we'll always have paris

Ih, der er noget ved forår i luften, der får mig til at længes til Paris. Og når der nu ikke lige umiddelbart er nogen Paris-tur i sigte, så er det fabelagtigt at kunne rode tilbage i bloggens arkiver og drømme sig til byernes by på den måde. Håber I også kan nyde sådan en lille ‘billed-tour-de-Paris’ og hvis I tilmed har lyst til mere, så er der masser af mere Paris at hente ved at søge på Paris i søgefeltet eller under City Guides i menubaren. God tour :)

(Visited 328 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Skønne billeder! Får mig til at mindes min tur til Paris i påskeferien. Man kan tage tilbage igen og igen. :)]]>

 2. Jeg var i Paris i påsken, og det var fantastisk! Jeg brugte dine Paris-guides rigtig meget, og det var en succes, så tak for nogle skønne tips :D

 3. < ![CDATA[Vidunderlige fotos! Og din læderjakke er simpelthen så pæn, du ser hamrende godt ud i den.]]>

 4. På mit arbejde har vi lige brugt frokostpausen på at snakke om, hvor meget vi alle sammen gerne vil til Paris. Der er noget Paris-agtigt i luften for tiden… (måske er det deres valg, der gør det?).

 5. Det kan jeg godt forstå! Første gang jeg var i Paris var en maj måned og derfor er det også altid deromkring jeg længes særligt efter byen. Min mor skal derned på mandag og selvom jeg sidder i Spanien pt. er jeg altså en anelse misundelig ;)

 6. < ![CDATA[årh, hvor gad jeg også godt til paris! jeg har kun været der én gang - og det var pga. af en uventet nødvanding. ikke lige så meget sightseeing jeg fik ud af det. det ser bare så godt ud! http://engmarksrodebutik.blogspot.com/]]>

 7. < ![CDATA[Sikke et velvalgt tidpunkt, du bringer dette indlæg på - vi har netop lige booket billetter til Paris! Jeg glæder mig så usigeligt meget.. og endnu mere, efter at have genset dine fine billeder derfra.]]>

 8. Aj, hvor ser det altså skønt ud! Skal til Paris for første gang om præcis to uger, og jeg glæder mig helt vildt! Dine mange indlæg om “byernes by” har virkelig været inspirerende for planlægningen af turen, med dine fantastisk smukke billeder og drømmende beskrivelser :-) Tusind tak for det! :-)

 9. < ![CDATA[Der er bare noget over Paris. Stemningen er så anderledes. Det er godt nok en storby, men det er stadig som om byen rummer drømme, kreativitet og masser af kærlighed. Det er en meget speciel by, og dine stemningsbilleder er meget beskrivende :) Deltag endelig i min afstemning på min blog, det ville være dejligt med din din mening!]]>

 10. < ![CDATA[Så fine billeder :) Hvor er den smukke, grønne nederdel fra? Den er simpelthen så fin!]]>

 11. < ![CDATA[Ej men du tager simpelthen så fantastiske billeder! Jeg elsker dem, så inspirerende. Hvad bruger du til at redigere dine billeder med? http://themodebook.dk/]]>

 12. < ![CDATA[Hej Emily Skønne billeder ! Jeg vil lige høre, hvilke effekter du oftest bruger i photoshop og hvordan du gør dine billeder lidt mørke ude i kanterne? Jeg håber du kan hjælpe mig :-) Knus Cecilie]]>

 13. Åh, nu glæder jeg mig mindst dobbelt så meget som for ti minutter siden, til at besøge Paris (for jeg ved ikke hvilken gang) til sommer :). Vildt smukke billeder!

 14. < ![CDATA[Sikke nogle flotte billeder af smukke Paris! - Jeg blev virkelig grebet af billede-historien! :-) http://anjaysblog.wordpress.com/]]>

 15. < ![CDATA[Sikke nogle flotte billeder af smukke Paris! - Jeg blev virklelig grebet af din billede-historie! :-) http://anjaysblog.wordpress.com/]]>

 16. Skønne billeder. Og hvad er det for en lille grøn clutch du holder på det første billede til højre? Det er liige sådan en jeg mangler ;-)

 17. < ![CDATA[Jeg flyver til Paris på mandag og jeg glæder mig STORT! Bare mig, et par gode bøger og en masse forår :-) Tak for de fine billeder - de gjorde ikke min længsel mindre!]]>

 18. < ![CDATA[Hej emily. Jeg skal også til paris, har du nogle steder man bare MÅ se? ps. din blog er super smukke billeder]]>

 19. < ![CDATA[Virkelig flotte billeder - de får mig til at længdes endnu mere efter at komme tilbage til Paris :) Hilsen Camilla]]>