80. En lille historie: For ca 12 år siden var jeg i Egypten med mine søskende og vores nabo. Vi boede på et gennemsnitlig hotel (normal traveller), men mange af aftenerne tilbragte vi i baglokalet af den lokale tæppe og parfumeforretning, med at spille backgammon og drikke hibiscus te med ejeren og hans assistent (social traveller) – jeg blev faktisk også penneven med assistenten (han var ca 5 år ældre end jeg), og vi skrev sammen i næsten 5 år, før vi mistede kontakten.

  Har også siddet på italiensk restaurant og sagt som en gris fordi tjeneren ikke forstod engelsk og min veninde ikke spiser svinekød…
  Så jeg har lært det kan betale sig at lære landets tilhørende sprog…

  Konklusion: jeg er en – som alle andre – en god blanding :0)

 81. Åhha, jamen selv om social traveller uden tvivl er den af de to der ser mest cool ud, må jeg, ligesom en del af de andre, indrømme at jeg nok er en blanding.
  Jeg har backpacket nogle gange med venner herhjemmefra, og her har vi både prøvet at bo på hoteller, tage billeder af os selv med selvudløser foran sights, og tilmed købe nogle virkeligt kiksede hatte!! Tilgengæld har jeg også mødt rigtig mange lokale og også andre backpackere på mine rejser. Det med at være en social traveller er nok noget man lærer at blive hen ad vejen. Men hey – det er da meget skægt at have nogle billeder af sig selv med hat på hovedet og en turistguide under armen : )

 82. Helt klart primært en social traveller! Nogle af de bedste rejseminder er fra de ture, hvor jeg har hængt ud med lokale, boet hos dem eller deres familie (så meget gæstfrihed i andre lande, fantastisk) og fået alverdens tips til mad, markeder, sights og shopping.
  Wimdu lyder bestemt som et site, jeg kunne få glæde af!

 83. Jeg er helt klart en social traveller! Jeg har på mange af mine rejser rodet mig ud i nogle vovede ture med de lokale. Hvis mine forældre hørte om dem, ville de nok aldrig lade mig rejse ud for Danmarks grænser igen:) Men det er nogle helt fantastiske oplevelser, jeg har haft og den bedste tid i mit liv, har været mine rejser til det store udland.

 84. Hmm, ville nok ønske jeg var en smule mere “social” end jeg nu er ;D Elsker at søge væk fra de overfyldte turistområder, og hen og se, opleve og ikke mest smage det lokale!:-) Men har nu alligevel også en tilbøjelighed til pool og roomservice! ;-) Så det må blive til normal traveller:-)

 85. Jeg er helt klart en social traveller. Jeg har været på nogle vovede ture med de lokale på mine rejser. Hvis mine forældre hørte om dem, tror jeg ikke, at de vil lade mig rejse ud for Danmarks grænser igen :) Men det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft og ikke ville være foruden!

 86. Fed konkurrence :)

  Jeg er lidt af begge dele – både en social traveller og en normal traveller. Det kommer dog også meget an på, hvor jeg er, og hvem jeg er sammen med, men gennemgående lærer jeg som regel at sige de mest basale ting på det besøgende lands tilhørende sprog, så jeg f.eks. kan (forsøge at) bestille mad og den slags på deres sprog (jeg er også en sprognørd, så jeg elsker at lære lidt nyt), og jeg prøver også altid noget fra det lokale køkken. Jeg forsøger også altid at få mine penge til at række så langt så muligt ved at bruge det billigste af det billigste, opsnuse tilbud og rabatter, og jeg bor gerne på små, usle hostels for at få råd til flere ting på turen (det er dog nok mere, fordi jeg er på SU.. Hvis jeg havde råd, ville jeg så absolut ikke have noget imod at bo lidt finere ;) ).

  Når det er sagt, planlægger jeg også altid min tur fra dag til dag rimelig nøje, og jeg skal have billeder/se ALLE turistattraktionerne! Alt efter hvem jeg rejser med, er det nok også begrænset, hvor meget jeg socialiserer mig med de lokale.. Derudover logger jeg aldrig på Facebook eller andre sociale medier, når jeg er på ferie – så kobler jeg helt fra og lever fuldstændig i nuet med dem, jeg er på ferie med, uden sociale medier.

  Konklusionen må være, at jeg nok hælder lidt mere til den normale traveller :)

  /Lilja L.

 87. Uhh jeg falder måske mest i kategorien normal traveller, men på mine sidste ferier har jeg prøvet at bevæge mig væk fra turistmylderet, og bare prøvet at opleve kulturen, menneskerne og sproget i stedet for at spurte rundt og se alle turistattraktionerne. På min sidste ferie i Barcelona gav dette udslag i bl.a. en fantastisk madoplevelse på en meget lokal restaurant, hvor man kunne få muslinger, blæksprutter og kæmpe kander med sangria til en slat. Vi spiste som konger for 33 euro og havde en fest på trods af at vi måtte pege os frem da menukortet kun var på spansk og tjenerne ikke kunne et kvidr engelsk. Helt klart mere social travelling i fremtiden!

 88. :) jeg tror mest, jeg er den sociale traveller.. Men er nu også mest et miks af de to.

  Fed konkurrence

 89. Jeg er klart mest social traveller! Desværre er jeg alt for lidt traveller for tiden, da to (ble)børn på en su ikke rigtig efterlader luft i budgettet til hverken sjov eller ballade, så det er år og dag siden jeg har forladt landets grænser! Men jeg drømmer tonsvis af søde rejsedrømme – og de involverer som regel alle dem, jeg har kære og ikke blot min egen lille kernefamilie! Vi drømmer blandt andet om at leje en bil og æde os igennem Frankrig i selskab med gode venner….mmmm…

 90. Som rejsende er jeg mest social traveller. Når jeg er i Italien eeeeelsker jeg fx at gå rundt med min søde lille røde parlør og tale italiensk med de lokale italienere, selvom jeg aldrig har haft undervisning i italiensk eller spansk :-) Synes det er så sjovt at lære et nyt sprog sådan. Har også gjort det i Frankrig. :-) Man oplever landet og kulturen på en helt anden måde og så er udfordringen i sig selv spændende :-)

 91. Er nok også en blanding, har f.eks. lige boet i en lejet lejlighed i Berlin, hvor vi og min familie mest så turistede ting (og så var vi både på maccen og spiste lokalt ;))

 92. Jeg er helt klart Normal Traveller. Ingen tvivl der. Jeg kunne dog godt tænke mig at være mere Social Traveller, men synes det kræver lidt mod.

 93. Social Traveller er nok mig- selvom det der med teskeerne lyder lidt som mig. Hos mig er det bare magneter der bliver slæbt med hjem så mit køleskab snart ligner Politikens samlede værker af “Turen Går Til…”!?

 94. Jeg er helt klart social traveller, der elsker at begive mig ud i et nyt eventyr. Møde nye mennesker, smage den lokale mad og leve sig ind deres kultur det er fantastisk :)

  Men mon ikke der er lidt normal traveller over os alle, jeg har hvertfald et par klassiske billeder foran diverse turist attraktioner, men det er jo også en del af oplevelsen ;)

 95. lækker konkurrence!

  mener selv jeg er en blanding, men må nok indrømme at jeg kunne nikke mest til den ‘normal’ traveller …

 96. Uhhh en skøn konkurrence altså. :) Hold da magle.
  Nå men altså jeg er nok mest en “normal traveller” – men jeg ville virkelig ønske at jeg var social traveller. Tanken om at rejse på den måde tiltaler mig meget mere, men jeg synes virkelig også bare det kræver en del viden om landet osv. hvis man skal være social traveller. Men nu er jeg heldigvis kun 22år – så der er jo masser af tid til at ændre ens rejsevaner. Men når jeg engang får børn synes jeg det kunne være super fedt at køre fx til Norditalien og bo hos en familie med udsigt til deres vinmark fx. Spise noget lokalt mad, og være med til at hjælpe til i huset osv. Øjj det kunne da være SÅ spændende. Det tiltaler mig ihvertfald meget mere end at stå og se på en dum kirke i en storby som “skulle være noget specielt”, selvom det da til tider også kan være spændende. ;)
  Kærligst Naja.

 97. Jeg er som så mange andre vist også en dejlig blanding af de to slags travellers :) jeg elsker at udforske de små hemmelige steder, som kun de lokale kender, men jeg vil også helst bo på et rigtigt hotelværelse, så jeg kan koble af efter en lang dag ude i byen.
  kh Cecilie

 98. Jeg er en blandning. Jeg kan godt lide at bo på hotel eller i private lejligheder, men elsker samtidig at lære en ny kultur at kende!

 99. Jeg er helt klart Social Traveller. Jeg vil helst rejse uden tour guide, hvilket altid ender galt, fordi jeg ingen retnings sans har. Jeg er ikke vild med at turistattraktioner, jeg er mere typen, der kan se en oplevelse i at gå i den lokale brugs og den slags. Jeg kan ikke lide at planlægge, og vil derfor hellere tage oplevelserne, som de kommer. Et program er som en spændetrøje for mig. Jeg vil helst bare nyde stemningen i landet og møde nye mennesker.