we'll always have paris

Ih, der er noget ved forår i luften, der får mig til at længes til Paris. Og når der nu ikke lige umiddelbart er nogen Paris-tur i sigte, så er det fabelagtigt at kunne rode tilbage i bloggens arkiver og drømme sig til byernes by på den måde. Håber I også kan nyde sådan en lille ‘billed-tour-de-Paris’ og hvis I tilmed har lyst til mere, så er der masser af mere Paris at hente ved at søge på Paris i søgefeltet eller under City Guides i menubaren. God tour :)

(Visited 347 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

  1. Jeg var i Paris i påsken, og det var fantastisk! Jeg brugte dine Paris-guides rigtig meget, og det var en succes, så tak for nogle skønne tips :D

  2. På mit arbejde har vi lige brugt frokostpausen på at snakke om, hvor meget vi alle sammen gerne vil til Paris. Der er noget Paris-agtigt i luften for tiden… (måske er det deres valg, der gør det?).

  3. Det kan jeg godt forstå! Første gang jeg var i Paris var en maj måned og derfor er det også altid deromkring jeg længes særligt efter byen. Min mor skal derned på mandag og selvom jeg sidder i Spanien pt. er jeg altså en anelse misundelig ;)

  4. Aj, hvor ser det altså skønt ud! Skal til Paris for første gang om præcis to uger, og jeg glæder mig helt vildt! Dine mange indlæg om “byernes by” har virkelig været inspirerende for planlægningen af turen, med dine fantastisk smukke billeder og drømmende beskrivelser :-) Tusind tak for det! :-)

  5. Åh, nu glæder jeg mig mindst dobbelt så meget som for ti minutter siden, til at besøge Paris (for jeg ved ikke hvilken gang) til sommer :). Vildt smukke billeder!

  6. Skønne billeder. Og hvad er det for en lille grøn clutch du holder på det første billede til højre? Det er liige sådan en jeg mangler ;-)